Naisen Hätähuuto!

fjdkfjdkfj

Pyydän, jos yhdyt tähän tekstiin, jaa se rohkeasti eteenpäin!

Sanotaan että pelko synnyttää vihaa. Näin se onkin - perustelematon viha harvoin synnyttää pelkoa. Pelon synnyttämästä vihasta on viime aikoina syytelty suomalaisia tuikitavallisia ihmisiä Suomen päättäjien ja valtamedian tiimoilta ahkerasti. Jos äiti on huolestunut, että nuoren tyttären koulumatka kulkee uuden vastaanottokeskuksen kautta, hän on tyhmä rasisti, suvaitsematon juntti. Mitä noita poikia nyt pelkäämään, naurahtaa Stubb 24/7 vartiointiliikkeen vahtimassa Westendin kotilinnassaan. Ja Suomeen lappaa lisää nuoria ja seikkailunhaluisia, länsimaalaisiin tapoihin ja pukeutumistyyliin totuttelemattomia miehiä. Kukaan ei tiedä heidän taustoistaan, ei rikoshistoriastaan mitään. Koko ajan luvataan, että seuraavaksi autetaan perheitä - mutta uudet tulokkaat ovat aina niitä nuoria terveitä miehiä.

Päättäjiemme lapset tuskin joutuvat kulkemaan koulumatkat yksin. Vaimotkin tekevät kauppareissut mustilla Mercedes-autoilla. On varaa valita, miten ja missä liikkuu.

Toista se on enemmistöllä Suomen kansalaisista. Jos lapsen kouluun sijoitetaan yhtäkkiä muutama kymmenen poikia, jotka menisivät ulkonäöltään 40-vuotiaista, pienipalkkaisella yksinhuoltajaäidillä ei ole mitään mahdollisuuksia reagoida tilanteeseen välittömästi haluamallaan tavalla. Kaikilla ei ole ajokorttia, autosta puhumattakaan. Miten voimattomaksi ja tarpeettomaksi sitä tuntee itsensä katsoessa televisiosta Jari Tervoa heittämässä läppää suomalaisjunteista, jotka eivät ymmärrä monikulttuurin tuomista hyödyistä mitään, kun tyttäresi sai äsken raivokohtauksen, joka muuttui lohduttomaksi itkuksi. "Pojat" tulevat päivä päivältä röyhkeimmiksi, tuijottavat, eivät anna tietä, huutelevat vieraalla kielellä perään, nauravat. Lapsi pelkää mennä kouluun. Lapsi ei ymmärrä, miksei äiti voi antaa turvaa.

Äiti on voimaton. Lukiessa joka päivä uutisia maailmalta ja kotimaasta, on hyvin vaikeaa uskoa tulevaisuuteen, tehdä kesäsuunnitelmia. Mitä kesällä enää voi tehdä, jos ei nytkään voi yksinäiset naiset liikkua julkisilla paikoilla ilman pelkoa, että fyysiseen koskemattomuuteen saatetaan kajota törkeästi. Yhä useammin tulee järkyttävä, surullinen ajatus "Mä en halua elää tällaisessa maailmassa".

Samalla kun hyvinvointia puretaan tuskallisen hitaasti, mutta varmasti, tunnen suurta syyllisyyttä siitä, etten uskalla ottaa ilta- eikä yövuoroja työpaikalla. Ennen niiden ansiosta pärjättiin tosi hyvin! Mutta jos joudut kulkemaan työpaikallesi julkisilla, ja vieläpä rauhattoman juna-asemaseudun läpi sitä joutuu vakavasti miettimään, saattaako rahan perässä juoksu koitua vielä kohtaloksi.

En ole koskaan ennen ollut näin arka kuin viime aikoina. Olen alkanut käyttämään tummia, mahdollisemman muodottomia ja peittäviä vaatteita. Kesäiset kukkamekot ovat jo kaikki viety kirpparille.
En ole enää nuori hehkeä nainen, mutta olen kiinnittänyt huomiota, että montaa kertaa tummat kiiluvat silmäparit ovat seuranneet liikkeitäni hyvin tarkasti. Juna-asemalla mies koski vaaleisiin hiuksiini, odottamatta, takaa. Sen jälkeen olen aina pitänyt hiukset kiinni ja käyttänyt pipoa tai huppua. Minä tiedän, että kotimaassani en saisi tuntea syyllisyyttä tai häpeää siitä, että kuljen hiukset paljaana, mutta tiettyjen tapahtumien jälkeen sitä tuntee itsensä uskomattoman haavoittuvaiseksi ja alastomaksi ilman päänpeitettä.

Olen aina ollut ylpeä maamme sukupuolisesta tasa-arvosta, opettanut tytöllekin. Nyt valitettavasti, joudun muuttamaan rutiinejani ja käyttäytymistäni aivan vieraiden miesten takia. Syynä on pelko.

Miksi ihmiset, joille tarjotaan Suomesta turvaa, vievät sen käyttäytymisellään muilta? Miksi päättäjät eivät ole huomaavinaan mitään, miksi heille annetaan koko ajan lisää vapauksia ja valtaa, ja poljetaan omaa kansaa alas?

Minä kirjoitan tätä, koska tuntuu että olen ajettu nurkkaan. Tänään on ensimmäinen kevätpäivä 2016.

Ensimmäinen päivä kun tiedostan, etten uskalla kulkea normaalia työmatkaani enää ilman itsepuolustukseen käyvää apuvälinettä.

7

175

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • PelkoOnTullutKoteihimme

   EU on nyt tilanteessa mistä se ei selviä sillä hallitsematon kansainvaellus on päästetty käynnistymään ja sille ei ole loppupäätä olemassakaan. EU:n valtiot erkanevat ja kaikki palaavat entisiin malleihin mitä oli ennen EU:hun liittymistään.
   Suomi ei pystyisi elättämään miljoonia ihmisiä ja sama sekasorto olisi seurauksena täälläkin mitä on maissa mistä tämä massavyöry on alkanutkin. Kansan ryhmät eivät elä sopuisesti täälläkään kun monia kansallisuuksia kohtaavat niin siinä tulee eripuraisuutta joka räjähtää täyteen sotaan samoin mitä heillä on ollut jo aikaisemmin kotimaissaan.
   Tilanne tulee pian kärjistymään siihen että rikollisuus kasvaa ja ihmisten turvallisuus menee täysin, pelko ja huoli tulevaisuudesta tulee vallitsemaan täällä suomessakin eikä siihen mene enää kauan.
   Ymmärrettävästi monessa lapsiperheessä eletään pelossa koska rikollisia on päässyt vapaasti maahamme joitten taustoista ei kukaan tiedä yhtään mitään.

  • SitäSaavatRuotsalaiset

   Rohkeasti vain ottamaan osaa ruotsin tilanteesta siellä sensuurilla on kieletty kansalta kaikki keskustelu mikä kohdistuu pakolaisiin? Ruotsikin on jo islamilainen valtio missä esimerkiksi naisilla ei ole mitään sananvaltaa ja heidän pitää esiintyä piilossa eli säkkipäinä pelättiminä joita lapsetkin säikkyvät.

  • FeministitHerätkääUnesta

   Pitää vain ihmetellä miten täällä sivistyneessä kulttuurissa feministit hyväksyvät muslimien naisiin kohdistuvan alistamisen ja eriarvoistamisen?
   Onko oikein että musliminaisten pitää peittää itsensä ettei näkyvissä saa olla muuta kuin vähän silmiä jostain raosta? Pitäisin itsestään selvyydenä että tänne tulevat muslimit noudattaisivat maamme lakeja eikä naisiin kohdistuvaa eriarvoistavaa käytöstä saisi tapahtua enää täällä.

  • OpiksiOtettavaa

   Erittäin hyvä kirjoitus tuo "Naisen hätähuuto" siinä olisi Sipilälle ajattelemista vaikka ei hän välitä kansalaisistamme yhtään mitään. Lesdatioilainen Sipilä yrittää vain esittää niin hurskasta että pahaa tekee katsoa tuota limamuljaketta.

   • SenNäkeeKohta

    Ilmojen lämmetessä maahamme rynnänneet miesturistit alkavat liikehtiä ja silloin naisilla tytöillä alkaa hätähuuto olla jokapäiväisenä kurimuksena.
    Feministit syyttävät aina että kyllä täälläkin on aina joukkoraiskattu ja nuo miesturistien raiskaukset ovat yksittäisiä eikä kellään tarvitse olla huolta heistä.
    Tiettävästi maahamme on tullut kovanluokan murhamiehiä ja sotarikoksiin syyllistyneitä ja nyt heitä täällä hyyssätään kuin mitäkin sylilapsukaisia.


  • LakiMuuttuu

   Suomi, joka on ollut johtavia maita maailmassa naisten oikeuksien ja tasa-arvon suhteen, taantuu nyt lujaa vauhtia ja nämä maahamme hyökänneet muslimit alkavat toteuttamaan omia lakejaan täällä suomessa. Kohta kaikkien naisten pitää käyttää mustaa roskasäkkiä päässään johon on puhkaista reiät josta he voivat tiirailla jos jossain on muslumolokki kytiksellä.

  • näin.saksalaisen.pelotta

   Minullakin ehkä vippaa päässä mutta ei sentään noin paljon. Montako tuhatta muslimia on muuttanut Ahvenanmaalle 2015?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   161
   5174
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   510
   2419
  3. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   528
   2062
  4. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   39
   1674
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   79
   1609
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   16
   1268
  7. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   11
   1094
  8. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   256
   1064
  9. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   238
   993
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   43
   923
  Aihe