Apollomatkat

Georgos

Onko Apollomatkat luotettava matkatoimisto Kreikkaan matkustettaessa?

29

15711

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • innostunutkasikaks

      Meki varattiin ekaa kertaa apollomatkoilta matka kreikkaan huhtikuulle. Aikaisempaa kokemusta ei ole ko. matkatoimistosta.

    • Oliivipuu

      Olen matkustanut monesti apollomatkoilla Kreikkaan ja Kroatiaan. Kaikki on toiminut hyvin. Nykyään käytän joko aurinkomatkoja tai apolloa.

    • SiljaV

      Luotettava on, itse olen sillä matkustanut useampaankin kertaan vuosien saatossa. Sitä paitsi Apollomatkoilla on kreikkalainen tausta, jota harvat tietävät, joten ainakin tuntevat kohteensa loistavasti ja tietävät, mitä tekevät. Kreikka on ihana maa, niin ensikertalaiselle kuin konkarille, aina löytyy uutta ja kiehtovaa katseltavaa ja koettavaa. Historiaa on esillä aivan kaikkialla, niin saarilla kuin mantereen puolella ja jokaisella maan osalla on omat perinteiset ruokalajit, joita ei välttämättä muualla sitten saakaan! Kreikasta on olemassa loistavan laaja ja rikas, suomalaisen kirjoittama sivusto osoitteessa: http://kreikkaan.net/

    • Janetski1919

      Hei, Apollomatkat on erittäin iso, luotettava ja vakavarainen yhtiö

    • hommathallinnassa

      On Parasta euroopassa.

      • On, ehdottomasti luotettava. Monet kerrat on käytetty eikä koskaan ole ollut mitään ongelmaa


    • taasmennään

      Käytetty useasti apollomatkoja,koskaan ei mitään ongelmia.

    • allie123

      Apollo on meidänkin suosikki! Suosittelen!

    • Eevis123

      Onko kukaan ollut Apollomatkojen Grand Mitsis Hotellissa. Paluulento Helsinkiin on klo 21.35. Miten olette järjestäneet majoituksen, jos uloskirjaaminen on klo 11.-12. välillä? Oletteko varanneet "päivähuoneen" vai onko matkatavarasäilytystä ja pesumahdollisuutta? Apollomatkoilta ei oikein tarkkaa vastausta tullut.

      • PieniValkoinenValhe

        Pyydä hotellista myöhäistä poistumista, tod.näk suostuvat siihen. Kehu hotellia ja lupaa tulla ensivuonnauudestaa-isolla porukalla...onnistunee!


    • näintännäen

      Apollomatkat vaikuttaa aika sopuhintaiselta, katselin bookingin kautta lennot ja hotellin, aikas lähellä toisiaan.
      Bookingilla parempi tai selkeämpi systeemi. Saat VAATIA erikseen huonetta mistä tykkäät ja sijainnin. Helpommalla kuin pakettimatkustajat.
      Silti vaikka ostat hotlan B kautta voit olla suoraan yhteydessä ja toivoa haluamaasi-suoraan hotellista.
      Toki bookingin voi ohittaakin...

      • kokonaishinta

        Jos noin yleisesti,niin eihän voi hintoja vertailla, koska riippuu monista tekijöistä ja todellisuudessa se huoneen "vaatiminen" on sattumankauppaa sesonginkin vuoksi. Lentojen aikataulu ja kulkuyhteydet hintoineen laskettava myös.


      • näintännäen

        Joka kerta ollaan saatu haluamme huone elikä vaatimalla,aina löytynyt tilaa ja palvelu pelannut kun suoraan ottaa hotlaan yhteyttä.
        Suomalaiset aika nöyriä asiakkaita ja monet ihmettelee, miksi ei pyydetä palveluja( hotellien pitäjät) Eivät ole ennustajia...tykkäävät Suomalasista kun eivät valita helposti ja mielellään toteuttavat toiveet-mikäli mahdollista.
        Onnistuu usein sesongin aikanakin, kun rohkeasti kysyy.


    • Janetsi15

      Kyllä on, iso ruotsalainen yhtiö. Itse olen saanut kyseiseltä yhtiöltä huippuhevosia ja asiantuntevaa palvelua. Googlesta yhtiön tiedot.
      RuotsalaisIan on himpun verran enemmän kuin meitä suomalaisia.... suosittelen.

    • Matkannut

      Erittäin pettynyt Apollomatkoihin, Opas kiva mutta aivan ulkona paikata. Hotellikansio ei pärjää kilpailijoille ja sovittuja retkiä ei järjestetty. Tulipa käytettyä kaksi kertaa kerralla Apollomatkoja eka ja viimeinen :(

    • reissureetta

      Viime syksynä olin ekaa kertaa Apollomatkojen reissulla ja nimenomaan Kreetalla. Parempi palvelu kuin Tjäreborgilla tai Finnmatkoilla, vaikka oli itellänikin vähän ennakkoluuloja.

    • Veeruliini

      Kaikkia näitä suurimpia matkatoimistoja kokeilleena, sanoisin että Apollomatkat tällä hetkellä markkinoiden paras; hinnat edulliset näihin kilpailijoihin verrattuna ja aikataulut ja hotelliluokitukset tosiaan pitävät kutinsa. Tjäreborgin monet hotellit luokiteltu 3* tai 4* hotelleiksi, kun ovat viralliselta luokitukseltaan paljon alhaisempia. TUI:lla ja Aurinkomatkoilla aivan poskettomat hinnat, mitä ei voi kyllä selittää millään.

      • ensikuussa

        Aurinkomatkoilta olen kyllä saanut edullisimmat matkat, nytkin lähdössä viikoksi hintaan 330,- ja varauksen tein jo viime vuonna. Sama hotelli Apollolla 500,-
        Apollomatkoja olen käyttänyt vain kerran, ja silloinkin ostin pelkät lentoliput. Eli en voi kommentoida, paitsi ohjeet Finnairin palveluihin olivat virheelliset.


    • Paleohora

      Eiks se vähän niinku ruåttalaisten Aurinkomatkat. Paljon hyviä hotelleja.

    • tietoakaipaava

      Onko kenelläkään kokemusta Apollomatkoista Turkissa

      • Matkamies007

        Voisit kysellä asiaa Turkin sivustoilta....


      • lomalaiset

        Apollomatkoja käytetty pari kertaa,ekalla tomi hyvivn Viimeisin matka Agia Mariaa ei ollut toiveiden mukainen. Jouduttiin siirtämään Lomaamme parilla viikolla eteenpäin . Toiveemme oli hotellihuone parvekkeelle josta merinäköala,saimme huoneen jossa oli näköalalla televisio maasto ja Hotellin roskapaikka jossa kävi Roskaauto joka toinen päivä viideltä sen tyhjentämssä,valitimme asiasta ,muta kun hotelli oli täysi ei voineet antaa toista huonetta,no eipä mitään siihen Hotelliin ei enään mennä ja harkitsemme toista matkailuyrittäjääkin koska eivät millään tavalla myöntäneet virhettänsä.


    • Anonyymi

      Olkaapa varovaisia, kun tilaatte apollomatkojen kautta urheilumatkoja. 104 € futislipusta 200 €:n provisio. Mainostaa sivuillaan 25-30 % provikkaa., jäi aika paha kusetuksen maku siitä reissusta.

    • Anonyymi

      Erittäin huonoja on kokemukset viime aikojen matkoilta Apollomatkoilla. Ei siellä palvelu pelaa juuri mitenkää. Hotellikansio on suunnillee tyhjää täynä. Oppaiks on sattunu ainaki meidän matkoille nuoria tyttösiä. Ystävällisiä ja innokkaita ne on, mut ei ne juuri mistää mitään tiedä eikä viitsi ottaa selvääkään. Kyllä ne puhelimeen vastaa mut kun ei ne tiedä, niin turha on soitella. Vuosia sitte oppaat oli keski-ikäsiä ja jopa vanhempia. Oli olleet olleet pitkään oppaana samalla paikalla. Tosissaan tiesivät paljon ja kertovat. Nämä nykyset nuoret oppaat vaan seilaa lomapaikasta toiseen ja eihän silloin mistään voi tietääkään.

      • Anonyymi

        "Hotellikansio on suunnillee tyhjää täynä. "

        Täh? Onko Apollomatkoilla todella vielä hotellikansioita? Muut matkatoimistot ovat luopuneet niistä jo ajat sitten ja lopettaneet turistien opastamisen ja palvelun kaikilta, joilla ei ole älykännykkää.


    • Anonyymi

      Hyvä tietää minkälaisia kokemuksia matkailijoilla on.
      Tämän perusteella kierrän kauuuukaa tämän matkatoimiston.

      • Anonyymi

        Viimeisin, joka kiertää ”kokemusten perusteella” kyseisen matkanjärjestäjän kaukaa, soisi huomioivan, ettei noissa kommenteissa juurikaan ole tuoreita. Suurin piirtein kaikki ajalta ennen koronaa, ja moni asia on muuttunut, tai vähintään vanhentuneet nuo kommentit.
        Nyt aloitellaan matkailua uudestaan tyhjästä.
        Esimerkiksi laajasti kommentoidut karseat kokemukset kreetalaishotelleista voi johtua vaikkapas ihan siitä, että hotellit on olleet pari vuotta tyhjillään, ilmastoinnit pois päältä, ötökät saaneet riehua rauhassa ja nyt ei ole varaa rempata mitään.
        Kun on oma seuraava reissu nyt varattu kaukomaille, olen etsinyt TUOREET, koronatauon jälkeisen ajan arviot hotellista yms. esimerkiksi Tripadvisorista tai jonkin hotellivaraussivuston tuoreita arvioita. Ei vuonna 2019 kirjoitetulla ole enää merkitystä.


    • Anonyymi

      Matkatoimistona ei mitään valittamista, hotellit joissa ollaan asuttu, ovat olleet hyviä tai erittäin hyviä. Aikoinaan lensivät Aegean Airlinesillä, josta 10 pistettä. Sitten alkoi sekoilu SmallPlanetilla ja nyt näkyi olevan joku Turkkilainen sirkus lennättämässä (Oulusta). Siispä vaihdoin AurinkoMatkoihin tällä kertaa.

    • Anonyymi

      Kerran on saatu äkkilähtö Kreetalle todella edullisesti, all inclusive ja huippuhotelli ja Kreikan lennothan on Finnairilla. Ei mitään valittamista ollut ja jos ei aurinkomatkoilta saada reissua niin apollomatkoilta otetaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1691
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1317
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe