Emätintulehduskierre

Surullinenpillero

Tekeen vaan mieli puhuu tästä jonnekin, olen vähän luovuttanut et saisin mistään apua :(

Mun rakkauselämä on ihan pilalla kun mulla on kokoajan emätintulehdus. En voi harrastaa seksiä ku noin viikon verran kuukaudessa ja sekin yleensä sit johtaa johonki tulehdukseen. Mulla on vuotohäiriöitä ja luulen et ne on syypäitä siihen et tuol alakerrassa menee bakteerikannat sekaisin ja sit tulee hiiva bagteerivagioosi. Ja ei mitenkään pieninä vaan ihan hirvee kirvely ja kutina (sellainen et on vaikee olla töissä kun meinaa alkaa itkettää) ja paikat menee haavaumille. Tätä ongelmaa on nyt yli viiden vuoden ajan hoidettu usean yksityisen lääkärin voimin ja mikään ei auta. Maailmassa ei tunnu olevan yhtäkään ehkäisyvalmistetta mikä muuttaisi mun kierron normaaliksi tai yhtäkään testiä joka löytäisi mitään tautia/sairautta mikä voisi aihuttaa nää mun oireet.

Sen lisäksi et tää on fyysisesti melko tuskaista nii henkisesti tää on tappavaa. Tää haittaa mun elämänlaatua nii monesta kulmasta. Mietin itseni sattutamista, koska oon niin masentunut ja kyllästyny tähän kaikkeen :(

Mulla on toistaiseksi vielä parisuhde mut pelkään kokoajan että se loppuu tän takia. Hienosti tuo mies on mua jaksanu, mutta mietin monesti miksi olla nuorena tälläsen kaa jonka kanssa voi leikkiä lemmenleikkejä noin kerran kuukaudessa. Molemmat haluis ennemmän, se ei vaan onnistu mun takia.

8

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eräitä_ajatuksia

      Hiivakierteeseen voi joutua ellei käytä antibioottien kanssa maitohappotuotteita. Jos minulle määrätään antibiootteja, aloitan samaan aikaan syömään maitohappopillereitä.
      Emätintulehdukseen voi olla syynä myös tartunta aina uudelleen, joko itseltä tai ulkopuolelta. Käytättekö yhdynnässä kondomia? Joku nainen voi olla "allerginen" miehensä spermalle vaikka ei saisikaan häneltä varsinaista tulehdusbakteeria.

      • Surullinenpimpero

        Noin kaikki apteekin maitohappo/emätin tasapaino lääkkeet ja valmisteet on kokeiltu (Vagic, Lactal, Multigyn tuoteperhe, Femiflor, Vagisan, jotain karpalokapseleita ja ja maitohappobakteeri valmisteita joiden nimeä en muista). Käytän maitohappoja paikallisesti ja suun kautta melkeen joka päivä. Miestäkin hoidetaan vähän väliä, mutta kun hällä ei ole mitään oireita niin lääkäritkin epäilee ettei se vika ole hänessä.

        Oon myös kokeillut kuukuppia, dieettejä/ruokavalioita, hävittänyt kaikki kauniit alusvaatteet ja siirtynyt mummopikkareihin, ilmakylvyt ja kaikki muut netistä kaivevetut poppaskonstit. Nyt viimeisimpinä olin melko epätoivoinen ja aloin läträä jogurtin kanssa, vaikka arvasin että siitä nyt vaan tulee lähinna sotkua.

        Lääkärit on testannu multa erilaisia hormoonihäiriöitä, kaikki sukupuolitaudit moneen kertaan, jotain aika erikoisiakin testejä mm. Mykoplasma. Kaikki on niinkuin pitääkin paitsi että mulla tulee menkka vuotoa vähintään kaks kertaa (ja siis useamman päivän ajan) kierrossa ja mitkään e-pillerit tai muutkaan ei pidättele niitä. Itse luulen että nuo vuotohäiriöt ovat syypäät kaikkiin muihin ongelmiin.


    • samaa_kokenut

      Itse olen sitä mieltä, että olen saanut hiivaherkkyyteni (ja herkkämahaisuuteni) siitä, että minulle syötettiin lapsena kymmenittäin antibiootteja hengitystieinfektioihin. Normaali bakteerifloora on helppo tuhota, mutta vaikea rakentaa uudelleen. Vihonviimeinen emätintulehduskierre alkoi keskenmenon jälki-infektioon aloitetuista antibiooteista. Siitä on jo yli kymmenen vuotta, enkä ole suostunut sen jälkeen yhtään antibioottia syömään.

      Nyt olen pärjäillyt hyvin, mutta huonoa aikaa oli varmaan 5 vuotta. Lohdutuksena: tilanne voi korjaantua ajan myötä. Itselläni vaihtui siinä mieskin. En tiedä mikä osuus eksälläni oli tulehduksiini. Hän ei ollut superhygieeninen. Hänetkin olisi pitänyt varmaan hoitaa.

      Kannattaisikohan sinulla miehenkin nauttia hiivakapseli? Voi tietämättään kantaa hiivaa. Kondomia voi kokeilla, mutta kondomi itsessäänkin voi ärsyttää paikkoja. Toisaalta sperman happamuus on eri kuin emättimen, eli spermakin ärsyttää ainakin jo ärtyneitä limakalvoja.

    • erivaivamutta

      ruokavalio kannattaa tarkistaa. Poistaa turhat sokerit ja vehnäpullat.
      Ruokavaliossa pitää lisäksi olla karoteiinia eli porkkana päivässä ja hyvää öljyä vitamiinien imeytymisen takaamiseksi.
      Vagifem auttoi minut eroon monesta epämääräisestä, joka tuli hp-viruksen kanssa. Sitä vain ei ole ollut tapana määrätä kuin keski-ikäisille naisille, mutta nyt sitä saa apteekista ilman reseptiä.
      Sinulta on varmaan otettu papa- näytteet myös emättimen suulta eikä pelkästään kohdunsuulta. Vai?
      Yhdynnässä kannattaa olla tosi tarkka, ettei peräaukolta kulkeudu mitään emättimen suulle.

    • Aboriginaali
      • Sivriii

        Ruokasoodaa tai saippuaa ei sitten kannata genitaaleihinsa hieroa, sillä ne eivät korjaa mitään, ainoastaan pahentavat.


    • kentietääpi

      Normaali apteekin tai marketin probiootti kasvatetaan suojatusti laboratoriossa, pakastekuivataan ja laitetaan makeutusainetta evääksi imeskelypilleriin. Seurauksena on melkoinen "die off rate", eli lukema paljonko bakteereista on kuollut siinä vaiheessa kun laitat sen suuhun, verrattuna valmistushetkeen. Usein tämä on jopa 90%. Saat siis vain 10% "elossa" olevia bakteereita jotka ottavat kovasti turpaan vatsahapoiltasi eivätkä pääse ohutsuoleen asti elävinä. Apua näistä ei ole.

      http://personal.inet.fi/koti/remeli/ravinteet.htm#Maitohappobakteerit

      Panosta ruokavalioon.

      Vika voi olla myös miehessäsi. Ette vain sovi toisillenne bakteereineen tai sitten hän käy vieraissa.

      • Huvittava_mainostaja

        Remeli se vaan osaa auttaa naistentaudeissakin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1469
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1368
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      48
      1303
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe