Pokerstaaaaaaars....

GoodbyePS

Pelasin nettipoksua käytännössä ammatikseni kultavuosina 2007-2008. Pääasiassa Ongamella. Jäin voitolle toistasataatuhatta euroa tuona aikana.
Palasin huvikseni tässä nettipoksun ääreen, mutta Ongamen pelit on kuivuneet ja turnauksia ei ole käytännössä lainkaan.
Muistin kyllä huonot kokemukset Pokerstarsista ja Full Tiltistä. No jälkimmäistä ei enää ole, joten testasin kuukauden ajan miltä Starsi nykyään tuntuu... Ja OMG... Kokemus ollut kamalampi kuin muistin. Käsittämättömiä maksuja koviinkin korotuksiin ja ohi mennään millä vaan korteilla. Vain toivomalla että vihu luopuu all innin edessä kantaa jonkun matkaa.
Tänään oli mainio esimerkki-tilanne. Chip-leader ja kaksi muuta vastaavat korotukseeni AK ristisuittareilla. Pöytään pärähtää 457, kaikki ristiä. Korotan potin verran. Kaikki maksaa. Turnilla tulee roskaa. Isken potin lisää. Kaikki maksaa. Riverillä tulee ristijätkä. Menen all in. Kaikki maksaa. Yhdeltä löytyy ässäpari, toiselta kallepari ja ristin korkuinen väri, minulla siis ässäkorkea väri, ja ullatus-ullatus chipleaderillä on ristikolmonen ja kutonen eli värisuora jo flopilla.
Näinhän voi sattua toki missä vaan, mutta ei jatkuvasti. Satakunta turnausta pelannut nyt ja kaava on aina sama. Kolmessa turnauksessa päässyt jämäpalkinnoille, jotka vastaavat suunnilleen sisäänostoa.
Starsi kerää komeat rahat meiltä idiooteilta. Tänään pelaan viimeisen turnaukseni Starsilla, sitten kokeilen Ongamen käteispöytiä.

13

270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pikkukorjaus

      Korjaus, minulla oli siis AQcc

      • Roi8

        Niin monet näyttävät olevan sitä mieltä että online pokeri on rigged, ja se on paras selitys minunkin kokemuksilleni, että miksi ei kukaan perusta rehellistä saittia jolle suunnittelisi sellaisen valvontatavan jonka puolueettomuudesta kaikki voisivat vakuuttua? Luulisi sellaiselle olevan iso tilaus, minäkin liittyisin sellaiseen heti.


      • esrdfghj

        Sinä et ymmärrä pokerisaittien rahantekomallia, etkä osaa ajatella tilannetta toisten ihmisten / erilaisten pelaajaryhmien kannalta.

        On olemassa ihan "oikeita" kusetuksia, joissa saittien omat pelaajat näkevät kortit tms. mutta perusjuttu näissä rigged-jutuissa on pokerisivustoille rahaa tuovien pelaajien houkuttelu ja saitilla pitäminen. Tokihan nämäkin ovat kusetusta, sillä mainoksissa annetaan mielikuva pokerin peluusta satunnaisin kortein.

        Jutun juoni on siinä, että jatkuvasti voitollisesti pelaavat eivät tuo rahaa saitille, vaan valuttavat sitä ulos. Ainoa rahavirta saitille on paskat hupipelaajat, jotka eivät tajua mitään pokerin oddseista tai teorioista, eivätkä siten osaa sellaisia vaatiakaan. Huomatkaa, miten voittavat pelaajat kilpailevat yrityksen kanssa samojen lypsylehmien kynimisestä.

        Nämä vitun pokerilippikset vaan ovat ylimielisiä ja erittäin lyhytnäköisiä, ja kirjaimellisesti pyrkivät tappamaan kultamunia munivan hanhen mahdollisimman tehokkaasti. Tietokoneavusteinen bottipelaaminen, fisujen kyttääminen erityisillä softilla ja heidän profiilinsa mukaan pelaaminen tarkoittaa, että hupipelaajien pelaamisesta on se hupi kaukana.

        Näin varsinkin, kun peli on nykyaikana nolimittiä. Ajatelkaas, kun joku normijantteri laittaa saitille rahaa tv-pokerin innoittamana. Totta kai hän laittaa koko talletuksen yhteen peliin, ja sitten kun tulee se hänen mielestään huippukäsi, niin tämä yhtään pokerikirjaa lukematon laittaa kaiken peliin tai ainakin makselee showdowniin asti. Se talletus menee pokeriteoriaa opiskelleita vastaan paljon nopeammin kuin hedelmäpelissä. Jos on niin tyhmä, että tekee uusia talletuksia, niin saa vastaansa häntä hunttaavat pokerilippikset, joilla on hänen profiili koneella. Montako talletusta hän tekee, kun vastustajan tietokone käytännössä tiettää jokaisen liikkeen ja miten maksimoida ev häntä vastaan, jolloin kertatalletus menee puoleen tuntiin?

        Pokerisaittien kymmenien tuhansien käyttäjien ja miljardien käsien tietokannat kertoivat tämän omistajille jo parin ensimmäisen vuoden toiminnan jälkeen. Pokeribuumi on niistä ajoista jo hiipunut ja pokerilippisten (ohjelmien) taso vain kasvanut.

        HUDittavien multitablaajien joukossa eivät hupipelaajat kauan viihdy, ja silloin pelit muuttuvat aika nihkeiksi.

        Saittien voitto tulee toki rakesta, mutta se raha täytyy ensin jonkun tallettaa sivustolle ja sen jälkeen mielellään olla löysähköä peliä. HUDittelijoiden täyttämät pöydät ovat tämän vastakohta, joissa pallotellaan pelaajalta toiselle tietokoneen ohjastamina jotain vitun parin prosentin edgejä minimirakeilla.

        Rigatut saitit tarjoavat maksavalle asiakaskunnalle sitä mitä he ovat lähteneet hakemaankin; pelikokemusta, voittoja, isoja käsiä ja isoja potteja - aivan niin kuin niissä television turnauksissakin. Pokerisaitteja kannattaa verrata muuhun netti- ja mobiilipelaamisen. Pay2Click, pelaajien koukuttaminen, psykologiset vaikutuskeinot, profiilin mukainen pelikokemus jne.

        Vaikka pokerilippiksillä on suuret luulot itsestänsä ja halveksivat niitä fisuja, niin he ovat todellisuudessa kuluerä ja haitta pokerisaiteille. Rigatut saitit sentään huolehtivat maksavien pelaajien viihtyvyydestä ja tarjoavat heille miellyttävät pelit. Pokerilippikset sen sijaan pyrkivät tyhjentämään uhrien taskut mahdollisimman nopeasti ja sen päälle vielä kusevat naamalle.

        Ja vastaus kysymykseesi: miksi ihmeessä sinne tulisi hupipelaajia pidemmäksi aikaa HUDittajien kynittäväksi, kun samaan aikaan rigatulla saitilla saa samalla rahalla paremman pelikokemuksen? Ei heitä kiinnosta mitkään vitun oddsit ja satunnaisuuksien paikkaansapitävyydet. Tunteella ja uskollahan he pelaavat, ja haluavat kokea olevansa se telkun pokerchamp.


    • jjkke

      Samaa mieltä,olis mukava pelailla kun olis tunne että peli on rehellistä.Pokerstars on ylimielinen kusetussaitti, tekee mitä haluaa monopoliasemassaan

    • oiiitäaikoja

      Aikoinaan Coral-poker oli streitti. Siellä teki helpolla tiliä. Sitten se myytiin ja meni vituiksi uuden softan kanssa. ITM:ni oli turnauksissa luokkaa 40%. Starsilla luokkaa 2%.

    • BackToBetsson

      Palasin kokeilemaan Ongamea. Turnauksia siellä ei ole mutta käteispöydässä tekaisin fyffeä heti kättelyssä. Ihan eri meininki ja voi luottaa todennäköisyyksiin eikä starsin arpajaisiin.

      • onrehellisiäkinsaitteja

        Minulla on samalaisia kokemuksia esim ongamelta, fulltiltiltä ja paffilta, mielestäni myös rayllä minulle on muodostunut käsitys että joiden pelaajien käsien osuminen on todennäköisyyttä suurempi...mutta en ruikuta niistä. Mutta suurin yllätys on ollut kun löysin saitin joka on mielestäni täysin rehellinen..osumaa tulee niin kuin pitääkin ja kotiutuksien jälkeen pelit osuu samanlailla..Kotiutukset siirrosta seuraavana päivänä. En kerro sivuston nimeä, mutta sanotaan niin että siellä ei sallita apuohjelmia ja voit vaihtaa nicciä 3 kertaa päivässä. Olen pelaillut noin 6 vuotta ja tasoilla nl 200 - Nl 400 viime aikoina


    • unipetti

      kaikista karmeinta saittia eli unibettiä mainostat.....

      • onrehellisäkinsaitteja

        Niin..taitaa olla että siellä osuin oikeaan rakoon...eli pelit napsuu..saa nähdä kuinka pitkään...


    • zumteufell

      Et kauaa nauti.Alkaa sama paska.

    • FranzRuttenhoffer

      Nettipokeri on puhtaasti paskaa. Ei todennäköisyyksillä enää tänä päivänä voittoa tehdä vaan puhtaasti kolluusiolla ja kusetuksella. Nettipelaaminen on minun osaltani kokonaan loppu, enkä tue noita rikollisia enää koskaan.

    • eijumaviddd

      Tämmöstä paskaa taas

      PokerStars käsi 154370440202: Turnaus #1583927846, 0.50 $ 0.50 $ 0.10 $ USD Hold'em No Limit - Taso VII (60/120) - 06.06.2016 10.48.11 ET
      Pöytä '1583927846 174' 9-max Paikka #6 on jakaja
      Paikka 1: SwallowWhite (2435 merkkiä) tauolla
      Paikka 2: Dzirtorden (3068 merkkiä)
      Paikka 3: v_V_vLening (5174 merkkiä)
      Paikka 4: wwuussaa (11132 merkkiä)
      Paikka 5: mastermarc77 (8861 merkkiä)
      Paikka 6: Eladam1910 (9068 merkkiä)
      Paikka 7: androocik (9281 merkkiä)
      Paikka 8: MINÄ (4879 merkkiä)
      Paikka 9: Vadichka66 (2835 merkkiä)
      SwallowWhite: asettaa anten 15
      Dzirtorden: asettaa anten 15
      v_V_vLening: asettaa anten 15
      wwuussaa: asettaa anten 15
      mastermarc77: asettaa anten 15
      Eladam1910: asettaa anten 15
      androocik: asettaa anten 15
      MINÄ: asettaa anten 15
      Vadichka66: asettaa anten 15
      androocik: asettaa pienen blindin 60
      MINÄ: asettaa ison blindin 120
      *** TASKUKORTIT ***
      Jaettiin MINÄ [Ah 6c]
      Vadichka66: luopuu
      SwallowWhite: luopuu
      Dzirtorden: luopuu
      v_V_vLening: luopuu
      wwuussaa: luopuu
      mastermarc77: luopuu
      Eladam1910: maksaa 120
      androocik: maksaa 60
      MINÄ: sököttää
      *** FLOPPI *** [Qs 2h As]
      androocik: sököttää
      MINÄ: sököttää
      Eladam1910: lyö 495
      androocik: luopuu
      MINÄ: korottaa 495 summaan 990
      Eladam1910: maksaa 495
      *** TURN *** [Qs 2h As] [Th]
      MINÄ: lyö 3754 ja on all-in
      Eladam1910: maksaa 3754
      *** RIVER *** [Qs 2h As Th] [Ks]
      *** NÄYTTÖ ***
      MINÄ: näyttää [Ah 6c] (pari, ässät)
      Eladam1910: näyttää [Jh 9c] (suora, kymppi - ässä)
      Eladam1910 sai 9983potista
      Eladam1910 voittaa 0.25 $ pudottamalla pelaajan MINÄ ja hänen oma pudotuspalkintonsa kasvaa 0.25 $ summaan 1.50 $
      MINÄ turnaus päättyi
      *** YHTEENVETO ***
      Potti yhteensä 9983 | Rake 0
      Pöytä [Qs 2h As Th Ks]
      Paikka 1: SwallowWhite luovutti ennen kohtaa: flop (ei lyönyt)
      Paikka 2: Dzirtorden luovutti ennen kohtaa: flop (ei lyönyt)
      Paikka 3: v_V_vLening luovutti ennen kohtaa: flop (ei lyönyt)
      Paikka 4: wwuussaa luovutti ennen kohtaa: flop (ei lyönyt)
      Paikka 5: mastermarc77 luovutti ennen kohtaa: flop (ei lyönyt)
      Paikka 6: Eladam1910 (jakaja) näytti [Jh 9c] ja voitti (9983) kädellä suora, kymppi - ässä
      Paikka 7: androocik (pieni blind) luovutti kohdassa: flop
      Paikka 8: MINÄ (iso blind) näytti [Ah 6c] ja hävisi kädellä pari, ässät
      Paikka 9: Vadichka66 luovutti ennen kohtaa: flop (ei lyönyt)

    • Rahaeiolekaikkea

      Nettipokerin käteispöydissä on mahdollista laskevia tulevia kortteja etukäteen ja lopputulos pitää lähes aina paikkansa. Kyse ei ole todennäköisyydestä vaan tulevasta ohivedosta, joka yleensä tapahtuu turnin alkaessa, välillä 3.kortti kertoo tai sit riverillä, jotta saadaan pottia. Veikkaisin, että jos riverillä niin kyseessä on botti.

      Kaikki tämä perustuu siihen kun pelaa tarpeeksi niin jos on tarpeeksi analyyttinen ja matemaattinen niin voi mallintaa mahdollisest kuopat. Esim. jaollisuusmatriisi on hyvä apuväline tutkia ylivuotoja.

      Todennäköisyydet helpottaa lähtökäsiä, mutta kun todennäköisyydet/odotusarvot on saatavilla joka puolelta, niin hommasta ei tule liiketoiminnan kannalta yhtään mitään, jos raha ei liiku pöydissä ie. pelataan liian tiukkaa ja osataan odottaa tiettyä lopputulosta.

      No, sama paskaa on muuallakin liiketoiminnassa, missä rahaa liikkuu. Kannattaa tosiaan spotata käteispöydissä tietyt kaavat ja lopettaa peli heti, jos matchaa malleihin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      226
      1988
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      69
      1728
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1506
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1199
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1120
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1085
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      6
      1006
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      950
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe