Proslave/sammalisto vol.3

Antimrliiketoimintakielt

Ja jälleen ketju salaperäisesti poistuu täältä. Mutta kaikille muistutuksena....... Mr.liikentoimintakielto pistelee uusia virmoja pystyyn ku vanhat saa nurin ja massit piiloon. Ei maksa lähellekkään tessiä ja huijaa kuskeilta joka sentin minkä pystyy. Ja sammalisto viä rehellisesti maksavilta ajot kun kuskille ei tarvi maksaa sitä mitä kuuluu!

48

8762

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JaKuskitMukana

      Ja kuskit vielä suostuvat palkkaansa alentamaan että saisivat ajaa enemmän (kilometripalkka). Ei järjen hiventäkään. Kai siinä yrittäjäkin sitten lähtee mukaan kusetukseen.

    • päälkat

      Jännä miten tää mainostettu yrittäjä häipyy täältä.Täällä saa ainoastaan hyvää mainosta.Konkurssin tehneetkin.Kuinkahan moni kuski on jo lopettanut?

    • Rehellinenpohjalainen

      Köyhät kitisee nälissään. Jari Niemistö on rehellinen yrittäjä joka ei vaan ihan kaikkia lakikoukeroita tunne. Kyllä se parhaansa kuitenkin yrittää ja aina pitää kuskeista ja heidän rahoista huolen.

    • haisevaaa

      Kuskit typerän näköisiä.Helppoja höynäyttää.Työ haastattelussa kun on vaan typeRä naama.Tervetuloa töihin vaan........ja nä iltä voi monella tekosyyllä laskea palkkaa.Olkoot onnellisia et saavat ajaa

    • jaajookys

      Ompas järkeviä kuskeja.Että oikein kilometri taksalla.Kuskeille kysymys....haluatko miljonääriksi?

    • Trukkivääpeli

      Tua yhristelmä on kuljetusalan syöpäkasvain! Mistä löytyis lääkkeet nuille.

    • noinääs

      Jos näitten työsopimukseen nimen laittaa.Sillä ei ole mitään lainvoimaa.Saa pyyhkiä takapuolensa.Ajakaa kuskit omalla kirjan pidolla.Dikipiirturista aina tuloste mukaan.2vuoden päästä soitto asianajajalle.Tili on varma

      • lalalalallallaa

        Mitä väliä, saa ajaa uusilla autoilla. Alle 700hv moottorit kuuluu mopoihin.


      • mjjwew

        uusilla ja sua nussitaan tosissaan persereikään.onhan se sekin palkankorotus,


      • paviavaiop
        lalalalallallaa kirjoitti:

        Mitä väliä, saa ajaa uusilla autoilla. Alle 700hv moottorit kuuluu mopoihin.

        ajelet äitis kans vai?onhan ne vaipat aina joskus vaihdettava


    • Eiperseennuolija

      Vituttaa olla kyseisessä firmassa töissä. Heti lähden kun vaan muualta töitä löytyis enkä ole ainoa.

      • Jarinkaveri

        Miksi lähteä? Ei se ruoho ole vihreämpää muualla vai oletko joku liitonjulli joka ei ymmärrä muuta ku testestessistä.


      • EiJarinkaveri

        Eikö noissa hommissa tekis tiliä km-palkalla? Autoihin tulee hyvin kilsoja vuodessa, ei voi olla samanlaista venttaamista mitä rahti/konttihommissa. Voi ..ttu noita satamien työnsankareita, ai että miks tässä maassa ei mikään kannata? Ei tartte edes mitään tutkivaa journalismia että syy tähän löytyy. Miljoonien arvoinen kalusto (nosturit, koneet, laivat, autot..) odottaa että laiska paska (ahtaaja) viitsii valua työn ääreen.


      • kyytuiu

        odotinkin jo pois lähtijöitä.Kuukaudessa ei paljoa jää viivan alle.Te olette vuokra työntekijöitä.Teillä ei oo oikein mitään oikeuksia.Ja irti sanominen on helppoa


    • Proslervo

      Jos nämä Sammaliston hommat on niin mahtavia ettei edes laiskaa paskaa kannata odotella....nyt en ymmärrä miksi siihen väliin tarvitaan... jokin saakelin Proslave(mistäköhän tämäkin sairas nimi on keksitty) kai jostain konsolipelistä. Miksei tämä Sammalisto palkkaa suoraan kuskeja jos töitä on niin paljon kun jaksaa ja bisnes pyörii..? En voi ymmärtää. Kai se Proslave ottaa vielä jotain välistä???Antakaa joku talousnero selventävä vastaus miksi on edullisempaa käyttää jotain Proslavea eikä palkata suoraan kuskeja??? En ole varmasti ainoa joka ihmettelee kun Suomi on täynnä työttömiä kuskeja.

      • hgiituis

        Vuokraa firma väliin saadaan kuskin palkasta vielä itselle pikku siivu.


      • RahtiSepi
        hgiituis kirjoitti:

        Vuokraa firma väliin saadaan kuskin palkasta vielä itselle pikku siivu.

        Eipä sillä kyllä loppupeleissä saada kuin kulurakennetta kasvatettua, kuljetusalan ammattilaiselle on kuitenkin maksettava palkka vähintään työehtosopimuksen määräämällä tasolla. Turhapurot ja harjoittelijat tietenkin erikseen, niiden voimin ei kovin tehokkaasti saa hommaa pyörimään.


      • heurekka

        Mutta jos ei maksaiskaan tessin mukaan ja keikauttaa vuokrafirman sopivan säännöllisesti? Kruununjalokivi se vain näyttää hienolta ja kaikki kura jää sinne vuokrapuljuun. Näin minä alan kans tekemään.


      • huuoh

        Eikös tuo "slave" ole suora käännös englammista :orja? Proon merkitystä en sitten arvaile.


      • Vimpelinveto
        huuoh kirjoitti:

        Eikös tuo "slave" ole suora käännös englammista :orja? Proon merkitystä en sitten arvaile.

        Epäilisin jonkinlaista homopornahtavaa aatetta kyseisen nimen takana.


    • Läpituntislavepro

      Montakohan firmaa Mr.liikentoimintakielto on saanut nurin! Aika vitun monta. Välillä se luuli rikastuvansa ku osti 100€ osakkeita ja jossain vaiheessa pikku pyramidihuijauksella yritettiin rehellisestä miehestä tehdä miljunääriä. Nyt on vuorossa kuljettajilta ryöstely ja kai se seuraavaksi myy vaikka akkansa persettä! Kaikkea sitä näkee ku vanhaksi elää.

    • Puukenkä1

      Mikkeliin näköjään etsivät uusia orjia.

    • Säälittävää

      En ainakaan minä morota näille autoille jos käsi nousee ylös.

    • kkiollkjuhy

      Onko pallomahaisäntä kieltänyt lippispojilta morotukset?

    • ComedyClub

      "Välillä kun katselee aikuisten ihmisten keskusteluja, niin tulee vaan mieleen että on helvetin hyvä kun tarralenkkareita on myös aikuisten koossa." Ja ps. Ei ne aja km taksalla.. :/

    • Trukki

      Ei liiketoimintakielto estä näköjään huiJARIa.

      • mo-fett

        No eihän se mitään estä. Jos kaikki päivänvalossa katseltavaa niin kuiteski menee niem.investöörin ja roosleivin kautta jutut.


    • Risupetteri

      Onko paksujari vielä liiketoimintakiellossa?

    • kitisekurja

      Voi tätä valituksen määrää. Menkää muualle töihin ja lopettakaa paskan jauhaminen. Ja te muut, jotka vaam puhutte suunne lämpimiksi, menkää oikeisiin töihin!!!!!!!!

    • Orjamarkkinat

      Peruskoulun englannin oppimäärä riittänee, Proslave tarkoittaa; Ammattiorja :D Niitähän ne rassukat on, jotka kyseisessä firmassa ilmatteeksi on töissä!

    • ccxxc

      Edellisen kommentoijan mieli taitaa olla vähän kateellinen vai sanoiko paksumaha-emäntänsä pettäjä-isäntä että kirjoitappas suolipalstalle jotain :D :D :D

    • suomikarhu

      minäkin oli ajamassa 3 työpäivää ja ne kuulema työhön tutustumista eikä makseta palkaa.ja kun kyselin työ sopimusta ,ei enään töitä löytynyt kummastakaa firmasta,täyttä kusetusta ja akt kuulema täyttä paskaa ei voi mitää niile.katsotaan asia lopppun,aki ja jarkko

      • Pohjalane

        Oho jotta nähren härskiä toimintaa mutta onneksi on akt!


      • kjehräh

        Kokoajan hakee johonkin uusia urpoja kusetettavaksi. Lappeenrantaankin koko syksyn mittaan, mistähän johtunee...


    • NäinSeNytVainMenee

      Kyllä on heikkoa kuljettajien laskupää. 24.2 2016 viestiketju poistuu salaperäisesti täältä. Niin täällähän se on vielä 7.12 2018 ei ole mihinkään poistunut eikä poistu . Jonkun perusjätkän pitää vain aina kaivaa vanha viestiketju esiin uudestaan ja uudestaan. Olen pikkuhiljaa alkanut ymmärtää miksi jotkut kuljettajat menestyvät vallanmainiosti elämässään ja työnteossa. Toiset vaihtavat työpaikkaa kokoajan ja ovat aina tyytymättömiä. Tyytymättömät kirjoittavat tänne ja tyytyväiset eivät ole edes kuulleet suomi24 keskustelufoorumista. Sehän on kiinni siitä miten työntekoon asennoidutaan. Asenne kohdallaan ja hommat hoidetaan mallikkaasti niin sellaisesta työntekijästä myös työnantaja pitää tiukasti kiinni. Nykypäivänä kun hyvä työntekijä on kultaakin arvokkaampi.Silloin on neuvotteluvaraa. Se ei ole p...sen nuolemista vaan omien etujen ajamista mitä rehellisemmin keinoin.Kuljettajalla on tällöin valttikortit kädessä.

    • KöyhääPorukkaa

      No hyvä,että oivalsit. Minä olen jo vuosikaudet oivaltanut,että ,tietyt firmat pyörii jopa ihan ilman oikeaa syytä tällä keskustelupalstalla tiettyjen henkilöiden joilla on pahasti hampaankolossa jotain ja he haluavat mustamaalattamana täällä toistuvasti. Vanhoja asioita kaivetaan esiin ja kukaan ei pysty edes toteen näyttämään,että todellisuudessa jotain väärin käytöksiä olisi tapahtunut.On todella ihmeellistä,että nämä kaikki yritykset toimivat yhä edelleen ja ihan hyvin menee niillä. Mielestäni
      loppupeleissä suurin syy löytyy itse kuljettajien asenteissa. He eivät ymmärrä,että jos tulee uutena kuljettajana työpaikkaan niin ensin pitää lunastaa paikkansa työyhteisössä todellisena ammatilaisena ja vasta tämän jälkeen neuvotella miten tästä jatketaan.Kuljettajan kannalta positiivinen ratkaisu löytyy aina jos työhalut on hyvät.

    • Anonyymi

      Tosi on se että sammalisto ei maksa läheskään tessiä mutta proslavepa maksaa nykyään kun sen on pakko. Edes pääluottamusmies ei uskalla akille mitään, ihan tossun alla tai maksettu hiljaseks. Se ois puolen vuotta ja konkurssi jos maksettas oikea työmiehen palkka niinku kuuluu.

    • Anonyymi

      Sammalisto on kun teljän kuljetus syöpä häviää maan päältä ennen kuin nuo 2 häviää tämän sanon kuulin 15 vuotta sitten Haanpään juitsarin suusta ja se on totta

    • Anonyymi

      No mihin se Sammalisto on sitten hävinnyt. On uskomatonta tämä kirjoittelu. Vuodesta toiseen jankutetaan samoja asioita ja samoja firmoja. Hemmetti sadat kuljetusliikkeet sellaiset rehelliset ja kuljettajia arvostavat hakevat kokoajan vakituisia kuljettajia turhaan sillä ketään ei löydy ajamaan hyviä vakituisia ajotehtäviä. ja näitä kuljetusyrityksiä löytyy ihan ympäri koko Suomenmaan.
      Minun on hyvin vaikea tällaisena pitkänlinjan yli 40 vuotta kuskina olleena ymmärtää sitä ajattelutapaa ,että joillekin ihmisille Tällainen minulle tuntematon logistiikka-Jumala Sammalisto on ylitsepääsemätön pakkomielle ja henkinen ongelma josta pitää kirjoittaa jatkuvalla syötöllä vuodesta toiseen. Jos firma on huono niin aina löytää paremman työpaikan. Se vaatii työtä,mutta se palkitsee hakijansa. Onko nämä Sammaliston kirjoittajat keskivertoa tyhmempiä kuljettajia vai missä on vika? Käsittämätöntä touhua kun kuitenkin suomalainen kuljettaja on pääsääntöisesti todella fiksu ja huolellinen.Osaa työnsä 100 % tarkkuudella eli ammattimies tutkitusti.

    • Anonyymi

      Olisi se todella mukavaa lukea jostain siivousfirmasta vastaavaa kirjoittelua. Mutta ei siivousalalla ei haukuta ketään. Molemmat alat ovat sellaisia joihin ei mitään koulutusta vaadita peruskoulun jälkeen. Jokainen mulkero voi käydä SKAL:lin yrittäjäkurssin ja sen jälkeen on kuningas kuljetusalalla.
      Kun perusajatus on tällainen niin jokainen kuljettaja on ihan oman onnensa mestari. Jos on laiska ja saamaton niin alalle ei kannata tulla. Fiksut ja ahkerat pärjäävät varmasti. Jos ei ole särmää perusajatusta siitä,että olen pro-kuski ja tiedän oman arvoni niin tällaiset ketkut yrittäjät vievät kuin pässiä narussa ja sitten on pakko kirjoittaa moitteet tänne, vaikka pitäisi itse ymmärtää,että joka alalla on omat "ketkunsa" eli epärehelliset yrittäjät.

    • Anonyymi

      Niin kuka sen määrittää,että kyseessä on epärehellinen yrittäjä. Tällä foorumilla kaikki voi väittää,että kuka tahansa yrittäjä on epärehellinen. Voi myös kertoa ,että oma anoppi on salakavala noita-akka. Mutta onko sillä todellisessa elämässä merkitystä. On hyvä kertoa kaikkea tarinaa ihmisistä kun ei tarvitse vastata puheistaan laisinkaan kun kaiken tarinan saa kertoa nimettömänä.Ken nyt sitten tällaiset tarinat uskovat . Taitaa olla viihde aineistoa kaikki tyynni. Totuus löytyy tuolta tienpäältä ja ihan omin silmin kun tarkastaa esimerkiksi kaluston kunnon ja mitä ajoja ajetaan sillä ne jotka oikeasti myös ajaa niin kohtaa kaikki nämä autot tien päällä lähes joka päivä ja näin jokainen pro-ammattilainen osaa tehdä johtopäätökset. Jokainen on tosi pro netin käytössä (ainakin omasta mielestään) Netistä pystyy tarkistamaan talousluvut ja firman kehityksen viime vuosina koska ne on julkisia asioita ja hyvä niin . Jokaisen pitäisi ymmärtää jos ei viihdy työpaikassaan niin vaihtamalla se työhyvinvointi paranee.Kuljetusyrittäjäkin on vain ihminen ,hänellä on synnynnäisiä ihmissuhdetaitoja tai sitten ei ole. Sellaisia taitoja ei pysty opiskelemaan ne on geeneissä. Eli jos kemiat ei kohtaa niin vaihtamalla paranee, työlot ainakin.

    • Anonyymi

      Älkää menkö vaan töihin tonne Proslavelle / Niemistön firmoille tai Sammalistolle. Nytkin Proslave protestilistalla. Maksamatta veroja yli 170000 euroa ja muut jutut vielä siihen päälle. Tukekaa vain rehellisiä työantajia/yrittäjiä ja menkää heille töihin. Tuollaiset Proslavet jättää veronsa muiden maksettavaksi!

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yrityksen Proslave Oy (2686548-3) liikevaihto oli - euroa 2018 ja työllisti 36 henkilöä. Liiketoiminnan voitto oli 39 000 euroa ja liikevoittoprosentti oli -.

        Ja proslave korkurssi... Onnex olkoon...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja proslave korkurssi... Onnex olkoon...

        Justihin,notta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja proslave korkurssi... Onnex olkoon...

        Sama homma ku niemistö investillä? Eli konkurssi velat veks ja uus firma pystyyn?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä siis faktaa -> https://www.is.fi/yritykset/protestit/protesti-600644/

        Kovasti näkyy jääneen piikkiä,kun tuota listaa katsoo.Joko taktisesti jätetty maksamatta tai sitten ollaan oikeasti liian tyhmiä yrittämään,kun ei pystytä maksamaan lakisääteisiä asioita. Monellekohan jäi palkat sisään ja eläkemaksut hoitamatta?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe