PESUTUVAN KÄYTTÖ

RAHOLASSA

Meidän kerrostalossamme on aina ovet auki pesutupaan ja kuivaushuoneeseen. Maksaa saa omantunnon mukaan!!! Ei ole oikein muita kohtaan. Kuka maksaa??

6

1519

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikki.maksaa

      Meillä on maksuton pesutuvan ja kuivaushuoneen käyttö myös taloyhtiössä. Ei tarvitse maksaa edes omantunnon mukaan.

      Kerrostalossa kaikki maksavat. Onhan jokaisen mahdollista sitä käyttää, miksei se olisi oikein muita kohtaan? Meillä lähes kaikilla on asunnossa oma pyykinpesukone, monet käyttävät vain kuivaushuonetta tai ei sitäkään. Aina pääsee pyykille samana päivänä kun on tarvis, ei ole ruuhkaa.

      Itse käytän myös pyykinpesukonetta. Sinkkuna ei tule paljon pyykkiä, kerran pari viikossa käyn pistämässä koneen pyörimään. Asunnon pesuhuone on niin pieni etten viitsi sinne pesukonetta ängetä.

      • likaista

        Meillä taloyhtiössä on suuret vesimaksut!!! Ei ole oikein että kaikki maksaa, vaikka eivät käyttäkää. Taloyhťiössä asuntoja 110 ???? On kallista.


      • kaikki.maksaa

        No on ne taloyhtiön vesimaksut yhtä suuret vaikka jokainen pesee pyykit (ja astiat) omalla koneella, ellei sitten yhtiössä ole asuntokohtaisia vesimittareita, jolloin jokainen maksaa kulutuksensa mukaan.

        Meillä ei ole mittareita, joten sinänsä sama missä pesee - asunnossa vai pesutuvassa. Taloyhtiö maksaa kaikki vesilaskut ja jyvittää sen nuppiluvun mukaan meille.


      • vesiselväjuttu
        likaista kirjoitti:

        Meillä taloyhtiössä on suuret vesimaksut!!! Ei ole oikein että kaikki maksaa, vaikka eivät käyttäkää. Taloyhťiössä asuntoja 110 ???? On kallista.

        Kaikki käyttävät vettä,kaikki maksavat veden käytöstä;)


    • Hoover7682kotona

      Persaukiset juopot käyttää taloyhtiön koneita.

    • pölyisyys

      Miksi ihmeessä siellä edes sitten sitä omantunnon mukaan maksamista edes ehdotetaan. Olkoot sitten ilmainen.
      Voithan sinäkin käydä siellä pesemässä pyykkis... ei kukaan kiellä. Vesimaksu (ilman omaa mittaria) on kuitenkin kaikille sama.
      Meillä ei ole pesutupaa, kuivaushuone kyllä. Pesutupa olis kyllä hyvä olla, mutta varmaankin koneiden rikkoutumisen takia ei haluta pitää. Mutta sitten taas se, että köyhän vuokralaisen ei tarvis omaa konetta hankkia... ja saati se jos oma kone menee rikki. Kuivaushuoneen siivouksesta ei ole tietoa, kenen se pitäisi hoitaa. Jumalattomasti pölyä, seinät likaiset (ilmeisesti pölyä myös niissä), itse en juuri tuon pölyn takia vie. Yhdessä vaiheessa kyllä käytin sitä kuivaushuonetta, mutta itse sitten putsasin lattian pölystä omilla pölyliinoilla... en viitsi tuhlata omia rahojani... joten kuivatan nyt sitten kylpyhuoneessa. Se on muuten kiva, kun kesällä vaikka pihalla on pyykkinarut, ja luonnon keskellä asutaan, ei liikennettä, niin modernit naiset veivät pyykkinsä sinne pölyiseen kuivaushuoneeseen sähköllä kuivattaviksi. Hih ja heh.

      Mitä se mulle kuuluu, ei mitään, mä oon vain vuokralainen osaketalossa. Siksi toisekseen, kun ei sillä kuivaushuoneessa ole edes ohjetta miten sitä kuivuria käytetään... Mut sekään ei ole mun huoli enää, mä en sinne pölyihin pyykkejä vie, se on hirvittävä kutina sitten, kun pussilakanat ja lakanat ovat pölyisiä. Yritin kerran talon siivoojalta kysyä tästä kuivaushuoneesta, mutta kun se on ulkomaalaistaustainen niin se ei ymmärtänyt kysymystä, pyöritteli vaan päätään, kuului kyllä sitten seuraavan kerran kun rappua siivos niin soittelevan jolleen tai joku soitti sille ja jotain pölyisyydestä se puhui se siivooja... Olis vissiin pitänyt mennä näyttämään tuo kuivaushuone ja kysyä että tätä mä tarkoitin. Mutta toisaalta eihän se raukka sinne edes siivoamaan pääsis, kun siellä on jatkuvasti pyykkejä... tai ehkä ei enää, mutta yhdessä vaiheessa kuului olevan kuivuri päällä miltei joka ilta kun ulko-ovesta ulos meni, sen rapun oven vieressähän se kuivaushuone on....

      Ketä kiinnostaa. Ei mua ainakaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1955
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1878
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      139
      1430
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe