Mitä mieltä Fivaldista?

ÄläotaFivaldia

Päivitimme isännöintiohjelman Fivaldiin ja kadumme tätä katkerasti. Ongelmista ja hinnoista voisi kirjoittaa sivutolkulla. Mitä voisi tehdä kun Vismasta ei saa oikeita ohjeita ja esim. vesilaskutus kestää edelliseen verrattuna kymmenkertaisesti?

21

5403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Domus_pelissä

      Olen käyttänyt Fivaldia 2 kk. Vaikutti huonolta ja kankealta.

      Nykyisessä työpaikassa käytössä Domus. Toimii hyvin.

    • jensen

      Ihan OK, ilmeisesti pian tulossa Javan muutosten myötä isompi päivitys koko ohjelmiston toimivuuteen.

      Domus on ihan erilainen, ei oikeasti "pilvi"ohjelmisto. Omalla palvelimella parempi, mutta tietysti silloin hankalemmin saavutettavissa toimiston ulkopuolella. Osin kattavampi, mutta ohjelmiston historian ja purkkaviritysten myötä osin todella herkkä kaatumaan jolloin menettää kaikki työvaiheet edellisen tallennuksen jälkeen.

    • Fivaldin_käyttäjä

      Vaihdoimme Domuksesta Fivaldiin viitisen vuotta sitten. Olemme olleet tyytyväisiä tuotteen laatuun ja käytettävyyteen ja kaikki isännöitsijämme ovat pitäneet muutosta hyvänä. Sähköinen laskunkierrätys on todella hieno ja samoin tuotteessa on muita hyviä ominaisuuksia. Kokonaisuudessaan tuote on erittäin hyvin tehty ja se on aivan eri vuosituhannelta kuin Domus, joka muistuttaa lähinnä Windows 3.1 ajan ohjelmistoa.

      Norjalainen Visma on tunnettu eteenkin Netvisor -tuotteen härkistä lisälaskutuksesta kun tuote on päässyt juurtumaan organisaatioon. Pelkäsimme hinnankorotuksia kun Visma osti Finnvalli Oy:n osakekannan 2014, mutta hinta pysyi jokseenkin samana kuin aiemmin. Nyt keväällä 2016 tilanne muuttui kertaheitolla ja Visma on lähettänyt täysin kohtuuttomia ja samalla aiheettomia laskuja. Yhden laskun summa normaalien kuukausiveloitusten päälle oli lähes 1 500eur (alv 0%) ja vastaavia laskuja on mennyt muillekin tutuille isännöitsijätoimistoille jossa Fivaldi on käytössä. Aiheettomalla laskulla tarkoitan sitä, että mitään sopimusmuutosta ei ole tehty ja Visma ei ole pystynyt edes kertomaan(!) tuon lähettämänsä laskun laskutusperustetta. Osa toimistoista laskuttaa nämä hinnankorotukset suoraan isännöimiltään taloyhtiöiltä jyvittämällä Fivaldi laskut tai könttähintana ns. 'ohjelmistomaksuna', mutta toisaalta taas osalla toimistoista ohjelmistomaksut kuuluu hintaan. Itse kuulumme tuohon jälkimmäiseen leiriin, joten Finvallin lisälaskutus on jo nyt yhtiömme pienestä tuloksesta pois.

      Eli tuotteena Fivaldi on erinomainen, mutta Visman ostettua Finnvalli Oy:n on laskutus lähtenyt siirtymään Vismalle tuttuun suuntaan. Mikäli tuohon älyttömään laskutuskikkailuun ei tule muutosta, lähdemme seuraavan vuoden aikana hakemaan Fivaldille korvaajaa.

    • vismasyylä

      Kiertäkää kaukaa kaikki Visman tuotteet ja ohjelmistot. Kaikki maksaa erikseen, aikataulut ei pidä ja yksikertainenkin asia vaatii "konsutointitiimin".
      Suosittelen pienempiä taloja, joissa palveluakin vielä on.

    • TotuusSatuttaa

      Olen jutellut Visman edustajankin kanssa Fivaldista. Valitettavasti isännöinti on Suomessa toimialana liian pieni Vismalle, jotta tuotetta voisi ylläpitää Fivaldin hinnoittelulla. Vismalla on henkilökuntaa enemmäin kuin koko isännöintialalla Suomessa ja yrityksen fokus ei ole isännöinti. Asiakasvirta vie poispäin Vismasta ja se ei tiedä hyvää Fivaldin tulevaisuudelle. Ja toisaalta ymmärrän sen hyvin. Nähtäväksi jää jatkuuko edes isännöintiohjelmiston elinkaari kun Asrek tulee ja vaatii mittavat muutokset ohjelmistoon.

    • Vismaa

      Kiertäkää kaikki Visman tuotteet kaukaa- laskutus tulee olemaan aina yllätys. Visma esimerkiksi Fivaldista laskuttaa verkkolaskujen lähetyksestä ja arkistoinnista - ja voisivat itse esim. laittaa verkkolaskutuksesta ja arkistoinnista tulevat kulut samalle laskulle, mutta eivät tuota varmasti tee, koska saavat tuottoa siitä, että lähettävät omia verkkolaskujaan erikseen useamman eli ripottelevat useammalle laskulle ja mitä useampi verkkolasku, sitä enemmän verkkolaskutuksesta Vismalle sen omista laskuista palkkiota ja sitä enemmän vie myös laskutettavaa arkistotilaa, joten tietää Vismalle varmaa lisätuloa....osaavat asiakkaan hyväksikäytön

    • Anonyymi

      Fivaldista minulla ei ole kokemusta, mutta Domuksesta on. En mene työpaikkaan, jossa on Domus käytössä. Muistuttaa liikaa DOS-aikaa.

    • Anonyymi

      jos haluaa isännöintiin ohjelman, joka on sieltä ja syvältä - niin ottakaa Fivaldi - katumuksen ja vitutksen määrä tulee olemaan suuri

    • Anonyymi

      Hei,

      Fivaldi on ihan toimiva ohjelma verrattuna Domukseen.
      Domus toimii hyvin pienessä toimistossa, jossa on aikaa ja rauhaa tehdä asioita moneen kertaan. Esim. kirjanpidon vientien korjaaminen on paljon hitaampaa ja massojen käsittely kankeaa. Fivaldissa sen sijaan vientien korjaukset ja massa-ajot ovat huomattavasti helpompia. Pakko vähän antaa positiivista kommenttia.

      • Anonyymi

        Domus pelaa kohtuullisrn hyvin.


      • Anonyymi

        Domus pelaa kohtuullisrn hyvin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Domus pelaa kohtuullisrn hyvin.

        Domus on aivan typerä ohjelma.


    • Anonyymi

      Otimme Visma Fivaldin käyttöön 2019 lopussa ja olemme erittäin pettyneitä ohjelmaan ja käyttökoulutukseen! Ohjelma on kankea ja sekava kun pitää pomppia web-ohjelman sekä Java-sovelluksen välillä. Hienoissa myyntipuheissa oli kuorrutettu kasa pas##a kermavaahdolla. Tilanne vaan taitaa olla se, ettei Suomessa ole tällä hetkellä yhtään hyvin pilvessä toimivaa isännöintiohjelmaa!?
      Tämä buginen ohjelma kaatuu ja jumittaa ellei osaa painaa oikeita nappuloita oikeassa järjestyksessä!

      Kun yrität maksaa taloyhtiöiden tai oman firman laskuja, niin koskaan et tiedä onko laskun maksu onnistunut vai ei. Sitten pitää käydä seuraavana päivänä hakemassa palautteita pankista todetaksesi, että jotkut laskut on mennyt ja toiset ei! Visman kuukausittainen peruslasku on ihan ok, mutta kaikki muu sälä tosiaan maksaa ihan järjettömästi.

      Etusivun "Dashboardilta" pitäisi kätevästä nähdä mikä on pankkitilin saldo, paljonko on firmalla myyntilaskuja ulkona ja ostolaskuja maksettavana, niin oikeasti nämä ei kerro sinulle mitään, koska koko ajan joku noista osioista on päivittämättä kun pitää odottaa palautteita tai sitä tai tätä. Sellainen oman firman pyörittämisen perstuntuma on tämän ohjelman myötä kadonnut kokonaan!

      ÄLKÄÄ SIIS OSTAKO VISMA FIVALDIA vaan odottakaa, että Suomeen tulee oikeasti toimiva isännöinti/kirjanpito-ohjelma.

    • Anonyymi

      Domus on ottanut isoja harppauksia eteenpäin kehitystyössään. Voisin suositella.

    • Anonyymi

      Fivaldi on kallis

    • Anonyymi

      Fivaldi on erinomainen ja tehokas järjestelmä, mutta työntekijän pitää osata käyttää tätä oikein. Ohjelmaa myös päivitetään jatkuvasti. Domus on surkea ja paljon kirjanpitäjän aikaa vaativa ohjelma. Ohjelma ei suoriudu 50%:n mistä fivaldi. Ohjelma muistuttaa kuin eläisimme vielä 90-luvun alkupuolta.

      • Anonyymi

        Juuri näin


      • Anonyymi

        Kyllä ja tämän lisäksi Domus on erittäin epävarma käyttää. Sanoivat hankkineensa uutta serverikalustoa mutta ohjelma toimii vain entistä hitaammin ja kaatuilee miten sattuu

        Heidän kaikki uudet ohjelmat ja ominaisuutensa vielä rakennetaan tämän vanhan korttitalon varaan


      • Anonyymi

        Visma Fivaldi on KAIKKEA sitä paskaa, mitä vain kuvitella saattaa. Kallis, mikään ei toimi ja mitään ei saa loppuun asti maaliin.


    • Anonyymi

      Visma on ylikallis, älkää missään nimessä ottako, hintoja nostetaan koko ajan. Tulee huijattu olo kun otatte Visman.

    • Anonyymi

      Visma osaa ? Osti aikoinaan Unic Compact kirjanpito-ohjelmiston, joka oli taloyhtiöiden tarpeisiin erittäin hyvä, paras. Sitten eräs pieni atk-tsto halusi ostaa Vismalta tämän ohjelmiston. Eivät myyneet, tuhosivat sen. Ja nyt myyvät omaa kirjanpito-ohjelmistoa erittäin kalliilla ja erittäin kalliilla vuosimaksuilla. Busines is busines, vai olisikohan? Vismasta jäi erittäin paha mieli, joka vieläkin kummittelee. Kiertäkää kaukaa jos mahdollista.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1651
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe