FitLine-tuotteet

Onko kenelläkään kokemuksia FitLine-tuotteista? Olisi mukava jos joku asiantuntija kertoisi näistä vitamiineista,koska kuulemani perusteella ne imeytyvät tehokkaasti.
Ilmoita


Käytin kyseisiä tuotteita n. vuoden verran ja olin kyllä tyytyväinen. Taloudellinen tilanne ei vaan tällä hetkellä anna myöden ostaa niitä.. :/
1 VASTAUS:
Yli 1600 sivua uusinta tutkimustietoa, sairauksien ehkäisy & hoito!

Tykkäätkö lukea kirjoja? Kannattaa lukea tämä kirja:
https://www.lifeextensioneurope.com/6th-edition-disease-prevention-and-treatment-life-extension
Sairauksien ehkäisy ja hoito, esim. lisäravinteilla.
Uusi 6. painos ilmestyi juuri. Yli 1600 sivua.

Muista tilausta vahvistaessa syöttää alennuskoodi:
60130904
Sillä koodilla 5% alennusta kaikista tämän kaupan tuotteista. Alennuskoodi toimii vain uuden asiakkaan ekassa tilauksessa.
Lähettävät EU-maa Hollannista, joten tullin kanssa ei tule ongelmia.
+Lisää kommentti
Treenaan 4-6krt/vko, osa treeneistä on pitkiä matalasykkeisiä, osa ns. vetotyyppisiä, 1-2 kertaa viikossa myös kova treeni. Melkoisen kuluttavaa siis.

Olen käyttänyt myös lukuisten muiden valmistajien lisäravinteita, mm. Twinlab.

Olen käyttänyt FitLine perussettiä (he kutsuvat aamu-päivä-ilta -setiksi) vuoden verran. Muutamia kokemiani plussia/miinuksia:

- yleishintataso (keskimäärin) FL-tuotteissa kallis, ellei jopa törkeä
- pulvereiden sekoittelu useita kertoja päivässä alkaa nyppimään pidemmän päälle
- annostelun kanssa saa olla tarkkana, ohjearvot voivat olla liian kovia; oma annostelutaso etsittävä
- edelliseen viitaten voi tulla oireita, joskin harmittomia (ihon punoitus, vatsan kenkkuilu)

setissä kaikki tarpeellinen samassa, erityisesti itse pidän hyvänä, että on maitohappobakteereja
hyvä saatavuus
verkoston palvelukonsepti pelaa; eivät "tuputa"
vatsaystävällisyys (kunhan annostustaso löytyy)
nopea imeytyminen
veriarvoni ovat parantuneet (seurannassa 3 krt/v); vaikea kuitenkaan todistaa tuotteiden ansioksi
Vastustuskyvyn kasvu (pojan hoitopaikasta kantamat flunssa- ja vatsatautitartunnat ovat vähentyneet); vaikea kuitenkaan todistaa tuotteiden ansioksi

Uskon, että normaalilla terveellisellä ruokavaliolla pääsee pitkälle, varmasti pärjäisin ilmankin, mutta skeptikkonakin on pakko myöntää, että jaksamista ovat helpottaneet. Ainoa luontaistuote, minkä käytön lopettaminen henkilökohtaisesti kramppi/suonenvetoherkälle kropalleni tuottaa välittömästi ongelmia, on magnesium (tätä on FL-setissäkin). FL-tuotteiden käytön aikana veriarvoni ovat tosiaan parantuneet, mutta skeptikkona en ole varma tuotteiden ansioista siinä.
Ilmoita
No täällä on tietoa, joskaan ei puolueetonta...
http://www.735.fitline.com/index.php
...mutta kuten lukija nopeasti huomaa, että hieman hihhulityyppistä on. Älyttömästi kirjoitusvirheitä ja välillä kökkömäistä maailmaa syleilevää TV-shop -tekstiä. Verkosto voisi hieman käyttää konsultointia sivujensa parantamiseen, mm. kaikille kulttuureille - esim. suomalaisille - ei sovi maailmaa syleilevä hihhulointi.
Mutta myös muutama asiallinen perustelukin löytyy ja kattavat tuotetiedot.
Ilmoita
Katsokaa tarkkaa mitä ne sisältää. Yksi näistä tuotteista sisälsi aspartaamia. Jätin tuotteen käyttämisen koska aspartaami on hermostolle vaarallista.
Olkaa tarkkana mitä tuotteet yleensä sisältää.

Tutkikaa internetistä mikä aspartaami tai asesulfaami on ja mitä ne aiheuttaa!!!!!!!!!!
Se kihelmöinti ja punoitus on niasiinin vaikutusta, eikä ole vaarallinen. Pitemmän päälle sen vaikutus lakkaa. Niasiini on ihmisen hermoille tärkeä B-vitamiini.
Ilmoita
aika vähän näyttää, että noita tuotteita käytetään, kun ei ole tullut tuon enempää vastauksia. Minua kiinnostaa hirveästi se, että ne imeytyis 100%:sti. Eihän pillereissä olevat vitamiinit imeydy verenkiertoon kuin aivan murto-osa. Miksi siis ostaa niitä, jos eivät imeydy täysin. Sitten ne pillerinjämät jää suolistoon ja aiheuttaa tukoksia. Ruuastahan ei saa tarpeeksi vitamiineja ja hivenaineita, vaikka kuinka söis terveellisesti: paitsi Luomu-ruuat, jotka viljellään ilman kemikaaleja yms. myrkkyjä. Mutta tunnetusti Luomu on myös kallista ruokaa. Kuten FitLinekin. Paras vaihtoehto olisi, että laittaisin takapihalle kasvimaan ja kasvattaisin kaiken tarvitsemani ruuan itse. Lannoittaisin lehmänlannalla yms. Kommentteja!
1 VASTAUS:
Olisiko sinun syytä mitata veriarvot ja maksarvot. Aspartaami on hermostomyrkky eikä sen käyttö oie suositeltavaa tuotteissa
+Lisää kommentti
Fitline Vitamiini konsepti urheiluun ja joka päiväiseen elämään!
http://Fitline.com/?TP=770803&cid=72

SÄHKÖPOSTI : niin saat varmaa tietoa ilman yksilön omia mielipiteitä vain ainoastaan tuoteiden valmitajan virallisen kertomuksen.
http://www.fitline.com/?action=contact&cid=72&c_id=1289&TP=770803

jos on helpompi niin voit myös lähettää SÄHKÖPOSTIA : v-mt@lycos.com
Ilmoita
On kokemuksia! Miksi kysyt?
Ilmoita
FitLine, ylihinnoiteltuja valmisteita ja hurmoshenkistä markkinointia eli kovaa bisnestä = kusetusta. Tuotteet jumalattoman kalliita ja tavalliselle ihmiselle täysin tarpeettomia. Kannattaa ostaa ennemmin hyvää ruokaa silläkin rahalla.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

FitLine-tuotteet

Onko kenelläkään kokemuksia FitLine-tuotteista? Olisi mukava jos joku asiantuntija kertoisi näistä vitamiineista,koska kuulemani perusteella ne imeytyvät tehokkaasti.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta