Hyvä sijoituskohde?

LyhytaikainenSijoitusTai

Mikä olisi hyvä sijoituskohde muutamaksi vuodeksi 10 000 euron erille?
Mitä suosittelisitte?

Kultaa, platinaa, timantteja, joitain osakkeita - mitä?

18

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sijat-huonoja

      Markkinoilla on vain ja ainoastaan epävarmuutta. Edes sijoittajat eivät tiedä totuutta. Lyhytnäköisesti sähkö ja AY liikkeet ja palkansaajat. Sijoita heihin.
      Mitäpä jos sijoittaisit itseesi, hemmottelu, matkat ja nauttisit.

    • 1eero

      10 000 ekua on hyvä olla pahapäivän vara, tän ikäisenä käyttäisin omaksi iloksi siihen mihin on mieltymyksiä.

    • eurojenuudelleenjakoa

      Pankkien sijoitusneuvojat auttavat omalata osaltaan. Taitaa olla niin ettei kannata pankkien kautta sijoitella tuollaista summaa ainakaan siinä mielessä että jotain tuottoja odottelis, maksavatko yhtään edes talletuskorkoa, - ei taida maksaa. Ottamalla piku riskin (menetät sijoittamasi rahan, jos sulla on varaa) voit saada hyvänkin koron rahallesi mut sit täytys jo tietää jotain osake sijoittamisesta eikä sekään mitään auta. Sit on näitä riskittömiä sijoituksia et saat sijoittamasi rahan takaisin jonkun vuoden kuluttua sellaisenaan eli vippaat sen jollekin vähäks aikaa.
      Onkohan toi muutama vuosi pankille kolme vuotta minimi jollekin sijoitukselle en tiedä mut kovin lyhytkään sijoitus ei ehdi kasvaa lyhyessä ajassa mitenkään. Mitä muuten ajattelit tuolla sijoituksella, - säästää vaan rahat, vai saada niille hyvää korkotuottoa ?
      Osta Konee osakkeita koko rahalla ja ortsi sit osinkoja per vuosi vois olla hyväkin sijoituskohde ? Saahan niistä sit myydessäkin varmaan omansa takaisin ?

      • Samaa mieltä, ei kun pörssin vaan, avaat salkkusi ja lisää osakkeita, koko rahalla. Ostat ja unohdat ne sinne, kyllä ne siellä sitä hoitelee, tai sitten kyttäät joka aamu kuinka se kymppitonnisi siellä kuhisee ja kihisee. Välillä viheltää niin punasella ja välillä vihreää vaan vilkuttaa.
        Kone on hyvä, tosin kallis mutta kansainvälinen sen vuoksi hyvä, samaan sarjaan Vaisalaa ja Ponssea, ponsse on vaan mun lemmikki. Wärtsilänkin voisi tähän sarjaan laittaa.
        Nokiaa, nokiaa, nokiaa ostamaan se on halpaa, eikä edes huonolta näytä.
        Fortumin miehet soittaa melkein joka viikko ja tarjoaa virtaa, mutta kyllä osakkeita mieluumin ostaisin, mutta ei ne niistä puhu mitään, virtaa vaan...
        Luotan pankkeihin, osta sinäkin nordeaa ja sampoa, samassa konkurssissa sitten ollaan.
        Joku tuolla käski sijoittamaan hyvinvointiin, voishan sitä pikkasen siivun siihen pihljalinnaan tai johonkin spa yhtiöön ihan kokeeks vaan niin tai lääke on kanssa hyvä, pillereitä mekin syödään joka päivä enemmän ja edemmän.
        Tässä tämmönen alkuajatus, illalla sitten lisää...sijoita ja voi paksuksi tai toivottavasti ainakin lompsasi sijoitusten jälkeen voi hyvin, mutta malta ja odota, pörssi on niin hidas liikkeissään sen kanssa ei kannata pitkästyä, mutta sillä on niin hyviä tarinoita...ihan huvikseen niitä lueskelee... aamulla päivä alkaa ja illalla viimeiseksi. Niin ja tunnusluvut kannattaa opetella, niillä voi parhaiten seurata miksi ja miten ja missä mennään, vuosikertomuksia ja taseita pitäisi vaan ei niitä jaksa... niin ja hyviä pörssikavereita kannattaa aina kuunnella...uskoo tai sitten ei...
        Ei muuta kun salkkuas avaamaan...


    • Ajattelin sijoittaa tuosta noin puolet hampaisiini. Sijotuksen hyödyntämisaika on arvoitus.
      Toisen puolen kanssa ei kannata puristella kiveksiään.

    • att2

      Tuolla summalla ostan joka päivä tällä hetkellä koska luulen yleisen nousun jatkuvan.

    • ö-Öö

      Jaa

      On kait niitä ideoita. Keinottelun lisäksi olemassa järkevämpikin vaihtoehto. Sijoittaa johonkin, mitä ei enää valmisteta. Noh, teoriassa ostaa palan Jupiteri planeettaa tms. Mutta lyhyemmällä aikavälillä maa-alaa maapallolta.

      Osta hehtaari peltoa. Se ei ehkä kiinnosta potunviljelijöitä pienen alansa vuoksi. Mutta jonkin ajan päästä, kun suomessakin lakeja säädellään ajan tasaisiksi, voit saada massiiviset voitot vuokraamalla sen jollekin pötsynviljelijälle.

      Tietenkin yksi vaihtoehto on ostaa kaksi neliötä kerrostalosta tsadista, vaikkapa Mannerheimintieltä. Ongelmana vaan, ei niin pieniä asuntoja ole myytävänä. Kas, hautapaikkakin vie kolme neliötä :DDDD

      Painu essolle ja osta rahoillas keskaria, kymppitonnilla saa iloa elämään sillä rahalla aika pitkäksi aikaa.

      =DW=

      • VainPankkiHyötyyy

        Ajattelin jatkaa kuluttamista vielä pitempään ja siksi olisi kiva saada rahoista edes jonkinlainen arvo säilymään ja mielellään vähän korkojakin. 10 tuhannen euron summa sopii minusta peruseräksi ja riskin hajaannuttamiseksi. Kaupankäynti ei ole ilmaista, eikä rahalle saa pankkitilillä mitään korkoa.V


    • maailmaon

      Säästä tuleviin hoito- ja hoivamaksuihisi. Sillä tavalla parhaiten saat vastinetta.
      Yksityinen hoito maksaa ja julkiseen ei pääse.

      • sulosuulady

        Mitä sitä sijoittamaan epävarmoihin kohteisiin. Yksi mikä on varma sijoituskohde, lahjoita maahanmuuttajille kotoutumisrahastoon. Pitkässä juoksussa siitä saa hyödyn koko Suomi ja me veron alennuksina.

        Selvä kun pläkki,meneekö jakeluun?


    • Pankkien sijoitusneuvojat ovat entiseltä nimeltään pankkivirkailijoita/"pankkitoimihenkilöitä", jotka ovat saaneet pankin teknisen kassa-, tai laina-, tai arvopaperipalvelukoulutuksen. Sijoittamisesta he eivät tiedä mitään. He saavat muutaman kerran viikossa sähköpostiinsa pankilta viestin tuotteista joita heidän käsketään myydä asiakkaille. Suositellut sijoituskohteet ovat poikkeuksetta pankin omia tai sen sidosryhmään kuuluvien yritysten osakkeita ja/tai sijoitusinstrumentteja. Pankin sijoitussuositusten tärkeysjärjestys on tämä:

      1. pankin tuotto
      2. suositellun suuryritysasiakkaan etu
      3. asiakkaan etu

      Miljoonia sijoittavat ovat asia erikseen, mutta kuten Puolimatkan ja Aarnioiden tapaus osoittaa, heitäkin yritetään kusettaa.

      http://www.hs.fi/talous/a1455336812645

      Mene niin lähelle tuoton lähdettä kuin mahdollista. Jätä välikädet pois.

    • Tuossa papereiden pyörityksessä tuli vielä eräs hyvä sijoituskohde mieleen, mistä ei kukaan ole puhunut mitään. Ja se on hevoset.
      Talleilla saa kevyesti kymppitonnin menemään...
      Hevosurheilu antaa jos ottaakin, jos osaa vaan ruksinsa oikean paikkaa rustailla.
      Ei muuta kuin tutustumaan raveihin ja hevosiin, sitten voikin jo pelailla kotisohvalta, jos ei tunnelmasta halua nauttia.
      Voihan sitä tietysti tuurillakin pelata mutta tietoon ja tuntemukseen kannattaa luottaa.
      Mikään ei ole niin mukavaa kun kaverin kanssa samalla tyynyllä ennen nukkumaanmenoa lueskella hevosurheilua ja kinastella huomisen juoksijoista ja ohjastajista, se kummasti kiihdyttää ja viihdyttää.
      Hevosurheilu on hyvä lehti, eikä sen kanssa useinkaan malta nukkumaanmenoaikaa odottaa.
      Keväisin on paljon hevostapahtumia esim. Tampereella 2-3 huhtikuuta tosi iso hevostapahtuma, sitten kuninkuusravit 29-31 heinäkuuta Turus, ja ne iltajuhlat, ne on jotain, tänä kesänä aurajoen rannassa.
      Hevosmiesten tietotoimisto voisi tietysti luetella joukon varmoja voittajia mutta oma pää pitää aina pitää...
      Minäkin voisin antaa sinulle muutaman vinkin, mutta kriteerini on vähän kyseenalainen, osaan vain valita sen komeimman... kauneimman... ja ihanimmat silmät.

    • Turkki_on_murha

      Kemian sotateollisuus on vahvassa nousussa. USA valmistaa kemiallisia- ja muita joukkotuhoaseita sen ISIS joukkojen kasvavia tarpeita silmälläpitäen. Kohta Turkki kokeilee niitä taas Kurdeihin, niinkuin se teki silloin Halabjan joukkomurhassa 1988.

    • Pankkiin ei kannata jättää isoja summia. Korkoa ei saa kuin ½ % tavallisella tilillä. Op maksaa noin 4% korkoa kun laittaa liikoja pennosiaan niin että rahat voi nostaa vasta vuoden päästä siitä kun on irtisanonut sopimuksen. Tämän pitäisi olla varma, ei voittokaan häävi ole. En tiedä onko tämäkään tarjous enää voimassa.
      Sukanvarressa ajan kanssa saisi eniten tuottoa kun eivät huomioisi säästöjä hoitokuluissa, vaan eipä noista rahoistakaan olisi mitään hyötyä enää. Kymppitonnilla ei kauaa olla yksityisessä hoitopaikassa jos ei ole iso eläke.

    • Lhtkiyh

      Pommisuoja, aseita, panoksia, vettä ja ruokaa.

    • att2

      Koskaan ei ihminen voi nähdä tulevaa. Tappioida ei omassa ole ollut tietenkin siinä rahassa joka oli vain numeroita oli suuria summia, aika näyttää ja ostot jatkuu.

    • henrjii

      talvi vaara

    • anna-mulle-

      Alotukseen,,,
      sijota minuun,
      olen yhtä luotettava kuin pörssiosakkeisiin sijottaminen,
      rahat katoaa kummasti,
      voit sanoa, rahaa oli ja meni,
      kuten oli ja meni mullaki,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      383
      4540
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      284
      2524
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      144
      1813
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1554
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1463
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1307
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1305
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1226
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      46
      1214
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      346
      1063
    Aihe