Irtisano Caruna sähkösopimus

VaihtamallaParanee

Miksi ihmiset valittavat kovasta hinnoittelusta. Helpoin ratkaisu on irtisanoa Caruna sopimus ja vaihtaa se toiseen. On kai sitä muitakin sähkön tarjoajia suomessa. Jos kaikki irtisanovat Carunan sopimuksen niin mitenkäs sen ahneen yhtiö sitten käy. Ahneella on paskanen loppu. Joutuu myymään halvalla takaisin suomelle. Turha valittaa vaan pitää toimia.

14

1052

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Carunaonpaska

      Carunan varsinaisen sähkösopimuksen olen muuttanut toiselle firmalle jo aikoja sitten. Ei vaan ole mahdollista siirtää SÄHKÖSIIRTOA toiselle firmalle, se on täällä Espoossa monopoli! On siis syytä valittaa!

      • BauHerr

        Aivan niin ja Espoon kaupunki myi johdot pilkkahintaan Fortumille. Silloinen kaupunginjohtaja perusteli järjetöntä temppua sillä, että sijoitustoiminta tuottaa paremmin kuin sähkönsiirto. Sama henkilö järjestytti Espoolle 550 vuotissynttärit.

        Nyt Espoon "sijotukset" ovat korkeine hoitopalkkioineen lähinnä huono vitsi.

        Espoo oli 550 vuotta sitten takaamaata ja muutama savipelto. Esim Westendissä oli vain 1 torppa. Jos muutamaa torppaa on pakko juhlia, niin Espoo 550 oli perusteltu, mutta normaaljärjellä ajatellen ei.

        Se, joka äänestää kokoomuslaisia, saa Espoossa juuri sitä mitä tilaa.


    • NelosTie

      Kuluttaja ei tee Carunan kanssa mitään sopimusta vaan sähköä tuottavan yhtiön kanssa. Caruna yksin omistaa johdot siis sähköyhtiön ja kuluttajan välissä. Kansallinen Kokoomus järjesti asian viime hallituskaudella. Seuraavaksi annetaan varmaan viemäri ja vesijohtoverkot veroparatiisiyhtiöille. Maanteitä myös mietitään yksityistettäviksi ihan tosissaan, uskokaa pois.

      • PysyisiikuisestiPois

        Alkaa jo nyt pelottaa milloin se Käteinen tulee Brysselistä takaisin!


      • ilpon

        Kuka väittää ettei SDP ollut asiassa myös toimijana. Urpilaisella vipattaa.


      • karutus

        Kokoomuksen yksi pääideologia on yksityistää julkiset palvelut. Kokoomus oli pääministeripuolue ja kantaa suurimman vastuun tästä Carusta sopasta.


      • Korruptio
        karutus kirjoitti:

        Kokoomuksen yksi pääideologia on yksityistää julkiset palvelut. Kokoomus oli pääministeripuolue ja kantaa suurimman vastuun tästä Carusta sopasta.

        Näinhän siinä tulee käymään. Vesi- ja viemäriverkot sekä jätehuolto yhtiöitetään, sitten ne myydään pilkkahinnalla ulkomaiseen omistukseen. Niitä ei voida myydä suomalaisille, koska joku suomalainen saattaisi rikastua ja siinä samalla maksaa veroja valtiolle. Vasemmistoa ei niinkään harmita että ulkomaiset omistajat rikastuvat.

        Seurasin Keski-Suomen valon yhtiöittämisen ja myynnin.Täytyy sanoa että jo silloin oli typeriä politikkoja. Saivatkohan pääpolitikot rahaa tilille Sveitsiin. Vattenfal peri maksamansa hinnan muutamassa vuodessa takaisin.

        Onneksi minun ei tarvitse maksaa tälle riistoyhtiölle siirtomaksua, ainakaan vielä. Mutta eiköhän yhtiö laajene Suomessa, kun on varastettua rahaa jolla laajentaa toimintaansa. Eiköhän hinnannosto ollut tiedossa jo silloin kun Caruna teki tarjouksen yhtiöstä. Huomasivat, että suomalaisessa lainsäädössä on porsaanreikiä, joita käyttämällä suomalaisia voi riistää vuodesta toiseen. Tänävonna 30 % seuraavana 30% ja niin edelleen." Kun alkuun on päästy, niin antaa mennä vaan."
        hintoja voi nostaa neljä vuotta peräkkäin, ennenkuin energiavirasto voi puuttua asiaan.

        Eikä yhtiöittäminen jää näihin, vaan myös sairaalat tullaan yhtiöittämään ja myydään ulkomaiseen omistukseen.

        Saa nähdä milloin suomalaisten mitta tulee täyteen näissä korruptioasioissa. Toisaalta eihän sekään auta, kun meillä ei ole puoluetonta oikeustointa. Vähäinenkin maalaisjärki poistuu, kun oikeudesta poistetaan lautamiehet. Senjälkeen voi oikeuden ostaa rahalla.


    • PikkuJunailu

      SDP:llä. Lipposella ja Urpilaisella ei ole tämän sähköjutun kanssa tekemistä. Sen junailivat Haavisto ( vihr. ) valtionyhtiöistä vastaavana ja kokkareista Vapaavuori ja Katainen. Kokkaren poitseilla on jo tuottavat virat EU:ssa, Haavisto on jonossa.

      • PikkuJunailu

        Korjaan. Urpilainen olikin silloin valtiovarainministerinä. Pahoittelen.


    • raksaaja

      Carunan voi vaihtaa pois jos perustaa itse uuden paikallisen sähkönjakelija-yhtiön tai muuttaa itse kauas pois.

    • Karua16

      Vaihtaisin heti sähkönsiirtoyhtiön toiseksi, jos se olisi mahdollista. Mutta kuten edellä on mainittu, Carunalla on myös minun asuinalueellani monopoli. Enkä osaa rakentaa omaa voimalaa...

    • käsityskyvyttömyyttä

      Joku näemmä kuvittelee täältä löytyvän Carunan asiakaspalvelupisteen !

    • Kyntäjän

      Ei se oman (aurinko)voimalan perustaminen ole ollenkaan hullumpi idea. Kymmenellä kennolla (2,5 kw) pääsee jo alkuun. Tekee n.2500 e 500e akkuihin. Ei tartte 10.een vuoteen maksaa sähköstä mitään.

    • itsenäistä_valitusta

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      13
      1305
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe