Harry potter studiot Lontoo

synttärit

Onko kuka käynyt. Millainen paikka, kuinka sinne pääsee, millä kannattaa mennä Lontoon keskustasta ?

8

1541

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Xaton

      Kahdesti kävin viime vuonna. Ihmispaljous on tuntuva vuodenajasta huolimatta. Lippuja ei voi ostaa paikan päällä vaan ne on ostettava etukäteen netistä ja lunastetaan sitten ovensuussa studion lippukioskista.
      Studiolle pääsee junalla Euston-Watford Junction, josta sitten studiobussilla perille.
      Junaan käy Oyster pay as you go, veloitus noin vitosen.

    • Räpylätäti

      AIVAN must paikka Potter-faneille. Monta tuntia vierähti lukiessa ja katsoessa kaikki jutut ja filminpätkät. Alaikäiset saavat myös Potterpassin , johon kerätään leimoja eri pisteistä. Ja fanikauppa on huikea, joskin aika kallis. Studion sivuilla hyvät ohjeet lipun varaamiseen ja ohjeet perille pääsyyn. Ja tulihan se matkustusohje tuossa jo äskeiseltä vastaajalta. Menkää ajoissa, sisään pääsee vain lipussa varatulla ajalla pieryhmissä.

    • FaninFaija

      Sinne on myös omat Potter-teipatut bussit, jotka lähtevät muistaakseni Victoria Stationin sivulta. Matka taisi olla reilun tunnin luokkaa.

    • Tomppadil

      Mitä katselin noita valmismatkoja, hinta oli 70€ lippu ja kuljetus keskustasta, mutta 7h reissusta 4h matkaan ja odotteluun! Moni kommentoi että 3h oli vähän lyhyt aika perillä. Sitten taas jos ostaa pelkän lipun 35£ ja oyster cardilla bussi 5£ matkaan menee vain tunti. Kysymykseni siis voiko silloin perillä olla kauemmin halutessaan?

      • LoveLondon84

        Perillä voi olla kauemmin aina tilojen aukioloaikojen puitteissa. Ensimmäisestä salista (ruokailusali) usutetaan hetken päästä eteenpäin jotta seuraava ryhmä pääsee sisälle, mutta sen jälkeen on täysin vapaasti omissa käsissä kuinka nopeasti tai hitaasti etenette.


    • LoveLondon84

      Paljon vastauksia löytyy ihan Warner Brothers Studion omaltakin sivulta, jos vaan viitsii yhtään etsiä. Mutta tässä muutama huomio toissavuonna käyneeltä:

      - Liput pitää tosiaan tilata etukäteen sivuilta, ovelta niitä ei enää saa. Tulevat hyvin postissa kotiin.

      - Metrolla pääsee Watford Junctionille, josta on noin 20-30 minuutin välein studion bussikuljetus joka maksoi ainakin pari vuotta sitten 2-3 puntaa. Bussi Victoria Stationilta on ihan tajuttoman kallis kun pääsee reilusti halvemmalla metron avulla.

      - 3 tuntia ei riitä paikan päällä. Siellä voi helposti viihtyä tuplasti tuon ajan. Ensimmäistä huonetta lukuun ottamatta halleissa voi viipyä niin pitkään kuin haluaa, mutta takaisin ei saa mennä.

      - Kierroksen keskivaiheilla on ulkoalue, josta voi ostaa älykallista kermakaljaa ja älykallista naposteltavaa. Suosittelen ottamaan omia eväitä mukaan, mutta sisätiloissa veden juomista katsotaan kieroon.

    • bookeson

      Kuljin metrolla välin Euston-Watford Junction . Kesto noin 50 minuuttia kun pysähtyi joka asemalla ja niitä riitti. Paluumatka junalla noin 15 min. Eli aivan eri luokkaa ja Oyster kelpasi maksuun.
      Osta Potterbussiin meno-paluu lippu kuskilta, niin säästät punnan.

    • ermioni69

      Kerrassaan uskomaton paikka, johon matkaaminen Lontoon keskustasta kylläkin tosiaan kestää ja paikan päällä on aina ruuhkaa. Liput vaan netistä ajoissa, paikan päälle samin hyvissä ajin aj sitten Harry Potterin ihmeellisen satumaailmaan. Jokaisen kysesitä kirjasarjaa ja leffoja rakastavan paras kohde, jossa pääsee esimerkiksi vierailemaan Dumbledoren toimistossa, suuressa juhlasalissa ja monen monissa elokuvaseteissä, katselemaan asuja, ja jopa erikoistehosteiden luontia ihan livenä! Voit piipahtaa "teellä" myös Hagridin mökissä. Muuta Lontoon nähtävyyskaartia voit katsastaa muuten vallan loistavalla suomenkin kielisellä sivustolla: http://lontoo.org/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe