Kissan napa pullottaa

Salamaliitti

Kissani Salaman napa pullottaa. En voi kovin hyvin tutkia sitä koska kissa puree. Mutta se on semmoinen pehmeä se napa. Salama on vähän yli puolivuotias. Onko sillä napatyrä vai joku muu vai onko se normaalia? Salaman napa taitaa olla kipeäkin koska puri kun koskin siihen.

16

1139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kannattaleikata

      Napatyrältä kuullostaa. Vie kisu lähiaikoina leikattavaksi, samalla korjaavat senkin.

    • ellkorjaa

      Vaikuttaa pahalta napatyrältä. Tällainen napatyrä on syytä korjata leikkauksella. Vie kissa eläinlääkäriin viikon sisällä.

    • Salamaliitti

      Ääh! Kissa on niin villi etten voi viedä sitä lääkäriin. Voivoi. Katsotaan mitä kissalle tapahtuu.

    • kiusaseonpienikin

      Et voi olla tosissasi! Vaikuttaa, että täällä on joitakin älykääpiöitä, jotka tahallaan kirjoittelee tollaisia älyttömiä juttuja, vaan kiusatakseen ja katsoakseen , miten niihin reakoidaan! Jos et pelleillyt, niin laita kissa häkkiin, kyllä el sen kanssa pärjää!

    • tyräpatti

      Vein kissani rokotettavaksi. samalla huomautin napatyrästä. vanha eläinlääkäri totesi, ettei tartte tehdä mitään. hänen omalla kissallaan on napatyrä, ja ikää 16 vuotta. Nyt omalla tyrällisenlläni on ikää 8 v eikä ole ollut ongelmia

    • pidähuolta

      Mielestäni tyrä voi olla haitaksi, esim. saattaa kuroutua. Kun tämä puolivuotias viedään, toivottavasti, pian muutenkin leikattavaksi, homma hoituu samassa yhteydessä. Pelkääkö kissa, ettei anna kiinni, vai mikä sillä on hätänä?

    • Salamaliitti

      Se antaa kiinni mutta puree, tarttuu ja hyökkää.

      • lääkärs

        Kuulostaa siltä, että se tuntee kipua koskettaessa. Kissa vaikka väkisin koppaan ja lääkäriin. Eläinlääkäri voi tutkia kissan rauhoitettuna.


      • viehoitoonse

        Jos antaa kiinni, sen saa laatikkoonkin ja eläinlääkärille.Villimmänkin saa.

        Monilla ihmisillä on mitä ihmeellisimpiä tarinoita ja selityksiä, kun eläin tarvis viedä eläinlääkärille.Todellinen syy on kuitenkin yleensä raha.Ei viitsitä maksaa kissan el laskuja.Ja sitten yritetään selittelemällä saada siunaus kissan hoitamattomuudelle.


    • trolliolet

      Miten sä madotat kissan jos se on noin huonotapainen? Miten sä viet sen eläinlääkäriin rokotettavaksi tai hoidettavaksi jos se sairastuu tai joutuu onnettomuuteen? Mitä vittua sä täällä kyselet tyhmiä? Luuletko että täällä ollaan eläinlääkäreitä jotka näkemättä kattia osaa antaa diagnoosin ja hoito-ohjeet? Mitä itse tekisit jos sun napasi pullottaisi ja olisi helvetin kipieä? Menisitkö lääkäriin vai kärsisit? Voi vittu teitä idiootteja.

    • onkseniinvaikeeta

      Siis et pysty käsittelemään puolivuotiasta kissaa???

      Neuvo: Tilaat ajan eläinlääkäriin. Laitat häkin valmiiksi helppoon paikkaan. Pistät nahkahanskat käteen ja päälle jonkun paksun puseron. Tartut hyvällä niskaotteella niskanahkasta kiinni ja pidät lujassa otteessa, siirrät katin koppaan ja kansi kiinni.

      Tällä keinolla menee 8 kg katitkin koppaan niin että heilahtaa. Paitsi etten tartte hanskoja.

    • leikitäänkopassa

      vastasen varalle, kaikille, opettakaa kissat menemään kuljetuskoppaan. Siis kuljetuskoppa vapaasti aina saatavilla ja kopan ympärillä leikitään, koppaan heitetään nameja ja leluja. Pistetään kisu koppaan ja tarjotaan herkkua, pistään oma käsi koppaan ja houkutellana kissa leikkimään, kanniskellään kissaa kopassa asunnossa, eli tehdään kopasta hyvä juttu. ja jos täällä on koiran omistajia lukemassa, niin sama juttu. Oma koira nukkuu kuljetuskopassa sängyn vieressä ja on heti syöksymässä koppaan kun sitä liikuttaa vaikka vain nostaa sivuun siivouksen ajaksi. Samoin on kissan laita. Kissan koppa on hiekkalaatikon vieressä ja välillä olkkarissa sohvalla "omanapesän' josta on hyvä syöksähdellä käpälöimään sohvalla löhöävää emäntää, joka kiusaa pölyhyiskulla milloin hökin päältä. milloin hökin sisälle heilutellen.

    • huomioinarvoista

      Napatyrä kannattaa tarkistuttaa pieneläimiin erikoistuneella eläinlääkärillä eikä konitohtorilla joka osaa sanoa että onko tyrä korjattava leikkauksella. Napatyrä saattaa olla hengenvaarallinen jos suoli pullahtaa aukosta läpi. Tällöin verenkierto saattaa salpautua, osa suolesta menee kuolioon ja kissa kuolee ellei sitä pikaisesti leikata. Oireita ovat mm. voimakas kipu vatsassa ja varsinkin navan kohdalla. Napatyrä ei siis ole leikin asia.

    • nppis

      Napatyrä pitää leikkuuttaa, se voi kuroutua tai jopa revetä, jolloin suolet työntyvät ulos reiästä! Pieni tyrä ei tahtia haittaa, mutta tuo kuulostaa isolta ja kipeältä. Mars lääkäriin, kyllä siellä osataan käsitellä pahantapaistakin kattia! Kantokoppaan menoa voi harjoitella esim. laittamalla sinne herkkuja houkutukseksi. Muuten tarvitaan pakkotoimia ja paksuja kinttaita kissan laittamiseksi koppaan.

    • fghjkrty

      Miksi tuhlata rahaa kissan kaltaisen otuksen lääkärikäynteihin.

      • kuvakinriittääjuu

        Jos ei halua tuhlata rahojaan kissaan, ei pidä ottaa kissaa tietenkään ollenkaan ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5728
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3515
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1370
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe