Loviisa ja Tiina Keskimäki

Asko_Kervinen

Hei loviisalaiset ja muutkin tätä keskustelupalstaa seuravat ihmiset. En voi käsittää sellaista asennetta, jossa jotkut ihmiset ovat ivallisesti arvostelleet Tiina Keskimäkeä taistelussa vääryyttä vastaan.

Ne, ketkä eivät ole itse koskaan joutuneet syyttömänä tuomituksi tai mielivallan taikka äärikokemuksen kohteeksi eivät välttämättä ymmärrä sellaisten ihmisen kärsimystä, joilla on saattanut mennä elämä sekaisin tai jopa koko omaisuus vilpillisen menettelyn ja keinotekoisesti tehdyn väärän päätöksen takia.

Loviisan kaupungilla ei ole puhtaat jauhot pussissa Tiina Keskimäen suhteen.


Haminassa 5.3.2016

Ystävällisesti,
Asko Kervinen

38

3386

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ärrävikainenjunkkari

      Ei ole ei niin! Jos kaupunginjohtaja pitää vuositolkulla mykkäkoulua Tiinalle, niin kyllä siinä on jauhot väärässä paikassa, sanoohan sen järkikin.

      • Henryn.kaveri.kysyy

        Onkos se Loviisan nykyinen kaupunginjohtaja parempi kuin Kotkan nykyinen kaupunginjohtaja Henry Lindelöf? Osataanko Loviisassa lavastaa syytöntä ihmistä murhamieheksi taikka tappouhkaajaksi?


      • hydrotauno

        Asuu naapurissa.kauhee ukko.kerran tuli vastaan.en tykkää.pelottava .


    • jambuliini

      Tämä nykyinen ei syö, juo ja aja taksilla yhtä paljon kun se edellinen. Sillä ei taida olla yhtä paljon kavereita kun pitää syöttää ja juottaa. Mennä nyt taksilla Tampereelle teatteriin kavereitten kanssa, paluumatkalla Porvooseen syömään etanoita!! Muistan kun Henkka tuli Loviisaan pitkällä mustalla vuokramersulla, otti kyytiin kaupunginvaltuuston pj ja ukko, ja sitten porvooseen syömään. Eikun Laivasillalle juomaan konjamiinia silleen että kaikki näki et fyffeetä Kotkalla on.

    • tiinakeskimäki

      Moniko siellä Loviisassa tietää, että maksoin 64 771, 67 euroa Loviisan kaupungille asianajokuluja AA Stefan Anderssonin (kaupunginvaltuutettu Otto Anderssonin isä) asianajokuluja viime marraskuussa? Minä, työkyvyttömyyseläkeläinen, sairaslomalta ilman varoitusta tai huomautusta irtisanottu.

      Uskaltaako joku muu avata suunsa Loviisassa? Epäilen.

      • legalaktion

        PERUSTUI ILMEISESTI OIKEUDEN ANTAMAAN LAINVOIMASIEEN PÄÄTÖKSEEN


    • nellaw

      Keskimäen Tiinan suurin virhehän on ollut, että hän on sokeasti luottanut viranomaisiin. Kaikki on kuitenkin kiinni juuri niistä henkilöistä joiden kanssa joutuu tekemisiin. Lakihan on niin kuin se luetaan ja minkä lain ja lainkohdan mukaan toimitaan, historiahan sen jo kertoo.

      • Anonyymi

        Keskimäki on nykyaikaistettu versio vanhan ajan itkijäeukoista. Karjalalaisten itkijäeukkojen lauluja on saatu nauhalle ja ehkä ihan äänilevyllekin asti, mutta eivät ole siitä ammattia itselleen tehneet kuitenkaan.


    • AnttANyymi

      Erilaisia tiinakedkimäkeen liittyviä threadeja aukeaa tänne joka toinen päivä. Sangen paljon anonyymejä kannattajia tuntuu olevan.

      Ehdotan että Keskimäki lopettaa jatkuvan spämmäyksen (niin ja tietysti hänen lukuisat anonyymit peesaajansa) ja aloittaa vaikuttamisen siellä jossa sillä on oikeasti merkitystä : kunnallisvaaleissa. Siellä kaikki Antti Anonyymit pääsevät äänestämään ja jos heitä on tarpeeksi, tiinakeskimäki pääsee valtuustoon ja panee päättäjät kuriin.

    • tavallinentyöntekijä

      joo.sisäpiiriä on. . . mut varmaan joka paikassa.viratkin menee tutuille ja naamojen mukaan. monesti..

    • JAHANKKIAITSELLEELÄMÄ

      JOSKUS PITÄÄ YMMÄRTÄÄ LOPETTAA AJOISSA.....

    • Herätkääihmiset

      Keskimäki on nyt erotettu Loviisan kaupungin virasta (käräjäoikeuden ja hovioikeuden päätösten mukaan laillisesti ja perustellusti) sekä Vantaan kokoomuksesta (epälojaalin toiminnan vuoksi). Eikö tämä jo riitä kertomaan, millaista toimintaa Keskimäki harrastaa? Mitä ihmeen vääryyttä vastaan hän taistelee? Eivätkö hänen kannattajansa vieläkään tajua, että hän yrittää vain levittää ympärilleen valheita, sumutusta, eripuraa, vääristelyä ja kieroilua?

    • Faktaahommaa

      Minkälaista toimintaa harrastaa paikkakunnan hallinto, jos se ei noudata johtosääntöjä ja lakia? Trollit yrittävät jatkuvasti kääntää huomion pois pääasiasta eli huonon hallinnon toiminnasta.

      Voidaan edelleen vain hämmästellä, että miksi lakien ja ilmeisistä johtosäännön rikkomuksista kärähtäneet viranhaltijat eivät ole saaneet edes huomautusta?

      Todettakoon, että TK ei kaupungin viranhaltijana toimiessaan rikkonut lakia tai kaupungin johtosääntöjä!!! Silti hänet erotettiin. Tämä on fakta, jota eivät trollitkaan pysty muuksi vääntämään!

      • Herätkääihmiset

        Käräjäoikeus ja hovioikeus totesivat yksimielisissä päätöksissään, että Keskimäki nimenomaan rikkoi lakia ja kaupungin johtosääntöä ja sen vuoksi hänen irtisanomisensa oli täysin perusteltua. Mikä tässä on niin vaikeata ymmärtää?


      • Åkethedemari

        Viranhaltijoiden kohtelu ei ole tasapuolista ja yhdenvertaista, kun toiset selviävät kuin koira veräjästä!


      • Joulujoulu

        Tunnetko edes tapausta paitsi tuomitun näkökulmasta? Täysin oikea tuomio.


      • Anonyymi

        Mitäköhän se Tiina tekee tänä päivänä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäköhän se Tiina tekee tänä päivänä?

        Oli ainakin kuntavaaleissa ehdokkaana (sit) Vantaalla. Sai 77 ääntä.


    • Herätysveronmaksajat

      Taas sivuutit hankintaohjeen noudattamatta jättämisen. Mikä siinä yksinkertaisessa hankintaohjeessa on niin vaikeaa ymmärtää? HANKINTAPÄÄTÖKSET puuttuvat!

      Missä kohdassa oikeuden päätöksissä muka sanotaan, että TK on rikkonut lakia ja kaupungin johtosääntöjä? Ei missään. Oikeuden päätöksistä käy sen sijaan ilmi miten jättilasku syntyi ja miksi se kohtuullistettiin. Vastuu laskusta on yksinomaan tilaajalla, joka löytyy Raatihuoneelta. Tiedustele asiaa sieltä.

    • Ulkopuolinentarkkailija

      Tiina Keskimäkeä tuntematta hän on mielestäni ainakin nykyiselllä toiminnallaan vetämässä loputkin matot jalkojensa alta. Olen käynyt lukemassa hänen avointa facebooksivuaan ja hämmästynyt tuota porukkaa, jotka häntä komppaavat ja hän komppaa. Siellä on paljon peräkammarin poikia ja tyttöjä, joilla on ilo käydä taputtamassa Tiinaparkaa olalle. En osaa edes oikein kuvailla sitä, miten harhaista porukkaa siellä kirjoittelee.
      Tiina siivoaa kommentteja, jos joku kirjoittaa jotain poikkipuolista. Hän on facessa melkein 24/7, joten ei paljoa taida nukkua. Sitten hän kaivaa aina esille omat ruikutuksensa ja tunkee tikkua silmään kaikista vanhoista asioista mitä vaan hänen tielleen on sattunut. Jos kaikki itkisi vanhoja asioita, ei kukaan pääsisi eteenpäin elämässä. Tiinakin menee pakkia koko ajan. Syvemmälle ja syvemmälle noissa valhemedian sokkeloissa. Pitäisi varmasti nukkua muutama viikko ja keskittyä olennaiseen tai sairastuu lisää. Parane pian, Tiina!

      • tiinakeskimäki

        Kiitokset kovasti facebook-seinäni mainostamisesta. Sen on tosiaan ihan julkinen ja pitää paikkansa, että moderoin sitä aika rankalla kädellä. Tervetuloa lukemaan, paljastan siellä joka päivä lisää viranomaiskorruptiosta Suomessa.


      • Ulkopuolinentarkkailija

        Eipäs kestä. Yhtään paljastusta en ole vielä nähnyt. Lienet sensuroinut nekin tai sitten niitä ei ole. Väännäpäs nyt rautalangasta mitä on tapahtunut. Asiat näyttää kestäneen niin kauan, että punainen lanka ei enää näy eikä aukene. Siinä valossa tuo meuhkaamisesi kuulostaa aivan järjettömältä ja huomionhakuiselta. Faktoja kehiin. Omankin etusi nimissä.


    • Taassivuraiteilla

      Törkyinen vuodatuksesi ei muuta sitä faktaa, että kaupungin hankintaohjeen edellyttämät HANKINTAPÄÄTÖKSET puuttuvat. Lue myös laki kunnallisesta viranhaltijasta.

      • Anonyymi

        Asianajajaa ei tarvitse kilpailuttaa.

        Hankintalain 2 luku 9§ 5 kohta.
        Tätä lakia ei sovelleta: 5) luvan saaneista oikeudenkäyntiavustajista annetussa laissa (715/2011) tarkoitetun oikeudenkäyntiasiamiehen ja –avustajan tarjoamia oikeudenkäyntiasiamiespalveluja ja näihin välittömästi liittyviä neuvontapalveluja.


    • QuiAudetAdipiscitur

      Hei Tiina Keskimäki,
      Kiitos tästä sosiaalisessa mediassa ja muualla tarjoilemastasi mahtavasta viihteestä, josta osalliseksi voivat päästä (täysin vapaasti ja ilmaiseksi!) myös kaikki ne poliisin ja oikeushallinnon (korruptoituneet ja epäpätevät!) virkamiehet, jotka tutkintapyyntöjäsi, valituksiasi, kantelujasi ym. asioitasi eri instansseissa käsittelevät ja ratkaisevat. :)

      Siellä varmasti virkamiehet popcornit näppiksillä jo malttamattomina odottelevat seuraavaa käännettä myös tässä hurjassa Tikkurilan kokoomus vs. Keskimäki-draamassa, erityisesti sitä, minkä rikosnimikkeen alla suuresti arvostamasi Itä-Uudenmaan poliisi ryhtyy asiaa tutkimaan!? Vai päätyköhän asia laajemman yhteiskunnallisen merkityksensä (korruptiokytkökset!) vuoksi peräti KRP:n tutkintaan..?! Ei voi tietää... Ainakin Euroopan ihmisoikeustuomioistuimesta saamiesi vireilletuloilmoitusten perusteella on päivän selvää, että nyt ei ole Suomen oikeuslaitoksella eikä muulla viranomaiskoneistolla puhtaat jauhot pussissa ollenkaan, minkä ilmitulon seurauksineen (laaja kansainvälinen mediahuomio ja paheksunta!) luulisi suomalaisia virkamiehiä ja korruptoitunutta eliittiä kovasti huolestuttavan ja pelottavan! (Varmasti siellä jo nyt puntit tutisevatkin, kun myös Suuri Pelastaja Janitskin kannattajineen näyttää mobilisoituneen!)

      Seuratkaamme siis kaikki kansan syvien rivien edustajat Tiina Keskimäen reaaliajassa tapahtuvia päivityksiä sotatantereelta! Nyt jos koskaan on Muutoksen Aika ja Isoja Asioita tapahtumassa!

      • Viuhtoja

        Kyllä teidän elämä sitten on jännää. Huomionkipeä pääsee kohden keskipisteeksi tulemista ja yksisilmäiset näkevät vain yhden totuuden hokien mantraansa. Koettasitte nyt vähän järkeillä tätä touhua.


      • QuiAuditAdipiscitur
        Viuhtoja kirjoitti:

        Kyllä teidän elämä sitten on jännää. Huomionkipeä pääsee kohden keskipisteeksi tulemista ja yksisilmäiset näkevät vain yhden totuuden hokien mantraansa. Koettasitte nyt vähän järkeillä tätä touhua.

        Sarkasmi on taitolaji (ja sen ymmärtäminen vielä vaikeampaa). ;)


      • Viuhtoja

        Niin onin, Perkele :D Luinpas uudestaan. Kiitos. En taida olla itse kummempi., heheh


    • O.o-

      Voi hyvä isä mitä pelleilyä :D Keskimäki ruikuttaa aina potkuistaan, vaikka ovat ihan oikeutetut. Nyt tuli fudut puolueesta, ihan niinkuin pitääkin. Tiina nillittää taas, vaikka ei ole itse edes suostunut keskustelemaan asiasta, vaikka julistaa jo olevansa toiseb puolueen kelkassa. Onko tämä nyt joku paska läppä, vai onko tämä tyyppi ihan tosissaan? :D

    • XX-

      Kokoomuksessa on seinät aika levällään. Murhaaja, pettureita, vaimonhakkaajia ja talousrikollisia. Ja tämä Tiina. Minä luulen, että Tiina on venättäjä. Seura tekee kaltaisekseen.

    • tiinakeskimäki
    • Ojdå

      Hei kellotornin trollit! Taas ajauduttiin ihan eurooppaan asti, kun kyse oli pikkukaupungin hankintaohjeen noudattamisesta.

      Ovatko johtosäännöt nyt joku p... läppä ja mantra, vai pitääkö niitä noudattaa ihan tosissaan?

    • tiinakeskimäki
    • XX-

      Tutkittuani tarkemmin tätä Mvlehteä ja sen hahmoja, tulin vakuuttuneeksi, että sehän toimii kuin uskonlahko. Jeesuksen virkaa toimittaa Ilja ja hänellä on sitten kasa opetuslapsia, jotka taas tahoillaan "saarnaavat" ja hokevat ylhäältä taivaista kuulemiaan mantroja sekä kirouksia. Ylipapittareksi on nyt nimitetty Tiina Keskisalo, joka sieltä isäaurinkoisen oikealta puolelta silmäilee oppilasten perään. Iljajeesus kun kärsii vähän kroonisesta rahapulasta, niin seurakunta kerää keskuudestaan kolehtia ja lähettää sen sinne jonnekin "barrikadien" taakse hyödynnettäväksi elämiseen ynnä muuhun mukavaan lämpimässä maassa. Nyt vain on niin, että Tiinaltakin on tuo johdattaja hukassa, kun ei ole tiedotettavaa, vaikka naamakirjan tilikin on suljettuna. Laittakaa äkkiä lisää rahaa kolehtiin, tai ette saa päivittäistä hapanannostanne. :D

    • Anonyymi

      Ivaajia ovat aina ne jotka itse harrastaa rikoksia, joko pedofiliaa, terroria tai huumekauppaa. Rikolliset pitää aina yhtä. Kuten ministerit petaa huumeiden käytön vapauttamista... jne

      Ivaaminen on eräs väjättelyn muoto jossa motiivina on ajatus : " ei se niin vakavaa ole jos me murhataan huumataan raiskataan , pääasia että rikastutaan ja leveillään moottoripyörillä ja autoilla".
      Hirveä kituminen on heillä kuitenkin ikuisuudessa edessään joten juuri ivaajat ovat todellisuudessa suuren säälin kohde kun eivät tajua mikä tulevaisuus heillä on.

    • Anonyymi

      Vieläkö se keskimäki kummittelee Loviisapalstalla?

      Muistan että kyllästyin aikoinaan koko palstaan kun keskimäki kylvi myrkkyään joka päivä, ja joku saman kuuloinen anonyymi vastaili.

    • Anonyymi

      Kuinkahan paljon Keskimäen palkkaaminen tuli maksamaan Loviisan veronmaksajille?? Ja mitä häneltä saatiin palkan vastineeksi? Hoiti ilmeisesi kaikkia muita asioita kuin niitä, joita varten hänet oli palkattu :(.

      • Anonyymi

        Älä lähde tälle tielle, tää polku on käyty jo loppuun. Älä suo mitään tilaisuutta....


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe