ic siivous

nopeusonvalttii

en oo laiskempaa firmaa nähny lainkaan mut nopeita ne on pitäis siivota mut nää istuu autos ja käy kääntymäs rapun ovella ja poistuu ehkä ennätys tääl hakalas 3 rappuu ja 3min9sek onks muita ennätyksii

4

208

  Vastaukset

  • Ilmankos meidänkin talon raput täällä Vantaalla on sen näköisiä, kun ei olis siivooja käynytkään. Surkeampaa siivousfirmaa saa etsiä.

  • IC-Siivouksen pitäisi hoitaa Tampereellakin TVA:n talojen siivousta. Siivouksen taso on täysin ala-arvoista. Moppi kädessä kuljetaan raput ylhäältä alas niin, että moppi ei edes kosketa lattiaa, nurkkien siivous on tälle firmalle aivan tuntematonta. Aikaa menee noin minuutti/porraskäytävä. Rappukäytävät, hissit ja kellarit ovat erittäin likaisia, vaikka raput muka siivotaan kolmesti viikossa. Aiempi siivousliike sentään teki puhdasta jälkeä, tuoksui ja näytti siivotulta, vaikka olikin kalliimpi firma. IC-Siivousta ei puhtaanapito kiinnosta, välineet, ammattitaito ja työmoraali ala-arvoisella tasolla. TVA ei ole vähääkään kiinnostunut siivouksen huonosta tasosta ja räikeistä laiminlyönnistä, kaikki on heidän mukaan tehty niin hienosti. IC-Siivouksen kanssa ei missään nimessä kannata ryhtyä yhteistyöhön.

  • Aivan täydellisen surkeaa siivousta! Pelkkää lääppimistä ja huitaisten tehdään mahdollisimman äkkiä ja huonosti kaikki. Firmalle on turha antaa palautetta huonosta työstä, koska sillä ei ole mitään vaikutusta. Siivous hoidetaan vaan entistä huonommin.

  • Hei,

   Edustan IC Siivousta, huomasimme jättämänne kommentit ja haluaisimme antaa vastauksen yllämainittuihin viesteihin.
   Mikäli reklamaatiot ilmenevät, niistä olisi hyvä tehdä ilmoitus taloyhtiön hallitukselle tai isännöitsijälle, meillekin voi tehdä asiasta ilmoituksen, jotta korjaustoimenpiteisiin voisi ryhtyä.
   Toimimme noudattaen asiakkaamme siivousohjelmaa ja laatutasovaatimuksia, jotka on asiakkaamme määrittelemät. Mikäli poikkeamia ilmenee enemmän, käännymme asiakkaamme puoleen ja ehdotamme muutosta, mikäli tämä kasvattaa työmääräämme teemme tarjousehdotuksen ja asiakas päättää hyväksyvätkö tarjouksen vai ei.
   Työntekijöiden suhteen, valvomme kykyjemme mukaan työntekijöiden työsuoritteita ja kun ilmenee työntekijöitä, jotka tahallisesti jättävät työnsä tekemättä pyrimme korjaamaan tilanteen. Jos työntekijä ei tule vastaan ja jatkaa työn laiminlyöntiä, suoritamme työntekijän vaihdon kohteille. Kunnes asia huomataan työntekijä voi saada palkkaa suorittamatta jääneestä työstä useita kuukausia. Tämä voisi olla paremmin hallittavissa, mikäli reklamoisitte asiasta suoraan yllämainituille tahoille reklamaatioiden muodossa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   116
   4062