Moottoripyörä.org

MasaMasalasta

Olen kyllä vuosikaudet ihmetellyt tämän orgin keskustelupalstaa, ei ole kyllä toista vastaan tullut.

Suurimaksi osaksi aivan älytöntä tappelua mielipiteistä, tietyt henkilöt sekaantuvat keskustelun kuin keskusteluun älyttömimillä älynväläytyksillä ja toisten henkilöiden parjaamisilla ym.

Tuntuu vaikealta löytää yhtää sellasta keskustelua joka etenisi asiallisesti. Jos jotain kysyy tulee aivan varmasti jotain älytöntä vastaukseksi, ja pahinta siellä on kun sellaset jotka eivät oikessti asiasta tiedä, aivan tossissaan selittävät jotain skeidaa. Näiden lisäksi jotka muuten sekoilevat siellä.

24

3661

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • DiibaDaapa

   Joo...

  • 1100cc

   Sä et kyllä tiedä mistä puhut,sen takia tämä foorumi on ihan sua varten täällää voit sit kilpailla parhaan provon tittelistä

  • lastentarhantalkkia

   Orgin porukassa on valtaosa lapsellista lässyttäjää joka luulee tietävänsä kaiken alasta yhden öljynvaihdon tehtyään. Kovin analyyttiseen keskusteluun siellä ei pysty kuin muutama kirjoittaja. Mitä kovempi ääni sitä kovempi kuljettaja. Sillä tasolla liikkuu orgin keskustelu nykyään. 10v sitten orgin palstalta sai vielä muutaman asiantuntijan apujakin.

  • Älömölö

   Toista kymmentä vuotta on Moottoripyörä Org-palstaa tullut seurattua ja sinne on parikymmentä tuhatta motoristia kirjautunut. Meitäkinhän on moneksi ja vääntöäkin syntyy, mutta kylläpä tuo enimmäkseen asiallista keskustelua on ja apua kysymyksiin löytyy. Mikäli asiatonta ilmaantuu niin modet hoitelee homman. Mukava palsta kaikenkaikkiaan, ulkoasultaan, sisällöltään ja toiminnaltaan.

  • Org1994

   Asiattomat ylilyönnit voi ilmoittaa ylläpidolle, jos ei muuten usko potkitaan pihalle...Kysymys/kirjoitustyylikin ratkaisee paljon, miten siihen vastataan...

  • GGMatti

   Eikös se sama ole täälläkin? jos haluaa hyvää, luotettavaa ja laadukasta esim tietoa jostain niin kannattaa vaan googlettaa ja ettiä vaikka englanniksi joku sivusto. tämmöset suomalaiset foorumit on aika lailla täynä "erityisiä" ihmisiä kirjoittemassa omiaan.

  • EN usko että moottoripyora.org olisi ilman syytä Suomen luetuin moottoripyöräaiheinen sivusto! Sieltä löytyy hienosti järjestettyjä tapahtumia, Suomen eniten moottoripyörän ajamisen jatkokoulutusta sekä hauskaa keskustelua aiheesta kuin aiheesta.
   Jos jonkun kesksutelijan tyyli ei miellytä niin hänet voi blokata eikä koskaan näe kyseisen tyypin viestejä.

  • Raimoräärää

   Ehkäpä keskustelu on liian älyllistä sinulle? Helpotusta ahdistukseesi voisi löytyä vaikka vauva.fi väittelyistä. Tervemenoa.

  • loppumuna

   Aloittelija taitaa olla homoseksualisti?

   • Anonyymi

    Tässä on se .orgin taso.


  • discussion

   Onhan tosiasia että tämä palsta on täysi paskanheittofoorumi. Mutta tällaistahan tarvitaan, suosio osoittaa sen. Niin paljon on purkautumistietä tarvitsevia syrjäytyneitä, ahdistuneita, elämän laitapuolella rimpuilevia luusereita että heillä ei ole mitään muuta elämää kuin tämä paskafoorumi. Siksi sitä tarvitaan, jos tätä "ystävää" ei olisi, ei tiedä mitä seurauksia sillä olisi!

   Jos haluaa kunnon keskustelufoorumia, kannattaa etsiä eri alojen omat keskustelupalstat. Tosin niilläkin pyörii näitä sähläreitä mutta vähemmässä määrin ja ne voidaan helpommin jättää omaan arvoonsa!

  • Anonyymi

   Kertokaa joku oikea välitys kavasaki klv 1000 vm2005

  • Anonyymi

   Nii äskeiseen kysymykseen piti laittaa, et alkuperäinen 17/41 on ihan sieltä.
   ...

  • Anonyymi

   Kertokaa joku oikea pakoputki honta cbr 600 vm2005

  • Anonyymi

   Mielestäni siellä 50% ihan asiallista keskustelua, toiset 50% jakaantuu niihin joilla elämän mopo-vaihe ja sen hetkinen henkinen kehitys jäänyt päälle, sekä rataharrastajiin jotka pätee kuinka ainoa ja oikea tapa on sama kuin mitä radalla tehdään.

  • Anonyymi

   Paljonko kello on?

  • Anonyymi

   Sama meno jatkuu eli äänessä ainoastaan pellet eikä asiallista keskustelua saa aikaan millään.

   • Anonyymi

    Tule sitten pois sieltä, niin taso nousee.


  • Anonyymi

   Kaikenlaisia laittomuuksia siellä ainakin puolustellaan. Ovathan nämä motoristit pääosin ihan v-tun säälittävää porukkaa.

   • Anonyymi

    Nehän poistetaan sieltä heti. Oletko edes käynyt siellä?


   • Anonyymi

    Kateellinen persaukinen tilittää kun mamma ei suostunu partapoitsulle mopoa ostamaan.....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kateellinen persaukinen tilittää kun mamma ei suostunu partapoitsulle mopoa ostamaan.....

    Sirkustemppumotoristit ovat niin köyhää porukkaa että ei ole varaa ajella radalla vaan pitää riehua yleisillä teillä.


  • Anonyymi

   Vieläkö siellä kumia polttavat Tosi Motoristit tappelevat huomioliivimotoristien kanssa siitä, että kumpi on idiootimpaa porukkaa?

  • Anonyymi

   Oikeassa olet. Näsäviisaat vanhukset vastailevat mielestään hyvinkin vitsikkäästi kysymyksiin joita eivät edes ymmärrä. Suotakoon se heille. Motoristien keski-ikä kun alkaa olemaan lähempänä 80-v.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Valkeakosken murhaaja

   Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
   Maailman menoa
   184
   11232
  2. Valkeakosken sekopää murhaaja.

   Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
   Valkeakoski
   146
   2182
  3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

   Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
   Sinkut
   243
   1436
  4. Sille yhelle vaa

   Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
   Ikävä
   61
   1040
  5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

   Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
   Ikävä
   53
   920
  6. Hiljaista on

   Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
   Ikävä
   60
   858
  7. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

   ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
   Ikävä
   42
   757
  8. Onhan sulla

   Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
   Ikävä
   52
   719
  9. Olen ylpeä sinusta

   nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
   Tunteet
   26
   696
  10. Kysymys iltaan

   Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
   Ikävä
   42
   689
  Aihe