Lestadiolainen Sipilä ja Paavo Väyrynen

Jatkossa kaikki kunnon keskustalaiset tulee äänestämään Paavo Väyrysen puoluetta.

22

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uraah

      Ainoastaaan tyhmin kansa äänestää tällista omaan taskuun vetäjää. Voi tyhmä kansa, miä liikkuu päässäsi

    • puavonpökäle

      Totta kait kaikki äänestävät Puavoa, aina enemmän toisia ihmisiä ja maan etua ajattelevaa edustajaa, joka laittaa maan asiat kuntoon kertaheitolla, ajattelematta koskaan omaa etuaan!!! BBBBBBBBBBUUUUUUUUUUAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • tullaantullaantullaan

      Kuuleppas jarmo pennanen eikait se sulle kuulu ketä kaikki persut tulevissa vaaleissa äänestää. laita teevesi kiehumaan täältä pysäkinputsaajapoikien kanssa tullaan.

    • 9000998

      Pitää olla melko matalaotsainen jos meinaa isänmaan petturi väyrystä -putinin kätyriä- äänestää.

      • Hankkijanlippis

        Sellaisella joka äänestää EK:n juoksupoikaa Sipilää, niin ei ole otsaa olemassakaan. Lisäksi lapsuuden lantatunkion hajut ovat heiltä tuhonneet aivot.


    • 4762
      • SipiläOnLesta

        Samaa lestailua ja samaan uskonlahkoon kuuluvaa on lesta Sipilän rauhansanalaisuus. On se kumma kun kepulit eivät voi edes tätä asiaa tunnustaa. Pitää tässäkin venkoilla ja väittää jotakin muuta. Sipilä on lesta ja sillä sipuli.


      • rukoillaanaamusella

        kyllä väykä ei pysty samaan kun soini lupasi vaaleissa rajoittaa maahantunkeilijoden tuloa mutta kuinkas kävikään kun pääsi valtaan tuli 40 000 uutta matua elätettäväksi tähän ei pysty edes paavo väyrynen


    • uffaffaa

      Onko ne nämä Sipilä ja Väyrynen kajaanilaisia, vai miksi tällainen aloitus?
      Vai vituttaako pennasta? Taas.

      • eisipilästäolemihinkään

        Ei ole Esko Ahokaan kajaanilainen mutta kirjoitanpa silti siitäkin.Taitaa olla Sipilän takapiruna ja harhaanjohtajana.

        Enempi Väyrynen on oikeassa kuin nuo kaksi kokoomuksen ottopoikaa, joita kokoomus taluttelee mielin määrin kuin pässiä narussa.


      • kokoomuksenkieroilijat
        eisipilästäolemihinkään kirjoitti:

        Ei ole Esko Ahokaan kajaanilainen mutta kirjoitanpa silti siitäkin.Taitaa olla Sipilän takapiruna ja harhaanjohtajana.

        Enempi Väyrynen on oikeassa kuin nuo kaksi kokoomuksen ottopoikaa, joita kokoomus taluttelee mielin määrin kuin pässiä narussa.

        Katainen Euroopasta kavereineen kirjeitä lähettelee. Stubbi niitä esittelee ihmisille.

        Täällä ne sitten on oikein Pääutislähetyksen totisina aiheina.

        Sehän on helppoa kuin heinänteko tuo ihmisten vedättäminen.


      • erkkimoilanen

        Sipilä on niitä Puolangan lestoja ja Kajaanissa armeijan käynyt.
        Sipilä on lisäksi Suomen historian huonoin pääministeri.


      • niinseolikin

        Sipilätä on puolangalla kouluaikoina pyöritelty kinoksessa mennentullen. Kaikki nykyiset esimerkkikansalaiset on saaneet maistaa lumikinosta ja kesällä kusiaispesää.


    • HyväPaavo

      Politiikka ja Keskusta on menny siihen suuntaan, että siinä Paavokin alkaa tuntua oikelta kunnon Keskustalaiselta ja ihmiseltä verrattuna nykyisiin kansan kusettajiin.

      • keskustaalamäessätaas

        Näin se nyt vaan on. Keskusta isona puolueena ei ole onnistunut Paavo Väyrysen puheenjohtajuuden jälkeen löytämään yhtään kunnollista johtajaa itselleen.

        Ihan sama vaikka Paavo Väyrynen olisi ollut koko ajan sen puolueen puheenjohtajana. Sitä en osaa sanoa olisivatko asiat nyt paremmin.

        Huonommin ne eivät ainakaan voisi olla,kun katson tämän päivän tilannetta. Kerkiää seuraaviin eduskuntavaaleihihin tultaessa puolueen kannatus mennä vaikka kuin alas tällä menolla.

        Aina sama virhe. Otetaan Kokoomus rinnalle. Kokoomus pitää huolen siitä, että lasku lankeaa aina Keskustan maksettavaksi.

        Ei tässä enää muu auta kuin odottaa, mitä tuo Paavo saa aikaiseksi. Onko hänellä oikeasti mahdollisuus nyt toimia vai onko se pelkkää sanahelinää.


      • inhottavaainhottavaa

        Tietäähän sen kun herra insinööri on järjestelemässä asioita Suomen ja kaikkien parhaaksi. Oma etu se on hälläkin ensin.

        Meidän suvussa on vain yksi insinööri. Ja se on tehnyt niin pahaa jälkeä, että koko suku saapi koota voimansa yhteen että asiat saadaan selvitettyä sen jäljiltä!

        Eikä ole kaukana etteikö siihen vielä perr...le tarvita poliisiakin.


    • puavonpökäle

      Seuraaviin vaaleihin on vielä pitkä aika ja tekin valittaja pellet tulette äänestämään, kuten viime vaaleissakin, koska Suomi on lähtenyt nousuun Sipilän toimesta!? Valittajat, olette todella lyhyt muistisia!! Kuinka kävi viime hallituskaudella, kun oli ne teidän kannattamat vasemmisto/ viherpiipertäjät siellä?? Ei sen huonompaa hallitusta voi ikinä tulla maahamme!! Eivät saaneet yhtään mitään aikaan, muuta kuin helkkaristi velkaa ja vielä äänestivät lopussa omatkin esityksensä nurin!! Te helkkarin ruikuttajat vielä viitsitte kommentoida, nykyistä hallitusta eka vuoden jälkeen, joka todella yrittää saada Suomen nousuun, mutta ketkä panee hanttiin?? No tietenkin kommareiden ammattiliitot!! Mistään saavutetuista eduista ei voi luopua, vaikka sitten lisää velkaa otettaisiin!! Kiittäkää SDP: tä, Kommareita, viherpiiperöitä, jos yhteiskuntasopimus kaatuu ja meille koittaa vaikeat ajat, että velanotto saadaan joskus taittumaan! Miksi helkkarissa te idiootit syytätte hallitusta, joka edes yrittää saada lapsillemme paremman, velattoman tulevaisuuden?!

      • kyllämuistetaan

        Kyllä siellä edellisessä hallituksessa oli erittäin näkyvässä roolissa Kokoomus sekoomus. Ne sekoilut muistetaan.

        Katainenhan sieltä lähti Eurooppaan..........pakoon vastuuta.

        Sipilän tarkoitus kyllä tiedetään, mutta ei olla tyytyväisiä hänen tapaansa pelotella ja uhkailla ihmisiä. Nytkin tämä työmarkkinoiden hämmentäminen---- paljon porua ja vähän villoja. Sipilällä on valta noussut päähän --- myönnetään ettei hän tosin ole ensimmäinen, jolle on noin käynyt.

        Sitä pitäisi kunnioittaa muita ihmisiä eikä toimia niin kuin joku ylempänä muita oleva ylimmäinen käskynjakaja. Vasta toisen ihmisen huomioon ottaminen takaa sen, että on mahdollisuus tehdä yhteistyötä.

        Eikö siellä sanassakin sanota jotain siihen suuntaan, että kuka teistä tahtoo olla ensimmäinen, olkoon toisten palvelija...........


    • Oman-etusi-puolesta

      Hyvät Ihmiset!
      Teillä on nyt mahdollisuus toimia konkreettisesti itsenne puolesta. Se on huomattavasti tyhjää kirjoittelua parempi keino hyvien asioiden edistämiseksi.
      Sinä ja vain Sinä voit nyt edesauttaa omaa etuasi osallistumalla Kansalaispuolue ry:n puolueeksi rekisteröimisen tukemiseen täyttämällä rekisteröinnin kannattajakortin ja tulostamalla sekä allekirjoittamalla sen ja lähettämällä kortin postitse osoitteeseen: Paavo Väyrynen, Pohjantie 34, 94400 Keminmaa.
      Puoluerekisterikannatuskorttia ei säädösten vuoksi voi allekirjoittaa sähköisesti, joten se on henkilökohtaista käsin allekirjoitusta varten tulostettava allekirjoitettavaksi! Ne, joilla ei ole tulostinta, voivat pyytää korttilomakkeen tulostamista jossakin palvelupisteessä, taikka saada sen esim. muulta lähihenkilöltään. Kortin voi pyytää myös sähköpostiosoitteesta: [email protected]
      Rekisteröintikannattajakortin saatte esille alla olevasta nettiosoitteesta:
      http://www.paavovayrynen.fi/wp-content/uploads/2016/02/kansalaispuolue_kannattajakortti_a4_w2.pdf
      Toimikaa nyt oman etunne puolesta!

    • puavokki

      Äänestä ja kannata Puavoa. Tosi isänmaan ystävää!! BBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUAAAAAAAHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Hauskaa-on

        Niin, noin hauskaa se on jo, kun sait tietää, ketä äänestät. Odotapas sitä hauskuutta äänestämisesi jälkeen.


      • Tyhjän_nauraja

        Miten se menikään, että räkänokastakin mies tulee, mutta ei tyhjän naurajasta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      140
      2030
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      171
      1220
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1137
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      167
      994
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      93
      916
    6. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      60
      860
    7. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      859
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      804
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      780
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      117
      688
    Aihe