Kahden pillun välissä

kakspil

Kävelin koulun ihmisistä tukkoista käytävää. Tämä oli raivostuttavaa uusissa kouluissa, ei ikinä löydä oikeita luokkia. Jotkut tuijottivat minua, mutta ei se minua haitannut, nautin huomiosta.
”Luokka 719, luokka 719.”, mutisin itsekseni kun katselin luokkien ovia. Vihdoin katseeni löysi pastellinvihreän oven, jossa luokan numero, 719. Koputin varovasti oveen, kuulin askelia ja oven aukaisi hyvin lyhyt, kalju mies. ”Olet varmaankin Miia.”, opettaja sopersi hennolla äänellään kun painelin sisään ovesta. ”Joo.”, hymähdin ja katseeni kiersi luokkaa, enimmäkseen tyttöjä, ei haitannut mua ollenkaan. Kaikki tuijottivat minua hiljaisina. Opettajakaan ei sanonut mitään. Mitä hittoa, ajattelin ja kävelin lähimpään vapaaseen pöytään. Vilkaisin viereeni ja siinä istuva tyttö, aikamoisen söpö, hymyili minulle ja katsoi minua vihreillä silmillään. Väläytin hänelle pienen hymyn takaisin. Sä tulit tänne opiskelemaan, muista opiskelemaan, jankutti ääni päässäni.
Tunti mateli, opettaja vain sopersi hiljaisella äänellään, enkä osannut keskittyä, koska vierustoverini kikatti ystäviensä kanssa ja katseli minua. Voi jumalauta, mitä niin erikoista minussa on? Kännykkäni värisi. Salla, mun exä, halusi tavata illalla. Se oli jättänyt mut jonkun kusipää jätkän takia. Suostuin silti tapaamaan sitä, vaikka sen näkeminen varmaan tekisikin kipeää.
Kello soi ja ryntäsin ensimmäisten joukossa ulos. Mielessäni pyöri se söpö vierustoverini ja Salla, jonka äkillinen yhteydenotto oli harvinaista. Rynnin saman tien ulos ja kaivoin tupakka-askia esiin.
”Missä vitussa se sytkäri nyt on?”, sanoin ihan ääneen. ”Tulta?”, kysyi hento ääni takaani, käännähdin ja näin sen söpön tytön edessäni. ”Kiitos.”, sanoin ja katsoin häntä vaan silmiin, en kääntänyt katsettani edes silloin kun sytytin tupakan. ”Tota, mä oon Iina.”, tyttö sopersi. ”Miia.”, sanoin takaisin.
Kännykkäni värisi taas. Salla ilmoitti tulevansa hakemaan mua kuudelta, eikä siinä mitään. Kohotin katseeni ja Iina tuijotti minua uteliaasti. ”Kukas sulle noin vinhaan tekstaa?”, hän virnuili. ”Salla, mun exä.”, tokaisin tyynesti. Iinan ilme värähti, hänen silmiinsä syttyi pieni liekki. ”E-exä?”, hän änkytti, ”Siis sä tykkäät tytöistä?”. Kohotin kulmiani ja vastasin vienosti hymyillen, ”Kyllä, tykkään.” Iinan käyttämä tykätä-verbi huvitti minua.
”Saisinko mä sun numeron?”, Iina kysyi vaisusti lyhyen hiljaisuuden jälkeen. Katsoin häntä hymyillen ja tunsin pienen ihastuksen syttyvän sisälläni. ”Tietty.”, vastasin ja kaivoin kynää kassistani. Otin Iinan kädestä kiinni aikomuksenani kirjoittaa numero hänen käteensä. Iina hätkähti rajusti. ”Anteeksi, mä en halunnut säikäyttää.”, sanoin nopeasti ja sipaisin Iinan poskea. ”E-ei se mitään, mä vaan oon vähän hermostunut.”, Iina änkytti. Kurtistin otsaani, koska Iina oli todella suloinen. Kirjoitin numeron hänen käteensä ja tunsin kuinka se värähteli vielä hieman.
Katsahdin kelloa. Seuraava tunti alkaisi näillä minuuteilla ja minun piti vielä löytää luokka. ”Soita mulle?”, kysyin Iinalta. ”Joo.”, Iina vastasi vaisusti. En tiennyt mitä muuta tehdä kuin silittää nopeasti Iinan etuhiuksia pois hänen kasvoiltaan ja lähteä sitten kävelemään takaisin sisälle.
Tunti mateli ja mieleni täytti nyt äkillinen ihastukseni. Olin edennyt ihan liian nopeasti. Kaikki posken sipaisut ja hiusten räpläykset olivat saattaneet säikyttää hänet pois. Sellainen ei ollut minun tapaistani, mutta jokin Iinassa ajoi minut siihen. Myös Sallan käyttäytyminen ihmetytti minua....

Lue koko tarina täältä:
http://eroottisetfantasiat.ilmaisporno.com/lesbot/kahden-pillun-valissa/

4

2265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmepeliäsaatana

      Lesbojen ihmesuhdeongelmista just halusinkin kuulla

      • haluhaluhalusitkin

        No sithän sait mitä halusitkin


    • aikmoi

      Tää tarina oli aika kiihottava, tykkäsin!

    • luukiluuki

      No nyt oli kyllä tarinassa niin hyvä setuppi et alko seisoon jo ihan alusta asti lukiessa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe