New Age - älä eksy

Kaliforniassa toimivan Bethel Church -seurakunnan vanhempana pastorina Bill Johnson on yhdessä vaimonsa Brendan kanssa verkostoitunut lukuisten seurakuntien kanssa tavoitteenaan luoda suhteita seurakuntien johtajien keskuudessa. Hän on suosittu puhuja kansainvälisissä konferensseissa ja järjestää säännöllisesti konferensseja. Bethelillä on ”globaali tavoite herätyksen lähteenä ja varustamiskeskuksena”, siksi on velvollisuus tarkastella Johnsonia ja päättää onko hän todella Jumalan lähettämä apostoli.
New Age -opetus on täysin vastakkainen Jumalan Sanalle. New Age -ajattelun perustaa: ”Kaikki olemassaoleva, näkyvä tai näkymätön, koostuu energiasta – värähtelevän energian pienhiukkasista, atomeista, molekyyleistä, protoneista jne. Kaikki on energiaa. He uskovat, että energia on Jumala ja siksi kaikki on Jumalaa. He uskovat, että koska me olemme osa tätä 'Jumala-energiaa', niin myös me olemme Jumala. Jumalaa ei nähdä Olentona, joka asuu taivaassa, vaan itse universumina.” Mitä tahansa polkua Bethel ja sen johtajat matkaavat, monet seuraavat sitä. On löytynyt Raamatusta ainakin 75 esimerkkiä asioista, jotka New Age on väärentänyt, kuten: henkioppaat, transsitilat, meditoiminen, aurat, voimaesineet, selvänäkeminen, selväkuuleminen.
Kontemplatiivinen rukous, joka on pohjimmiltaan itämaista/New Age -mietiskelyä kristillisellä terminologialla naamioituna, tuli seurakuntaan juuri näin. Vastoin tällaista Raamattu kehottaa meitä: ”...älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä” (Ef.5:11). Raamattu kertoo vasta pelastuneiden päättäväisyydestä Apt. 19. luvussa: Epäpyhät kirjat koottiin ja heitettiin tuleen: ”Ja useat niistä, jotka olivat taikuutta harjoittaneet, kantoivat kirjansa kokoon ja polttivat ne kaikkien nähden; ja kun niiden arvo laskettiin yhteen, huomattiin sen olevan viisikymmentä tuhatta hopearahaa”. Näiden uusien uskovien teko sai evankeliumin leviämään ja Herran sana voimallisesti kasvoi ja vahvistui (Apt.19:20). Sekaantuen New Age -oppiin, Bethelin kannattajat ovat tehneet suuren karhunpalveluksen Kristuksen ruumiille.
BJ: ”Ne, jotka tuntevat olonsa turvalliseksi johtuen älyllisestä raamattukäsityksestään, nauttivat väärästä turvallisuuden tunteesta. Kukaan meistä ei täysin käsitä Raamattua mutta meillä kaikilla on Pyhä Henki. Hän on meidän yhteinen nimittäjämme, joka aina johtaa meitä totuuteen. Mutta Häntä seuratessamme meidän täytyy olla valmiita seuraamaan kartan ulkopuolelle – menemään yli sen, mitä tiedämme.” Tämä on ehdottomasti väärin. Raamattu on meidän karttamme. Mennä ”yli sen, mitä tiedämme”, on mennä yli Raamatun reunaehtojen.
New Age -käytännöt tulevat yhä hyväksytymmiksi Kristuksen ruumiissa. Seurakunta kumotaan, turmellaan ja käännetään kohti New Age- ja kvanttimystiikkaa. Puitteet voivat jopa jäädä pohjimmiltaan ”kristillisiksi” – mutta Raamatun Kristuksen hyväksyminen vähenee. Se on harhaoppinen uskomus siitä, että lihaksi tullut Kristus asetti sivuun jumalalliset ominaisuutensa ja vaelsi maan päällä täydellisesti rajoitettuna inhimillisenä ihmisenä. BJ:n mukaan Kristus ”teki ihmeitä ja merkkejä ihmisenä, jolla oli oikea suhde Jumalaan... ei Jumalana. Siksi BJ opettaa, että kristittyjen pitäisi pystyä tekemään suuria ihmeitä ja parantamisia johtuen omasta suhteestaan Pyhään Henkeen. Eräs apologisti huomauttaa: ”Jeesus ei ole ainutlaatuinen, vaan ainoastaan erityinen valaistu, joka tulevaisuudessa voi näyttää tietä monille samanlaisille valaistuneille. Näin meillä on New Age -Kristus.” Tämän todistaa vääräksi yksinkertainen tosiasia, että Kristus ei ainoastaan luonut maailmankaikkeutta, vaan Hän myös pitää sen koossa. Jos Kristus olisi luopunut jumalallisesta vallastaan ja ominaisuuksistaan ja toiminut ainoastaan ihmisenä ylösnousemukseen saakka, niin koko luomakunta olisi hajonnut! (Kol.1:17). Kun Jeesus sanoi, "Totisesti, totisesti minä sanon teille: ennenkuin Aabraham syntyi, minä olen" (Joh.8:58), niin Hän esitti painokkaan lausunnon sanoen olevansa sekä Jumala että ihminen – preesensissä!
BJ uskoo, että valitut lopunajan kristityt varustetaan suurella voimalla tekemään ihmeitä ja parantamaan. Tämä Eliasukupolvi tuo muassaan muka ennennäkemättömän herätyksen.
Vuonna 2014 BJ osallistui Empowered 21 -konferenssiin. Konferenssin järjestäjät ovat varmoja, että ”Toinen Helluntai” on tulossa vuoden 2033 vaiheilla. Bethel -seurakunta ja Uuden apostolisen uskonpuhdistuksen ”apostolit” uskovat, että on tulossa yliluonnollinen lopunajan tapahtuma: suuren voiman vuodatus. Tämä oletettu tapahtuma ei ole srk:n tempaus.”

24

244

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jatkoa... BJ kuvailee mitä Jumala muka soisi uskomattoman voiman uskovalle värähtelyjen, äänien, taajuuksien ja energioiden kautta. ”Ääni, jonka Jumala haluaa vapauttaa, ja tuo totuuden. Meidän on vain oltava avoimia kokemaan sitä”. Energia, taajuudet, värähtelyt ja kvanttifysiikka muuttavat Jumalan kosmiseksi kvanttivoimaksi, joka kyllästää kaiken. Hän ei enää olisi Luoja, joka on erillinen luomakunnastaan, kuten Raamattu sanoo. Uusiaikalaiset puhuvat usein äänistä ja värähtelyistä merkkeinä tästä ”jumala-voimasta”.
      Kaikki, jotka tuntevat, että olemme yhdistetyt toisiimme, luontoon ja Jumalaan, liittyvät planetaariseen Helluntaihin, muuttuvat tässä elämässä. Väärä kristus paljasti, että tämä ”planetaarinen Helluntai” muuttaa useimmat ihmiset kehittyneeksi roduksi. Entä jos ”Jumalan seuraava teko” ja New Age -liikkeen ”planetaarinen Helluntai” ovatkin sama tapahtuma? Tämä on Raamatun varoittama epäpyhä petos. ”Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin” (Mt.24:23- 24).
      Kontemplatiivinen rukous on näytellyt merkittävää roolia ihmisten ”valmentamisessa” kohti New Age -käsityksiä. Kontemplatiivisuuden kannattajat ovat vakuuttaneet kristityille, että itämainen ja New Age -mietiskely ovat itseasiassa oikean (s.o. kontemplatiivisen rukouksen) väärennöksiä. Kontemplatiivinen rukous on kuitenkin kristillisellä sanastolla verhottua itämaista New Age -mietiskelyä. Kontemplatiivisen rukouksen päämäärä on mennä sellaiseen tilaan, joka tunnetaan hiljaisuutena. Se tehdään toistamalla sanaa tai lausetta uudelleen ja uudelleen tai keskittymällä hengittämiseen, kunnes mieli tyhjenee. Tässä tyhjiössä, hiljaisuudessa, voi tapahtua monia ”ihania” petoksia: henkioppaita, nousevia mestareita, ykseyttä, onnellisuutta, vääriä ”kristuksia”... Kontemplatiivisen rukouksen kautta tapahtuva petos tuhoaa opillisen raittiuden ja lopulta uskon itsensä. Kun oikealla tavalla ”mietiskelemme” Jumalan Sanaa, niin mieli pysyy aktiivisena ja pohdimme, ajattelemme Jumalan Sanaa. Emme yritä pysäyttää aktiivista ajattelua mielemme tyhjentämiseksi. Emme yritä tyhjentää mieltämme, jotta Jumala voisi muka täyttää sen.
      On todisteita, että Bethel on omaksunut kontemplatiivisen rukouksen. Esimerkiksi BJ:n vaimo Beni valvoo Bethelin esirukoilijoita ja rukoushuonetta. Hän uskoo, että: ”Kun kyseessä on rukous ja esirukous, niin sanat ovat tärkeitä, mutta eivät välttämättömiä”. Beni uskoo, että eräät alueet ovat ohuita paikkoja. Hän väittää: ”Kontemplatiivisessa rukouksessa huomaat, että ilmapiiri ympärilläsi tulee niin ohueksi, ettei siellä ole erotusta taivaan ja maan välillä”. Ajattele seuraavaa BJ:n kuvausta mietiskelystä: ”Pohtia yhtä sanaa uudelleen sydämessäsi pyrkimyksellä, joka kumpuaa kyselevästä lapsen sydämestä, se on mietiskelyä.” On ironista, että juuri ennen neuvoa koskien sanan toistamista BJ toteaa: ”Siinä, missä uskonnolliset kultit opettavat ihmisiä tyhjentämään mielensä mietiskelykeinona, Raamattu opettaa meitä täyttämään mielemme Jumalan sanalla.” BJ siis näennäisesti varoittaa mielen tyhjentämisestä ja sitten neuvoo, kuinka se tehdään! Kontemplatiivista rukousta on opetettu Bethelissä myös luokissa. Tämä rukoushuone on tarkoitettu helpottamaan kontemplatiivista rukousta ja kontemplatiivinen rukous taas on helpottanut astumista New Age -opin pariin.
      New Agen kannattajat hyväksyvät sen, koska tuntevat sen antavan oikeutusta uskolleen, että kaikki ei ole ainoastaan vuorovaikutukseen kytkettyä energiaa, vaan että kaikki on Jumalaa. Siten olemme kaikki Yksi. Kaikki on kytketty vuorovaikutukseen. Jos tämä olisi totta, niin tietenkään Jeesuksen ristiä ei tarvittaisi pelastuksen keinona ihmiskunnalle.
      New Age/Uusi hengellisyys on eräänlainen naamioitu panteismin maailmankuva ja juuri sitä mitä New Age opettaa. Uusiaikalaiset sanovat, että kvanttihengellisyyden kautta ihminen voi tiedostaa oman jumaluutensa ja nähdä ilmentävänsä ”kosmista kristusta”.
      Jumala ei ole kaikissa ihmisissä. Raamattu sanoo, että vain niillä jotka tuntevat Kristuksen on Jumalan Henki sisällään: ”Mutta te ette ole lihan vallassa, vaan Hengen, jos kerran Jumalan Henki teissä asuu. Mutta jolla ei ole Kristuksen Henkeä, se ei ole hänen omansa” (Room.8:9). Jumala ei ole persoonaton energiavoima, eivätkä ihmiset ole ”Jumalan” osana tätä energiavoimaa. Kvanttimystiikka ja New Age ovat täysin vastoin Raamattua. Tiedostavatpa BJ
      ja Bethel Reddingin johtajat tekojensa seuraukset tai ei, heidän osallisuutensa vaatii kysymään: Palveleeko Bethel keihäänkärkenä New Age ja kvanttimystiikan sekä noituustieteen tulolle Kristuksen ruumiiseen?

    • Ihmetttelevä

      Miksi niin monia kristinuskon lahkoja leimaa paranoidisuus?

    • Cheesek

      Tekopyhä Briljantti ! MIKÄ SINÄ OLET MUITA TUOMITSEMAAN ?

    • admpfn

      " New Age on väärentänyt, kuten: henkioppaat, transsitilat, meditoiminen, aurat, voimaesineet, selvänäkeminen, selväkuuleminen."

      Tähän mä kyllä haluaisin vastauksen että millä tavalla on väärentänyt? Olisitko ystävällinen ja vastaisit tähän?


      • 2332323232

        Tämä new age on juuri se mikä tulee korvaamaan uskonnot seuraavien tuhansien vuosien aikana. Ihminen on ns. jumala ja se koostuu energiasta. Einsteinkin puhui tästä.

        Itse koen jatkuvasti enkelien, henkioppaiden jne läsnäolon eikä sillä ole mitään tekemistä uskonnon kanssa. Ne elää eri ulottuvuuksissa kuin ihmiset eikä ihminen vielä ymmärrä tätä. Ne auttavat minua tavalla johon ei yksikään uskonto pysty millään rukouksillaan. Minut ne vei pois jumalan sanasta ja onneksi tekikin..olen ihan eri ihminen nyt.

        "Raamattu on meidän karttamme. Mennä ”yli sen, mitä tiedämme”, on mennä yli Raamatun reunaehtojen." --> Juuri tämä estää ihmiskuntaa kehittymästä. Ihmiset tappelevat ja tappavat toisiaan uskontojen ja jumalien tähden jotka odottavat taivaassa nimeen.

        Raamattu on niin sekava kirja että ihmettelen miten joku ottaa sen oppaaksensa..esim. se kuinka siellä kehotetaan tappamaan lapsia ja ihmisiä jotka tekevät pyhänä töitä.


      • Korkeampitietoisuus

        "Itse koen jatkuvasti enkelien, henkioppaiden jne läsnäolon"

        Kuulostaa skitsofrenisilta oireilta voi olla myös psykoosia.


      • 2323232332323232
        Korkeampitietoisuus kirjoitti:

        "Itse koen jatkuvasti enkelien, henkioppaiden jne läsnäolon"

        Kuulostaa skitsofrenisilta oireilta voi olla myös psykoosia.

        En mä usko koska skitsofreenikko tuskin pystyisi äärettömän luovaan ja loogiseen ajatustyöhön perustuen ihmisten ymmärtämiseen empatian kautta.

        Kyseessä on vain korkeampi tietoisuuden taso josta ihmiset eivät vielä tiedä mitään.


      • Psykedeliaa.harhaa

        "Kyseessä on vain korkeampi tietoisuuden taso josta ihmiset eivät vielä tiedä mitään."

        Juuri tällaiset kuvitelmat viittaavat todellisuudentajun katoamiseen.


      • 2222222
        Psykedeliaa.harhaa kirjoitti:

        "Kyseessä on vain korkeampi tietoisuuden taso josta ihmiset eivät vielä tiedä mitään."

        Juuri tällaiset kuvitelmat viittaavat todellisuudentajun katoamiseen.

        ihmiset eivät näe pidemmälle kuin siihen mikä on selkeästi ymmärrettävissä. Eli järjen rajoittuneisuus estää pääsyn korkeampaan tietoisuuteen. Tällöin kaikki poikkeava luokitellaan heti epänormaaliksi


      • Tarkentava-kysymys
        2332323232 kirjoitti:

        Tämä new age on juuri se mikä tulee korvaamaan uskonnot seuraavien tuhansien vuosien aikana. Ihminen on ns. jumala ja se koostuu energiasta. Einsteinkin puhui tästä.

        Itse koen jatkuvasti enkelien, henkioppaiden jne läsnäolon eikä sillä ole mitään tekemistä uskonnon kanssa. Ne elää eri ulottuvuuksissa kuin ihmiset eikä ihminen vielä ymmärrä tätä. Ne auttavat minua tavalla johon ei yksikään uskonto pysty millään rukouksillaan. Minut ne vei pois jumalan sanasta ja onneksi tekikin..olen ihan eri ihminen nyt.

        "Raamattu on meidän karttamme. Mennä ”yli sen, mitä tiedämme”, on mennä yli Raamatun reunaehtojen." --> Juuri tämä estää ihmiskuntaa kehittymästä. Ihmiset tappelevat ja tappavat toisiaan uskontojen ja jumalien tähden jotka odottavat taivaassa nimeen.

        Raamattu on niin sekava kirja että ihmettelen miten joku ottaa sen oppaaksensa..esim. se kuinka siellä kehotetaan tappamaan lapsia ja ihmisiä jotka tekevät pyhänä töitä.

        " Minut ne vei pois jumalan sanasta ja onneksi tekikin..olen ihan eri ihminen nyt."

        Mitä tarkoitat pois jumalan sanasta viemisellä? Sitäkö, että koko todellisuutta ei voi niitata joihinkin lausekokoelmiin?

        Elävässä ohjauksessa tosiaan on se etu, että se on aina tilanteen tasalla. Ne, jotka turvautuvat vain kauan aikaa sitten kiveenhakattuihin lausekokoelmiin, aiheuttavat paljon ongelmia tietämättömyydessään. Joissakin tapauksissa he tuhoavat toisten ihmisten kaikki mahdollisuudet henkiseen kehittymiseen.


      • Suppeimmat-katsomukset
        2323232332323232 kirjoitti:

        En mä usko koska skitsofreenikko tuskin pystyisi äärettömän luovaan ja loogiseen ajatustyöhön perustuen ihmisten ymmärtämiseen empatian kautta.

        Kyseessä on vain korkeampi tietoisuuden taso josta ihmiset eivät vielä tiedä mitään.

        "Kyseessä on vain korkeampi tietoisuuden taso josta ihmiset eivät vielä tiedä mitään."

        Aikaisempina aikoina sellainen tieto tosin on ollut hyvin tunnettu ihmiskunnassa. Nykyisin lännessä sitä tietoa tukahduttaa toisaalta materialialismi ja toisaalta lahkolainen kristinusko.


      • 2222222
        Tarkentava-kysymys kirjoitti:

        " Minut ne vei pois jumalan sanasta ja onneksi tekikin..olen ihan eri ihminen nyt."

        Mitä tarkoitat pois jumalan sanasta viemisellä? Sitäkö, että koko todellisuutta ei voi niitata joihinkin lausekokoelmiin?

        Elävässä ohjauksessa tosiaan on se etu, että se on aina tilanteen tasalla. Ne, jotka turvautuvat vain kauan aikaa sitten kiveenhakattuihin lausekokoelmiin, aiheuttavat paljon ongelmia tietämättömyydessään. Joissakin tapauksissa he tuhoavat toisten ihmisten kaikki mahdollisuudet henkiseen kehittymiseen.

        "Mitä tarkoitat pois jumalan sanasta viemisellä? Sitäkö, että koko todellisuutta ei voi niitata joihinkin lausekokoelmiin?" Juuri tätä. Tää on kuin et koko maailman ja kaiken merkitys olisi siinä että ollaan täällä hetki ja sitten jotkut pääsee taivaaseen. Eihän tähän maailmaan tarvitsisi mitään muita kirjoja kuin raamattu.

        Mä uskon että on paljon suurempaa kuin ihminen mutta sillä ei ole mitään tekemistä jumalan eikä uskontojen kanssa.


      • antiikin-aika
        Suppeimmat-katsomukset kirjoitti:

        "Kyseessä on vain korkeampi tietoisuuden taso josta ihmiset eivät vielä tiedä mitään."

        Aikaisempina aikoina sellainen tieto tosin on ollut hyvin tunnettu ihmiskunnassa. Nykyisin lännessä sitä tietoa tukahduttaa toisaalta materialialismi ja toisaalta lahkolainen kristinusko.

        Eleusiin mysteerioperinne painui aikoinaan maan alle kreikkalais-roomalaisen ajan jälkeen. Tieto on olemassa edelleen, jälleensyntymismuisti sen takaa. Mutta nykypäivänä varsinaisia teknisiä vihkimyksiä harvemmin suoritellaan, kun akuutti vaihe ihmiskunnalta näyttää menneen ohi. Tieto tulisi elää todeksi arkipäivän elämässä hyveellisen elämän kautta. Tiedon sisäistäminen ilman teknistä vaihettakin tuo ajan myötä saman tuloksen. On jo viitteitä siitä, että pelkkä anteeksiantaminen nostaa tajuntaa hyvinkin korkealle. Tämä anteeksiantaminen on annettu yleiseen käyttöön ja on erittäin tehokasta mysteeriotietoutta. Kun sitä vain käyttää.


      • antiikin-aika
        antiikin-aika kirjoitti:

        Eleusiin mysteerioperinne painui aikoinaan maan alle kreikkalais-roomalaisen ajan jälkeen. Tieto on olemassa edelleen, jälleensyntymismuisti sen takaa. Mutta nykypäivänä varsinaisia teknisiä vihkimyksiä harvemmin suoritellaan, kun akuutti vaihe ihmiskunnalta näyttää menneen ohi. Tieto tulisi elää todeksi arkipäivän elämässä hyveellisen elämän kautta. Tiedon sisäistäminen ilman teknistä vaihettakin tuo ajan myötä saman tuloksen. On jo viitteitä siitä, että pelkkä anteeksiantaminen nostaa tajuntaa hyvinkin korkealle. Tämä anteeksiantaminen on annettu yleiseen käyttöön ja on erittäin tehokasta mysteeriotietoutta. Kun sitä vain käyttää.

        Kuitenkin edelleenkin jos on tarvetta, on resurssit Uranus-vihkimyksen asti. Tieto säilytetään.


      • Suppeimmat-katsomukset
        antiikin-aika kirjoitti:

        Kuitenkin edelleenkin jos on tarvetta, on resurssit Uranus-vihkimyksen asti. Tieto säilytetään.

        En nyt varsinaisesti tarkoittanut mitään mysteeritietoa joissakin katakombeissa tai pyramideissa riitteineen, vaan ihan jokapäiväisessä tajunnassa.


      • mysteeriot
        Suppeimmat-katsomukset kirjoitti:

        En nyt varsinaisesti tarkoittanut mitään mysteeritietoa joissakin katakombeissa tai pyramideissa riitteineen, vaan ihan jokapäiväisessä tajunnassa.

        Sitä on pyhät kirjat täynnä. Sieltä vain soveltamaan.


      • mysteeriot
        Suppeimmat-katsomukset kirjoitti:

        En nyt varsinaisesti tarkoittanut mitään mysteeritietoa joissakin katakombeissa tai pyramideissa riitteineen, vaan ihan jokapäiväisessä tajunnassa.

        Käytännön elämän suoraan sovellettava mysteeriotietoa löytyy kaikkialta länsimailta.

        Sitä sanotaan eettisyydeksi.


      • Eettisyys on yleisominaisuus. Sitä on ilman uskoa, uskontoja, filosofioita, aatteita, new agea. Se on Jumalan jokaisen ihmisen sisään kirjailema. Olennaista on, miten ihminen tätä ominaisuutta käyttää.


      • mysteeriot
        Briljantti kirjoitti:

        Eettisyys on yleisominaisuus. Sitä on ilman uskoa, uskontoja, filosofioita, aatteita, new agea. Se on Jumalan jokaisen ihmisen sisään kirjailema. Olennaista on, miten ihminen tätä ominaisuutta käyttää.

        Näin on. New age, filosofiat, uskonnot ovat viitekehyksiä, jotka on poistettavissa. Säilytä viitekehyksistä se kultainen eli eettisyys, niin säilytät korkeimpien mysteerioiden hengen.


      • mysteeriot kirjoitti:

        Näin on. New age, filosofiat, uskonnot ovat viitekehyksiä, jotka on poistettavissa. Säilytä viitekehyksistä se kultainen eli eettisyys, niin säilytät korkeimpien mysteerioiden hengen.

        Minä säilyttäisin vain Jumalan Hengen. Mulle se piisaa hyvin ilman mysteereitä.


      • mysteeriot

        Toimitko eettisesti?


      • mysteeriot
        Briljantti kirjoitti:

        Minä säilyttäisin vain Jumalan Hengen. Mulle se piisaa hyvin ilman mysteereitä.

        Kysyn siksi, koska Jumalan Henki on eettinen, ja Jumalan Hengen säilyttäjän tulee toimia eettisesti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5679
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      486
      3615
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      162
      3422
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      171
      2657
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2449
    6. 273
      2072
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1527
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      107
      1452
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1399
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1180
    Aihe