Aihe

KTM 1290 Super Adventure

Kottarainen2016

Ko. peli ostoslistalla kesäksi, rahoitus jo järjestyksessä. Ongelma onkin, pääseekö tällainen persejalka 176cm mies kiipeämään sen päälle? Istuinkorkeus 86cm, muuten hyvä.
Kauppaan on pitkä matka, mutta menen keväällä tutkimaan tilannetta korkeuden suhteen. Muuten vaikuttaa hyvältä pyörältä

52

843

  Vastaukset

  • Viime kesän ko. vehkeellä ajaneena voin suositella. Satula ala-asennossa toimii hyvin 179 cm varrella. Uskomattoman hyvä yleispyörä, toimii myös hiekalla. Aika painava käsitellä paikallaan. Liikkeessä isoksi pyöräksi kevyt ja notkea. Kierrosten noustessä tulee varsinainen oikea peto esiin ...

  • Kävin koeajamassa kolme (?) vuotta sitten 990 SMT:n, mutta ei nappassut. Voimaa oli hyvin, mutta voimantarjonta oli hyvin epävakaata. Pienillä kierroksilla nyki ja kiskoi, mutta yli 5000rpm meni kyllä hyvin. Onkohan tuo epäkohta jo korjattu?
   Istuinkorkeus oli korkea, päkiät ylsi maahan, mutta sehän riittää.
   Käyn Vantaan BikeWorldissa koeistumassa pelin joku päivä, kun liikun siellä päin Uuttamaata.

  • Joko kävit kokeilemassa ? tuota pyöräähän on testattu monessa lehdessä. Moottori on aivan huikea ja vetää aina kuin turbiini. Ainoastaan etupään "lonksahdukset" nyppivät. Se ei siis vaikuta mihinkään vaan on puhdas (ärsyttävä) tunne/ääni aivan hiljaisella nopeudella esim nupukivityksellä tai hidastetöyssyissä.
   Hankinta oli tosi hyvä, onnittelen itseäni joka kerta kun lähden liikkeelle. Suu menee virneeseen, kun kapulaa vääntää ...

   • Kiitos kommentistasi. Kuivakäsittely ei liene ongelmani, 4 x H-D, muutama iso matkajapsi yli 1200cc, tekniikkalaji. Liian lyhyt etäisyys munista maanpintaan farkun sisäsauman kautta saattaa muodostua kynnyskysymykseksi KTM:llä.

    Aurinko paistaa jo eteläisessä Suomessa, tiet melko sulat, kiima kohoaa. Vaimokin jo hirnahtelee.

    Mikä sitten tulee olemaan lopullinen päätös, jää nähtäväksi. KTM on siinä vahvoilla.
    Pidän teidät ajan tasalla.


  • Uskomattoman hieno pyörä. Hommasin viime kesäksi, ja olen tosi tyytyväinen. Monta eri luonnetta. radalta reissuun. Ja moottorin vääntö ja teho melkoisen makea. Tuo etuiskarin klonkse vaivasi minuakin aluksi. Lisäksi ohjauspuolen säädöissä oli jotain vituralla, kun pyörä alkoi woblata moottorijarrutuksissa. Ja kulutti eturenkaan jotenkin pykälille. voi olla, että johtui myös ensiasennusrenkaasta.

   Korkeahan tuo pyörä on, mutta tosi kevyt käsitellä. Aivan mahtava peli.

   • löytyikö siitä etuiskarista sitten vikaa kun kloksaa ja mitä vikaa siinä ohjauksen säädössä sitten oli kun eturengas meni pykälälle vai onko nämäkin niitä ominaisuuksia


  • Kurko kottarainen....
   Buaaaahahhahhaaaa ja rahoitus kunnossa ????
   Persjalka...... töpöjalka.

  • Toi ID-100-TTI siis haaveilee samaa pyörää joka kevät.

  • KurkoKottarainen, HondaHintti, AkseliAnus, KawaKakkonen, SusuSuihin, jne. KiimaHirnunta...
   Kaikkea se moottoripyörähaaveilu saakin aikaan.

   • Saitteko uudet lääkkeet tänään Jakiksen hoitolassanne? Osuiko annostus kohdilleen?


   • Annostus ihan ok, miten sinun vellisi ?

    Onko pitkä matka Vantaalle ?


   • Vammaisille en alennu vastaamaan. Sitä varten teillä on omat mt-hoitajat, jotka saavat palkkaa (liian pientä) hoitamisestanne. Lihava keittiötätinne tekee teille taas aamukaurapuuroa (sianruokaa).


  • Kertoisitko rikas ja sivistynyt Kurko kuinka mitkä matka on Helsingin Lauttasaaresta Uudellemaalle ?

   Kerro ny niin voimme alkaa suunnittelemaan matkaohjelmaa seuraavia messuja varten, kerro ny !!!

   Onhan Jutustelija1 luvannut vertaistukea, anna ny tukea.

  • Ostoslistaa ????

   Hehhehheeee...... ja rahoituskin valmiina.

   • Kuules apina. Minun palkallani (Suomen valtion maksama eri teitä pitkin Finavia, ja sinunkin kurjan varastomiehen nälkäpalkan verokertymällä), kaupallisen lentoyhtiön kipparinpalkalla pääosin, maksan viikon palkallani yhden SAn, ja bonuksena vielä Tossu-mopo HarleyPoikaTytölle. Sukupuolenvaihdosleikkauksensa on kalliimpi, siihen saa HarleyPoikaTyttö kerätä itse rahoituksen, ehkä Jakiksen vammakot säästävät ohrapuuron jyvistänsä.
    Ei tässä sen kummempaa. Huomenna Bandeirantella reittilennon päällikkönä Tukholmasta Kölniin, yö siellä, iltapäivällä takaisin. Vituttaako vammakoita istua paskat housuissa rullatuolissa Jakiksessa, kun KTM-Pilot elää luxus-elämää?

    Ei kai tässä sen kummempaa. Tappakaa ittenne, vammakot.


  • Onko tämä edellinen nyt se häiriintynyt klooni, vai onko tämä se henkilö joka on järjestämässä motoristitapahtumaa lentokentälle ?

  • Tämä on se alkuperäinen, joka ei ole järjestämässä millekään lentokentälle teille apinoille yhtään mitään.

   • Onko tämä se alkuperäinen imunielukakkostyyppi ?


   • Jos Suomi24 alkaisi vaatia rekisteröitymistä ennen kommentointia niin ei tarvitsisi miettiä kuka kirjoittaa milläkin kertaa samalla nikillä.

    Mutta toisaalta en itse koe ongelmaksi nykysysteemiä millään tavalla. Lisäksi kun mikään ei estäisi varmaankaan loputtomien eri nikkien rekisteröimistä niin täällä näkyisi sitten nikkejä imuttelija ykkösestä eteenpäin ja vain taivas olisi rajana. Mielestäni on vain hauskaa kun joku lainaa nikkiäni, paitsi toki jos joku syytön loukkaantuu tilanteesta kun nikilläni kirjoitellaan jotain muuta. Se ei tietenkään ole hauskaa.

    Mutta näillä jatketaan ja meno säilynee samana.

    Kurkon nikillä taitaa olla enemmän lainaajia kuin kenenkään muun, joten ei varmaan jää ihan muutamaan.

    Tuosta voi katsella meikäläisen vanhoja vermeitä: http://mattiviikate.blogspot.fi/

    Tuossa vielä suorat linkit niihin juttuihin joissa on kuvia prätkistä Blogissa:

    http://mattiviikate.blogspot.fi/2011/02/pictures-from-suzuki-gsx-r-1000-03.html

    http://mattiviikate.blogspot.fi/2011/02/pictures-of-kawasaki-zx-9r-01.html


   • Se on joku klooni alunperinkin.
    Luuletko onnellisesti naimisissa olevan lennonjohtajan ja lentokapteenin kyselevän sellaista pikkutytöiltä? VammakkoHarleyPoikaTyttö tai ThaipikkupoikaFrendi, tahi joku muu Jakiksen vammakkolan hoidokeista voisi sopia taudinkuvaan. En myöskään usko Jutustelijan sortuvan sellaiseen. Täällä netissä kun kaikki ei ole aina sitä mitä luet.
    Siksi en ole kovin jaksanut puuttua näiden häiriintyneiden mukaHarley-kuskien juttuihin. Ikinä Thaimaassa käyneetkään, mutta kovat on jutut. Harleyn nähneet Easy Rider -leffassa, ja siitä jäi vaihde päälle. Villit ja vapaat rullatuolihoidokit hoitajansa kanssa Jakiksen S-Marketissa. Born to be wild. Ja sitten iltapuuro ja -pillerit, aamua odotellessa.

    Teitä kusipäitä on kyllä kiva vedättää täällä, heti hyppää mittari punaiselle alueelle keharilla, kun jollakulla on todella iso mopo. Vammakko rullatuolissansa kusee ja paskoo allensa, hoitaja syöttää tattaripuuroa puulusikalla.

    Kun tulen duunikeikalta Kölnistä kotiin, menemme vaimoni kanssa BP:n parille viinilasilliselle. Sitä odotellessa.


   • Mahtaako johtua Kurko Him Selffin ulosannin tasosta.


  • Pidetään kirjoitusta aktiivisena Kurkon toiveesta, että häntä koskevat vammakkokirjoittelut pysyvät luetuimpina.

  • Kauppalappuni on 14 kuukautta vanha, mutta eihän sillä ole parasta ennen päivää, joten voi sitä käyttää vuonna 2018 vaikka laadittu 2016.

  • Pellet, joko luovutitte?

   • 09.02.2016. - 04.06.2017.

    Nou hätä, aikaa on hyvin vielä ostoslistaa tarkistaa sen aikaa että aikuistuu.


  • Aivan mahtava peli itsellä 2017 malli

   • Totta puhut. Voima ja ajo-ominaisuudet kohdallaan, kaikki hyvin. Tosin sen pullisteluarvo on huonoissa, kun perusKawajurpo ei edes tiedä kTMää. Entäs sitten?

    Loistava pyörä, vaihdan ehkä kuitenkin ensi kevääksi Ducatiin. Ei kai paskempi sekään.

    Jälleennäkemisen toivossa.


   • Olin itsekkin kahden vaiheilla Ducatin ja kotarin kohdalla Ducati kyllä mielestäni kauniimpi mutta mulle Ktm toimii .Ennen olin vannoutunut HD mies.
    Nyt en enää kyllä takas vaihtais


   • Ajamallani Ducatilla (Diavel 1200 vm 2015 tjsp) on hieno ajaa, voimaa riittää, kevyt (neitimäinen?) käyttää, ja tie on helppo nakki. paittes Suomen kelirikkotiet. Diavel ei ole kovin kaunis (vrt. rupisammakko tai mikä tahansa Skoda), oma rumankaunis tyylinsä siinäkin. Vanhan viidakon viisauden mukaan kauneus on katsojan perseessä.
    Eikä se SA:kaan kauneudella miestä kiihota. Mutta jotenkin SA tuntuu soivemmalta peliltä Suomen oloihin kuin Ducati, johtuen kai tundrankaltaisista olosuhteistamme ja SAn yleiskäyttömahdollisuudesta myös metsätielle.
    Onneksi on valinnanvaraa. Vielä kun löytäisi Ducatin uuden maahantuojan jostain.


   • HondaKurkonAkseli kirjoitti:

    Ajamallani Ducatilla (Diavel 1200 vm 2015 tjsp) on hieno ajaa, voimaa riittää, kevyt (neitimäinen?) käyttää, ja tie on helppo nakki. paittes Suomen kelirikkotiet. Diavel ei ole kovin kaunis (vrt. rupisammakko tai mikä tahansa Skoda), oma rumankaunis tyylinsä siinäkin. Vanhan viidakon viisauden mukaan kauneus on katsojan perseessä.
    Eikä se SA:kaan kauneudella miestä kiihota. Mutta jotenkin SA tuntuu soivemmalta peliltä Suomen oloihin kuin Ducati, johtuen kai tundrankaltaisista olosuhteistamme ja SAn yleiskäyttömahdollisuudesta myös metsätielle.
    Onneksi on valinnanvaraa. Vielä kun löytäisi Ducatin uuden maahantuojan jostain.

    Itse olen kilokyykyillä ajanut eikä ole suomessa ollut ongelmaa tiestön kanssa, eli taitaa olla ajohalut vähissä jos täytyy syyttää tiestöä.


   • HondaKurkonAkseli kirjoitti:

    Ajamallani Ducatilla (Diavel 1200 vm 2015 tjsp) on hieno ajaa, voimaa riittää, kevyt (neitimäinen?) käyttää, ja tie on helppo nakki. paittes Suomen kelirikkotiet. Diavel ei ole kovin kaunis (vrt. rupisammakko tai mikä tahansa Skoda), oma rumankaunis tyylinsä siinäkin. Vanhan viidakon viisauden mukaan kauneus on katsojan perseessä.
    Eikä se SA:kaan kauneudella miestä kiihota. Mutta jotenkin SA tuntuu soivemmalta peliltä Suomen oloihin kuin Ducati, johtuen kai tundrankaltaisista olosuhteistamme ja SAn yleiskäyttömahdollisuudesta myös metsätielle.
    Onneksi on valinnanvaraa. Vielä kun löytäisi Ducatin uuden maahantuojan jostain.

    Paittes kuule syntyperäinen stadilainen, joka ajelet pikkureppu selässä hotellilta hotellille vain asfalttiteitä, mistä nyt pukkas yleiskäyttömahdollisuus ja metsätie ?

    URPO.


   • Onko Lerpalla taas maaninen vaihe menossa?
    Varallisuuteni riittää myös kesämökin ylläpitoon (pääosin jakamaton perintötila), mutta on siellä hiekkateitäkin. Siinäpä Lerppa miettii taas maailman pahuutta.


   • HondaKurkonAkseli kirjoitti:

    Onko Lerpalla taas maaninen vaihe menossa?
    Varallisuuteni riittää myös kesämökin ylläpitoon (pääosin jakamaton perintötila), mutta on siellä hiekkateitäkin. Siinäpä Lerppa miettii taas maailman pahuutta.

    Miten ootkaan ihmeessä päässyt kesämökille aiemmin yli tonnisilla matkasporteillas (Jahamahan goldwingi) ?


   • HondaKurkonAkseli kirjoitti:

    Totta puhut. Voima ja ajo-ominaisuudet kohdallaan, kaikki hyvin. Tosin sen pullisteluarvo on huonoissa, kun perusKawajurpo ei edes tiedä kTMää. Entäs sitten?

    Loistava pyörä, vaihdan ehkä kuitenkin ensi kevääksi Ducatiin. Ei kai paskempi sekään.

    Jälleennäkemisen toivossa.

    Ducatiin..millä rahalla..Kela maksusitoomus koskee vain sun Lidl ostoksia


  • Lerppa, kateutesi voittaa jopa kiimasikin. Alfalla kyllä mökille pääsee. Otapa iltalääkkeet, pyydä hoitajalta viimeinen Tiedonantaja tai Kansan Uutiset, ja uneksi unilääkkeen voimalla paremmasta huomisestasi. Untahan se vain on.
   Hauskaa viikonloppua.

   • Onko tällä Anssilla kaikki kotona ?


   • Ei ole. Anssi (aka Lerppa) on laitoskamaa. Kattelee lääkepöllyissään HDn kuvia ja Thaimaan matkaesitteitä.


  • Heitä supermotovanteet alle nii yltää käpälät katuunja joustovaratsäädä alaasentoon.

   • Muuten...Ktm ilmoittamat hevosvoimat ja Dynossa saadut tulokset ovat hyvin kaukana toisistaan..
    Dyno 132hv..
    Ktm 160hv
    Adventure 1290 r ..2019


   • Itse katson liioittelua nenänvartta pitkin.


   • Laitumella kirjoitti:

    Muuten...Ktm ilmoittamat hevosvoimat ja Dynossa saadut tulokset ovat hyvin kaukana toisistaan..
    Dyno 132hv..
    Ktm 160hv
    Adventure 1290 r ..2019

    Bike-lehti mittasi 155hv 1290 Super Adventuresta.


  • Vakuutusmaksut on sidottu aika pitkälti hv/kg..
   Maksamme siis näistä haamuhevosista aika suuren maksu...ylimääräisen..

  • HondaKurko on kuallu Vilippiineillä. Sen vaimo myytiin saudirinssille siivoojaks, vanha kun oli, ja vesipäämukulat tofupullaksi Borneon ihmissyöjille.
   Ny ois yks jumbon kipparin vakanssi auki siinä kenkurupyrstösessä lentofirmassa. Sitte upee kämppä Larussa, Alfa, ja KTM. Kuka ehtii ensin?

   Voimia perijöille, siinä teillä riitaa riittää.

   Ny HondaKurko on siis yliviivattu muonitusvahvuudesta. Mut oli se kova kundi.

  • En usko tohon juttuun.

   Näpistelijä 12v

   • Totta se on. Omin korvin luin sen Flightista. Nyt jo perintöriitely Merenkulkijanrannasta kuuluu parin kilometrin päähän vastatuuleemkin.

    T. Perintökaaren viimeinen


  • HondaKurko nähty Manilan hinttibaareissa mela suorana. Ei siis oo kuallu.

  • Ostin Jopon ja äänestän Virheitä. Hutisalo om mun idoli.

   T: HondaKurko, ex-liikennelentäjä ja lennonjohtaja, nyk. ituhippi sivari.

  • Haudan takaako minä teille kirjoitan muka? Totta, dokasin lennonjohtajan ja jumbokipparin lupakirjani, kun vedin Alfalla vanhoilla höyryillä pulissin haaviin. Muija lähti, kakarat huostaanottoon, Alfa ja mopot myyntiin.
   Nyt voin muuttaa Lerpan kanssa Jakomäkeen, ja kyydittää sitä rullatuolilla kaljavarkaisiin Smarkettiin.

   Hauskaa joulua kaikille.

   T: HondaKurko

   • Hyvää joulua.


   • Jutustelija1 kirjoitti:

    Hyvää joulua.

    Jouluun on kuusi täyttä kalenterikuukautta.

    HKA


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jouluun on kuusi täyttä kalenterikuukautta.

    HKA

    Mutta joulu on kerran vuodessa vain...


  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   13450
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6263
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   100
   5092
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   98
   3404
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   2642