Pidä vanhempi lapsestasi kiinni

VIHALINTUNEN

Valkoinen ihminen on naiivi.
Hän uskoo valtioon.

Jos olisimme muualla, niin se, että joku ottaa lapsesi pois, se on verrannollista siihen, että he tappavat lapsesi.

Valkoisen ihmisen valtion malli sallii lapsivarkauksia.
Tiede on aivopessyt vanhempia, että lapsia saa viedä.

PIDÄ VANHEMPI LAPSESTASI KÄDESTÄ KIINNI.
ÄLÄ KOSKAAN PÄÄSTÄ POIS.

ei lasten tarhaa
ei lääkärin tarkastuksia
ei kouluja
ei armeijaa
ei vieraita ystäviä
mutta ehkä vain sukua
ei kauppaa
samalla voi sulkea kaikki hyödykkeet
(tämä on mormonia alkuperäisessä asussa, jota fbi agentit pyssyttivät kuoliaaksi)

tämän valossa

PERHE INSTITUUTIO ON LOPPU

voit sanoa näkemiin aviopuolisollesi
voit sanoa näkemiin lapsellesi
voit sanoa näkemiin suvullesi
ja voi lääketieteen ansioista ja pahan politiikan ansiosta sanoa näkemiin itsellesi

minä itse olen sairastanut pyskoosia, jota on aikansaatu pitkällä ajalla minulle. kotimaassani minua on piikitetty lapsena niin paljon, että en kestänyt enää lääkkeitä. ei ole poissuljettu, että on annettu jotakin kovempaa. koulussa oli rokotuksia. suomessa lapsena on annettu rokotuksia. alkoi masentaa. lukiossa antoivat piikin, jonka jälkeen yhtäkkiä puhkesi sairaus kun aika ja paikka alkoi hämärtyä kun olin kotona. en polta en juo alkoa. Tilan ja Paikan katoaminen tapahtui piikin jälkeen. Sairastin psykoosia diagnoosiana oli tuntematon skitsofrenia. Söin lääkkeitä ja opiskelin itseäni kuiville. Kävin joogassa ja sain itseni pois lääkkeistä kunnes kävi säkä ja löytyi vaimo. Sitä ennen skitsofreeninen diagnoosi vaihtui jakomielitaudiksi. Skitsofreniaa pidettiin ennen parantumattomana ja edelleen on vaikea uskoa paranemiseen. Minä paranin. Wikipedian mukaan jakomielitaudista voi parantuakin. Esimerkiksi teatterilaisilla ja taiteilijoilla on paljon jakomielitautia, koska ammattikuva vaatii nopeata mukautumista. Teatterilainen aistii nopeasti katsojien mielialoja ja samassa hetkessä improvisoi esityksen. Siten tunnepitoinen ailahtelu, jota Tiedemies ja lääkäri nimittää sairaudeksi, kuuluu taiteeseen. Tiedemies ja teknologi on jäykkä ja idiootti niin kuin 1 1=0 mutta taiteilja on häilyvä, intuitiivinen... Se on työkuvaa.

Uskonnollinen ihminen aikansaa itselleen psykoosin meditaation kautta ja kaiken kukkuraksi hän palautuu takaisin elävien kirjaan. Toiset ihmiset eivät osaa käyttää aivojaan ja ajattelevat että ovat sairaita, syövät lääkkeitä ja pilaavat terveytensä. Tämä johtuu siitä, että heille ei opeteta henkisyyttä, vaan sen heidän pitää tajuta itse. Totuus on se, että henkisten kärsimysten polkua on kuljettu jo vuosituhansia, joten ei ole mitään uutta auringon alla, paitsi se, että JUURI SINUN pitää tajuta parantua.

Lasten suojelu on idioottimainen järjestö, joka takertuu liian helposti lääkäreiden keksimiin diagnooseihin. Siten vanhemmilta viedään kaikki oikeuden elämään ja lapsiin. Se on väärin ja lääkäreitä voi teurastaa.

Yhteiskunnan on tullut aika kasvaa isoksi. Ihminen toitottaa itselleen, että on sairas, mutta kun hän lakkaa toitottamista, niin ihminen paranee. Älä siis ole sairas.


Lasten suojelu on nyt lähtenyt Globaalin Pikajunan rataa, että viedään kaikki omaisuus. Lapsesi on valjastettu kauppatavaraksi. Eikä byrokraattien joukolle selviää vielä pitkään, mitä on asetettu kauppatavaraksi. Itse asiassa itse byrokraatit asettivat lapsesi junaan. Siten aatteissa ei ole näkyvissä parannuksia vielä pitkään.

Siksi vanhempien on HERÄTTÄVÄ ELOON vastustamaan ja ajamaan OIKEAT arvot takaisin.

PERHE kärsii 2000 luvulla pahasti Rainbow sekasorrosta, jossa ihmisillä ei ole yhtenäistä kamppanjaa ja vahinkoja sattuu kuolemaksi asti.

Ole skarppaana, ihminen.

Valtio varastaa lapsesi, joten älä koskaan anna niitä pois niin paljon kuin osaat.
Neuvoja on vaikea antaa.
Elämme samaa elämää, olitpa muslimi, kristitty, natsi.
Yhdessä pitää toimia ja tuoda lapset takaisin.


Jokaisella vanhemmalla ja perheellä on omia tarpeita, mitä se näkee tärkeäksi itselleen. Jokaisella lapsella on omia.
Mutta perhe on PERUS YKSIKKÖ hoitamaan toisiaan.
Perhettä ei kannata rikkoa, muuten syntyy pienoishiukkasia, jotka tukkeutuvat kaiket tiet. Ja tätä tukkeutumista tapahtuu jo nyt maailmalla.
Vihalintuja on niin paljon, että kaikkien on herättävä nyt tajuamaan.
Tämän taustalla on sitä, että jo 3-4 sukupolvet ja enemmän äiditkin olivat poissa kotiäitiydestä. Valtio on ottanut hoivaajan roolia ja se romuttu totaalisesti PERHEET.

Isää ei ole kuulunut vuosimiljoonin kotona hoitamassa lapsia. Luontoheimoilla isät edelleen hoitavat lapsia, he ovat 24 tuntia vuorokaudessa yhdessä, koko perhe. Nykyisin kun nainen synnyttää, niin lääkäri haluaa viedä lasta pois perheeltä. Tätä paskaa on kasvamassa päin.

Teroitan siis veitsen lääkärin varalle, koska en ole nähnyt lapsiani kohta kahteen vuoteen.

10

774

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihalintu

      1 1=2

      laskuvirhe

    • vihalintunen

      Äiti kertoo non verbaalisesti tyttärelle ja pojilleen ja suvulle, mitä on synnytys kun suku on läsnä synnytyksessä. Tätä tietoa ei opetata missään muualla. Ei edes lääketieteen koulussa voida opettaa mitä on TERVE luonnollinen synnytys. Terve luonnollinen synnytys oppii omassa perheessä. Lapsi on luonnollinen. Luonnostaan lapsi EI OLE pahaa. Lapsi ei ole pahaa. Lapsesta kasvatetaan pahaa VAIN koska vanhemmilla ei ole aikaa. Vanhempi tekee virheen kun alistaa lasta omaan tahtoonsa. Se on virhe, sillä venhempi EI ANNA lapselle itsenäistä aikaa ja kokeilua. Vanhempi EI anna lapselle itsenäistä aikaa ja kokeilua koska vanhemmalla EI ole aikaa.

      Miksi aikuisella ole aikaa?

      Koska yhteiskunta ei arvosta kotivanhemmuutta.

      Voiko yhteiskuntamallina olla Perheyhteiskunta, jossa toimimme perheen säännöillä?

      Muuten tuhoamme koko Perheen Instituution. Sosiaalitoimisto tuhoaa perheitä.

      Minä hoidin Seinäjoella lastani itse. Hoidin lastani aamusta iltaan 24 tuntia vuorokaudessa. Olin työtön, mutta oikeastaan halusin vain olla perheeni kanssa. Minä nautin perheeni kanssa olemisesta ja nautin lapseni hoitamisesta. Kaupunki EI antanut minulle hoitaa perhettäni. Hilkka Riisiö sos. tekijä ja pari muuta halusivat lopettaa isän lapsen hoitoa. Heille minä olin työtön, joka pakeni töitä. Toisille olin huumediileri, vaikka kukaan perheestäni ole käyttänyt huumeita. Pohjoisessa ei ole sellaista kuin kotiisä, eikä pohjoisessa suvaita maahanmuuttajaa. Valtio teki rikoksen. Miksi en saa hoitaa perhettäni?

      Miksi vaimoni halusi erota? Oliko valtio kieltänyt perheeltä sen luonnollisen oikeuden olla yhdessä ja saada työttömyyskorvausta? Punkaharju otti 40 prosenttia tuloista vain jotta ajaisi lapsiperheen pois omasta kunnastaan. Tekeekö saman Siuntio? Onko kylällä pahojakin aikeita lasteni suhteen?

      Minulla on epäilystä, että sukuani pikku hiljaa kynitään. Olen varmaa, että Seinäjoki on edelleen asialla VAIN koska minä tahdon lapseni ja onnelisen perheeni takaisin. Asia siirtyi Etelä-Suomeen. Täällä on kansainvälisempää menoa, mutta en edelleen luota suomalaiseen, enkä luota vielä pitkään aikaa, koska maahanmuuton ikä on vain 40 vuotta, eikä ymmärrystä löydy maahanmuuton oikeita tarpeita kohtaan.

      Miksi nykyvaltiossa ei saa olla kotiisä ja hoitaa lapsensa. Minä vetoan horoskooppiin, että on olemassa luonnossa perustavanlaatuisesti sellainen tarve kuin hoitaa omia lapsiaan enemmän kuin kolme vuotta. Lapsi on lapsi ja se voi kestää yli 18 vuotta. Jälleen kerran toiset äidit eivät hoida lapsiaan vaan jättävät heitä jo vauva iässä pois koskaan rintaruokkimatta ja rakastamatta. Sellainen malli on väärä minulle. Ydinperhe malli on aika yksinäinen ja kohta syöksyy rotkoon. Pitää olla kotivanhemmuus palkkaa, ihan oikeata monta tunnia kuussa rahaa ja pitää olla kotiisyyttä. Kannattaa lukea horoskooppia, mikä on kuulunut ihmisen elämään aina jo siitä asti kun ihminen syntyi maapallolle. Horoskooppi perustuu planeettojen säteilyyn ihmiseen. Se on ollut aina kristinuskon peruskivioppi, jota tiede potkii pois. Ihminen ei pärjää vain tieteellisellä ajattelulla, joka on täyttänyt meidät täysin niin paljon, että emme osaa enää synnyttää.

      Palauta valtio meille lapset ja perheet takaisin, jotta kansa voisi elvyttää taas elämän perus arvoja.
      lisäys toiseen kirjeen alkuun. Lapsi voi pelästyä vertaa, mutta lapsi ei ole kuten aikuinen, jonka PITÄÄ pelätä vertaa, koska lapsi tietää PAREMMIN mitä on lapsi, mitä on äiti ja mitä on synnytys, koska lapsella on MUISTI jäljellä sitiä ajasta kun lapsi on ollut äidissä ja siksi LAPSI EI PELKÄÄ. Kirurgi pelkää, aikuinen pelkää, mutta lapsi ei.

      Lapsi ottaa kaiken mutkattomasti ja pelottomasti. Äidinkin on ymmärrettävää synnytystä luonnollisena tapahtumana. Kun Äiti on tietoinen, niin on myös lapsi varma itsestään. Tätä oppikoulua opitaan vain elämällä sitä. Lääkäri ei edes kuuluu perheeseen, että osaisi tietää kunkin naisen tarpeita. Jokainen perhe on uniikki ja nainen on Jumala siinä perheessä, koska naisella on paljon ohjaimia, joita EI SAA rikkoa. Lääkäri voi rikkoa.
      Pertti/Heikki/Pentti Riippa (etunimestä ei varmuutta) synnytyslääkäri Seinäjoelta ja Oulusta heti alkuun kielsi vanehmman lapsen ja siten hoitajat potkivat minua pois. Äiti jäi yksin. Onko se oikein? Äitiä mestattiin saman tien. Onko se oikein?

      Seinäjoen synnytyssairaalan ilmapiiri on parikymmentä vuotta jäljessä. Lapsia viedään äidiltä käärittyinä ja he makaavat kirkkaan valon alla. Hoitajat papattavat äänekkäästi. Äidit silloin nukkuvat itsensä. Eivätkä ole ydessä lasten kanssa. Äitiä ei innosteta rintaruokintaan. Kukaan. Minusta tuntuu että toisinpäin, heitä vain panostetaan vain olla ruokkimatta. Vierailijat ovat kiellettyjä kaikki paitsi isä, eikä kukaan muu. Vierailija voi tulla vain päiväsaikaan. Äidit makaavat kahden hengen huoneessa. Yksityisyyttä ei ole. Keittiö on jonkinlaisen valvonnan alla. Vaimo lähetti minua pois, enkä ollut vastasynnyttäneen lähellä kahteen päivään. Tulin vain hetkeksi.

      Toisilla hoitajilla ei ole edes omia lapsia.

    • vihalintunen

      Kun tulimme viimeiseen tarkastukseen, niin Riippa vihastui totaalisesti. Hän tekee kolmet työt: Ouluun (netin mukaan), Seinäjoen kaupungin sairaalaan ja yksityiseen. Ei ihme että lääkäri jokin ärsytti. Epäilen myös että häntä arsytti, että vanhemmat olivat boheemeja, eivätkä jotakin jämteejä insinöörejä.

      Insinöörivanhemmilla on tapana AINA KIELTÄÄ ELI SANOA EI lapselle ihan aivan kaikesta. Tämä on sairasta.

      Sana EI kasvatuksesta viestittää siitä, että vanhemmilla ei ole TAHTOA eikä ole AIKAA lapselle.

      Puhumattakaan sossusta, jolla ei ole edes mitään. He saavat vain palkkaa. He eivät edes välitä lapsista. Varsinkin maahanmuuttajista ym.
      Kirjoitimme toivelistan aika selkeäksi. Sitä ei kunnioitettu.

      Epäilen aika vahvasti, että Riippa ystävineen olisi antanut nuoremmalle lapselleni rokotuksia. Minua on suljettu pois vaimoni läheisyydestä, eikä annettu mitään oikeutta. Siksi lääkäriin EI OLE luottamista. Haikaran Pesä luonnollisen synnytyksen paikka on ainoa Suomessa, jossa voi jotenkuten synnyttää luonnollisesti, vaikka valtio on koko ajan kiristänyt synnytyksiä. Naisten kliniikka on aivan yliopistollisen veitsen terävää, sillä Lännessä veitsi on työkalu eikä Rakkaus.

      Vaimoja yksinkertaisesti teurastetaan ja lapsia alistetaan.

      Länsi ei tiedä yhtään miten hoitaa lapsia. Valtion hoitomuoto on luokaa, kuten uutisista kuulimme, että nyt kaikki halukkaat alle 25 vuotiaat pääsevät asumaan saman katon alle kuin vanhustalon eläkeläiset. Ja sinne menevät ne, jotka jäivät isoäidin ja isoisän rakkautta vaille. Vaikka eivät ole enää lapsia. Elääkö valtio ikuisen elämän toivossa, että valtiolla on aikaa erottaa perheitä, tukea eroja ja kukkuraksi viedä lapsia pois? Uskooko valtio huomiseen? Tällä menolla minä en usko. Utsijoen takana on vain Jäämerta kun ajattelee, että olisi pakopaikkaa. Sitä ei ole, vaan on tunnustettavaa MUUTOS eli PERHEEN ONNEN TARVE, jota on nussittu ihan tieteellisen palikkamaiseksi koko sivilisaation kehityksen ajan.
      Ensimmäinen asia, mitä lääkärialokas tekee on se, että suorittaa itselleen sydämen ohitusleikkauksen, sillä tässä ammattissa ovat töissä vain kuolleet sielut.

      Riippa voikin olla morfiini addikti.

      Lääkärin karma voi olla veistäkin terävämpi. Yksi katse riittää. Yksi haju lääkäriä riittää vaurioittaa. Yleensä potilas paranee heti kun vain tulee vastaanotolle, sillä enempää kuin tervehdys ei tarvittu, jotta asiakas juoksisi pois hengensä edestä terveenä pakoon.

      Välittämättä asiakkaan tilasta, lääkärillä on työ hoitaa sairaita. Lääkärillä ei ole muuta työtä. Lääkäri siis hoitaa sairaita. Joskus lääkäri ei pysty/ei voi/ei haluaa/ ei jaksaa/ei osaa erottaa, että mitä on sairautta. Mutta lääkäri hoitaa sairaita. Silloin hoidetaan sairaita aina, miten, kuinka, ketä vain. Burana onkin "turvallinen" keskiverto lääke kaikkeen epämääräiseen. Burana vodkan kanssa aiheuttaa riippuvuuden. Burana sopii niille, jotka eivät tiedä mitä heitä vaivaa, mutta epäilevät, että ovat sairaana. Mutta varoitan, että MIKÄÄN EI OLE ILMAISTA. Kaikesta joutuu maksamaan, jopa ilman hengittämisestä. (Maapallon sääntö).

      Ja kun Siuntion lasten suojelijat tahtovat hoitaa lapsiani, joita minä en tahdo heidän edes katsovan ja olevan lähellä eikä kenenkään muun, niin Siuntion päättäijää ja Kirkkonummen suursijoittajaa myöten, joiden valtakahva yhdellä allekirjoituksella tuhoaa viattomia, voivatkin itse tulla osallisiksi tekemiin rikoksiin lapsia, nuoria, perheitä, äitiä vastaan. Päättäjät keräävät pahaa karmaa. Kun karma on täysi, päättäjä osallistuu henkilökohtaisesti palkan maksuun. Jumalan laki on täydellisin ja maksun päivä tulee.

      Aikaamme ei ole suosinut siis hippiäisiä. Hippiäinen ei ole uusi asia. Hippiäinen on Globaalia, jota Suomi neiti ei ole vielä nussinut yhtääkään. Hippiäinen on luonnon lapsi. Luonto on Maapalloa. Maapallo ei ole Tiedettä, muovia. Muovi on jalostusta. Jalostus on tiedettä. Maapallo on Hippiäistä, lasta, luontoa, Rakkautta. Näin olleen, dosenttilääkäri ja sen vihainen jääkäri tuhoaa hippiäisiä, aivan ilmaisia.

      Näin ei kannata tehdä.

      Toinen asia mitä valtio EU:ta myöten on tuhonnut, on herra TAITEILIJA. Valtio ja jääkäri haluavat tuhota ammattia. Taidekouluja suljetaan, palkkaa ei makseta, työtä ei anneta. Samaan aikaan rikkaat vaikuttajat rahaa vievät omiin taskuihinsa ja ulkomaille.

      Pahinta on se, että supolaiset rahaa vievät kotiäideiltä, lapsilisiltä ja työttömiltä isiltä. Tiedättekö miten kävi intiaanivanhempien Kanadassa, joilta valtio huostaanotti yli 200 000 tuhatta viatonta lasta? Vissiin kaikki jäivät työttömiksi neljännessä sukupolvessa eteenpäin, niin kuin Australiassa aboriginaalit ovat edelelen työttömiä sen jälkeen kun Johni ryövärit vankilakarkurit tulivat sotiin. Aboriginaali juo itsensä Aave Mariaan.

      Samaa juttuako toivoo Siuntio? Valtio? Supo?
      Että rakkaasta lapsestani kasvaa työtön?
      Neljännessä sukupolvessa.
      Ja USA:n intiaanit eivät tee edelleen mitään
      kuin vain saavat Suomen mustalaisten tavoin
      kansalaispalkkaa, koska ovat aikansa edellä.

      • vihalintu

        Mustalaiset ovat eläneet Suomessa noin 400 vuotta
        ja ovat ekat kovat taistelijat, koska
        kestivät kaikki sorrot.
        Siitä syystä heille kuuluisi jo oikea kuukausipalkkaa.
        No nyt kun tuoreita ryssiä rysittiin, niin
        haluaako kukaan töitä tehdä?
        Pari vuotta on perhettäni viety ja rikottu.
        Haluaako kukaan töitä tehdä?
        Ja olla rakastettu?


    • EiköVieläkäänHävetä

      Etkö voisi keskittää typeriä juttujasi yhteen ketjuun? Onko näillä pakko täyttää koko palsta?

      • tottakaitäytyy

        sekoittaahan sairaat viranomaiset ja lapsen äitikin lapsen elämän ja tuomioistuimen sairaalla menettelyllään perättömin lausumin ja selvityksin..


      • vihalintu
        tottakaitäytyy kirjoitti:

        sekoittaahan sairaat viranomaiset ja lapsen äitikin lapsen elämän ja tuomioistuimen sairaalla menettelyllään perättömin lausumin ja selvityksin..

        En ole akka. Totesin että miehen rooli on pitää objektiivisesti moraalia yllä. Käy niin, että naiset ja pienet tytöt voittavat "norsuja" eli isoja köriläs miehiä. Kun kerron, että naisille on annettavaa puolet valtakunnasta, niin kuin sadut kertovat, että naimakauppojen jälkeen pitää antaa puolet valtakuntaa, niin tarkoitan paitsi sitä, että on tullut naisten Kali Yuga astrokausi, niin myös sitä, että miesten on arvioitavaa paikkaansa uudelleen. Toistaiseksi mies hakkaa toista miestä rumasti. Kun mies ymmärtää mitä aika odottaa häneltä, niin mies löytää Rauhan. Mies ja nainen ovat pahasti kiinni toisiissa. Ja se on normaalia. Mies ja naissuhde on oravan pyörä. Kun oppii arvostaa perhettä AKTIIVISENA, niin kuin näemme isojen perheiden tapahtumarikasta elämää, niin tajuamme mitä lapsiperheet edellyttävät. Suomessa kasvatus on ollut tiukkaa. Kaikki oli kiellettyä. Ja on edelleen. Yhteiskunta haisee tällä kieltomerellä pitkälle. En pidä tästä yhteiskunnasta.

        Naiset todella järkkäävät ongelmia kasaapäin. Mies ei selviää. Ja jos selviäisi, niin nainen itse pakenee. (Yksinkertaistus). Eli miksi perheet hajoavat, niin johtuu ihmisten kypsymättömyydestä. Lisäksi kadotimme perhe arvoja. Pelkäämme elää.

        Lapset taas elävät siten, miten osaavat, vapaasti, kokeilevasti. Lapset masentuvat sanaan EI ja heistä itsestään tulee aikuisen käsittelyssä EI-jankuttajaa, niin kuin koko Länsi on samaa jankutusta.

        Vastaus kysymykseen: Akka tahtoo ongelmia.


      • vihalintu

        Raskaana olevaan voi kohdistua väkivaltaa.

        Raskaana oleva on herkässä tilassa

        ja voi vahingoittua.

        Vahinkoa voi syntyä yllättäviltä tahoilta kuten viranomaiset.

        Viranoimaisia on paljon, virkatekijoita, jotka kaikki

        tahtovat suorittaa naisille testeja ym.

        Kaikki nämä ihmiset ovat vieraita eivätkä hyvällä asialla liikkeellä,

        sillä joukossa on niitä, jotka suoranaisesti haluavat vahingoittaa.

        Eli nainen ei ole turvassa.

        Valtion kamppanjat voivat olla vaarana naiselle.

        Siksi lain pitää turvata naisia siinä määrin, että valtion virkatekijä

        samalla lailla olisi lain alainen.

        Yhteiskunta ei toimii, koska edelleen köyhiä painetaan mutaan.

        Ja tuleeko koskaan toimimaan?

        Ehkä silloin kun hallitsijat lakkaavat olemasta.

        Teknologia mahdollistaa tasa-arvoa.

        Tasa arvo ei toteudu.

        Kun vanha mies päättää naisten asioista tai jopa militantty

        niin tuloksena ei voi olla mitään hyödyllistä.

        Mieheltä puuttuu täysin ymmärrys, mitä on nainen ja perhe.

        Mies on ollut pois kodista ja luettelee vielä ehtoja.

        Tasapainoinen perhe elää Perheyhteiskunnassa, jossa

        yhteiskunnan lähtökohtana on Perhe.

        En tiedä miksi nainen alistuu.

        Antakaa naiselle lisää päätäntävaltaa mm. puolet valtakunnasta

        niin jotakin siirtyy eteenpäin.

        Toistaiseksi militantyt sulkevat kaikki toimintamahdollisuudet,

        mutta eivät osaa edistää mitään.

        Sotilas ei voi olla hallitsija, kertoo oppikirja.

        Hallitsija on poliitikko.

        Hallitsijalla pitää olla hengellinen avustaja, niin kuin pappi.

        Materialistinen yhteiskunta on tuhoon oma.

        Kun sotilaat ovat vallassa, niin se on loputonta tappoa.

        Sotilaiden työkuvaa ei liity poliitiikkaan.

        Heillä on täysin erilaiset päämäärät.

        Naisen on saatava äänensä kuuluviin, jotta lapset eivät kärsisi.

        Globalisoidussa maailmassa lapset ovat pienemmät

        ja tallaantuvat helposti.

        Siksi naisen valtaan tulo on ehdotonta.

        Suurmaat kävelevät jo nyt kuolleiden lasten ruumiilla.

        Näin ei voi jatkua.

        Suurmaa tuhoaa omaa uskottavuuttaan kansan silmissä.

        Ja se, että synnytyksestä ja perhe arvoista tehdään businesta.

        Siinä ei ole mitään eettistä, hyvää, kestävää, oikeata.


      • vihalintuituitu

        Yhdessä EU:n maassa on pakkorokotuksia.
        Ihmisiä ahdistellaan kulmaan rokosten kanssa.
        Annetaan jättisakkoja ym.
        Ukson että Suomessa siirryttiin Euroopan aikaan.
        Lasten tarhat, koulut ym ovat salaa alistaneet lapsia.
        Lapsista pidetään niin tarkkaa lukua että alkaa tärisyttää
        alkaa täyttyä vihasta.
        Viranomaisilla jotka tekevät vielä kansainvälistä yhteistyötä
        on koko tarina jokaisesta ihmisestä,
        sillä henkilökuvauksia aletaan kerätä on vauva iästä asti.
        Lapsi on koko ajan tarkkailtavissa.
        Tätäkö paskaa yhteiskunta tahoo?
        Isovanhempamme keksivät kemiapillereitä
        ja oma sukupolvemme keksii 24 tunnin tarkkailun.
        Sitten kun sukupolvemme on vanha, niin
        he nukkuvat lasivitriinissä kaikkien esillä.
        Tahdommeko tätä?
        Saamme mitä teimme.
        Lapsemme asettavatkin sukupolvemme erikoistarkkailuun.


        Virkatekijät tuskin keskustelevat asiakkaidensa kanssa,
        sillä pinttyneen tavan mukaan, virkatekijä ja kaikki he ovat
        oppineita jonkun arvon maistereita, pitää
        itseään korkeampi arvoisena ja tärkeämpänä.
        Jos ajattelee, että kumpi kuolisi toisen sijasta, niin se olisi
        oppimaton ja köyhä.
        Rikas ei uskalla olla oma itsensä ja valehtelee itselleen elämää.
        Ja tätä hän kutsuu oikeaksi oppineen elämäksi.
        Pankkiirit opiskelevat kuinka huijata laillisesti rahaa.
        Ja tätä he kutsuvat oikeutetuksi liiketoiminnaksi.
        Ajatelkaa terveellä järjellä, että mikä laki ei enää
        kuulosta terveeltä, vaikka se olisi laissa turvattu.
        Toiset lait ovat aika omituisia.

        Kun virkatekijä ei keskustelee asiakkaan kanssa
        niin tuskin ollaan edes päässeet oikealle tielle.
        Virkatekä vain toistaa kaavoja.
        Siinä voi olla kaukana realiteetti, todellisuuspohja.
        Kun puhumme lapsista, että valtio otta vastuun
        lapsista, joiden vanhemmat eivät pyytäneet
        valtiota ottamaan vastuuta
        niin valtio tekee erheen.
        Valtion nyt täytyy alistaa lapset mukaan lukien vanhempia.


      • vihalintulintulintiu

        Virkatekijöiden rikistereissä on paljon tekaistua, väärää
        koska ihmisiä on erilaisia, eikä vieras opi koskaan lasta.
        Hän merkkaa papereihin vain sitä, kuka hän itse on.
        Ja virkatekijä on Palikka.
        On vaarana näin, että lapsi saa tekaistuja henkilötietoja.
        Ja väärinymmärrys kasvaa.
        Kunnes lapselle voi sattua jotakin, joka vahingoitta lasta,
        vaikka ei olisi toimeenpiteelle mitään tarvetta.
        Näin systeemi tappaa viattomia.
        Vain koska virkatekijä on ylilooginen kaavamainen palikka,
        joka ei ymmärrä mitään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1362
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1160
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    Aihe