Keeway ATV 200T3 Traktorimönkijä

Onko kellään kokemusta otsikon mukaisesta vehkeestä? Hinta on ainakin kohtuullinen, millainen lie laatu?

http://www.keeway.fi/web/page.aspx?refid=221
Ilmoita


Halpa mutta paska. tärisee niin helvetisti että löysät tuli housuun. 2/5
Ilmoita
Aivan mahdoton tapaus pimahti tien varteen -5 asteen pakkasessa ja kesällä jäi ylämäkiin kiukuttelemaan ja tärisee niin helvetisti ja yks osa tippunut itekseen pohjasta mun huomaamatta en oo mitenkää rääkänny tai mitää on vaa nii huono vehe ostin polariksen.
Ilmoita
Erittäin hyvä laite toiminut nyt vuoden ilman ongelmia ja ollut päivittäisessä ajosessa.
1 VASTAUS:
Oikein!

Hinta/laatu on tuossa ihan kohdillaan ja kyse ei todellakaan ole mistään halpamönkijöiden pohjasakasta.
+Lisää kommentti
moi. Minkälainen vehje on oikeasti ajaa? Täriseekö kuinka kamalasti. Ja voisitko kuvitella ajavasi kaasu pohjassa kilometrejä vai ulvooko kone ihan liikaa ?
Oma käyttö tulis oleen taajama pyörittelyä ja ehkä joskus töihinkin 9km asfalttitietä. Viitsisikö tällä ajaa moista pätkää vai onko enemmän sellaiseen rälläilyyn tarkoitettu?
Aikuinen 77kg ja 185cm pituutta mahtuuko istuun hyvin?
Kokemuksia maastomalleista ja niillä ei viitsisi asfaltilla ajaa kilometriä pidempään. Renkaat kai ne täristää mut miten tällänen keeway?
1 VASTAUS:
itsellä ollut t3 keeway / shineray pari vuotta ja ajaa asiansa kevyessä käytössä maastossa maantiellä ei ole häävi ajettava juurikin ulvomisen takia itsellä kulkee n. 55 km / h tai ainakaan en uskaltanut lujempaa ajaa.Pakkasella lähtee hyvin käymään jos akussa vaan virtaa hinta on halpa mutta ei laatua voi verrata merkkivehkeisiin esim. can am tai polaris ne on ihan eri vehkeitä mutta niin on hintakin
+Lisää kommentti
Täysin paska. Omasta on runko poikki, takavalot rikki, mittari ei toimi, ketjut katkennut, pakoputki katkennut 5 kertaa renkaat kului kankaille noin 1000 kilometrin ajon aikana ja taka-akseli on vinossa sekä tärisee aivan saatanasti.
Ilmoita
Olis tarjolla yksi keeway noin 80 km päässä tarjolla. Ajettu vaan 200km. Eli lähes uusi.
Meen kattoo vkl. Mitä tarkistaa ? Mitkä on ns heikot paikat näissä? Mikä on Sellanen ylin mahdollinen mukava matkanopeus? Ajan tuon kotio jos mieleinen
Ilmoita
Itellä sama vuosimallia 2016 ja hyvin pelannut tähän päivään saakka kesät talvet. Kulkee joku 57kmh ja lähtee aina kuin palmun alta. Takarattaisiin löin ruuvattavat nastat talveksi. Ei valittamista.
Ilmoita
Nimimerkillä Paskamönkijä ei taida mikään vehje kestää. Kaikki hajoaa käsiin, ehjänä pysyy "Paskamönkijällä" vain ratapalkki.😆 Ajotyyli ilmeisesti sellainen että siinä hajoo niin Can Amit kuin Polariksetkin.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Keeway ATV 200T3 Traktorimönkijä

Onko kellään kokemusta otsikon mukaisesta vehkeestä? Hinta on ainakin kohtuullinen, millainen lie laatu?

http://www.keeway.fi/web/page.aspx?refid=221

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta