Playa Dorada/Costa Dorada

Playa Dorada

Suunnitelmissa maaliskuussa matka Playa Doradaan ja hotelli olisi Iberostar Costa Dorada. Onko kellään kokemuksia hotellista/paikasta? Täältä luettuna varmaan mukava paikka http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g147290-d150815-Reviews-Iberostar_Costa_Dorada-Puerto_Plata_Dominican_Republic.html mutta suomalaisten kokemuksia kaivattaisiin.

5

1675

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • papu

      En oo käynyt kuin aulassa, mutta mitä olen kuullut ja sen perusteella että tunnen melkein kaikki alueen hotellit ja tason, tuo Iberostar Costa Dorada on yksi parhaista (Coral Marienin joka on siinä vieressä, sekä Riu-hotellien lisäksi) Kannattaa mennä!

      Lisäksi hyvä juttu on se, että vaikka siellä on kaikki all inclusive- mukavuudet, Puerto Platan kaupungin keskustaan vain n. 5min autolla/bussilla! Eli pääsee myös hyvin liikkumaan omin päin.

      Hyvää matkaa!

    • Tietoa hotelleista yms.

      Ootko käynyt sonera plazan keskustelupalstalla? Siellä muistaakseni ollut myös aika paljon juttua Dominikaanisesta tasavallasta, eri paikoista siellä ja hotelleista. Kannattaa selata vanhempiakin viestejä esim. viime talvelta. Dominikaanisesta käytiin vilkasta keskustelua ja muutamia seudun hyvin tuntevia oli vastailemassa. Muistaakseni esim. nimimerkki Hessu tiesi saaresta tosi paljon. Myös eri hotelleista oli mielipiteitä. En nyt muista oliko tästä sinun etsimästäsi hotellista...mut käy sivuilla kurkistamassa.

    • Mikki

      Sama paikka, mutta kuukautta akaisemmin pari viikkoa. Pitäisi olla Dominikaanisen parhaimpia hotelleja englantilaisten/jenkkien hotelli arvostelujen mukaan. Saa nähdä mitä on, mutta järjetään antavat viittä tähteä viidestä ne ketkä ovat siellä olleet.

      • Patse

        Olimme joulukuun alussa kaksi viikkoa kyseisessä hotellissa, oli loistopaikka! All Inclusive oli erimomainen, ruoka hyvää ja monipuolista, extrana beach partyja joissa tarjottiin mm. paellaa, grillilihaa ym. Juomapuoli oli myöskin hyvin hoidossa, extrana Mama Juana-iltoja, Irish coffee ym. Siivooja täytti baarikaapin joka päivä, ainut mitä me sieltää kulutimme oli vesi. Rantaa pitkin pääsee kätevästi kävellen Puero Plataan, ainut ongelma oli lomamme loppupuolella, mistä rannalta pääsee kaupunkiin manamättä vartioitujen hotelliaulueiden läpi. Aiemmin lomamme aikana käytössä ollu kävelytie oli silloin suljettu. Vapaa-aika ohjaajia on yhteensä toistakymmentä, joten ohjelmaa riittää pitkin päivää. Tässä pikakomentit työpäivän lomassa.


      • Playa Dorada

        Jee matkaan enää reilu viikko. Jokos Mikki on palannut matkalta? Kerroppa kokemuksia. Eikös tuohon All inclusiveen kuulu kaikki ruoat ja juomat vai miten se on? Pärjännee sitten tosi vähällä raha varastolla tuolla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1280
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      68
      831
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      770
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      658
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe