ic siivous

nopeusonvalttii

en oo laiskempaa firmaa nähny lainkaan mut nopeita ne on pitäis siivota mut nää istuu autos ja käy kääntymäs rapun ovella ja poistuu ehkä ennätys tääl hakalas 3 rappuu ja 3min9sek onks muita ennätyksii

3

143

Vastaukset

  • Ilmankos meidänkin talon raput täällä Vantaalla on sen näköisiä, kun ei olis siivooja käynytkään. Surkeampaa siivousfirmaa saa etsiä.

  • IC-Siivouksen pitäisi hoitaa Tampereellakin TVA:n talojen siivousta. Siivouksen taso on täysin ala-arvoista. Moppi kädessä kuljetaan raput ylhäältä alas niin, että moppi ei edes kosketa lattiaa, nurkkien siivous on tälle firmalle aivan tuntematonta. Aikaa menee noin minuutti/porraskäytävä. Rappukäytävät, hissit ja kellarit ovat erittäin likaisia, vaikka raput muka siivotaan kolmesti viikossa. Aiempi siivousliike sentään teki puhdasta jälkeä, tuoksui ja näytti siivotulta, vaikka olikin kalliimpi firma. IC-Siivousta ei puhtaanapito kiinnosta, välineet, ammattitaito ja työmoraali ala-arvoisella tasolla. TVA ei ole vähääkään kiinnostunut siivouksen huonosta tasosta ja räikeistä laiminlyönnistä, kaikki on heidän mukaan tehty niin hienosti. IC-Siivouksen kanssa ei missään nimessä kannata ryhtyä yhteistyöhön.

  • Aivan täydellisen surkeaa siivousta! Pelkkää lääppimistä ja huitaisten tehdään mahdollisimman äkkiä ja huonosti kaikki. Firmalle on turha antaa palautetta huonosta työstä, koska sillä ei ole mitään vaikutusta. Siivous hoidetaan vaan entistä huonommin.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.