Yritän viilellä ranteeni

tyttö14viiltelee

Eli siis aloitin eilen illalla viilteleen harpilla ranteeseen ja sitten se jatkui seuraavana aamuna siis viiltelin aamulla harpilla ja kynsisaksilla molempiin muttei oo tullu verta. Mutta se kipu tuntuu niin hyvältä. Mutta yritän viiltelyllä parantaa mun elämää mutta silti mun elämä on täyttä paskaa..

16

105

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tapaittes

      Voi tyhmä... Älä viiltele tollailla leluilla vaan ota kunnon puukko ja viillä kättä pitkin nii tulee kunnolla verta ja kipua. Tollainen pieni sivuviiltely ei auta mitään.

    • nolikset11

      Lopeta heti!Nolikset eivät viiltele

      • tyttö14viiltelee

        Viiltelen vain sen takia että mun elämä on täyttä paskaa se on ollut mun koko elämän ajan paitsi 7 ja 8 luokan syksy ja kevät. Pitkästä aikaa tuli se tunne että mua ei kaivata täällä ja voin tehdä itsarin mutta oon miettinyt asiaa ja toisaalta en haluu lähtä pois tästä paskasta maailmasta. Mun uudelleen tuleva paska elämä alkoi viime viikolla ku riitelin kaverin kaa eikä sen jälkeen olla puhuttu toisillemme. Ja päätin kokeilla viiltelyy en oo kertonut asiasta kellekkään että viiltelen itseäni että tulisi parempi olo ja vähän tulikin koska se kipu on mahtavaa. Ja jälkiä näkyy viellä vaikka aamulla vetelin kynsisaksilla ranteeseen.


      • voivituntyhmä

        Anteeksi... parempi olo? Mulle ainakin tulis pahempi kun viiltäis raajan lähes irti... etkö keksi mitään yksinkertaisempaa? Kuten pyssy tai hirttoköysi?


    • koitappa keittiöveitsen kanssa seuraavalla kerralla

    • MAAILMAN_PARAS

      HA GAYYYYYYYYYYY SE ETTÄ SULLA ON KERRAN PARI PAHA PÄIVÄ KUUKAUESSA JA VIILTELET SITTEN HUOMITA KERÄILEN TÄÄL ON NOLOOOO MEE PIHALE JA ALA HOROKS JA HUUMEDIILERIKS JA ALOHOLISTIKS JA MIETI SEN JÄLKEEN ONKO ELÄMÄS PASKAA
      JA JOS VAAN EGOS SALLII NII MEE SILLE KAVERILLES PYYTÄÄ ANTEEKS VITU IDIOOTTI OOTTE TYHMIÄ JA SE SUN PIKKU SAKSES ON PERSEESTÄ OTA LIHAPUUKKO JA PAINA NIIN KOVAA KU VOIT JA VETASE KÄEST JALAST TAI JOSTAIN JA MIETI UUDELLEE KITOOOOSSSS

      • asiaa


    • DIKKI

      >ei tuu verta
      >se kipu tuntuu hyvältä
      vitut sä kipua tunne jos ei verta tuu
      ja ei ihmekkää ettei tuu jos jollain lasten saksilla ja vittu harpilla koitat

      mee hoitoo vitu angstaaja :D

      • Riptofi

        Tää :D


    • Lopeta viiltely ja hae apua. Juttele jollekin luotettavalle aikuiselle. Mene vaikka terveydenhoitajan tai edes jonkun luokse juttelemaan. Kerro kaikki, myöskin se että viiltelet.

    • Hei

      Komppaan papiksi_aikovaa!
      Jätä huomiotta saamasi kammottavat ja ilkeämieliset viestit. Ne eivät ainakaan paranna oloasi. Viiltely tai muu itsesi vahingoittaminen ei loppupeleissä paranna oireittesi syytä, vaikka se helpottaisikin hetkellisesti. Sitä paitsi viiltelystä jää arpia, joita kannat loppuikäsi.

      Koet, että elämäsi on paskaa, koko maailma on paskaa. Sellainen olo jatkuvana olotilana ei kuulu nuoruuteenkaan, vaikka tottakai silloin on kaikenlaisia mielialanvaihteluita ja apeitakin olotiloja. Hae itsellesi apua heti maanantaina. Koeta puhua myös vanhempiesi kanssa jos mahdollista. Koeta myös keksiä nyt viikonlopuksi jotain korvaavaa tekemistä kun ahdistus kasvaa ja sinun tekisi mieli vahingoittaa itseäsi. Olisiko jokin liikunta sellainen korvaava keino? Tai tykkäätkö neulomisesta? Saisit jotain muuta ajateltavaa.

      Mutta lupaa, menethän heti maanantaina kouluterkkarille tai psykologille. Sinua voidaan auttaa! Olet ansainnut apua!

      Tsemppiterkuin
      Pappi Elisabet

      • tyttö14viiltelee

        Mutta nyt olen päättänyt lopettaa viiltelyn koska totesin että se ei kannata. Ja yritän pitää pään sisällä kaikki (itsari ja viiltely ajatukset). En halua puhua kellekkään terkkarille tai psykologille koska en tykkää kauheesti puhua lähes tuntemattomille ihmisille. Olen tuntenut lähes koko elämäni ajan sitä että elämä on paskaa ja kukaan ei kaipaa tällästa surkimusta. Tuntuu siltäkin että en koskaan löydä rakkautta elämään ja kukaan poika ei tykkää musta seurustelumielestä kaverina kylläkin! Mutta kiitos asiallisesta kommentista kumminkin!


    • Viiltelijäpro

      Ei joen yli vaan jokea pitkin . Toimii varmasti

    • Persugeenit

      Koita fileerausveitsellä. Kyllä se elämä siitä paranee.

    • jokuvaan9010

      ELÄMÄSI EI MUUTU AINAKAAN PAREMMAKSI MIKÄLI VIILTELET! LOPETA SE. JA HAE APUA...

    • BitchQueen

      Loppu peleissä viiltely ei ole itsemurhan halukkuutta, jos ajatellaan maailman ihmisiä jotka viiltelee. Ite oon villelly kans, Mut kannattaa miettii onks se sitä et hlauut nähä mitä käy vai sitä et "helpotat oloas". Mulla se oli vaan tota ensin mainittua. En tiiä, taisimpa huomio huorata. Loppu peleissä saan enemmän huomiota sillä että hymyilen nätisti ja olen iloinen, ja se menee kyllä viiltelyn edelle. Voit olla oikeasti sitä mieltä että viiltely helpottaa, mutta kannattaa avata silmät. Oloasi helpottaa jos hymyilet, ihan sama miltä näytät, Hymysi on aina kaunis. Kuka tahansa voi sanoa niin, ei välttämättä ulkonäöllisesti mutta siitä näkee että olet iloinen. Ja iloisuus on kaunista!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      397
      1562
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1298
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1230
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      165
      1165
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      997
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      906
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      826
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      824
    9. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      820
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      175
      721
    Aihe