Kohtuuhintaiset ruokapaikat Playa del Inglesissä

Kanarianummikko

Olemme lasten kanssa lähdössä lomalle Playa del Inglesiin, jossa emme ole ennen käyneet. Hotellissa saamme aamupalan, allinclusivea emme halunneet ottaa, vaikka lasten kanssa se on käteväksi osoittautunutkin. Nyt olisi haussa edullisia ruokapaikkoja lapsiperheelle. Emme etsi hienoja gourmetravintoloita vaan ihan perusruokaa.
Löytyykö Inglesistä esim. buffetravintoloita? Miten ovat nuo hotellien buffetit? Missä hinnoissa ei-asiakkaille ja mistä saa parhaan vastineen rahoilleen? Osaatteko vinkata myös parhaat menu del dia-paikat? Suomiravintolat olen jo osannut googlettaa ja mieluummin käymme suomiravintolassa ihan kotimaassa. Kiitos jo etukäteen asiallisista vastauksista.

18

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sapuskaa

      Tirajana kadulla ,alaspäinmennessä,oikealla Las Camelias on buffee paikka.Tavallista ruokaa saa kaikkialta.Haeskelukin on elämys.

    • Olenitsekinkäynyt
    • MarjattaK-S

      Hauskaa lomaa teille!!

    • kanariankeitto

      Pergola on ihan vaatimattoman näköinen paikka,pikkuinen. Menu del dia, hyvää ruokaa ja kunnon annokset.
      San Fernandon puolella pieniä "kuppiloita", jossa menut liitutaululle kirjoitettuna ulkopuolella. Missä paikalliset käyvät, niin ruoka on edullista ja hyvää.

    • Pergolassa käymme lähes päivittäin.

    • inglesiin

      hyvää matkaa don luis kuinka pitkä reissu tälläkertaa.

      • Pidetään jotain salaisuutena.


    • komero

      kyllä inglesissä todella edullisia ruokapaikkoja löytyy .en nyt kyllä muista paikan nimeä , mutta hotelli neptunon luona siis lähellä mummolaa söimme porsaankyljykset , ei tietenkään mikään huipputason paikka , mutta annos maksoi 4 euroa kpl .

      • Las Brasas?


    • säästöä.syntyy

      Kohtuuhintainen ja hyvä ravintola on Mummola, sitä me suosimme ja suosittelemme. Se ei ole halvin mutta ei kalleinkaan, tosin viihtyisin se on. Suomalaisten paikoista Kuparipannu lienee kallein joka on ehkä 4 kertaa kalliimpi kuin edullisimmat suomalaispaikat.

      • vertailukannattaa-aina

        Näin on! Ei turhaan kannata karsastaa Suomi-ravintoloita, sillä Mummola on viihtyisä paikka. Kuparipannussa taas pääsee rahoistaan eroon hetkessä, joten ei ole edes keskihintainen. Verratkaa vaikka oluen hintaa. Edullisimmissa paikallis- ja suomalaisravintoloissa olut maksaa 1,00-1,50. Paljonko "pannussa"


    • x-ale

      terve. san miguel ja tropical laatu kaljamerkit niitä et saa nuilla hinnoilla mistään vivo-mekistä kaljaa saa hanasta tuolla hinnalla. vertaa makuja eläkä hintaa. kuparissa myytiin amstiiliä hollantilainen olut ja sekin on laatumerkki.

    • Kanarianummikko

      Lasten kanssa tosiaan reissuun, joten kaljan hinnoilla ei merkitystä. Tietääkö kukaan hotellien buffeteista? Onko joku hotelli tunnettu hyvästä buffetista? Hintataso ei-asukkaalle?
      Löytyykö muuten muita buffetravintoloita kuin Las Camelias? Sen googletin itsekin ja aiomme testata sen.
      Buffet olisi niin kätevä lasten kanssa. Buffetista aina löytyy jotain syötävää, listalta valitseminen on mukuloitten kanssa joskus melkoista kädenvääntöä ja arpapeliä.
      Turistilisää ei myöskään huvittaisi maksaa kun omasta lompsasta koko poppoon syömiset kustantaa. Olenko ymmärtänyt oikein, että San Fernandon puolella saan parasta vastinetta rahoille?

      • Fernandomään

        "Olenko ymmärtänyt oikein, että San Fernandon puolella saan parasta vastinetta rahoille?"

        Juuri näin. Varsinkin Inglesin suomipaikoissa menetät rahasi hetkessä kuten jossakin kuparipannussa tai iskelmäbaarissa. San fernandoon niin siellä on halpaa ruokaa ja ovat lapsiystävällisiä paikkoja


      • Useissa hotelleissa on asiakkaille buffet-ruokailu,johon myös maksua vastaan pääsevät ulkopuoliset.Mainoksia tästä on usein hotellien ovella.San Fernandossakin on halpoja sekä kalliimpia paikkoja,ken etsii hän löytää.Muutaman euron eron vuoksi ei tolkuttomasti kannata etsiskellä.


      • Kanarianummikko
        donluis kirjoitti:

        Useissa hotelleissa on asiakkaille buffet-ruokailu,johon myös maksua vastaan pääsevät ulkopuoliset.Mainoksia tästä on usein hotellien ovella.San Fernandossakin on halpoja sekä kalliimpia paikkoja,ken etsii hän löytää.Muutaman euron eron vuoksi ei tolkuttomasti kannata etsiskellä.

        Mutta mitkä hotellit on tunnettuja hyvästä ruoasta? Muutamasta eurosta ei ole kiinni, mut olisi kiva kuulla vinkkejä mitä kannattaa kokeilla.


      • Tätäsuosittelen
        Kanarianummikko kirjoitti:

        Mutta mitkä hotellit on tunnettuja hyvästä ruoasta? Muutamasta eurosta ei ole kiinni, mut olisi kiva kuulla vinkkejä mitä kannattaa kokeilla.

        Hyvästä ruoasta tunnetaan ravintola Mummola. Ei se halvin ole mutta viihtyisin ja huippulaatuinen ruoka.


    • minnamurina

      http://www.grillcasavieja.com/#_=_
      San Fernandossa ei ehkä ole niin paljon buffet-paikkoja. Tapaspaikkoja löytyy. Yllä suosikkini. Heillä on lounas myös eli menu del dia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3115
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2502
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      368
      2326
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2035
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1857
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1277
    7. 166
      1265
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1111
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      967
    Aihe