Ahdistavia asioita ja ilmiöitä

supernaturalisti

Vuosia sitten aloin kokemaan nukahtamishetkellä kaikenlaisia kummallisuuksia. Yleensä siinä unen ja valveillaolon rajalla tuli leijuva olo ja joskus tuntui että kuin lähtisi vauhdilla lentoon ja kirjaimellisesti tuntu huimaus. Joskus säpsähdin siitä hereille, tietoiseksi missä olen, eli esim. kotona, mutta jonkun aikaa oli ihan mustaa tai mustankirjavansekavaa ja sitten aloin tuntemaan kropan ja sain silmät auki. Oudoin kokemus oli, kun "lensin" nukahtaessani läpi vastakkaisen seinän. Ja vielä kummallisemmaksi asian teki se, että matkalla seinän läpi näin tarkasti ja läheltä tapetin kuviot ja katonrajassa tapetin reunassa tekstiä, joka oli tapetin malli, sarjanumero jne.

Nyt jokin aika sitten alkoi päässä kihelmöinti. Vähän sama kuin se tuttu päänahan kihelmöinti, mutta se tuntui pään sisällä. Samalla olo on alkanut muuttumaan oudoksi. Se tuntuu siltä kuin laajenisin, tai että sisällä kasvaa tyhjä tila mutta se ei kuitenkaan ole tyhjä... ei mun älli riitä kuvailemaan sitä kunnolla. Niskat on ollut jumissa, joten olen ajatellut että se on sitä. Mutta se olo ei hellitä. Tuntuu kuin ajatukset, tai minä, tai joku sellanen, olisi laajemmalla alueella, ei vain pään sisällä. Samalla on alkanu tuntumaan paljon kirkkaammalta ja selkeemmältä, vaikka ahdistus ja pelko näistä oireista häiritsee lähes päivittäin.

Nämä asiat on myös naisystäväni tiedossa, ja hän on niistä aivan yhtä yllättynyt kuin itsekin, paitsi että itseäni pelottaa, että kyseessä on joku syövän tai muun aivosairauden aiheuttama poikkeava tajunnan tila. Olen viime syksystä lähtien tehnyt äo-testejä. Parhaimmat pisteet tuli mensan testistä ja sitten erilaisia tuloksia esim. tiede-lehden sivuilla olevasta testistä. Tulokset on sellaisia, että ei heti uskoisi, kun olen ollut melko average-tyyppi. Sitten kun pelataan jotain tietopelejä, tai joku kysyy jotain, niin löydän vastaukset ihan kuin apteekin hyllyltä. Viimeksi naisystäväni veli alkoi miettimään erään näyttelijän nimeä ja jahkasi että mikä se oli ja on pakko saada tietää kun jäi vaivaamaan. Aloin mielessäni nähdä kasvot ja kysyin että tarkoitatko sitä näyttelijää, joka näyttää vähän Jaques Villeneuvelta. Vastaus oli, että no joo just se mistä ***sta sä sen voit tietää et mä ajattelin vilinööviä? Ja sitten sanoin Christian Slater. Jannu oli ihan monttu auki ja sano että mä olen noita.

Naisystäväni on monta kertaa ollut aika halolla päähän fiiliksissä, kun esim. osaan tukea häntä ilman että hänen tarvii puhua mitään. Mä tunnen ne asiat omassa mielessäni, mitkä vaivaa häntä. Ei niistä mitään kuvia tai sanoja synny vaan pelkästään niitä asioita yksilöiviä tunteita. Vähän niinkuin joku asia vaivaisi itseäni, mutta sen asian pystyn tuntemaan erillään ja tietämään että se asia liittyy naisystävääni.

Sitten tämä muisti... se on todella väsyttävää kun muistan älyttömät määrät asioita ja pieniäkin yksityiskohtia jopa vuosien takaa. Alkaa olla joku Rain man fiilis.

Kahden viikon ja kolmen päivän päästä on pään CT-kuvaus. Psykiatrilla olen käynyt muutaman vuoden aikana aika monta kertaa. Mä olen vaan niin helvetin taikauskonen tyyppi, että tällaset yliluonnollisuudet oikeasti kammottaa ja haluan vaan että kaikki palautuisi taas normaaliksi.

1

154

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • synapsis

   Tajunnan laajentumiseltahan tuo vaikuttaa. Ja olet saanut kolme todistusta tästä, unimaailmassa, omassa fyysisyydessä, ja lopuksi vielä ikäänkuin toisten ajatusten lukemisena.

   Eräs havainto ihmisen sielun rakenteesta. Sielua kuvaa yleensä rakennus, tai sen yksi huone, sen kuutena eri seinäpintana. Kun siis aloit näkemään unta siitä, että leijut huoneesi seinän läpi, tämäkin vastaa sitä seurannutta tapahtumaa, jossa tietoisuutesi laajenee. Jonka tunnet vielä fyysisestikin. Mitä siis synapseissasi tapahtuu tällä hetkellä?

   Jos ei siis ole jostain aivokasvaimesta kyse kuten itsekin epäilit, niin minä itse pyytäisin lääkärejä edelleen tutkimaan vaikkapa magneettikuvauksin aivot, ja sen onko todellakin tapahtunut jokin aivokapasiteetin pysyvä laajeneminen tvs.

   Ja viimeinen havainto: Oletko vaikuttanut ruokavaliolla asiaan? Yleensä varsinkin kalaruoka parantaa aistihavainnoinnin terävyyttä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   3042
  2. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   431
   2601
  3. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   2213
  4. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   2
   2133
  5. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   101
   1657
  6. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   104
   1591
  7. Kun mennään...

   yhdessä petiin... Otathan mut peiton alle? Hyvää yötä toivottaa sun nalle. Oot mun oma hehkulamppu, Kauniimpi kuin nätein kukkakimppu. https://you
   Ikävä
   172
   900
  8. Taitaa olla viimeinen talvi.

   Jos sähkön hinta talvella on 4-5 kertaa suurempi, kuin edellisenä talvena, niin mulla ei ole varaa lääkkeisiin, ei ruokaan, muita laskuja en voi maksa
   Pori
   79
   747
  9. Rölli, tänään aiheena psyykkiset ongelmat

   ja suhdesekoilut. Tasapainoisella ihmisellä on tunteet ja järki sopusoinnussa. Tämä johtaa siihen että, myös parisuhdeasioissa ja rakkauselämän puol
   Ikävä
   149
   658
  10. Selvitetään syyt kalliiseen sähköön!

   Sähkön hinta pysyy hirmukalliina riippumatta kulutuksesta. Nytkin keskellä kesää sunnuntaina yli 30 snt/kWh. Mitä onkaan tulossa talvella? https://ww
   Maailman menoa
   218
   643
  Aihe