Aihe

Avensis d4d-03 valot pimeänä

Vatuloi

Elikkä mittariston ja keskikonsolin kaikki valot mykkänä....kaikki sulakkeet tarkistettu mittarilla ja ehjiä ovat. Itse epäilin jotain rele vikaa mutta voiko vika olla valoviiksessä. Viiksi purettu mutta mitään silmällä havaittavaa en nähnyt. Lamput tuskin kaikki kerralla pimenis??? ja ainakin hansikaslokeron lamppu mitattu ehjäksi. Kaikki muut sähkölaitteet kuten radio,ajotietokone,tupakinsyt. toimii
.

12

375

  Vastaukset

  • Sittenhän siellä on kaksi pimeää , palstan vakio hörhö ja Klonksvaagen joka hajonnut lopullisesti.

   • Kiitos asiallisesta vastauksesta


   • Ei mennyt kuin varttitunti kun sait päivystäjältä responssin. Ja kauniisti olet myös siitä kiittänytkin D.
    Minulle ei nyt tule muuta mieeleen kuin ylijännite, mutta tämä kyllä aivan mutua. Tarkasta nyt ainakin liittimet - kytkinkaavan kanssa jos sellaisen löydät.


   • Sairas tyyppi


  • Ylijännitettä minäkin epäilen mutta mikä rikki onkin jo toinen juttu.Menee Toyo huollon asiaksi veikkaan, odb reiästä näkee aika paljon vaikkei sähköä siinä olisikaan.

  • Mahtaa olla viiksessä vika.

  • Aveista ja yleensä Tojoissa aina joku paikka pimeänä. Olisko jännitteensäätäjä huonolaatuinen.

   • Siinäpä aloittajan kolmas kommentti. Kyllä nämä paidan kuluttajat on sitten helposti kusetettavia. Melkein yhtä helposti kuin tämä palstan vakio hörhö. Huijattu ostamaan kilinkolinWaagen.


   • DasBaska kirjoitti:

    Siinäpä aloittajan kolmas kommentti. Kyllä nämä paidan kuluttajat on sitten helposti kusetettavia. Melkein yhtä helposti kuin tämä palstan vakio hörhö. Huijattu ostamaan kilinkolinWaagen.

    Kuules ny poju. Otappa ny se amislippis päästä ja mee nukkumaan. Vaikeeta se on näköjään tunnustaa mutta kyllä sitä toibotaankin niitä vikoja vaan tulee ei voi mitään. Mutta jos sulla ei mitään muuta lässytettävää oo ku toi palstan vakio hörhö tai klonksvaken jutut ni mee ny ottamaan lääkeet ja sit starletin takapenkille wunderbaumin tuoksuun nukkumaan.


   • No nii kaikille avensiksen valo ongelmien kanssa tuskaileville. Running light delay boxi rikki,sijaitsee kuskin jalkatilassa ohjausakselin vieressä konehuoneen seinässä kiinni. Toinen vika on valoviiksi. Nyt ei toimi valot kun rullasta kääntää valot päälle,päivävalo asento toimii. Viiksessä on piirilevy päässä josta valot laitetaan päälle ja tämä piirilevy tod.näk rikki,haju oli sellainen kärynneen elektroniikan haju. Hyppylangalla tuikin niihin viiksen nastoihin ja valot syttyivät ja toimivat oikein. Huomenissa haen valoviiksen ja laitan sitten lisää tietoa jos vika korjaantui.


   • Hyvä kun löysit syyn ja kerroit meille muillekin asiasta. Näin tämä sivusto täyttää oikein hyvin paikkansa. Kevättä odotellessa.


  • Doh dii valot kunnossa......rele ja viiksi vaihdettu ni pelittää

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   359
   17585
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   672
   10007
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   64
   6177
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   2453