Go International konkkaan!/P-kypros2

Minävain..p

Aiempaan viestiketjuun ei voi enää kirjoittaa, joten avataanpa uusi. Mulla siis käräjäoikeuden päätös on nyt viron ulosottoviranomaisilla. Odotellaan mitä tuleman pitää.

39

665

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minävain..p

      Niin ja kyse siis top10matkatarjouksista, kun eivät rahoja suostu palauttamaan. On siis edelleen virolainen yritys vaikka sivuillaa selittää olevansa espanjalainen. En usko että niillä mitään vakuusrahastoja siellä on.

    • Missätop10läiset

      Ilmoitathan sitten miten sun käy??? Oo niin ihana!!!
      Eilen tuli postissa kuluttajavirastolta joku lanketti missä top10 taas välttelee vastuutaan... On niin paljon muutakin itsellä päällä ettei ehtis tähän käyttää hirveästi aikaa.. Jos saisit rahat tuota kautta niin uskaltaisi/jaksaisi ehkä tuohon peliin lähteä.
      Miksiköhän se vanha ketju oli poistettu?
      Hankala oli löytää enää ketään vastaavassa tilanteessa olevaa kun harvoin suomi24 muutenkaan käytän.

      • rahatmeni

        Täällä ollaan kanssa. Mulle tuli sama kirjelmä, missä sanottiin, että top10:läisille on välitetty vain lahjakortteja eikä matkoja ja vedottiin ehtoihin yms. Kuluttajariitalautakunta selvittää nytten onko Top10 ollut tuohon aikaan matkanvälittäjä. Kyseinen puulaaki on siis laitettu nytten kiinni ja tilalle perustettu lokakuussa 2015 uusi yritys??


    • Missätop10läiset

      Rehellisen olonen pulju kun laitettu kiimmi ja uusi perustettu tilalle...

    • ottaapattiin

      Täällä myös ihmeteltiin miksi viestiketju suljettu. Samat postit kuluttajariitalautakunnalta saatu. Eipä kai auta kuin odottaa, mutta kiva että täällä vielä kohtalotoverit ovat jaksaneet kommentteja laittaa. Ei lannistuta!

    • prklx2

      Tänne myös tullut tuo kuluttajariitalautakunnan kirjelmä. Mietin että jos tuosta on jo käräjäoikeuden päätös saataisiinko se jotenkin kuluttaja-asiamiehen käyttöön ? Siitä olisi varmaan isokin apu?

    • prklx2

      Onko kenellekkään tullut mistään lisätietoa tästä tapauksesta?

      • rahatmeni

        Sait varmaan myös sähköpostia aiheesta? Vähäisiä vaatimuksia koskeva menettely?


    • ottaapattiin

      Sain sähköpostia siitä ISO KIITOS!!!
      Heti toimeksi ja lähetinkin jo paperit Helsinkiin, sieltä tuli jo vastauskin, sen verran oikaisua että se käsittelymaksu on 86 euroa ilmeisesti noussut tuon 4 €

    • Missätop10läiset

      Hei!

      Sain kanssa sähköpostin tältä ihanalta ihmiseltä.
      Olenkin juuri täyttämässä kanne paperia. Mitä ihmettä laitoitte kohtaan vastaajan kotipaikka? Jos on nykyään Espanjalainen yritys niin laitetaanko siihen Viro vai Espanja vai mitä?

      • ottaapattiin

        Laitoin siihen Eesti


      • Missätop10läiset

        Kiitos!

        Olikos muille tänään tullu Eline Aarskogilta meiliä?
        Jotain konkurssiin liittyen ja et onko saanu rahaa muualta?
        Mun kielipäällä ei tästä tolkkua saa :)


    • Huhheijaa

      Heips!

      Täältä kanssa isot kiitokset viikon takaisesta sähköpostista!
      Paperit laitamme mekin menemään.

      Myös Elinen sähköposti tuli. Kaiketi tarkoitti siis sitä, että on infottava heille, mikäli olette saaneet jo matkakuluja takaisin esimerkiksi vakuutusyhtiön, pankkiyhtiön ym. Kautta. En tiedä pitäisikö heille infota myös näistä keskeneräisistä prosesseista.

    • jotika

      Tänään tipahti postiluukusta aika myönteinen päätös kuluttajariitalautakunnasta!!
      Suositus on, että top 10 joutuu maksamaan rahat takaisin.
      Jos ei oo kolmeen viikkoon päästy yhteisymmärrykseen top 10 kanssa, niin voi viedä sit oikeuteen.

      • Rahatmeni

        Samainen päätös tuli tänne. Tänään lähtee sähköpostia Top10:lle, tuleeko rahaa vai mennäänkö käräjöimään.


      • Missätop10läiset

        Päätös tuli ja posti lähti top10. Ilmoitelkaahan millaisia vastauksia saatte:)


      • Homelo

        Meille tuli myös päätöskirje, joka oli myönteinen. Nyt tässä vaan ootellaan rahoja tai ...


    • Missätop10läiset

      Moikka!!!
      Oletteko saaneet mitään vastausta top10.ltä korvaus asiaan?
      Me ei olla mitään vastausta saatu ja mietinkin oonko laittanu sähköpostia edes oikeaan osoitteeseen....

      • jotika

        Ei oo tänne mitään vastausta tullut. Laitetaan nyt se postikorttivastaus eteenpäin, niin saadaan asiatkin taas eteenpäin.


    • Homelo

      Ei ole näkynyt rahoja, ei! Lähetin eilen sen kortin, joka tuli päätöksen mukana ja ilmoitin, että Top 10 ei ole noudattanut suositusta. Osaa kyllä olla vastenmielinen firma, IKINÄ ei me eikä meidän tuttummekaan tule lähtemään tämän firman matkalle, sen verran olen älämölöä Facebookissa pitänyt!

    • Missätop10läiset

      Mä laitoin kans kortin sinne kuluttaja virastoon ja laitoin myös käräjäoikeuteen paperit vetämään ja vaadin sieltä rahoja korkojen kera, laitoin kuluttaja viraston kirjeen sinne mukaan.
      Laitoin kahteen eri osoitteeseen (asiakaspalveluun sekä Kimille) pyynnön rahojen palauttamisesta ja ilmoituksen kuluttajaviraston kirjeestä. He eivät mitenkään reagoineet, en saanut minkään näköistä vastausta.... Ihme meininki sielä....

    • Missätop10läiset

      Moikka!
      Ootteko saanut postia konkurssipesästä? Mulle oli tullu joku s-posti Tone Handelandilta... En vielä jaksanu alkaa suomentaa...

      • Joraar

        Sama konkurssi-ilmoitus tuli varmaan kaikille jotka sinne aikanaan postia lähetti. Onkos se nyt niin että konkurssipesä palauttaa aikanaan 8,7% maksetusta summasta? Nyt helpottaa sen verran että voi karhuta luottokorttiyhtiöltä loput 91,3% kun on konkurssipäätös olemassa.


      • DanskeOk
        Joraar kirjoitti:

        Sama konkurssi-ilmoitus tuli varmaan kaikille jotka sinne aikanaan postia lähetti. Onkos se nyt niin että konkurssipesä palauttaa aikanaan 8,7% maksetusta summasta? Nyt helpottaa sen verran että voi karhuta luottokorttiyhtiöltä loput 91,3% kun on konkurssipäätös olemassa.

        Dansken mastercard maksoi heti kaikki takaisin kun konkurssi ilmoitus tuli. Miksi et heti saanut rahojasi takaisin luottoyhtiöltä?


    • Huhheijaa

      Postia saatiin täälläkin. Valitettavasti vaan meidän nimiä ei saatavien listasta löytynyt, eli ilmeisesti ei saada edes sitä 8,7%......

      Ilmeisesti ollut kympin verran liian pieni summa kyseessä ja siksi näin. Uskomatonta!

      Kauan teillä on mennyt aikaa, että olette saaneet päätöksen kuluttajariitalautakunnalta (vähäisiä vaatimuksia koskeva menettely)? Eipä ole mitään sieltäkään suunnalta kuulunut.

      • missätop10läiset

        Ei oo tullu mitään tietoa siitä oikeusjutusta, jos sitä tarkoitat.


    • Topkatastrofi

      Moi kaikille! Osaako joku nyt kertoa, kannattaako tuon Norjalaisen lakifirman kirjeen jälkeen vielä aloittaa joku prosessi johonkin suuntaan?
      Jokuhan oli saanut Euroopan kuluttajviranomaisten ja virolaisen velanperijän kautta

    • prklx2

      Onko kellään uutta tietoa miten KKV toimii nyt jatkossa? Nythän on tullut päätökset mutta ei mitään muuta. Onko oikeuskäsittelyistä tullut jo ennakkotapauksia? Miten pitäisi jatkaa tästä eteenpäin?

    • rahatmeni

      Joko muut ovat saaneet rahansa pois?

      • Homelo

        Eipä ole mitään näkynyt, ei kuulunut, per---le!


    • Missätop10läiset

      Hei.
      Ei ole rahoja näkynyt. Itse en ollut tuolla konkurssipesän listalla ja Helsingin käräjäoikeudesta kehoitettiin olemaan yhteydessä KKV, koska Kim Lindholm ei ollut vastannut mitään haasteeseen. KKV taas kehotti ottamaan Virosta ulosottomiehen ja laittoi listankin näistä jotka asiaa voisivat hoitaa. Olen nyt muutamalle lähettänyt sähköpostia mutta ei ne piruvie vastaa sieltä mitään!!!!
      Mikä tilanne muilla on?
      Oletteko yrittäneet tätä samaa reittiä?

    • Missätop10matkalaiset

      Moikka. Vastailkaapa jotain jos täällä enää ketään käy katsomassa viestejä.
      Olen ollut KKV yhteydessä sekä Viroon. Top10 ei ilmeisesti enää Viron rekisterissä ole ja Espanjasta (missä nyt on) ei voida periä, koska OY ei ole henkilökohtaisessa vastuussa. Näin mulle KKV.stä kirjoitettiin. Onko nyt siis niin että näin voi ihmisiä kusettaa!! Vaihtaa vaan maata sitten! Onko muille kuulunut mitään? Mikä tilanne on ja onko ehdotuksia mitä tehdä?

    • Helpmeagen

      Moro
      APUA!!
      Kenelle laitoitte Virossa ulosottopaperit? Nyt olisi käräjäoikeuden päätös mutta tarvisin suomenkieltä puhuvan ulosottomiehen yhteystiedot Virosta.
      Kiitos

      • prklx2

        Moro
        Laitoin viroon käräjäoikeuden paperit menemään, vastasivat etteivät voi tehdä mitään kun poistettu jostain Viron rekisteristä. KKV sanoi ettei osaa auttaa enempää ??? Ei helvetti. Kuka osaa auttaa sitten kuluttajaa, Firma myy matkoja samalla nettisivulla edelleen kuin ennenkin eikä velkoja saa perintään...


    • Missätop10matkalaiset

      Otetaanko iltapäivä lehtiin yhteyttä? Onhan tää nyt varsin kummallista, että firma saa jatkaa toimintaansa toisessa maassa, samoilla netti sivuilla, jättäen maksamatta tuhansia euroja suomalaisille ja kukaan ei tee mitään!!! Varsinainen oikeusvaltio!! Me ei olla edelleenkään päästy reissuun kun pitäis jostain taas säästää 2 lapsen opiskelevana yh-äitinä.....

    • kurpahduskos

      Ei lehdistöä moinen kiinnosta.
      Mitään ette tilanteelle enää voi ja rahanne ovat menneet.

      Ottakaa opiksenne ja tilatkaa seuraavat matkanne tunnetuilta suomalaisilta matkojen järjestäjältä.
      Pahoittelen tietysti tapahtunutta.

      • Missätop10matkalaiset

        Sehän tässä pieleen menikin kun varasin"suomalaiselta" kun suonalaiseen voi luottaa. Vasta tapauksen myötä selvisi että rrekisteröity Viron puolelle. En tajunnut tarkastaa kun puh.nro. sekä toimisto Suomessa ja muutenkin mainosti itseään suomalaisena firmana. Olisi pitänyt ottaa matka muualta kuin "suomalaiselta". Travel bird ja Group on kun möivät samaa matkaa ja palauttivat rahat heti asiakkailleen.
        Miksei kiinnostaisi? Mielestäni ei ole reilua että firma saa edelleen kusettaa jatkaa toimintaansa. En minäkään yrittäjänä kusettaisi asiakkailtani tuhansia jopa kymmeniä tuhansia rahaa ja muuttaisi paikkakuntaa jatkaen samaa rataa.... mielestäni ihmisten kuuluu saada tietää mihin rahansa laittavat!


    • ottaapattiin

      Samaa mieltä että yleiseen tietoon pitäisi saattaa tämä "yrittäjä", aina vaan jatkaa toimintaa vaikka meitä "kusetettuja" on varmaan aika paljon, mutta ei välttämättä käy täällä sivustoilla.

      Minäkin vasta tulin etsimään jos vielä tämä viestiketju löytyy, koska sain tiedon Viron ulosottotoimistosta jonka hoitoon lähetin paperini silloin oikeudenpäätöksen ja niiden ohjeiden mukaisesti.

      Ilmoittivat nyt että heillä ei ole enää mahdollisuutta yrittää saada rahoja koska yritys on jälleen kerran jossain muualla.
      Että se siitä sitten, kyllä korpee kun on niin paljon nähnyt jo vaivaa, käyttänyt aikaa ja rahaa asian kuntoon saamiseksi.

      Mitä tässä enää voi tehdä?

      • Missätop10matkalaiset

        No mitä mieltä? Otetaanko yhteyttä esim. iltalehteen? Ei me rahoja tulla saamaan, mutta jospa seuraavat uhrit eivät menettäisi rahojaan......
        Minä muistaessani käyn kurkkimassa täällä vastauksia ja ehkä keväämmällä ehtisin jopa asiaa ajaa eteenpäin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe