Aihe

Joskus haaveilin kultaisesta

kokemustämäkin

mutta nyt, kun olen tarkemmin tutustunut rotuun, niin ei kiitos. Aina, kun olen silittänyt sellaista, niin hanskani on aivan karvoissa ja, jos koira nojaa minuun, niin housuni ovat karvoissa. Kuolaa löytyy myös vaatteista. Nykyinen koirani myös karttelee niitä jostain syystä. Ei millään ilveellä haluaisi haistella sellaista ja, jos jostain syystä joutuu, niin haluaa äkkiä pois ja näyttää nyrpeää nokkaa. Ehkä niissä joku ominaishaju mistä koirani ei pidä.

18

384

  Vastaukset

  • kiitos avautumisesta

  • Oletko huomannut, koirat eivät pidä sinusta. Hanki rotta, olette yhtä.

  • IHANIA KOIRIA. ITTELLE KELPAIS JOSKUS SE KÄYTTÖLINJANEN JA RUOTSISTA TUOTU

   • Käyttölinjainen? Terveydellä ei siis ole merkitystä? Jälleen osoitus suomalaisten älykkyydestä...


  • Oletpa typerä, kaikista koirista lähtee karvoja, toisista enemmän toisista vähemmän. Itse oikein hämmästyin karvanlähdön vähyyttä kultsilla, ennen kun oli suomenlapinkoira, sai harjata kassi kauppalla pohjavillaa pois. Ja sitäpaitsi, jos noin paljon haittaa, niin ole mielummin ilman koiraa. Aina ja kaikista eläimistä tulee jotain sotkua, tuliko uutisena???

   • karvattomasta amerikankarvatonterrieristäni ei lähde karvaa, kun sitä ei ole. Mutta pitää pukea sitten. Ja ainakin nuorena haisee silti "koiralle", ei nyt kylläkään vanhempana.


  • Totta, paljon lähtee karvaa. Ja kädet menevät silityksestä tahmeaksi ( rasvakarva?) .Mutta rotu on lempeä..

  • Mulla on itselläni kultsu ja seropi. Ei voi mitään, mutta arvostan seropia enemmän. Kultsu lähtis kenen tahansa mukaan, ei opi käskyjä, turkki ei hylji vettä, syö kuin sika ja lihoo. Täytyy myöntää, että otettiin tuo vain seropin kaveriksi, ja siinä se on hyvä, koska on niin alistuva. Uskollinen ei todellakaan.

   • Surkea provo. :D Et ymmärrä koirista mitään, saatika osaisit kouluttaa.


  • katsokaa peiliin,olisiko itsessänne parantamisen varaa.itselläni oli kaksi kult.noutajanarttua ja parempia en voisi toivoa. turkin kuuluu vaihtua ja jos otat koiran ,se pitää myös hoitaa. nyt meillä on vuden ik. kultsu-uros , välillä vielä haasteellinen,mutta uskon siitäkin tulevan kivan koiran,kun jaksaa työskennellä ja harrastaa sen kanssa.

   • Kultsu haasteellinen? Siis missä mielessä? Löysempää koiraa ei olekaan.


   • Et tiedä koirista hevonpaskaa....älä siis täällä kirjoittele ja esitä jotain asiantuntijaa. Kultsu on energinen koira, joka vaatii liikuntaa ja tekemistä. Mutta tyhmyyttä on monenlaista ja löysäperäisiä kirjoittajia...kuten sinä...


  • Tuttavani tuttu osti mopsin, sillä verukkeella, ettei siitä lähtisi karvoja...hahahahaaa...kun hänen pieni poikansa meni tarhaan, eräs nainen kysyi, että miten sinun paidassasi on noin paljon karvoja...äitinsä ihmetteli, että heidän mopsistaan lähtikin karvoja, eikä niitä saatu kuin pinseteillä pois, eikä sittenkään kaikkia...paita oli sellainen karvapaita...kyllä aloittajan pitää ostaa karvaton koira ja pukea sille villapaita eikä aloittajan pitäisi ollenkaan hankkia koiraa, kun tuijottaa vain karvoihin, eikä huomaa sitä koiraa sieltä karvojen alta...tuollaiset aloittajan kaltaiset koiranomistajat ovat pahimpia koirien kannalta.

  • Aloittajalle....no suurkiitos nyt kun kerroit mielipiteesi ja tulit sen oikein tänne kultaisen noutajan sivulle toteamaan, että me nyt kaikki tiedetään mitä mieltä olet kultaisista noutajista, että kiitosta vaan......aloittajan kannattaisi ottaa" villakoira", vaikka niitä taitaa siellä nurkissa majailla, mutta nehän voi imuroida aina pois...

   • Sulle... No suurkiitos kun kerroit mielipiteesi ja tulit tänne tyhjänpäiväisestä avautumaan sen sijaan, että olisit vain sivuuttanut. Tämä on keskustelupalsta, jonka aiheita ei sen kummemmin ole rajoitettu, mutta sinun pientä mieltäsi häiritsee se, ettei joku tykkääkään kultaisista. Mistä lähtien sinusta on tullut palstapoliisi, joka kertoo mistä tänne on soveliasta kirjoittaa ja mistä ei?


   • nfrui kirjoitti:

    Sulle... No suurkiitos kun kerroit mielipiteesi ja tulit tänne tyhjänpäiväisestä avautumaan sen sijaan, että olisit vain sivuuttanut. Tämä on keskustelupalsta, jonka aiheita ei sen kummemmin ole rajoitettu, mutta sinun pientä mieltäsi häiritsee se, ettei joku tykkääkään kultaisista. Mistä lähtien sinusta on tullut palstapoliisi, joka kertoo mistä tänne on soveliasta kirjoittaa ja mistä ei?

    Eipä ole tyhmempää tyyppiä tullut vastaan kuin sinä. Ai ei ole rajoitettu? :D Mene trolli pyytämään äitis tissiä. Olet siinä iässä vielä, etkä tule kehittymään älyllisesti enää yhtään.


  • Älä ap ota mitään koiraa, jookos.
   Meidän koirista kaikista eniten karvaa on lähtenyt beaglesta, se oli jotain aivan uskomatonta niin pienestä koirasta. Kultsustakin lähtee ihan kiitettävästi karvanlähtöaikaan, mutta furminaattorilla siitäkin selviää, ja nuo pitkät ja pehmeät karvat on helppo siivota pois. Sileäkarvaisen terrierimixin lyhyitä piikkejä (joita lähtee ympäri vuoden jatkuvalla syötöllä) onkin sitten kiva pinseteillä ronkkia matoista, sohvasta, vaatteista ja muista tekstiileistä.... furminaattorilla tai muulla harjalla/kammalla ei kuitenkaan irtoa.
   Mitä tulee kultsun hajuun, vika on joko ruoassa (meillä haju hävisi viljattomiin nappuloihin vaihtaessa) tai siinä, että koiraa ei ole pesun tai uintireissun jälkeen kuivattu kunnolla (käytännössä joko ekstra-imukykyisellä mikrokuitupyyhkeellä tai mieluiten hiustenkuivaajalla).

  • tollanen ois kiva omistaa

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   391
   23861
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16052
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   393
   14833
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   11659
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   5913