Palvelukeskus jousi. Miten menee??

Uteliaskuntalainen

Kaikkien muutosten jälkeen mites siellä menee? Joko on uusi pomo paikkansa löytänyt vai joko on eroanomusta kirjoittamassa? Ja mites kakkospomoa saatiinko sellaista? Toivotaan että tilanne tasoittuisi ja vanhukset ja työntekijät saavat rauhan asua ja työskennellä.

39

4017

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ToiveissaHyväVanhuus

      Voiknä näin hyvin. Epäilempä. Tottakai jos menee niin hyvä. Kyllä niitä hoitaja parkoja ja asukas raukkoja on käyny sääliks

      • Mirkaleena

        Eipä kehumista ole. Eikös laatua osoita jo se että hyvät lähtee jo toiseen työpaikkaan tai eläkkeelle ja asukkaat hakeutuvat muualle asumaan. Sijaisia ei ole kun kukaan ei halua sinne missä työblaadulla ei ole niin väliä. Uudistukset on kaikki hylätty eli taas ollaan 70-luvun otteissa.


    • Ruusuinenuni

      Noinhan on tilanne kaikilla naisvaltaisilla aloilla . Ollut aina ja on edelleen . Kyllä piika tietää mitä piika sietää .

    • Eienääkestä

      Ei taida mennä hyvin. Omainen kertoi että jos pyydät vessaan sanotaan että sinulla on vaippa ja tee siihen. Jos työntekijä kanteleen esimiehelle niin sanoo että sillä on muita tehtäviä eikä se nyt kerkeä. Kuitenkin kerkeää istua kunnanvirastolla. Saako tuohon vanhusten hoitoon mitään rotia Joutsassa? Kunnanjohtaja usuttaa tekemään huomautuksen perusturvajohtajalle. No onko entiset käsitelty?

    • ex-sijainen-69

      Eniten ulkona on peruspalvelujohtaja, pelaa taustalla samaa likaista peliä mielitiettyjen kanssa. Poliitikot ei uskalla sanoa mitää eivätkä ymmärräkään. Henkilökunta on kuin lauma vapaata karjaa, kukin tekee tyylillään eikä mitään yhteistä linjaa. Osa ei ole ees työkykyisiä, itkevät kun ei jaksa, urheilisivat ja painoa pois. Edellisillä pomoilla oli yritystä nyt uusilla ei ole edes kannuksia. Ja kotihoito on täysi vitsi, johtajana kotiapulainen!

      • älytöntä

        Joo aiemmat johtajat yritti mutta ne eivät kelvanneet perusturvajohtajalle eikä kotihoidon johtajalle. Tiesivät liikaa näiden tekemistä virheistä. Ja päättäjä Parat uskoo näitä kahtaasti naista. Kunnanjohtajakin on hiljaa vaikka tietää meidän työntekijöiden kärsivän. Katsos puheenjohtajat ovat niin määränneet. Minä teen työni vain palkan takia. Ja kun jään kohta eläkkeelle niin pitäkää koko paska sellaisena kun haluatte. Päättäjäthän sen perusturvsjohtajan tänne otti lopettamaan sairaalan. Oli kuulema tehnyt jo sellaisen ehdotuksen. Et Keuruulla ja Laukaaseen vaan hoitoon.


    • Bersnetto

      Uusi valitus tehty Jousesta , joko nyt päitä vadille ja vastuuseen.

    • suututtaa

      Luojan kiitos, sukulainen ei joutunut tuonne. Onko siellä aikuisia ihmisiä töissä. On se saatana kumma, kun vanhusten kustannuksella leikitään.

    • hoitajaitsekkin

      on seillä ihmisiä töissä mutta näitä ihmisiä ei kohdella nninkuin pitäisi. niin monet vuodet on niitä ihmisiä pompoteltu ja kohdeltu miten sattuu. Nyt näitä syytetään asoista jotka on saaneet alkunsa ex johtajista ja siitä että millaisia nämä johtajat on olleet. kaikki sympatia pisteet jousen hoitajille jotka kaikensa yrittää siellä.

      • hoitajamyös

        Niinhän se on,että huonosta johtajasta kärsii koko työyhteisö.


    • hyviähoitajia

      Se on niin jännää et korkean puolen mokista ja käytöksestä syytetään alaisia. ei kai tuonne ketään saa sijaistamaan kun ei arvosteta yhtään. olisiko kannattanut aikasemmin miettiä. tässä taanoin kuulin et siellä sijaisina oleet ei kaikki ees tiedä minkä näköinen on esim uusi johtaja koska ei käynyt edes tervehtimässä uusia työntekijöitä joita on talossa. joka olisi mielestäni todella suotavaa käytöstä isolta viranhaltijalta. Ja se kun ei ole työntekijöita alkaa näkymään siinä että sinne kelpaa ihan kuka vaan tallaaja jolla ei edes ole välttämättä koulutusta kunnolla. Sen takia tulee kommenteja " sulla on vaippa annan mennä sinne." kuka tuonne haluaa vanhempansa laittaa ei kukaan. Joo onhan niillä vaipoillakin oma tarkoituksensa mutta onko inhimillistä istuttaa ruokasalissa vanhusta pissat tai jotkut muut housuissa. Ei ole. Joutsan kunnan kannattaisi yrittää tehdä jonkinlainen maineen puhdistus jouselle tai alkaa kaatumaan oikeasti vanhushuolto käsiin. Samoiten kotihoidolle joka on ihan oma lukunsa virtasineen ja rämöineen.Huh huh.

    • myytysielu

      Kotihoidossa kaks akkaa huseeraa just niin kuin haluavat ja jälki sen mukaista,kukaan ei laita hanttiin !!!!! Onko se sitä ikuista "herran pelkoa" vai ?
      Asiat saataisiin kuntoon jos vain yhdessä sitä todella haluaisimme,täällä tämäkin nurina ihan turhaa,ei johda mihinkään.

    • Joutojulli

      Vieläkö se painoja nostava talonmies on rivissä. Fysioterapian tiloista ainaki hoonas putket kuntoon ;) sitten itse asiaan: Niin kauan kuin pääkotiapulainen ja perusturvajohtaja leikkivät omaa leikkiään ei mitään tapahdu. Pellolle!

      • NesteOil

        Ai se öljyceikki???.


    • hehhihhöh

      Naurussa oli pitelemistä kun luki paikallislehteä. Taas saatiin yksi hoitotyön asiantuntija kuntaan vailla koulutusta. Kantaa kannattaa ottaa vasta sitten kun on tuntemus alaan ettei tekisi itseään ihan nurin alaiseksi. Saattaa naapurikuntienkin sedät ja tädit nauraa....

    • MaunoKattila

      Eikös sitä sanota että polliisit on vain joko kirjoitus- tai lukutaitoisia. Peittelyn makuahan tässä taas on ja pahasti. Viraallisesti kaikki hyvin...

    • Anonyymi

      Eipä mikään ole muuttunut ja tuskin hyvinvointialue korjaa mitään näitä vikoja

    • Anonyymi

      Koska nämä kaksi huseeraajaa jäävät eläkkeelle? Jospa sitten tilanne raikastuisi.
      Nämä kaksi saavat nähdä lopun ikänsä painajaisia vanhuksista , joita ovat ” kiduttaneet”.

    • Anonyymi

      Ketkä 2 huseeraajaa?

      Muistelen "ahkeran" kiinteistöhoitajan ..hmm. nimeä muttei nyt sytytä..

    • Anonyymi

      OESKO SIEL NAESIA VAPPAANA MINÄ OON IHA MUKAVE UKKO ! !

    • Anonyymi

      Kaks moukkamaista ”johtaja-akkaa”. Mars, mars eläkkeelle. Ukkojenne iloksi!!!

    • Anonyymi

      Mikäs mahtaa tilanne olla näin 2023?

    • Anonyymi

      Toiveesi lie utopistinen , henkilökemioiden tasokas hallinta ei liene kyläyhteisössä vahvinta ?

    • Anonyymi

      Eiks tää ex pillien polkijan muija jää ikinä eläkkeelle? Olen sitä vuosia toivonut.

      • Anonyymi

        Eikö ole jäänyt jo vuoden alusta kun siirryttiin hyvinvointialueelle? Niin minä oon kuullu...


    • Anonyymi

      ESKOO LOPETUS!!!

    • Anonyymi

      Edellistä lukiessa syntyy toive että kuolen ennen kuin minut " kompostoidaan" noin toimivaan laitokseen .

      • Anonyymi

        Taannoin näin toisella alustalla ilmeisesti omaisen tekemän aloituksen siitä kuinka kyseisessä hoitokodissa olevalla "kuntoutus"-osastolla makuutetaan ihmisiä jotka sinne kävelevinä tullut. Huonommassa kunnossa lie sieltä kotiutuu kuntoutujat kun mitä sinne mentäessä ovat.. vai onko vaan huhupuhetta? Kuka lie tietää ja kuka edes myöntäis vaikka tietäis...


    • Anonyymi

      Onhan siellä kuntoutusta:fyssari pyörittelee palloa ja puhuu mukavia. Mummoja naurattaa, jaloilleen eivät niillä konsteilla nouse, mutta arvostella ei fyssaa saa, tulee paha mieli😡

    • Anonyymi

      Pomo vaihtunut, muttei tainnut ainakaan parempaan vaihtua.

      • Anonyymi

        No ei todellakaan. pomot sähisee ja riitelee keskenään, ei tuu sh ja palveluvastaava toimeen keskenään. keskustelun ehkä "vahingossa" kuulin kun kävin omaistani katsomassa. surullista


    • Anonyymi

      Onhan siellä eräillä ainakin sitä ”painoarvoa”, ei jakseta ees kumartua, kun massuliini on tiellä. Parempi vaan pönöttää ruokalassa ja taivastella. Jos asiakas ei selviydy itse esim.syömisestä—- ei se ole pönöttäjän murhe.

      • Anonyymi

        En kyllä itse ole nähnyt siellä ketään niin suurta "painoarvoa" omaavaa että olisi vaikeaa kumartua tai vaikuttaisi muutenkaan huonokuntoiselta. Ehkä puhut sairaalan osastosta, siellä enemmin puhuisin tästä ongelmasta, kun taannoin pyörätuolissa istuva sukulaiseni ei päässytkään yövuoron hoitajan kanssa vessaan kun hoitaja ei mahtunut samaan aikaan potilashuoneen wc-tiloihin...


    • Anonyymi

      Käypä Jousessa tutustumassa raskaan sarjan naisiin! Varo , ettet loukkaannu🤣

    • Anonyymi

      Pojong, kohti korkeuksia

    • Anonyymi

      Oli kyseessä sitten sakuko-osasto tai Jousi. Jokainen siellä varmaan työnsä tekee ikään,sukupuoleen tai kokoonsa nähden. Hävetköön teidän kirjoitukset. Jokainen arvostelija / moittija lähtekööt itse opiskelemaan hoito-alaa tänä päivänä Voi jäädä monen kohdalla toteuttamatta.

    • Anonyymi

      Jousen työläisiä ei pidä arvostella—- se on opittu! Tulee paha mieli ja mahassa asti tuntuu. Paksukaiset juoksulenkille niin hommatkin alkaa sujua paremmin.

    • oletkos ite paksukainen käynyt ahkeraan lenkillä kun Jousen työntekijöitä arvostelet. Käyn Jousessa suht säännöllisesti katsomassa omaistani ja siellä on kaikki hoitajat ystävällisiä ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta. Ja siellä jaksaa jopa eläkeläisetkin keikkaa tekemässä. Arvostan

    • Anonyymi

      Hyvä kuulla Jousesta jotain positiivistä.
      Omat näkemykseni vuosien takaa ovat karmaisevia, mutta antaa niiden olla ja toivottavasti ne joskus pystyy unohtamaankin. Hyvää Joulua kaikille!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2580
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1950
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1499
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1028
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      913
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe