pokerstars / 888 pokeri HUIJAUSTA!!!? Isot saitit

pelimerkki222

Olen nyt vuoden verran pelaillut sielä ja 5 vuotta pelannut pokeria ...joten tiedän kyllä tekniikat ja kädet yms perus tiedot ja vähän enemmän ...mutta en usko enään kyllä nettipokerin kannattavuuteen ollenkaan... esim 888 pokeri on täysin casino kuka ottaa rahat pois ...tämän kertoo pelkästään se että pelasin vuoden verran tuhansia käsiä ja okei ..kerran tai kaks voitin 30€ ...muuten tuli pelkkää riveri badbeattiä ..ja kun menin kerran yhteen isompaan turnaukseen maksoin sisään jonku 160€ niin eka tuli AK ..ja floppiin A 5 9 ... erimaata... no en nyt koko käsi historiaa jaksa näpytellä mutta .... loppu peleissä pöydässä oli A 5 9 3 2 ja no melkein allin ..ehkä 5 bigbliendiä jäljellä ... vihu näyttää kortit....2 2 ... eli se pelas muka kaikki korotukset riveriin asti... ei mitään järkeä ja moni pelaaja ihmetteli samaa mite noin järjetön homma voi olla edes mahdollista ...pohja parilla muka maksaa loppuun asti ... sitten tuli AA ... hävisin sen kun toinen sai täyskäden heti floppiin .. jne ... katoin nii jos tuhansista käsistä voitat jonkun 60 € .. niin se ois sama ku laittasit rahas lottoon... ite ymmärsin kyllä että ehkä joskus pokeri ollut kannattavaa ,mutta ny saitit ovat sen verta ahneita että ryöstää vain ja ensinnäkin se että häviät putkeen KK ja AA käsillä molemmat jollekki 37 ofsuitille tekee sivuista epäaitoja ... ja pelkkiä rahastus paikkoja .. tuo raha nyt ei omaa taloutta kaada ,mutta olisi hienoa jos ihmiset pistäis sanaa eteenpäin ja saataisiin sivustot heräämään että ollaan tietosia ja ehkä pikku vastarintaa ;) koska mehän ollaan ne ketkä niille maksaa siitä että ne saa otettua rahat pois ? pikku isku vyön alle tekis niille hyvää ...tai jos oikeen rohkeita ootte nii pelatkaas jokunen kymppi vaikka ja todetkaa ite sama ... eka se antaa ehkä jonku verran ,mut sit se oliki vaa alamäkee vaikka seisosit päälläs ilman päätä ..:D täh ? okei .. oon puhunu "ugh"

3

56

  Vastaukset

  • Joo olen saman.huomannut.Mutta kattokaas keulimsta kun saitt on vähemmän
   rigget.SHARKSCOPE ja niccini. 2f4youscokker !

  • Jos vaikka opettelisitte pelaan? löysin youtubesta tämmösen eli ei ainakaan ole rigged? tai en tiä joillekkin on? joillekin ei ? mutta omasta mielestä EI tosiaan ole

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefan on puhunut Seiskassa: Naapurien juoruaminen ei häntä haittaa.

   Stefan kertoo, että rakentaa Sofian kanssa kotia tietoisena naapureiden katseista, eikä häntä haittaa, vaikka naapurit soittelevat heistä lehteen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   8798