Kiusaaminen on sairasta!

iltaonpilalla

Kiusatuksi tulleen oman lapsen/nuoren vanhempana voin kertoa että asia vaikuttaa koko perheeseen. Vanhempana ahdistaa suuresti, kun omaa lasta kiusataan. Ahdistaa nähdä nuoren tuska ja paha olo, jota te kiusaajat saatte aikaan. Minusta kiusaaminen on aina rikos ja asia on hankalaa koko perheelle. Lapsi/nuori kärsii ja todella vaikuttaa kouluun, ihmissuhteisiin miksei koko lapsen loppuelämään. Miettikää te kiusaajat mitä saatte aikaan jos teillä on vähänkään älyä. Kiusaaja itse on aina heikoilla, sairas tms. Hänellä itsellään ei ole asiat hyvin. Sairasta!

20

760

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tukkapöllyä

      Turpaan käydä huitasemassa niin loppuu pelleily!

      • iltaonpilalla

        Totta! Lapsi on uhannut turpiin lyömällä, tappelemalla fyysisesti jne.....olen kuitenkin fyysistä väkivaltaa vastaan. Mutta tietty jos se loppuisi siihen, mikä ettei ;)?


      • fghghgk

        Kiusaaminen voi olla tyydyttävää, jos osaa sen.
        Sun heikot trollaus yritykset eivät yllä kiusaamisen termeihin.

        Vois vaikka jäljittää sut ja tulla oven taakse jos jaksais vaan kiinnostua tuollaisesta äpärästä.
        Noh, olishan siinä jotain puuhaa tylsän kesän varalle.


      • ghghgjghhh
        fghghgk kirjoitti:

        Kiusaaminen voi olla tyydyttävää, jos osaa sen.
        Sun heikot trollaus yritykset eivät yllä kiusaamisen termeihin.

        Vois vaikka jäljittää sut ja tulla oven taakse jos jaksais vaan kiinnostua tuollaisesta äpärästä.
        Noh, olishan siinä jotain puuhaa tylsän kesän varalle.

        Tiedoksi kaikille: Tämä lolihentai-trolli asuu Jyväskylän alueella


      • fghghgk kirjoitti:

        Kiusaaminen voi olla tyydyttävää, jos osaa sen.
        Sun heikot trollaus yritykset eivät yllä kiusaamisen termeihin.

        Vois vaikka jäljittää sut ja tulla oven taakse jos jaksais vaan kiinnostua tuollaisesta äpärästä.
        Noh, olishan siinä jotain puuhaa tylsän kesän varalle.

        ok tuu huomenna kolmikulman katolle homo niin pieksen sut mun nyrkkilamauttimella


      • kuolepaska
        fghghgk kirjoitti:

        Kiusaaminen voi olla tyydyttävää, jos osaa sen.
        Sun heikot trollaus yritykset eivät yllä kiusaamisen termeihin.

        Vois vaikka jäljittää sut ja tulla oven taakse jos jaksais vaan kiinnostua tuollaisesta äpärästä.
        Noh, olishan siinä jotain puuhaa tylsän kesän varalle.

        Hyi vittu ooksä joku pedari ku haluut mennä pikkutyttöjen oven taakse?? KYTÄT SELVITTÄKÄÄ TON SAIRAAN PASKAN IP JA HAKATKAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • hellanlettasta

      Luulen että tässäkin tapauksessa on äidin kullanmurut asialla ja mikä totta, kiusaajat monesti tulevat rikkaista perheistä, jossa raha roiskuu ja aikaa ei ole ollut antaa lapsille! Näin me tänäpäivänä kasvatetaan kullanmurut.

    • luunapit

      Vanhemman velvollisuus on puuttua lapsensa kiusaamiseen jos lapsi ei itse siihen pysty.Kova puhuttelu kiusaajakersalle ja hänen vanhemmille.Sanomista voi tulla puolin ja toisin mut pääasia on että puututaan ja monesti kullannuppujen vanhemmat on autuaan tietämättömiä että heidän lapsensa on kiusaaja.

    • 24454

      Sano sille että ime munaa

    • anyymi

      Kiusaaminen ym. paheet tulee olemaan aina osa ihmisyyttä. Suurin-osa ei kiusaa, mutta aina on muutama. Ärsyttää vaan kun oletetaan että koska asutaan "hyvinvointi valtiossa" niin täällä ei tapahtuisi mitää pahaa ja sitten kauhistellaan "yksityistapauksia" iltalehdessä tms. vaikka samaa tapahtuu päivittäin muuuallapäin Suomea.

      Paheet lakaistaan maton alle eikä ongelman lähdettä ratkaista, se on se ongelma.

      Ja mikä vielä pahinta on että kukkahattu tädit valittaa kun opettaja ei "puutu" kiusaamiseen. Totuus on että opettaja tai rehtori antaa puhuttelin "että noin ei saa tehdä" niin harvoin kiusaaja edes kuuntele.

      Ja kiusaajat rikkaista perheistä.. ehei... iso-osa tulee juuri rikkinäisistä perheistä, rikas tai ei.

    • ari_zwag

      Sairaampaa on se, ettei asiaa ole vieläkään hoidettu kuntoon, vaikka joka asteessa se tiedetään ja sen seuraukset. Mieleen tulee lause "Tein vain mitä oli käsketty".

    • Jonext

      Fyysinen kiusaaminen:
      Jos lapseen kohdistuu vähäistäkin fyysisen koskemattomuuden rikkovaa käytöstä, miksi hän ei saisi puolustautua? Rikoslaki oikeuttaa hätävarjeluun. Miksi sitä ei saa soveltaa koulussa joutumatta itse silmätikuksi? Jos tilanteesta ei pääse pois, pitää kiusatun päästä lyömään kiusaajaa takaisin (tietysti siis rikoslain puitteissa torjumaan tai keskeyttämään oikeuttamaton hyökkäys). Ainahan se ei ole tuloksellista. Kiusatut ovat usein heikkoja nörttejä ja kiusaajat häikäilemättömiä fyysisiä tyyppejä. Usein heillä on myös ylivoima, koska kiusaaminenhan on yleisölaji. Silti puolustautuminen olisi henkisesti vapauttavaa vaikka mustelmia tulisikin, ne paranevat.

      Lapsi tietää, että hänellä on oikeus puolustautua. Mitä tekee juuri sen kiltin, älykkään ja auktoriteetteja kunnioittavan lapsen oikeustajulle, että rehtori ja opettajakunta tuomitsevat itsensä puolustamisen? Tuosta voi tulla kierre jota on vaikea katkaista. Pelko jäytää mieltä todella pahasti.

      Henkinen kiusaaminen:
      Miten ihmeessä kukaan rehtori tai opettaja voi julistaa nollatoleranssin kiusaamiselle? Henkiseen kiusaamiseen on mahdoton puuttua nollatoleranssi tiedostaen. Pitäisi jättää koulupäivät kokonaan väliin, jotta sellainen voitaisiin lopettaa. Poissulkeminen, juoruilu, julkiset nolaamiset jne. voidaan toki kieltää ja valvoa, mutta tämä tarkoittaa ainoastaan toleranssin muutosta. Hetken päästä herkimmät itkevät jopa vääränlaisesta katseesta. Puolustautumisen salliminen olisi tässäkin tapauksessa se ratkaisu. Lapset oppisivat paljon enemmän moraalisia pohdintoja oikeasta ja väärästä.

      Täytyy muistaa, että fyysiset vammat useimmiten paranevat. Henkiset voivat romuttaa koko loppuelämän.

    • Örsky

      Kiusaaminen johtuu lasten epävakaasta luonteesta. ja kehittymättömistä aivoista Sitä siis tulee esiintymään aika, koska pipipäisiä kiusaajia riittää. Kiusaamista ei saada koskaan täysin loppumaan, koska erityisesti rehtorit ovat sellaisia vätyksiä. Mitä olisi tehtävä?
      Kiusaamiseen vetelästi suhtautuvat rehtorit on erotettava.
      Kiusattujen oppilaiden pitäisi aloittaa urheilun ja erityisesti voimailun harjoittelu. Koska opettajat eivät kuule eivätkä näe mitään, niin silloin ainoa mahdollisuus on puolustaa itseään.

    • Jokainenmyöntää

      Kiusaajat ovat heikkoja ihmisiä.

      • Kiusaamistavastaan

        Monesti herkimmät ihmiset lähtevät mukaan kiusatun kiusaamiseen, sillä he pelkäävät tulevansa itse kiusatuiksi. Kiusattu henkilö voi sekä vahvistua, että heikentyä kiusaamisen myötä. Kiusattu lapsi on vahva, jos hän pystyy järkevästi pysymään terveenä, vaikka kiusaamista tapahtuisi. Kiusaaminen voi vähentyä, jos kiusattu ei noteeraa pienimpiin kiusaamisiin, kuten haukkumiseen tai pieneen irvailuun. Eri asia on, jos kiusaaminen on todella epämukavaa tai fyysistä. Kiusaajaa voi härnätä sanomalla suoraan hänen olevan heikko ja kertomalla miten. Jos sanot kiusaajalle suoraan, että hän on heikko ja tuntee olonsa vahvaksi kiusatessaan toista. Kiusaaja voi tässä tilanteessa joko mykistyä ja myöntää mielessä nämä asiat tai nössönä vastata takaisin.

        Kaiken päälle kiusaaminen kohdistetaan aina pienempään ja heikompaan ihmiseen. Tämä mahdollistaa kiusaajalle muiden silmissä ''voiton''. He eivät kiusaa itseään vanhempia tai vahvempia, koska pelkäävät peräti saavansa nokkiinsa siitä.


      • huoleteilopu

        Usein kiusaajalla on vahva ote tukihenkilöihin,siis kaveriporukkaan.Enemmistön mukaan ihmiset menevät etteivät itse joudu kiusatuksi.Kuinka kiusaajan voi erottaa koulusta,silloinhan se kannattajaporukkakin on erotettava.Ei kannattaisi liittyä ilkeään ryhmään.


    • ihmettelenloppuikäni

      Tähän liittyy muunkinlaista aihetta kuin lasten kiusaaminen.Sitä ei välttämättä ole kokenut lapsena,mutta iltiksen keskustelupalstalla aikuinenkin sai tuta.Ihmettelen kun etenkin mieshenkilö haukkuu naisia. Itse hämmästyn sellaista,kun isäni ainakin kunnioitti naisia.Voihan ihmiselle huomauttaa ystävällisestikin,ei haukkumalla.

    • 244544

      Koulu tuhosi mielenterveyteni täydellisesti.

    • Anonyymi

      Kiusaajalla on mielenterveys ongelmia. Kukaan terve ei halua niin mielisairaasti toisen kimpussa.
      Toisaalta toivoisin että mun kiusaajat tappais mut niin kaikki näkee miten sairaita kiusaajat on. Pakkomielteisesti yhden kimpussa ja tahallista provosoimista. Jotta kiusatusta tulisi nolo muiden silmissä. Selvää nöyryyttämistä.

    • Anonyymi

      Ja minkä takia ihmisten pitää kohdella huonosti vastaantulijoita, jotka ovat heille täysin tuntemattomia? Miettikää!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1243
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe