Kokemuksia southern lanta resort koh lanta?

12345678888

Onko kellään kokemuksia southern lanta resort Koh Lantalla ? Meitä olisi matkaan lähdössä 2 aikuista ja kouluikäiset lapset. Onko sijainti niin hyvä kun aurinkomatkojen esitteestä ymmärtää? Kokemuksia aamupalasta, bungaloweista, henkilökunnasta?

4

409

  Vastaukset

  • Vähän tietoa tästä löytyy.liekö ollut kuinka kauan aurinkomatkoilla?me varattiin ensi joulu ja uusi vuosi tuonne.ja kouluikäiset meilläkin mukana

  • Oletko katsonut arvostelut Tripadvisorin sivuilta?

  • Hei! Tämä hotelli kiinnostaa. Onko tuoreempaa tietoa hotellista ja superiorbungaloveista, jotka on lähempänä rantaa vrt. edullisempaan bungaloviin? Miten kaukana ne edullisimmat bungalovit sijaitsee?
   Onko ranta oikeasti hyvä uimiseen? Onko siellä aurinkotuoleja? Entä kaupat ja hintataso? Mitä ympäristössä on, kauppoja, ruokapaikkoja ym. ? Miten paljon "hyttyset" kiusaavat iltaisin? Vaihtoehtona olisi Ao Nangin Princevilleresort, mutta tuo Koh Lantan rauha toisaalta kiehtoisi..Auttakaa, te joilla on kokemuksia noista hotelleista ja kohteista. Thaimaassa olen käynyt muutaman kerran, mutta en tuolla suunnalla.

   • Onko tuoreita kävijöitä ko. hotellissa?
    Helmikuussa varattu tuolta family deluxe huone, kokemuksia?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut