Pikkusiskoni on väkivaltainnen

Ahdistunut0

Eli itse olen 15 ja sisko 12. Siskoni on minua kohtaan erittäin väkivaltainen ja erittäin tempperamenttinen. Vanhempamme ovat yrittäneet selvittää mikä siskoani oikein vaivaa, mutta eivät keksi mitään mistä käytös johtuu.
Siskoni lyö, potkii, raapii (joskus heittelee minua kohti myös saksia) ja huutaa että minun tulisi tappaa itseni ja muuta vastaavaa.
Poikaystäväni on huolissaan minusta eikä haluaisi minun olevan kotona kaksin siskoni kanssa. Minulla on useita mustelmia, arpia ja haavoja ympäri kehoa. Mustelmani ovat yleensä erittäin kivuliaita ja vaikeuttavat esimerkiksi nukkumista, liikunnan harrastamista. En enää uskaltaudu kouluun tai muille julkisille paikoille ilman pitkä hihaista paitaa ja kesälläkin käytän vain pitkiä housuja ja paitoja. En kestä sitä kuinka ihmiset katsovat ja tuomitsevat.
Nyt poika ystäväni saatua mopokortin olen ollut yhä useammin heillä kaikki päivät ja tullut vain yöksi kotiin. (itselläni siis ei ole korttia) Joskus olen saattanut soittaa poikaystäväni hakemaan minut heille keskellä yötä sillä en uskalla/pysty nukkumaan kotona.
Olen erittäin ahdistunut koko ajan ja tiuskin sekä ärtyilen kaikille huonojen yö unieni takia. Poikaystäväni ei enää oikein jaksa katsoa siskoni huonoa käytöstä minua kohtaan.

Mitä ihmettä minä oiken voin tehdä??

9

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei.käy.päinsä

      Kyllä tossa tilanteessa se sisko jo pitäis saada kuriin! Sano vaan vanhemmilles mitä se on tehny ja mitä tekee edelleen niin kyllä ne jotaan asian eteen tekevät. Toi on ihan käsittämätöntä käytöstä!

      • Vanhempani ovat tietoisia siskoni käytöksestä, mutta eivät vaan voi ymmärtää mistä sisko käytös johtuu. Sisko on siis täysin rauhallinen ja muutenkin käyttäytyy kuulemma paljon paremmin kun olen poissa, mutta heti kun minä tulen kotiin se ärsyyntyy. Olen lähdössä pariksi viikoksi vaarilleni jotta vanhempani saavat setviä asiaa rauhassa siskoni kanssa. Todella toivon että he saavat järkeä siskoni päähän sillä välin. (Vaarini siis asuu samalla paikkakunnalla)


    • ilmariSS

      Lastesuojelu ilmari kehii,tepsii aina.Tai ees pelottelet sillä

      • Emme vanhempieni kanssa nää sitä tarpeellisena että sekoittaisimme lastensuojelun tähän, koska olen jo vuodenpäästä lähdössä (toivottavasti) jatko-opiskelemaan muualle. Ja siis peloiteltu on kyllä, mutta se tuntuu menevän vain toisesta kosrvasta ulos. Vaikka siskoni on kamala minua kohtaan en halua hänen joutuvan mihinkään laitokseen tai vastaavaan, sillä tiedän että se vain toden näkoisesti pahentaisi siskon käytöstä.


    • pahoinpitele pikkusiskoasi

    • Akusedä

      Sython oot sairas

    • nolikset11

      Helvetin noloo et pärjää sille, oot nolo et ansaitse ikinä onnea

      • Järkikäteen

        Hei, ei tarttis tulla tänne haukkumaan muita! Ku muut hakee apua täältä, ei tartte oikeesti tulla tänne ja haukkuu muita -.-


      • Järkikäteen kirjoitti:

        Hei, ei tarttis tulla tänne haukkumaan muita! Ku muut hakee apua täältä, ei tartte oikeesti tulla tänne ja haukkuu muita -.-

        Kiitos puollustuksesta. Olen samaa mieltä kanssasi. Itsekin hain täältä apua silloin kun tilanne oli pahimmillaan ja asiaa ei yhtään auta että toiset tulevat haukkumaan.

        Ja sinulle nolikset11 olit sitten kuinka vanha tai nuori tahansa tuo on kyllä aika säällittävää. Kokeile tulla omalla nimellä soittamaan suuta tänne keskustelu palstoille niin eiköhän jää tuo kovistelu pois.

        Jotkut muut palstoilta apua hakevat saattavat olla herkemmässä tunne tilassa ja vielä vaikeammassa tilanteessa, joten yritä olla positiivisempi ja mukavampi ensi kerralla kun ilmaiset mielipiteesi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe