Tuomme tieteen 100-prosenttisesti tälle palstalle

...mutta se ei sulje pois uskoa, toivoa, kansanviisautta... kyseenalaistaminen on tieteen mekanismi ja jos homeopaatit tai vastaavat käyttävät tieteen termejä, he saavat myös vastata tieteen metodeilla. Rahastajat ulos, tieteen terminologian varastajat ulos. Jääkööt viisaat.

67

361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mietteitä

      Prana, Chi, Ki, termejä ikimuistoisista ajoista lähtien, vuosituhansien takaa, ja nyt kun tätä ei virallisesti ymmärretä, kaikkien tahdotaan vajoavan samaan ymmärtämättömyyteen. Ei se noin käy, ei edes tieteen arvovallalla. Aina on ollut ja tulee olemaan tutkijoita, joilla on omat lahjansa, ja jotka ovat tästä myös hyvin tietoisia. He kulkevat omaa tietään.

      Täällä usein pilkattu usko on muuten kaiken olemassaolon lähtökohta. Ilman uskoa ei nykyistä tiedettäkään syntyisi. Siispä ensin usko ja sitten vasta voi odottaa jatkoa seuraavan.

      Homeopatia se jaksaa kiinnostaa loputtomasti. Ellei tuossa olisi jotain niin pohjattoman pysäyttävää, kiinnostus olisi lopahtanut jo aikapäiviä sitten. Mutta kun siinä on. Siinä on se paljon kauhisteltu energia, vibraatio, jopa täysin hallitsematon sellainen. Kokeiltavia tuotteita homeopatiassa riittää, mutta kun kokeillessasi yllättäen joudutkin kauhun valtaan, etkä tiedä, mistä ihmeestä löytäisit vasta-aineen saadaksesi edes pientä helpotusta, olet niin sanotusti päässyt energian makuun. Vaikka energiaa ei näköaistin kautta tavoittaisikaan (joillakin tosin on tämäkin lahja), se kyllä useimmiten tuntuu, ja voin vain toivoa, että tulos katastrofin sijaan olisi kokeentekijälle myönteinen.

      Jotkut kertovat, ettei energiaa voi suunnata väärin, ei määrän enempää kuin laadunkaan puolesta, eikä varsinkaan homeopatiassa, ja että väärin valittu on yhtä kuin ei lainkaan valittu, ja että kohde kyllä osaa sopeuttaa tarvitsemansa oikein. Homeopatiassa jos missä pitäisi ymmärtää, että todellakin väärä valinta voidaan tehdä, ja että myös tämä valinta kantaa omat seurauksensa. Ihmiset reagoivat toisistaan poikkeavasti lääkkeisiin, sanoihin, toisen ihmisen läsnäoloon (hänen energiaansa), nettisanoistakin huokuu viestijän omaleimaisuus selvästi ym. Kaiken kaikkiaan elämä on sangen monimuotoista ja se, mihin päädytään, riippuu, paitsi kohteesta, myös tulkitsijasta. Jotta tulos olisi täydellisen oikea, tulkitsijankin täytyisi olla, omassa tilassaan täydellinen.

      • hassu_tuttuna

        Pseudotieteellistä, uskontoon vivahtavaa tieteen termien väärinkäyttöä ja mystiseen "tietämiseen" ja "vuosituhansiin" viittaamista.
        --
        sig: qqC2bJ


      • > ja nyt kun tätä ei virallisesti ymmärretä, kaikkien tahdotaan vajoavan samaan ymmärtämättömyyteen.

        Juuri noin skepot eli tieteeseen luottamattomat ja sitä ymmärtämättömät hörhöt ajattelevat.

        - Tieteilijät ymmärtävät tieteen metodit täysin, tutkimuskohteensa he taas haluvat oppia ymmärtämään.


      • Anonyymi

        "Jotkut kertovat, ettei energiaa voi suunnata väärin, ei määrän enempää kuin laadunkaan puolesta, eikä varsinkaan homeopatiassa, ...."

        Mistä energiasta tässä nyt on kyse? Paljonko sitä on Jouleissa mitattuna, mistä se tulee ja mihin se menee?


    • heheheheheheeee

      HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !
      HEHEHEHEHEEEHEHEHEHEEEHEEEHHEHEHEHEEEEEEEEE !

      Paperiarkkipiispa ! ÄLÄ NAURATA MINUU ENEMPÄÄ !
      Ihan vatsaan koskee, ku pitää nauraa niin kovasti tuota sun kirjoitustas.

      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAA !
      HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEEEEEEEEEEE !

      Ps Miten idiootti voi tuoda tiedettä palstalle?
      hihihihihiiiii

    • > Ps Miten idiootti voi tuoda tiedettä palstalle?
      Minä mietin samaa ja koetan muotoilla kysymykseni niin, että niiden olisi helpompaa vastata. Eivät ne ehkä idiootteja ole, mutta harhautuneita.

      • oletidiootti

        Niin ethän sinä, paperiarkkipiispa, ymmärrä omaa tilaasi!
        Katsos, kun idiootti ei ymmärrä olevansa idiootti!
        Ja sinä olet idiootti, joka ei ymmärrä olevansa idiootti.


      • pax09658breqe

        aioleksä IDIOOTTI
        kun sun nimi merkisa on sana IDOTOOTTI

        (Menikö oikein? Vasta opettelen hörhöilmaisun alkeita.)


      • skeposoppilas

        Nimimerkkisi mukaisesti
        Oott aivan täydellinen IMBESILLI !

        Menikö oikein?
        Harjoittelen vasta skeposten vähätteleviä ja vainoharhaisia ilmauksia!


      • paxveljesi
        pax09658breqe kirjoitti:

        aioleksä IDIOOTTI
        kun sun nimi merkisa on sana IDOTOOTTI

        (Menikö oikein? Vasta opettelen hörhöilmaisun alkeita.)

        Olen paxveljesi ja myös ititootti.

        Terveisin paxveljesi paxpox




    • Ohoh, onpa suuret luulot. Tuostahan ansaitsisi jo nobeltajan palkinnon ja eihän sitä muutoin paperiarkkipiispaksi pääsisikään, kuin lukemalla ja luulemalla.

      • Vastaus voisi löytyä motivaatiosta ja motivaatio lienee pelko siitä, että joku kansanparantaja tulee ja ottaa luulot pois. Sehän olisi vallan kamalaa, jos löytyy vielä kouluttamaton, joka uskaltaa ajatella omilla aivoilla ja kyseenalaistamaan tiedeuskovaisten väitteet ihmisen kyvyistä.

        Kouluttamattomalla en tarkoita kouluja käymätöntä vaan viisaita, jotka kykenevät itsenäiseen ajatteluun. Kauan eläköön viisaus, sillä ’viisaat’ ovat harhautuneet uskon ja uskomuksen tielle.


      • Miten.on
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Vastaus voisi löytyä motivaatiosta ja motivaatio lienee pelko siitä, että joku kansanparantaja tulee ja ottaa luulot pois. Sehän olisi vallan kamalaa, jos löytyy vielä kouluttamaton, joka uskaltaa ajatella omilla aivoilla ja kyseenalaistamaan tiedeuskovaisten väitteet ihmisen kyvyistä.

        Kouluttamattomalla en tarkoita kouluja käymätöntä vaan viisaita, jotka kykenevät itsenäiseen ajatteluun. Kauan eläköön viisaus, sillä ’viisaat’ ovat harhautuneet uskon ja uskomuksen tielle.

        Voisitko kohta jo lopettaa sen turhan höpinän ja esitellä sen mullistavan energiajumppasi.


      • Aika ei näytä vielä olevan kypsä, mutta kypsymässä, onhan SOTE-soppa palamassa pahasti pohjaan. Skeposet seisota tumput suorina ja osa-aikaisesti istuvat kädet ristissä odottaen mitä tuleman pitää. Osa ministereistä, pyhäpäivinä rukoilevat anteeksi viikolla tehtyjä erheitä ja selfiekeppimiehet katselevat onko tukka hyvin ja näkyykö kello. Elä heidän kanssaan sitten ristillisesti.

        Tämä näyttäisi olevan nyt päivän henki, mutta ihmiset kyllästyvät odotteluun ja tekevät omat johtopäätöksensä. Niin myös joku kansalaisrohkea, jolla on resursseja, tietämystä, ripaus uteliaisuutta ja uskallusta ottaa ihmisen kyvyt puntariin. Tässä asiassa autan mielelläni ja olen käytettävissä, mikäli jokin taho tai henkilö haluaa selvittää puolueettomasti energiahoitoni vaikutukset.


      • Toivo.Lång

        Minustakin paperikirkonmiehen ilmaisu on kuin tuhdissa viskinosteessa kirjoitettua.
        Tuosta sataprosenttisuudesta niin päättelen. Eikö kirkkoherran reaalititteli riitä kun pitää haikailla paperiarkkitehdin statusta.
        Kokeilisit vane enemmän teologian prosenttipitoisuutta.

        Palsta on vaihtoehtoiset hoidot. Parantajan omaavat ihmiset nauravat sinulle läkähtyäkseen.
        Tuomme tieteen 100%...Tuohan on kuin sodanjulistusta - tähtäimessä vane-arkkipiispallakin ennenkaikkea EKP.

        En kunnioita tippaakaan harhauskoisia, Siksi kirjoitan vanenkin pienellä kirjaimella.


      • selvyyttäasiaan

        Parilla sanalla selvyyttä: SKEPOSET OVAT NARSISTEJA JA VAJAAÄLYISIÄ!


      • Skepo7890
        EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Aika ei näytä vielä olevan kypsä, mutta kypsymässä, onhan SOTE-soppa palamassa pahasti pohjaan. Skeposet seisota tumput suorina ja osa-aikaisesti istuvat kädet ristissä odottaen mitä tuleman pitää. Osa ministereistä, pyhäpäivinä rukoilevat anteeksi viikolla tehtyjä erheitä ja selfiekeppimiehet katselevat onko tukka hyvin ja näkyykö kello. Elä heidän kanssaan sitten ristillisesti.

        Tämä näyttäisi olevan nyt päivän henki, mutta ihmiset kyllästyvät odotteluun ja tekevät omat johtopäätöksensä. Niin myös joku kansalaisrohkea, jolla on resursseja, tietämystä, ripaus uteliaisuutta ja uskallusta ottaa ihmisen kyvyt puntariin. Tässä asiassa autan mielelläni ja olen käytettävissä, mikäli jokin taho tai henkilö haluaa selvittää puolueettomasti energiahoitoni vaikutukset.

        Muistutetaan nyt vielä kerran (sinua muitakin palstalaisia), että sinulle tarjottiin tuota mahdollisuutta. Hoitojasi olisi tutkittu, mutta sinulla meni pupu pöksyyn - en lainkaan ihmettele, miksi - ja pötkit karkuun.


      • Kertoisitko tarkalleen ketkä ja mitä tarjottiin.


      • > Osa ministereistä, pyhäpäivinä rukoilevat anteeksi viikolla tehtyjä erheitä ja
        > selfiekeppimiehet katselevat onko tukka hyvin ja näkyykö kello.

        Menee sinne kellotapulin alle istumaan niin näkyyhän se.


      • NäkyyköJuntinOpel

        "Kellon näkyminen" on taas yksi junttikielen ilmaisu. Meille kaupunkilaisille rannekello on käyttöesine ja aivan samanhailee näkevätkö muut sen kunhan itse näkee ajan kun tarvitsee. Oikean ajan eikä Jormakkaharjun aseman vetämättömän kellon ajan.


      • NäkyyLapinporojuntti

        " Meille kaupunkilaisille rannekello on käyttöesine ja aivan samanhailee näkevätkö muut sen kunhan itse näkee ajan kun tarvitsee."

        Olet varmaan Rovaniemeltä joku lapin porojuntti, kun sulla on vielä rannekello!
        Meillä stadilaisilla on ollu älypuhelimet jo monta vuotta, mistä me katsotaan ajat sen mukaan missä maassa ollaan!


      • EiMinunTarvitseNäkyä

        Junantuomien täytyy kaupungilla pröystäillä karvaooppelinsa ratissa älypuhelimella, ja sitten kolisee. Me joukkoliikennettä käyttävät urbaanit emme ole sellaisia moukkia.


      • ootSurkimus
        EiMinunTarvitseNäkyä kirjoitti:

        Junantuomien täytyy kaupungilla pröystäillä karvaooppelinsa ratissa älypuhelimella, ja sitten kolisee. Me joukkoliikennettä käyttävät urbaanit emme ole sellaisia moukkia.

        On se niin surkkeeta ja säälittävää, että olet niin köyhä työkkärillä eläjä, ettei sulla oo varaa ees ooppeliin!


      • EräsKansanparantaja kirjoitti:

        Vastaus voisi löytyä motivaatiosta ja motivaatio lienee pelko siitä, että joku kansanparantaja tulee ja ottaa luulot pois. Sehän olisi vallan kamalaa, jos löytyy vielä kouluttamaton, joka uskaltaa ajatella omilla aivoilla ja kyseenalaistamaan tiedeuskovaisten väitteet ihmisen kyvyistä.

        Kouluttamattomalla en tarkoita kouluja käymätöntä vaan viisaita, jotka kykenevät itsenäiseen ajatteluun. Kauan eläköön viisaus, sillä ’viisaat’ ovat harhautuneet uskon ja uskomuksen tielle.

        Vuosi on kulunut emmekä ole saaneet kuulla EKP:n energiajumpasta joka parantaisi.


      • signature76Lk4
        Pussi_nukkeja kirjoitti:

        Vuosi on kulunut emmekä ole saaneet kuulla EKP:n energiajumpasta joka parantaisi.

        Et tietenkään ole kuullut,
        Koska olet KUURO IDIOOTTI.


      • Toivo.Lång kirjoitti:

        Minustakin paperikirkonmiehen ilmaisu on kuin tuhdissa viskinosteessa kirjoitettua.
        Tuosta sataprosenttisuudesta niin päättelen. Eikö kirkkoherran reaalititteli riitä kun pitää haikailla paperiarkkitehdin statusta.
        Kokeilisit vane enemmän teologian prosenttipitoisuutta.

        Palsta on vaihtoehtoiset hoidot. Parantajan omaavat ihmiset nauravat sinulle läkähtyäkseen.
        Tuomme tieteen 100%...Tuohan on kuin sodanjulistusta - tähtäimessä vane-arkkipiispallakin ennenkaikkea EKP.

        En kunnioita tippaakaan harhauskoisia, Siksi kirjoitan vanenkin pienellä kirjaimella.

        En kuitenkaan ole tuo "Vane".


      • Anonyymi
        Pussi_nukkeja kirjoitti:

        Vuosi on kulunut emmekä ole saaneet kuulla EKP:n energiajumpasta joka parantaisi.

        Olen palstan paras sananmuuttajaa ja nimeni on
        Pussi_nukkeja eli Nussi_pukkeja ja
        Toisinaan käytän nimeä Kirsi.Vackelin eli Varsi.Kickelin.


    • nöyryys

      Kansanparantajat ovat käyttäneet ikiaikaisesti termiä suoni tarkoittamaan hermoja. Suonihan tarkoittaa mm. vesisuonta. Ei siis ole jäsenkorjaajan vika, jos sinä kuvittele, että kyse on verisuonista. Kuka siinä yrittää tieteen keinoin ymmärtää jotain??

      Kyllä se vika on silloin arvostelijassa, joka ei ymmärrä edes mitä arvostelee.

      Männäviikolla joku televisiolääkäri selitti kuinka nyt on huomattu, että lihaskalvot muodostavat jonkinlaisen yhteyden keskenään, jatkumon tai "narun". Tämän ovat mm. jäsenkorjaajat tienneet ikiaikaisesti, mutta tiedeihmist ovat sanoneet, että EI SELLAISIA OLEKAAN! Höpöhöpö!

      Nyt siis niitä onkin. Onko tämä sitä "tiede korjaa itseään"? Samalla kun tiede kulkee tosiasiassa satoja vuosia jäljessä monia kansanparannuksen osa-alueita, sen edustajat pilkkaavat, ivaavat ja vähättelevät kansanparantajia, joilla siis on ollut se todellinen tieto.

      Kukaan tieteessä nöyrä ei pilkkaisi toisen taitoja, vaan olisi nöyrä kaiken tuntemattoman edessä. Itsekin näkee, että ihmiset parantuvat, mutta ei voi myöntää sitä todeksi, vaan väittää sattumaksi! Kuinka kusipäinen voi ihminen yleensäkin olla?? Ylimielinen idiootti. "Tiedekoulutusko" sen toi mukanaan vai onko se vain sattumaa, että juuri nämä tiedeuskovaiset ovat niin usein sellaisia?

      • hillomunkkiluostari

        Tuo on hyvin kiinnostavaa. Nöyryyttä ja tarkasti kuuntelemista kansanviisauksien äärellä todella tarvitaan tieteessä, jos halutaan löytää uusia asioita, selityksiä, hyödyttää ihmiskuntaa. Tähän tarvitaan laajoja otantoja: kymmeniä, satoja tai tuhansia ihmisiä, joilta voidaan haastattelemalla ym. tavoilla saada tietoa terveydestä, sairaudesta, kansanperinteistä -- ja sitten tilastollisesti tutkia syy-seuraussuhteita. Niin saadaan tieteessäkin tuotettua uutta tietoa tuhansien vuosien tiedosta ja kokemuksesta.

        Homeopatia ei toistaiseksi ole pystynyt mitenkään osoittamaan olevansa tiede tai kansanperinne, se on pikemminkin uskonnon ja tieteen välimaastossa leikkivä ruutuhyppelijä, joka vaihtaa viivan puolelta toiselle aina sen mukaan, mitä pitää kulloinkin selitellä.


      • pax-apotti
        hillomunkkiluostari kirjoitti:

        Tuo on hyvin kiinnostavaa. Nöyryyttä ja tarkasti kuuntelemista kansanviisauksien äärellä todella tarvitaan tieteessä, jos halutaan löytää uusia asioita, selityksiä, hyödyttää ihmiskuntaa. Tähän tarvitaan laajoja otantoja: kymmeniä, satoja tai tuhansia ihmisiä, joilta voidaan haastattelemalla ym. tavoilla saada tietoa terveydestä, sairaudesta, kansanperinteistä -- ja sitten tilastollisesti tutkia syy-seuraussuhteita. Niin saadaan tieteessäkin tuotettua uutta tietoa tuhansien vuosien tiedosta ja kokemuksesta.

        Homeopatia ei toistaiseksi ole pystynyt mitenkään osoittamaan olevansa tiede tai kansanperinne, se on pikemminkin uskonnon ja tieteen välimaastossa leikkivä ruutuhyppelijä, joka vaihtaa viivan puolelta toiselle aina sen mukaan, mitä pitää kulloinkin selitellä.

        Pysy ny saataanaan arkkipiispa hillomunkki siellä hillomunkkiluostarissasi syömässä niitä hillomunkkejas, äläkä sotkeennu tieteelliseen keskusteluun, kun tieteestä et mitää ymmärrä prk...leen hillomunkki.


      • A-siantuntija
        hillomunkkiluostari kirjoitti:

        Tuo on hyvin kiinnostavaa. Nöyryyttä ja tarkasti kuuntelemista kansanviisauksien äärellä todella tarvitaan tieteessä, jos halutaan löytää uusia asioita, selityksiä, hyödyttää ihmiskuntaa. Tähän tarvitaan laajoja otantoja: kymmeniä, satoja tai tuhansia ihmisiä, joilta voidaan haastattelemalla ym. tavoilla saada tietoa terveydestä, sairaudesta, kansanperinteistä -- ja sitten tilastollisesti tutkia syy-seuraussuhteita. Niin saadaan tieteessäkin tuotettua uutta tietoa tuhansien vuosien tiedosta ja kokemuksesta.

        Homeopatia ei toistaiseksi ole pystynyt mitenkään osoittamaan olevansa tiede tai kansanperinne, se on pikemminkin uskonnon ja tieteen välimaastossa leikkivä ruutuhyppelijä, joka vaihtaa viivan puolelta toiselle aina sen mukaan, mitä pitää kulloinkin selitellä.

        Skeposet eivät ole nöyriä, vaan itsekkäitä narsisteja.


      • Uuttako
        hillomunkkiluostari kirjoitti:

        Tuo on hyvin kiinnostavaa. Nöyryyttä ja tarkasti kuuntelemista kansanviisauksien äärellä todella tarvitaan tieteessä, jos halutaan löytää uusia asioita, selityksiä, hyödyttää ihmiskuntaa. Tähän tarvitaan laajoja otantoja: kymmeniä, satoja tai tuhansia ihmisiä, joilta voidaan haastattelemalla ym. tavoilla saada tietoa terveydestä, sairaudesta, kansanperinteistä -- ja sitten tilastollisesti tutkia syy-seuraussuhteita. Niin saadaan tieteessäkin tuotettua uutta tietoa tuhansien vuosien tiedosta ja kokemuksesta.

        Homeopatia ei toistaiseksi ole pystynyt mitenkään osoittamaan olevansa tiede tai kansanperinne, se on pikemminkin uskonnon ja tieteen välimaastossa leikkivä ruutuhyppelijä, joka vaihtaa viivan puolelta toiselle aina sen mukaan, mitä pitää kulloinkin selitellä.

        > Niin saadaan tieteessäkin tuotettua uutta tietoa tuhansien vuosien tiedosta ja kokemuksesta....

        Mitäs uutta tietoa se on, josvain vanhan tiedon päälle rakennetaan? Samalle perustalle tehdään vain kerroksia lisää!


      • hillomunkkiluostari kirjoitti:

        Tuo on hyvin kiinnostavaa. Nöyryyttä ja tarkasti kuuntelemista kansanviisauksien äärellä todella tarvitaan tieteessä, jos halutaan löytää uusia asioita, selityksiä, hyödyttää ihmiskuntaa. Tähän tarvitaan laajoja otantoja: kymmeniä, satoja tai tuhansia ihmisiä, joilta voidaan haastattelemalla ym. tavoilla saada tietoa terveydestä, sairaudesta, kansanperinteistä -- ja sitten tilastollisesti tutkia syy-seuraussuhteita. Niin saadaan tieteessäkin tuotettua uutta tietoa tuhansien vuosien tiedosta ja kokemuksesta.

        Homeopatia ei toistaiseksi ole pystynyt mitenkään osoittamaan olevansa tiede tai kansanperinne, se on pikemminkin uskonnon ja tieteen välimaastossa leikkivä ruutuhyppelijä, joka vaihtaa viivan puolelta toiselle aina sen mukaan, mitä pitää kulloinkin selitellä.

        Tiede edistyy ja korjaa itseään, hörhöily ja huuhaa pysyy niin kauan kuin on huijattavia.


      • signatureÄläNaurata

        HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAH

        BUAHHHAAAAHHAAAAHASASAASAAASSASAAA


      • Tiedejatiede
        Pussi_nukkeja kirjoitti:

        Tiede edistyy ja korjaa itseään, hörhöily ja huuhaa pysyy niin kauan kuin on huijattavia.

        Mutta kun se terveys ja terveydenhoito ei valitettavasti ole aina sitä tiedettä ja tiedettä jota toistelet, vaan suurelta osin loogista syiden ja seurausten ymmärtämistä, joka sinulta on täysin hukassa. Valitettavasti!


      • hoksaava
        signatureÄläNaurata kirjoitti:

        HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAH

        BUAHHHAAAAHHAAAAHASASAASAAASSASAAA

        Yllä oleva vähäsanaisuus kuvaa hyvin uskomushoitajien sekä yllä olevan kirjoittajan älyllistä kapasiteettia.


      • Boole-Alberga
        Tiedejatiede kirjoitti:

        Mutta kun se terveys ja terveydenhoito ei valitettavasti ole aina sitä tiedettä ja tiedettä jota toistelet, vaan suurelta osin loogista syiden ja seurausten ymmärtämistä, joka sinulta on täysin hukassa. Valitettavasti!

        Logiikka jos mikä on tiedettä.


      • > Kansanparantajat ovat käyttäneet ikiaikaisesti termiä suoni tarkoittamaan hermoja.

        Eivätpä ole. Hermosto on jotakin, joka on ihan tieteen keinoin ihmisestä ja eläimestä löydettyä. Ruutuhyppelyä hörhöltä. Ellet todista väittämääsi, siis.

        > Suonihan tarkoittaa mm. vesisuonta.

        Ei ole olemassa "vesisuonia". Pohjavesi ei virtaa jonkinlaisissa "suonissa" vaan on maaperässä lähes paikallaan tai hitaassa liikkeessä ja purkautuu lähteistä sademääristä riippuen.

        > Ei siis ole jäsenkorjaajan vika, jos sinä kuvittele, että kyse on verisuonista.

        Sivuunvetoa ja neuvostotyylistä minkä minä sille mahdan -olankohauttelua.

        > Kuka siinä yrittää tieteen keinoin ymmärtää jotain??

        Lisää sivuunvetoa--tai sitten vilpitön vihjaus siihen, että haluaisit sittenkin ymmärtää tiedettä. Tervetuloa aloittamaan siinä tapauksessa.

        t. Vappu Pekonen


      • Uuttako kirjoitti:

        > Niin saadaan tieteessäkin tuotettua uutta tietoa tuhansien vuosien tiedosta ja kokemuksesta....

        Mitäs uutta tietoa se on, josvain vanhan tiedon päälle rakennetaan? Samalle perustalle tehdään vain kerroksia lisää!

        Opiskele informaatioteoriaa, niin opit ymmärtämään tiedon käsitteen.


    • Kolikärrynakseli

      Paperiarkkipiispalle

      Kerropas, miten avomurtumaa, puhjennuta umpisuolta, suolitukkeumaa, keuhkosyöpää, sydäninfarktia ja monivammapotilasta hoidetaan vaihtoehtohoidoilla. Miten hoidettiin ennen ja nyt? Entä kallovammat?

      • Minulla ei ole käytetttävissäni luotettavaa (tai muutakaan) tutkimustietoa vaihtoehtohoitojen toimivuuden tasosta nyt tai ennen luettelemiesi vammojen ja sairauksien hoidossa. Voin vain arvailla, mutta koska olen tieteellisesti suuntautunut, pidättäydyn arvailusta.


      • HoidotHallinnassa

        Ennen laitettiin arkkuun!
        Ja nyt laitetaan THL:n arkkuun!
        Kallovammat suoraan kirstuun!


    • Homeotiede

      Homeopaatit ei rikastu ainakaan Intiassa missä olen opiskellut homeopatiaa. Siellähän se on yleistä, eikä kenellekään tarvitse mainostaa tai tyrkyttää sitä, kun melkein kaikki tietävät ja käyttävät homeopaattisia valmisteita. Tiede ei taida valitettavasti kiinnostaa siellä juuri ketään käytännön kokemukset kyllä. Hiukan Intialaisia hoitokeinoja ja homeopatiaa yms sekoitettuna, jos kiinnostaa, http://proutscandinavia.blogspot.com/2017/06/cure-for-common-health-issues.html

      • keptikko

        Kiinnostaa tosi paljon, sillä tarvitsen hoitoo, ku koululääketiede ei osaa auttaa ,vaan yrittää myrkytyää mut.


    • hankin.pimennysverhot

      Kyllä 100 % on monessa asiassa ylioptimistinen tavoite...täällä silkkaa caissee. Hyviltä ihmisiltä saa tarpeellisia neuvoja kun sain valoisan ajan aamuöisiin heräämisiin.

      • pennin_jänis

        Kirjoituksestadi päätellen, olet vain pelkkä caisse!


      • LN900
        pennin_jänis kirjoitti:

        Kirjoituksestadi päätellen, olet vain pelkkä caisse!

        Oletko lehtori tai rovasti?


      • pennin_jänis
        LN900 kirjoitti:

        Oletko lehtori tai rovasti?

        Ei, vaan olen naamioitunut psperiarkkipiispa ja ttällä hetkellä olen hassu_tuttuna!

        t. Aito hassu_tuttuna PAP/HKL/VVT/NPS/MKK/...
        --
        signature q8RXhu
        Ko


      • Murskan_testaaja
        LN900 kirjoitti:

        Oletko lehtori tai rovasti?

        Olen paperiarkkipiispa.


    • taalanJänis

      Paperiarkkipiispa käyttää myös nimimerkkiä pennin_jänis!

    • siltä.vaikuttaa

      Onko siis aapeekin sama mukauskovahörhö kuin tuo runojen lainailija?

      • korvavalojuovaluoti

        Tuo runoilija on itse paperiarkkipiispa.


    • SininenTulevaisuus

      Tuomme tieteen 100% varmuudella tänne jne... No hyvä. Joko Sipilän hallituksen aikana?

    • apukoulunopettaja

      Eikö paperiarkkipiispa osaa edes lukea?
      Tämä palsta on vaihtoehtoiset hoidot.
      Tämä ei ole tiedepalsta!
      Kannattaa mennä takaisin apukouluun opettelemaan tavaamista ja sitten lukemista.

      • hokkuspokkushoito

        Logia pääte ei tee teologiastakaan tiedettä. Vaihtoehtooista hoitoa on jos ilman lääketieteen edustajan ehdottama hoito toimii tai sitten lääkkeettömästi.


      • Arska-Tero
        hokkuspokkushoito kirjoitti:

        Logia pääte ei tee teologiastakaan tiedettä. Vaihtoehtooista hoitoa on jos ilman lääketieteen edustajan ehdottama hoito toimii tai sitten lääkkeettömästi.

        Vaihtoehtohoidot ovat parasta hoitoa maailmassa.


    • Justin.Silli

      Aloittaja on todellinen idiootti.

    • Arska-Tero
    • Asiantuntija10

      Onhan se ihan Kiva seur
      Ata tätä täysin kajahtanutta mielenterveystoimiston mitä se Kekki seuraksi!
      Tunnen tyypin, täys käveli ilman hoitoa .
      Vaarallinen kaikille naapureilleelleen.
      Ja luulee vielä. Olevansa. Jopa piispa.

    • LånginToivo

      Olen todellinen tiedemies!

      Signature paperiarkkipiisps

      Alias

    • Anonyymi

      Palstan pahimmat saastuttajat ovat=nälkäpalkkasoturi, pippuri Tiina, possunturaaja, Siiri suutin, kuhne-alli, kuutin silli, paavin anoppi, kurjan noppa, testerirommi, Kullervon pellit, kuppia Trollille, kuppini. tappaa, KAPPELIN PIHVI, TUHISEVA-RASSU, villi kuttu, Keppihellari, pidetty veli, possunturaaja, Kirsi vackelin, tuhoavakossu, veli Pirinen, kumuloitu silli, putkalukki, Herttoniemen poppikoulu....... Jne......... Jne.....
      Ja kymmeniä muita samanlaisia seksifriikin luomuksia.

      MIKSI TÄLLAINEN KUSIPÄÄ SEKSIFRIIKKI SAA JATKUVASTI KIRJOITELLA PALSTALLE, EIKÄ YLLÄPITO TEE YHÄÄN MITÄÄN????????????????
      Kyselee a-siallinen satunnainen kirjoittelija

    • Anonyymi

      Palstan pahimmat saastuttajat ovat=nälkäpalkkasoturi, pippuri Tiina, possunturaaja, Siiri suutin, kuhne-alli, kuutin silli, paavin anoppi, kurjan noppa, testerirommi, Kullervon pellit, kuppia Trollille, kuppini. tappaa, KAPPELIN PIHVI, TUHISEVA-RASSU, villi kuttu, Keppihellari, pidetty veli, possunturaaja, Kirsi vackelin, tuhoavakossu, veli Pirinen, kumuloitu silli, putkalukki, Herttoniemen poppikoulu....... Jne......... Jne.....
      Ja kymmeniä muita samanlaisia seksifriikin luomuksia.

      MIKSI TÄLLAINEN KUSIPÄÄ SEKSIFRIIKKI SAA JATKUVASTI KIRJOITELLA PALSTALLE, EIKÄ YLLÄPITO TEE YHÄÄN MITÄÄN????????????????
      Kyselee a-siallinen satunnainen kirjoittelija

    • Anonyymi

      Paperiarkkipiispalla on vain usko tuonpuoleiseen, mutta ei mitään näyttöä!!!!!
      Paperiarkkipiispa sitoutuu uskoon, eikä tieteeseen!!!
      Paperiarkkipiispa on tieteen vihollinen eli uskoo yliluonnollisiin asioihin, joita ei ole olemassa!!!!

      Rährährährähäääääää!

    • Anonyymi

      Kannattaa tilata Tieteen Kuvalehti, sieltä saa paljon tietoa nykytieteestä.
      Minulle tulee ja olen tosi tyytyväinen.

      • Anonyymi

        Kerrotaanko siellä myös yllä olevasta tieteestä?


    • Anonyymi

      Meidän jengi on noudattanut tiukasti ohjettasi ja emme ole käyneet kuukauteen palstalla. Voisitko nyt palkita meidät vaikka hyvällä päivällisellä?
      Eräs ystäväperhe kertoi olleensa luonasi hyvällä päivällisellä ja se oli ollut seuraavanlainen:
      Alkupaloiksi: Kuutin-silliä testerirommilla.
      Pääruoka: Turon-possua pasta-pedillä.
      Jälkiruoka: Wiskiä-tutuille kahvin kera.
      Oli kuulemma ollut oikein hyvää ja maukasta.
      Koska kutsut meidät päivälliselle luoksesi?

      Kutsua odotellen meidän jengi:
      Nälkäpalkkasoturi nimeltään Matti, tutuille Masi,
      Paperiarkkipiispa alias Jällivaaran-Kurkimies,
      Keppihellari, tutuille Veli Pirinen,
      Kuhne-Alli alias paavin anoppi,
      ja tietysti MINÄ, palstan paras Toivo!

    • Anonyymi

      Meidän jengi on noudattanut tiukasti ohjettasi ja emme ole käyneet kuukauteen palstalla. Voisitko nyt palkita meidät vaikka hyvällä päivällisellä?
      Eräs ystäväperhe kertoi olleensa luonasi hyvällä päivällisellä ja se oli ollut seuraavanlainen:
      Alkupaloiksi: Kuutin-silliä testerirommilla.
      Pääruoka: Turon-possua pasta-pedillä.
      Jälkiruoka: Wiskiä-tutuille kahvin kera.
      Oli kuulemma ollut oikein hyvää ja maukasta.
      Koska kutsut meidät päivälliselle luoksesi?

      Kutsua odotellen meidän jengi:
      Nälkäpalkkasoturi nimeltään Matti, tutuille Masi,
      Paperiarkkipiispa alias Jällivaaran-Kurkimies,
      Keppihellari, tutuille Veli Pirinen,
      Kuhne-Alli alias paavin anoppi,
      ja tietysti MINÄ, palstan paras Toivo!

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe