Khaolak Laguna Resort

paratiisistapalannut

Vähän aikaa sitten palattiin ko. hotellista ja tässä vähän infoa ketä kiinnostaa. Majoituimme bungalowissa mutta kävimme myöskin tuttujen hotellihuoneessa vilkaisemassa minkälaista siellä on. Bungalowin koko oli vähän yli 50 neliöö, hotellihuone suurin piirtein saman suuruinen. Bungalowit sijaitsee lähempänä rantaa. Sekiä bungaloweissa että hotellihuoneissa tilavat parvekkeet/verannat. Kylppärissä amme suihkukaappi (tilava), on shampoota, hoitoainetta, suihkugeeliä, palasaippuaa, kosteusvoidetta, hammasharjat tahnat, parranajovälineet, suihkumyssyt ja varmaan oli muutakin mitä en muista, aina kun jotain käytti siivoojat toivat uutta tilalle. Pyyhkeitä 3 kokoa rantapyyhkeet ja nämä vaihtoivat aina kun käytetty, kylpytakit ja yöpuvut löytyy myös. Huoneissa on tallelokero ilmainen. Taulutv, kanavia muistaakseni 36 (kaikki ei näkynyt aina), oli ainakin yksi kanava mistä tuli elokuvia ja niitä ei ollu dubattu. Uutisista näkyi ainakin BBC (kovin paljon ei tv:tä tullut katsottua). Ilmainen wifi koko hotellin alueella joka toimi erittäin hyvin ainakin meillä, tosin emme puhelimia käyttäneet kuin bungalowilla pääasiassa. Pari kertaa huoneessa vilahti gekko, muita eläimiä emme huoneessa sisällä nähneet. Ulkona tosin hotellin alueella liikkuu liskoja, suurimmat parin metrin luokkaa. Ei näy olevan haittaa ihmisille, mutta en kuitenkaan silittelemään niitä menisi. Lisäksi hotellin alueella on jotain oravan-tyylisiä eläimiä jotka hyppeli katoilla ja puissa. Lintuja on ja laulavat iloisesti. Hotellin alueella olevissa "lätäköissä" sammakoita jotka joskus iltaisin kurnuttavat melko kovalla äänellä.
Hotelli sijaitsee ihan rannalla. Uima-altaatkin on, emme kertaakaan käyneet kun meri oli ns. lähempänä meitä. Aurinkotuoleja paljon, allasalueen tuolit näytti olevan varattuina heti aamusta, me yleensä olimme respasta katsottuna vasemmalla rannan lähellä nurmialueella ja siellä oli vapaita tuoleja yleensä vielä iltapäivälläkin. Johtuneeko siitä että oli varjoisampi paikka.
Hotellissa on spa josta sai monenlaisia hoitoja. Kävimme hieronnassa pari kertaa sekä jalkahoidot, pedikyyrit ja manikyyrit tuli otettua. Kylällä ja rannalla halvempaa. Kuntosali löytyy ja siellä näytti olevan myöskin personal trainer käytettävissä ainakin joinakin päivinä. Muitakin aktiviteetteja hotelli järjestää, mm. rannalla lentopalloa ja jalkapalloa (jos on osallistujia), joogaa ym. liikunnallisia juttuja, vihanneskaiverrusta, pyyhkeiden taittelua, lelujen tekoa, thai-hieronnan perusteet, kokkauskursseja jne.
Aamiainen oli monipuolinen ja aamiaisravintola tilava, aina löytyi vapaita pöytiä mihin aikaan vaan. Rannalla oli sitten ravintola missä tarjoilivat lounasta ja päivällistä. Kerran syötiin illalla buffetista ja ruoka oli todella hyvää. Hinnat kyllä melko kalliit verrattuna kylän ravintoloihin. Hotellilla on myöskin pesulapalvelu, hinnoittelu per vaatekappale, kylällä pesuloissa 80 THB/kg silitettynä.
Lähimpään kauppaan 500 m, kauppa on pieni mutta sieltä saa juomaa ja pikkupurtavaa, hyttysmyrkkyä ym. pientä tarpeellista. Suurempi kauppa Nang Thong Supermarket on sitten alle 1 km:n päässä.
Hotellin henkilökunta todella ystävällistä, iloista ja palvelualtista. Erinomainen hotelli sekä lapsiperheille että ilman lapsia matkustaville. Kysykää lisää jos joku asia askarruttaa. Terkkuja m.y.m.:lle ja kiitos mukavista tarinoista ja vinkeistä!

9

308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olipas hieno kuvaus. Kiitos myös terveisistä :)
      Uskon että kirjoituksesi on hyvin luettu, kun matkaajat alkavat etsimään seuraavan sesongin matkojaan. Uusimmat kuvaukset aina kiinnostaa.

      Hotelli kyllä on houkutteleva. Paljon on ajateltu matkaajia, näkemisen, tekemisen, ja viihtymisen kannalta. Sijaintikin on loistava, jos haluaa hotellin läheltä keskustaa.

      Turhat pyyhevaraukset kun saisi vielä poistettua.

      Itsellä vieläkin vajaa 2kk odottelua :)

      Mukavaa kevään jatkoa.
      t. mies yksin matkalla eli m.y.m

    • piimummo

      Kiitos selventävästä kuvauksesta. Tänne mekin loppuvuodesta. Sitä odotellessa toivotaan koti Suomeen lämmintä kesää.

    • eppäilen

      Onkohan tuo tottakaan???? Oliko samat myös huoneistoissa, vai bungaloveissa vaan?

      • mummut

        Vuosi takaperin oltiin huoneessa ja kyllä meillä oli ihan samat varusteet. Oli rantakassi ja jopa sateenvarjokin. Olimme todella tyytyväisiä hotelliin.


      • enpäeppäile

        Pakko varata ensi talveksi, kuulostaa niiiiiin hyvältä!


    • Uusivuosithaikuissa

      Olen katsonut tätä hotellia vähän "sillä silmällä" että voisi kokeilla. Nyt kiinnostaa, millainen on ravintola- ja shoppailutarjonta lähialueella??
      Olimme Phuketissa Kata Noilla ja hotelli aivan mahtava, mutta matkaa varsinaiselle Katalle sen verran, ettei tehnyt mieli kävellä. Seuraavan kerran siis olisi mukava, jos palveluita on kävelyetäisyydellä!

      • ihmeissään

        Viestin aloittaja, oliko teillä all inclusive, vai kävittekö muualla syömässä? Kerrotko tarkemmin ruuista, jos söitte siinä hotellilla?


    • paratiisistapalannut

      Ei ollut kuin pelkkä aamupala, käytiin kylällä syömässä. Aamupala oli monipuolinen, oli pekonit sun muut eurooppalaiset systeemit mutta myös aasialaista ruokaa, kokit paistoivat kananmunia ja munakasta millaiseksi halusit. Kerran käytiin hotellilla illalla syömässä ja oli kansainvälinen buffet, ruoka oli erinomaista. Toki listaltakin ruokaa saa. Eri iltoina näytti olevan eri teema buffetissa mm. italialainen ja ranskalainen. Ystävänpäivänä tietenkin sen mukaiset ruoat ja kerran viikossa oli merirosvoteema. Meidän aikana sattui myös kiinalainen uusi vuosi. Sitten siellä on mahdollista viettää romanttinen illallinen rannan tuntumassa. On omat kokit ja tarjoilijat jotka valmistavat ruoan melkein vieressä alkuruuista jälkkäreihin. Hinta taisi olla 8900 THB, kerran nähtiin siellä pariskunta ja siinä todella oli oma henkilökunta ja grillit yms. Lounasaikaan grillasivat tai paistoivat ruokaa ja oli melko edullistakin.

    • paratiisista_palannut

      Hotellilta on 500 m keskustaan eli kävelymatkan päässä. Ravintoloita ja kauppoja löytyy kyllä kiitettävästi. Kolme kertaa viikossa on markkinat Bang Niangin puolella, matkaa arviolta 4 km. Ravintoloita on hotellin vastapää tien toisella puolellakin, kannattaa vaan olla tarkkana kun tietä ylittää, se on 4-kaistainen ja tunnetusti siellä vauhti on kovaa. Yhteenvetona erinomainen hotelli ja alue. Kahtena vuonna peräkkäin siellä oltu ja ensi talvena jälleen sinne pakko päästä ;-)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe