Saatanan juopot !!!!

Kakskymppii

Helvetin juopot!!!! Teidän takia jää saamatta s-marketista bonukset !!!!!! Ei sinne saatana s- markettiin voi niiden takia mennä,en ole enään aikoihin mennyt,olkoon boonukset heille,jotka niitä silmissään sietävät!!!!!

27

1713

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olet-nolla

      Menes ressukka sitten vaikka siwaan tai Lidliin jos kerran olet noin saatanan arka että pelkäät muutamaa 50-60 v miestä noin paljon.

      • Kakskymppii

        Mä niitä kuule pelkää perkele,ällöttää vaan,ovat pummaamassa koko ajan,hittoako siellä notkuvat jos kerta ei rahaa oo !!!!!! Ei minkäänlaista häpyy!!!!! Saatanan rupusakki!!!!!


    • MatutEi-JuopotKyllä

      Orimattilassa ei enää edes ole paljoa juoppoja päivystämässä keskustassa. Toista se oli 20-30 vuotta sitten jolloin elettiin oikein juoppojen kulta-aikaa. Orimattilassakin oli kylällä arkisin noin 30-50 juoppoa ukkoa notkumassa ja he olivat silloin 30-40 vuotiaita suurin osa ja voimissaan. Ei ollut rollaattoreilla liikkuvaa juoppo väkeä sen ajan maailmassa. Aisakelon edustalla ja ikkunalaudoilla oli äijää kun meren mutaa, samoin kun hevospatsaan ympäristössä ja Nordean edustalla, tullinmäkeä unohtamatta. Mikä on tilanne juopporintamalla nykyisin? Muutamia rollaattoriukkoja ja muuten aika heikossahapessa olevia äijän rähjiä nuokkuu S-Marketin liepeillä. Kysesssä täysin vaarattomat ja harmittomat tapaukset. Aloittaja voisi joskus käväistä vaikkapa Helsingin Kontulan ostarilla katsomassa millaista meno on suuressa maailmassa ja tulla sitten itkemään jos itkemiseen on aihetta.

      • Kakskymppii

        Olin kuulu viimekesänä Helsingin Kalliossa,näin kyllä mitä se homma on!!!!! Mutta eivät huudelleet,kun eivät tunteneet!!!!!!


      • selkeä_ohje

        Ahaa, eivät tunteneet. Eli kun nämä tuntevat sinut ja tietävät nynnyksi joka heittä rahaa aina kun ne näkee sut, niin siksi et uskalla mennä sinne. Koeta kovettaa itseäsi ja opettele sanomaan EI!


      • Kakskymppii
        selkeä_ohje kirjoitti:

        Ahaa, eivät tunteneet. Eli kun nämä tuntevat sinut ja tietävät nynnyksi joka heittä rahaa aina kun ne näkee sut, niin siksi et uskalla mennä sinne. Koeta kovettaa itseäsi ja opettele sanomaan EI!

        ....etkö käytä korttia,kortista ei kuules kolikoita heru!!!!!!!


      • Helppovalintakyllä

        Mielummin miä kattelen suomalaisii juappoi ku niit kaljaa kantavii raiskaavii mustakuanoi . Meiän omat tenukärsät ei raiska eikä ryästä ketää eikä tartte kalliita vokkeja ja kuluta veroeuroi niin paljo.


      • Raha.kiertää
        Helppovalintakyllä kirjoitti:

        Mielummin miä kattelen suomalaisii juappoi ku niit kaljaa kantavii raiskaavii mustakuanoi . Meiän omat tenukärsät ei raiska eikä ryästä ketää eikä tartte kalliita vokkeja ja kuluta veroeuroi niin paljo.

        Jos antaa euron suomijoupolle, niin se palautuu valtiolle takaisin lähes täysin viina ja tupakkaveroina. Nämä juopot ei reissaa virossa halpaa viinaa hakemassa, vaan ihan Alkon tuotteita käyttävät.


      • Anonyymi

        Kunnon Juopot on poistuneet katukuvasta, nykyään on niitä muovikassijuoppoja pel elkästää.
        Ne on ihan kaahoja


    • laumasielu

      No voi kauhee, eikös tämä maailman kannakaan vaan sinulle mieleisiäsi ihmisiä päällään? Yritä sopeutua tai muuta sellaiseen paikkaan, missä ei ole muita.
      Parhaiten täällä maailmassa menestyy joustavasieluiset ihmiset, jotka osaavat olla yksilöitä ja samalla lauman jäseniä. Ja se lauma ei ole aina itse valittavissa, jos tämä tuli sulle niinkuin yllärinä.

      • Anonyymi

        Auki joukkoon kanssa jiät hakkoomaan, nokkiinsa tupell


      • Anonyymi

        Näin yhden juopon eilen makaavan skönessä puiston penkillä. Sillä oli mukavasti muovipussissa vierellä, jossa oli keskikaljoo!

        Kyllä kävi kateeksi sontaheikin leppoisa olemus. Toisaalta sille tulee kyllä kova Kankkunen jossain vaiheessa.


    • eipersu

      Orimattilaisissa on aika vähän juappoja verrattuna entis aikaan kun niitä oli kylä piukassa. Nykysin olet silmä tikkuna kun käyt viljamissa jossa istuu persuja kytiksessä kun käyvään muijan kanssa kaupassa.

    • ponne

      Haisoovat hyvälle kun on kuset ja paskat housuissa lisää niitä kaivattat s-än tuulikaapii niitä pitee Ponssata kun keran tarviivat sitä Minä aikin aina 20 sella possen niitä viikottain Mukavee miehii !!!

    • ählämionperseestä

      Ne on kuitenkin suomalaisia juoppoja. Kyllä niille välillä voi vähän avustusta antaa. Enemmän inhottaa tuo ählämi paskasakki. Siellä kaupassa räkivät tuotteisiin ja hypistelevät kaikkea tautisilla käsillään. Meidän kaikkien rahoja kuluttavat miljardi luokkaa ja kaikenlisäksi rötöstelevät ja raiskaavat. HUOM: lapsia, naisia, eläimiä. Eiköhän sellainen paskaporukka inhota VÄHÄN enemmän kuin muutama harmiton suomijuoppo.

      • kiertokulkuun

        Noille pakolaisille annettu käyttöraha noin 300 euroa palautuu 100% kiertoon kun käyvät kirppareilla tai muualla ostoksillaan. Eivät ne rahoja ulos maasta lähetä.


      • Pröötsistä

        No onhan se hienoo bisnestä kun velka ja verorahoja kierrätetään pakolaisten kautta. VMP.


      • roistoillemenee
        kiertokulkuun kirjoitti:

        Noille pakolaisille annettu käyttöraha noin 300 euroa palautuu 100% kiertoon kun käyvät kirppareilla tai muualla ostoksillaan. Eivät ne rahoja ulos maasta lähetä.

        paskat,50-80% menee salakuljettajille maksuksi


      • Anonyymi

        Känniset haisee nykyään vanhalta tenulta.
        Vitustako se johtuu.


    • Valiitannn

      jos tämän kylän työtön juoppo kysyy multa 20 niin olen valmis antamaan sen hänelle omista vähistä rahoista. Ei he koskaan ole mitenkään häirinny, sulla taitaa vaan olla asenne ongelma rupusakkia kohtaan. Mieti omalle kohdalles.

    • 22222

      saatanan juopot. eihän nää juopot ole sua kieltännyt menemästä s-markettiin.itte oot tehnyt valintas. mä en montaa juoppoa ole nähnyt siellä,

      • kaveriaeijätetä

        Juu se on itestä kiinni miten suhtautuu alkoholisoituneisiin veljiin. Ite annan aina pari kymppiä jos pyytävät juoma rahaa. Joskus ostan sikspäkin ja vien pojille ulos.


    • ponne

      On muuten mistä antaa.. Ja kun tietää et eise lätä mee leipee..

    • juopotsillanalle

      Kyllä oot helvetin oikeessa!! Pysyisivät saatana siellä sillan alla missä ennenkin!!viinakauppa sijaitsi aikaisemmin hyvällä paikalla joten juopot notku siinä joenrannalla pois ihmisten silmistä!!kyse ei niinkään ole että niitä juoppoja pelkäisin mut ainakin yksi iso mies siinä päivystää melkein joka helvetin päivä ja huutelee hävyttömyyksiä ohi kulkeville ihmisille!!!!mikä lie pedofiili kyseessä?!?hyi helvetti!!!

    • suomiviikinki

      ..niin ja kun noi mutakuono muslimitkin päivystää jo siinä sokoksen eessä!!!!

      • Anonyymi

        Resinfisoimiis ainehet on saatettava ilmaislääkityksen piiriin!


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      248
      2188
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1856
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1545
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      110
      1270
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1160
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1125
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1054
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      980
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe