Viiskulman luistelurata

ExUrheilija

Onko rata ollut käytössä koko talvena? En ole nähnyt yhtäkään luistelijaa ko. jäällä. Rahaa tuohon projektiin on kuitenkin mennyt 10 000 € . Olikohan hyvä idea ollenkaan?

21

168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luistellaanko

      Aika mukavasti olet saanut muutaman tonnin radasta noin arvokkaan. Ihan tiedot perustuu varmaan faktoihin.

      • Arskarska

        Mitä luulet, paljo maksaa, kun tasataan alue traktorilla, pumpataan siihen vettä satoja kuutioita, säiliöautosta, koneitten polttoaine kulut, ukkojen palkat, radan puhdistus lumesta, tarvittavat luvat ja herrojen pehmittely ravintoloissa. Jos tonnilla saa luistin radan huoltoineen, niin oishan noita silloin joka kaupungissa jokaisella tyhjällä tontilla


      • asiaa_kirjotat
        Arskarska kirjoitti:

        Mitä luulet, paljo maksaa, kun tasataan alue traktorilla, pumpataan siihen vettä satoja kuutioita, säiliöautosta, koneitten polttoaine kulut, ukkojen palkat, radan puhdistus lumesta, tarvittavat luvat ja herrojen pehmittely ravintoloissa. Jos tonnilla saa luistin radan huoltoineen, niin oishan noita silloin joka kaupungissa jokaisella tyhjällä tontilla

        Ei kaikki ymmärrä sitä, kuinka kalliiksi tuo radan teko on tullut! Hyvä, että selvensit kovin monella tuntuu olevan sellainen luulo, että kaikki on lähes ilmaista. Tuohon rataan käytetyt rahat olisi voinut käyttää vaikka mummojen ja pappojen päiväkahveihin laitoksissa (päiväkahvit on jätetty pois säästösyistä).


    • jokukyllästynyt

      sinnehän vaan menet luistelee. ihan vapaa pääsy

      • Beobachter

        Jos kyseinen summa todellakin pitää paikkansa, kuten uskon, niin ylimääräistä rahaa on todellakin runsaasti käytettävissä. lmeisesti tämän projektin on tilannut vapaa-ajanlautalunta so. parhaiten tähän pystyy vastaamaan lautakunanna puheenjohtaja Jouni Sohlman tai vapaa-aikajohtaja Markku Auvinen.


      • äänekoskelainen

        Sisä-Suomen Lehti 12.2. : " Se, että Äänekoskella jupistaan parin sadan euron arvoisesta luisteluradasta tyhjällä tontilla, kertoo että asiat ovat isossa mittakaavassa aika hyvin." Samassa Sisiksen numerossa oli juttu kaupungin kotitalousnuvonnan joutumisesta 10 000 euron säästökuurille so. toiminta on pysähdyksissä puolisen vuotta. Vapaa-aikalautakunta siis otti 10 000 euroa kotitalousneuvonnalta ja laittoi rahat tähän viiskulman rataan? Kotitalousneuvonta ei kuulema ole vapaa-aikajohtajan Markku Auvisen mukaan ihan ydintoimintoja kaupungin kannalta. Näyttää siltä, että tuo jäärataprojekti on todellakin maksanut tuon 10 000 euroa, koska kaupunki ei ole kommentoinut asiaa mitenkään.


      • Radasta

        Aika suojaton luistelurata. Paikka on kyllä keskeinen.


    • Vuoden alussa oli yhtenä päivänä yksi aikuinen ja kaksi pientä lasta luistelemassa. Nuo ovat ainoat havaintoni radan käyttäjistä.

    • harmittavaa

      Se on sitten pois joiltakin muilta harrastuksilta. Lyhennetään kausia. Että sillee.

    • Mainettajakunniaa

      Onko tällä hetkellä luistelukelpoinen? Ihmetyttää myös tuo maakuntaviestin väkisin yrittäminen? Äly hoi! Siinä talkoolaiset pistetään kohtuuttoman työn eteen. Varmaan hiihdetään lopulta 100 m:n radalla?

    • PastoriSillii

      vuoden turhake on valittu,viiskulman luistelurata. seuraavan vuoden turhake ehdotus;jäädytetään häränvirta!

    • Nak.su

      Onko tämä sitä kauan kaivattua pöhinää.? Sanoisin, että turhaa touhua veronmaksajien kustannuksella. Ainahan se täytyy jonkinlainen projekti olla päällä, kun on noita virkamiehiäkin. Rahasta ei oo puutetta.

    • ansioluettelo

      Saadaan näyttämään että jotain tehdään. (Puuhastellaan)

    • yksityinenrahoitus

      Viiskulman luistinrata aijotaan kattaa jäähalliksi.

      • Innovoiva

        Ja katsomo kultapossukerholle?


    • että.näin

      Kymmenentuhattaeuroa kankkulan kaivoon! Ei vähempää eikä enempää. Tehty mikä tehty. Ainoastaan hieman enemmän kuin kunnan korkeimman virkamienen kuukausipalkka!

    • khlkaupunki

      Kun viiskulma on tehty jäähalliksi ostetaan sinne pelaajat ja Äänekoski aloittaa KHL pelit.
      Ammatti pelaajat paidattomina, ettei tarvi paitojakaan muitaa kannella mukana.

    • pöhinäääääää

      Auvinen jääräpäisesti ajoi tätä pöhinää kaupunkiin ja samalla suljettiin melkein puoleksi vuodeksi käsityöneuvonta-asema. Miten niin hänen mielestään se ei ole ydintoimintaa. Se oli monen naisen harrastuspaikka, juteltiin omista ja maailman asioista. Henkireikä kotona tai työttöminä oleville ja kävihän siellä työssä oleviakin. Ystävystyttiin ja käytiin retkillä, monenmoista ko paikka järjesti. Ja maksettiin kotomiset, ei niitä ilmaiseksi saatu tehdä.
      Auvinen voisi tulla syksyllä sinne keksimään pöhinää jos omat hommat alkaa olla vähissä. Täysin edesvastuutonta heittää 10000 euroa taivaan tuuliin.
      Niin ärsyttää tuo pöhinä sananakin kun sitä nyt on niin p****leesti tällä kylällä, joillakin.

    • liikehdintää

      Jokos sinne tuotiin pukukoppi ensi talven pöhinöitä varten?

    • Aartie

      Miten meni Auvinen noin omasta mielestä?Syksyllä uusiks?Tottakai!

    • Markunfanittaja

      Olen asunut isommissa ja pienemmässä kaupungeissa, kuin Äänekoski aijemmin, niin pitää kyllä sanoa, että täällä on hyvin järjestetty urheilutilat verrattuna niihin.
      On kaksi uimahallia, liikuntahalli, jäähalli kaksi urheilukenttää, tekojääkenttä, tekoknurmikenttä ym ym.
      Urheilutilojen toimivuuden mittarina voidaan pitää urheiluseuroja. Tällä kaupungissamme seurat ovat hyvin aktiivisia, ammattitaitoisia ja kaiken lisäksi harrastaminen on edullista, kun vertaan isompien kaupunkien kokemuksiini, pienemmässä ei palveluita juuri ollut, kuntayhtymän uimahallikin oli naapuri kaupungissa.

      Eli jos tarkastelee kokonaisuutta, niin hyvin on pitkäaikainen urheilutoimen johtaja Auvinen tehtävässään suoriutunut, omakohtainen kiitos siitä hänelle.

      Tuosta luistinradasta sanoisin, että olisi voinut hyvinkin tulla suosituksi, kun ihmiset tahtovat olla useinkin joukko sieluja. Eli jos sinne olisi eksynyt muutama luistelija, niin lumipallo efekti olisi hyvinkin voinut lähteä liikkeelle. Itse huomasin radan liian myöhään ja jos olisin sen aikaisemmin hoksannut niin olin ystävien kanssa sinne mennyt (kaksi kertaa) viime talvena, kun tuo rusettiluistelu on meidän juttu, tuolla tekojäällä tahtoi jäädä jääkiekkoilijoiden jalkoihin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe