Sisäiset lennot Thaimaassa

janityy

Olemme lähdössä Thaimaahan joulukuussa. Meillä on lennot Bangkokiin ja sieltä pitäisi lentää Phukettiin josta matka jatkuu Khao lakiin. Mistä sivuilta olette varanneet sisäisiä lentoja ? Laskeutuminen Bangkokin kansainväliselle kentälle on 7.30...kuinka kauan tarttee aikaa siirtymiseen Dom Mueang kentälle? Kiitos asiallisista vastauksista :)

8

509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä matkustan samoin.
      Noin tunnin kestää matka suvarnabhumista dong myangille.
      lentokenttien välillä kulkee ilmainen bussi ( lentoliput pitää olla)
      http://www.traveladept.com/from-main-airport-to-don-muang/
      Myös pikkubussilla (van) pakettiauto :) pääsee, eikä maksa kuin 100thb suuntaansa. Tosin joutuu kapuamaan rappuset ylös isolta tieltä.

      Itse varannut lennot phukettiin nok airin sivuilta. jotain 50€ edestakaisin. Halvemmallakin olisi päässyt mut, nämä lentoajat sopivat paremmin.


      Nok airilla saa matkalaukun samaan hintaan, kun air aasialla joutuu maksamaan siitä lisää. Tosin ne painorajat oli aika alhaiset. Matkalaukkuni ei paljon paina, käsimatkatavarallakin pärjäisin.
      Molemmilla olen lentänyt, ja molempien sivuilta saanut paremman hinnan kuin vertailusivujen kautta. Nok air on joskus ollut ns. mustalla listalla. Mut minulla ei ole kyllä ollut valittamista. Jalkatilaakin enempi kuin finskillä.

      Jos kone on 7,30 bangkokissa, voisi olettaa ettei 8.00 bussiin ehdi, mut 9.00 bussiin ehtii. 10.00 aikaan dong myangilla. 11.00 jälkeen lähteviin pitäis ehtiä . Se on sit, itse päätettävä paljonko haluaa pelivaraa. Dong myangilla on aika tylsää viettää aikaa. nimim. kokemusta omaava.

    • Juurivarasin

      Juuri varasin ensi joululle lennot Bangkok-Krabi Air Asian promosta, 190THB/suunta... Kenttien välillä menee tosiaan maksuton bussi, joka toimii hyvin...

    • janityy

      Kiitos teille vastauksista :) Nyt siis varailemaan lennot :) Joutuu vielä odottelemaan mutta hyvää kannattaa odottaa :) Neljäs kerta Khao Lakiin ja nyt eka kerta omatoimi matkalla :)

    • Sen verran muistuttaisin, että se ilmainen bussi siis lähtee suvarnabumilla, 2 tasolta. ei siis maantasalta, josta muut bussit kulkee. Ei muuta mut jos tulee kiire ekalla kerralla.
      Itse olen ihmetellyt missähän se bussi? :)

      Dong muangilla taas pitää malttaa kävellä tarpeeksi pitkälle, eikä ensimmäisestä ovesta mennä jossa lukee bus. Siellä ihan sitten lukee shuttle bus. Ulkona on tiski, jossa näyttää lentolippu. Ei haittaa vaikka lento olisi vasta seuraavana päivänä.

      Ne bussit eivät myöskään ole mitään luksusbusseja. Minusta yhtä *viihtyisiä*, kuin lentokentällä surravaat, joilla ihmisiä kuskataan koneelle. Joskin istumapaikkoja on useampi, ei kuitenkaan bussitäysi, vaan matkatavaraverkot vievät ison palan tilasta.

      Mut kyllä niissä istuu.

      Khaohöpö on paha (joskaan ei vaarallinen) tauti ja hoito tulee kalliiksi. Onneksi siihen on hyvä ja miellyttävä hoitokeino :). Itse olen 2kk kuluttua jo ko. taudin kuntoutuksessa. Mut johan sitä on 9kk odotettukin.
      Määrää en kehtaa sanoa, eikä sillä kauheasti väliäkään :)

    • vaihtoehtoja

      Hei. Tehtiin vuosi sitten vastaava matka. Finnairilla Bangkokiin ja sieltä sisäisillä lennoilla Phuketiin.
      Mekin oltiin varaamassa lennot tuolta Dom Mueangilta, mutta kun vertailtiin hintoja ja aikatauluja, niin huomattiin että lento Suvarnabhumista (eli samalta kentältä mihin laskeuduttiin) tuli vain kympin kalliimmaksi. Muistaakseni firma oli Thai airways. Otettiin lennot siltä ja oltiin kyllä jälkeenpäin tyytyväisiä.
      Ensinnäkin meidän laukkujen tulo keeeesti ja sen jälkeen passitarkastus oli ihan tukossa -seistiin jonossa lähes tunti. Oltisiin ehkä ehditty siihen ilmaiseen kenttäbussiin ja koneeseenkin, mutta pitkän lennon jälkeisessä koomassa oli paljon mukavampaa viedä laukut saman kentän lähtöselvitykseen, istua hetkeksi alas, ottaa oluet ja sen jälkeen siirtyä koneeseen. Phuketissa oltiin puolilta päivin, eli n. puoli tuntia myöhemmin kuin oltaisiin oltu Nok Airilla.
      Jälkeenpäin mietittiin, että jos oltaisiin lähdetty Dom Mueangilta niin todennäköisesti oltaisiin jouduttu ottamaan taksi että oltaisiin ehditty ja se lentojen erotus olisi palanut siinä.
      Toisaalta maksoihan ne odotusoluetkin jos joku haluaa ruveta viisastelemaan. :-)
      Hyvää matkaa teille. Nauttikaa!

    • janityy

      Kiitos vastauksista :) Nyt on lennot varattu Bangkokista Phukettiin Air asialta. Kone lähtee Dom Mueangilta 11.20 ja kone Suvarnanabhumiin laskeutuu 7.30. Nyt vaan toivomme että kerkiämme koneeseen :) Se on otettava taksi alle jos kiire meinaa tulla... Kyselen vielä tässä että on kokemuksia/tietoa Khao Lak Forest resort hotellista ? Ajattelimme sieltä varata huoneet ensin. Phuketissa ajattelimme olla pari yötä myös ja sieltä viimeiseksi yöksi Bangkokiin ennen aamulentoa takaisin :) m.y.m:lle mukavaa matkaa..kohta pääset nauttimaan :)

      • Kiitos.
        Muistittehan Air aasialta maksaa sen ruumaan menevän laukun. Jos on ruumaan menevää matkatavaraa.
        On nimittäin kentältä ostettuna tolkuttoman kallis. muistaakseni 1800thb.
        Viime vuonna ostin 7/11:stä lentolipun bangkokkiin, enkä älynnyt sanoa matkalaukusta, niin kentällä sille tuli hintaa.

        Minä nautin kyllä matkasta jo nyt, vaikka lähtöön on 1,5 kk aikaa :)

        Minä ja ajattelin viettää vkl phuketissa, tosin keskellä lomaa. Sieltä on jo hotellikin varattu.
        Phuketista kun en tunne kuin lentokentän, ja sarasin sillan. :)


    • janityy

      Maksettiin ruumaan menevistä laukuista... eri painoisille laukuille oli omat hintansa :) Aikaisemmilla matkoilla Khao lakiin ollaan mekin vierailtu yöpymässä eri paikoissa, vaikka onkin ollut pakettimatka. Nyt kun näin omatoimisesti mennään niin kyllä se edukkaammaksi tulee näin, jos haluaa vaihdella yöpaikkaa :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      207
      8351
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4718
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      30
      2275
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2168
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1663
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1468
    Aihe