Paras isännöintifirma?

PosinKautta

Selailin vähän ketjuja ja aika pahalta näyttää..Kaikista tuntuu löytyvän joltain pahaa sanottavaa. Tähän ketjuun vaan HYVIÄ kokemuksia!

17

3104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PariVuottaSitten

      Silloin kun asuin vielä vantaalla niin Myyrmäessä oli hyvä firma tuo Myyrmäen huolto oy. Hommat toimi silloin ainakin ihan hyvin, tästä on tosin jo pari vuotta aikaa. Tulee kuitenkin muistaa, että ihmiset tulevat näille palstoille provosoimaan aika paljon. Isännöitsijät ikääntyy melko ripeään tahtiin kohti eläkeikää joten noiden "hyvien kokeneiden" saaminen vaikeutuu hetki hetkeltä. Uusia alalle otetaan toki mutta kuten varmaan palstoista olet huomannut ihmiset eivät oikein ole ilmeisesti pitäneet heistä.

      Toinen asia mikä kannattaa muistaa että isännöinti on henkilöpohjaista palvelua. Eli kyse on enemmänkin kuka isännöitsijä on ennemmin kuin mikä firma isännöi. Toki firmalla on jotain merkitystä mutta minusta paljon suurempi merkitys on itse henkilöllä/tiimillä joka hoitaa taloyhtiöitä tai kiinteistöjä.

      Ei ole tosin paras firma. Veikkaan vaan jo ennestään että ne jotka hoitaa hommia hyvin ovat melko kalliita. Aikoinaan kun olin rakennusalalla duunari kertoi minulle hyvän pyhän kolminaisuuden joka pätee moneen paikkaan. On olemassa hyvää laatua, nopeaa toimintaa ja halpaa hintaa. Kukaan ei pysty toimittamaan noita kolmea samaan aikaan, vaan aina yksi jää pois.

    • Glaudio

      Taloasemasta on hyviä kokemuksia. Tuossa ketjussa on ainakin ymmärretty, ettei kohteita saa olla liikaa isännöitsijällä.

    • remontteja.tulossa

      Vain kahdesta omakohtaista kokemusta, mutta kuten edellä jo kerrottiin, niin henkilö ratkaisee paljon. Realia on iso ketju ja yhdellä isännöitsijällä on paljon kohteita. Meidän taloyhtiömme isännöitsijä vaihtoi työpaikkaa ja hänen tilalleen tullut uusi ei ole vaivautunut vastaamaan sähköpostiviesteihin. Asia on vielä niin tuore, että keväällä odottaa ensimmäinen yhtiökokous hänen isännöimänään.

      Yhteydenpito on minun mielestäni asia, jonka pitäisi toimia. On turhauttavaa lähetellä korjauspyyntöjä ym. jos niihin ei vastata. Ymmärrän sen, että vastausta ei tule heti, mutta eivät ne osakkaat niin tiheästi kysele heitä koskettavia asioita, ettei niihin jaksa vastata.
      Isot remontit, joita on tehty taloyhtiössä, niissä Realia on toiminut asiallisesti. Näin tavallisen osakkaan näkökulmasta katsoen.

      Pienet firmat ovat todennäköisesti joustavampia, mutta jos tarvitaan esim. vanhempaan taloyhtiöön isoja remontteja, niin pärjäävätkö isot kilpailutuksissa paremmin?

      • SATOn_Asukas3

        En suosittele Tampereen Reali Isännöintiä. Asiakaspalvelun puute puhuu puolestani.


      • vaatimukset_nousee

        "Ymmärrän sen, että vastausta ei tule heti, "

        Älä ymmärrä. Minulta kysyttiin eilen, miten isännöitsijän (siis minut) tavoittaa työajan ulkopuolella. En ole yrittäjä, olen työntekijä. Viikottainen työaika 37,5 tuntia, päivittäinen työaika klo 8-16. Ja asiakkaat kyselee, miten tavoittaa työajan ulkopuolella...

        Ei hyvää päivää.


    • Pospospos

      Positiivisia ja onnistuneita kokemuksia Kiiravasta. Pidin etenkin siitä miten asiakaspalvelu pelasi ja he ottivat taloyhtiömme lämpöongelman hoitaakseen. Kyseessä ei ollut kun pattereiden ilmaus ja vähän muuta säätöä, mutta jäi kyllä hyvä mieli kun meidän ei annettu palella.

    • Ravinen

      Hankala se on lähteä mitään isännöintitoimistoa kehumaan. Kuten täällä on jo aikaisemnin mainittu, se on enemmän henkilöstä kiinni ja toimiston sisällä saattaa olla isännöitsijöiden välillä suuriakin eroja. Isännöinti kannattaa aina kilpailuttaa huolellisesti, tarkistaa referenssit ja ennenkaikkea kiinnittää huomiota isännöitsijän kokemukseen ja ettei hänellä ole liikaa kohteita isännöitävänään.

      • outoa_hommaa

        "kiinnittää huomiota isännöitsijän kokemukseen ja ettei hänellä ole liikaa kohteita isännöitävänään."

        Aika harva tajuaa kysyä juuri tuota: "Montako kohdetta sinulla on?"

        Osoittaa vain sen, että 99,99 % suomalaisista taloyhtiöistä eivät osaa ostaa isännöintipalveluja. Tai heille ei ole tullut mieleen koko asia.


    • tuttava

      Ainakaan ei kannata sinisimäisesti lähteä palkkamaan isännöintiyritystä joka on vast ikään perustettu ja mm. kehuu olevansa erityisen "HYVÄ" kaikessa. Hyväksi todettu ja vanha yritys ei tarvitse mainostusta ja erinomaisuutensa tuputtamista. Teot ovat puhuneet puolestaan. Myöskin referenssit on syytä käydä tarkkaan läpi. Myöskin yhteystyökumppanit.. niin saatat saada mitä etsit.

    • kokemustaonpaljon

      Isännöinti Leini on varsinainen one-man show --- siis positiivisessa mielessä. Kehut täältä !

    • äskoohoo

      SKH on miellyttänyt ainakin meidän yhtiötä (56 huoneistoa) Jotkut sanovat kalliiksi, ei ole meillä ainakaan juuri edellistä kalliimpi, mutta aivan pienille yhtiöille saattaa olla sopimaton. Hienosti vedettiin putkiremppa läpi ja muutoinkin osaavaa porukkaa. Kirjanpito toiminut erinomaisesti. Ainoa miinus ettei hallituksen ulkopuolisille osakkaille mielellään vastata puhelinsoittoihin vaa ohjataan aspaan.

    • MonenlaistaKokemusta

      Oma tuntuma on, että pienehköt paikalliset firmat on parhaita, joissain tapauksessa myös ne yhden henkilön yritykset (jos vaan muuten rahkeet riittää), joskin referenssejä kannattaa aina kysellä. Näille omistajavetoisille firmoille meinaa jotain myös asiakastyytyväisyys ja sitä kautta hyvä maine. Isoissa firmoissa omistaja on kuka tai ketkä lie. Voi olla ettei organisaatiossa löydy ketään, joka olisi kiinnostunut asiakkaiden kokemuksista tai esitettyjen ongelmien ratkaisemisesta. Voisiko se olla jopa osa toiminnan strategiaa. Antaa vanhojen "hankalien" asiakkaiden mennä ja otetaan uusia uunotettavia tilalle. Kukin asiakas pysyy sen muutaman vuoden asiakkaana, vaikka työ ja palvelu ei vastaisi missään määrin siitä maksettavaa hintaa.

    • öööööööööööööööö1

      Myyrmäen Huolto on ihan hyvä. Mutta autopaikkasysteemi on kelvoton. Omat asukkaat ei mahdu vapaille pihapaikoille. Ruotsin Venäjän Eestin rekkareita riittää.

    • KokemustaOn

      Pieni yritys. Mutta sellainen jolla ei ole rikollisia työläisinä. Kannattaa tutkia taustat. Eikä varsinkaan uskoa kaikkea mitä myyvät puhelahjoillaan.
      Ja jos eivät saa tietoja päivitettyä PHRään, niin välittömästi pois. Silloin on jotain pahasti pielessä.
      Isot yritykset pahimpia. Laskuttavat ryöstöhintoja ja jättävät hommat tekemättä.

    • YH_asunnot

      YH-asunnot.

    • Anonyymi

      Taloyhtiö vaihtoi Myyrmäen huollon Kotikatuun. Kyllä on on ollut ikävä Myyrmäen Huoltoa, kun olemme uppuroineet lumen keskellä. Aiemmin meillä olivat väylät aurattuja ja ovien edustat siivottuna jo aamulla. Nyt ei päiväkausiin.

      • Anonyymi

        Samanlainen kokemus. Huolto käy katsomassa ja veloittaa katselusta ja auton käytöstä. Sen jälkeen tilaa tekijän paikalle, joka laskuttaa tekemisestä.
        Tulee auraamaan lumet, kun muistaa ja korjaa ilmoitetut viat , jos muistaa, mutta jopa kuukauden viiveellä.
        Laskutusta on seurattava tai joutuu maksamaan olemattomista. Aivan surkeita kokemuksia! On todellakin ikävä Myyrmäen Huoltoa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe