Missä alueella yöpyisit /Tokio

vinkkimajoitukseen

Missä alueella kannattaa yöpyä Tokiossa? Ollaan neljä päivää ja nyt en osaa päättää, mikä alue olisi paras sen kannalta, että lähietäisyydellä olisi mahdollisimman paljon nähtävää. Museot ym ei kiinnosta, vaan enemmänkin kaupunki itsessään ja sen ihmiset.

4

592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seppo...Kalevi

      Tokio on suht hajanainen kaupunki. Ite tykkään Shibuyan alueesta. Paljon ihmisiä ja siitä pääsee liikkumaan junalla suht hyvin

    • Ponta-kun

      Melkeinpä missä tahansa Yamanote-junalinjan varrella on ihan hyvä, sillä metrolla pääsee helposti jotakuinkin kaikkialle.

    • tyohtl

      Kuten jo sanottiin, Yamanote-rengaslinjan varrella ei voi mennä kovin pahasti pieleen, mutta on sielläkin tietenkin paikoilla eroa.

      Shinjukussa on maailman vilkkain rautatieasema ja sen ympärillä on ihan kaikkea ja yhteydet kaikkialle luonnollisesti loistavat. Shinjukussa saa kokea Tokion vilkkauden ja kiivaan tahdin varmaan parhaiten. Soppailusta ja huvituksista ei ole tietenkään pulaa.

      Shibuya Shinjukun eteläpuolella on taas nuorison mekka, mutta kyllä siellä aikuisiakin elää, viihtyy ja työskentelee vaikka millä mitalla. Shibuyassa on monissa Tokion kuvissa näkyvä viiden suunnan suojatie. Suosittelen erityisesti jos on nuoria matkassa, mutta ei seillä vanhemmillakaan tylsäksi aika käy.

      Shinagawa Yamanote-linjan eteläkärjessä on Tokion "Pasila". Sitä seutua suosittelen lähinnä, jos kaipaa hyviä yhteyksiä Tokio-Hanedan lentokentälle tai länteen päin meneviin Shinkansen-juniin, jotka siis pysähtyvät siellä. Muuten ei turistille oikein anna mitään minkä takia juuri sinne pitäisi erikseen mennä majoittumaan.

      Samoin linjan pohjoiset osat ovat ehkä vähemmän kiinnostavia, vaikka joka paikassa aina jotain on, joten tuo on ehkä vähän suhteellinen käsite. Shinjukun pohjoispuolella isompi keskus on Ikebukuro, josta on taas hyvät liikenneyhteydet ja palveluja omasta takaa.

      Itäisellä puoliskolla suunnilleen kaakkoissektorissa välillä Hamamatsuchō - Tokyo (Tokion asema) on jonkinlainen alue, jota voisi kutsua keskustaksi, jos jokin alue Tokiosta pitää sellaiseksi valita. Kävelymatkan sisällä Yamanoten asemista siinä on myös Ginzan ja Nihonbashin alueet. Jälleen kerran siis vilkasta ja korkeaa rakennusta tosin myös isoilta osiltaan enemmän liike-elämään painottunutta aluetta. Jos on liikaa rahaa ja haluaa käyttää sitä luksukseen, Ginzassa voivat varmasti auttaa majoittumisen, syömisen ja shoppailun saralla siinä.

      Tokion asemasta pohjoiseen Kandasta Uenoon on vähän rosoisempaa, mutta silti vilkasta seutua. Vähemmän siloiteltu eikä ihan joka rakennus ole mikään siisti pilvenpiirtäjä. Kuitenkin ihan siistiä ja turvallista niinkuin kaikkialla Japanissa.

      Ei Yamanote-linjan varrella olevia suosittuja paikkoja majoittua on ainakin Asakusan seutu ja Roppongi. Asakusa on Uenon lähellä ja sieltä löytyy kohtalaisen hyvin vähemmän kallista majoitusta. Roppongi taas jää Yamanote-linjan sisään kohtalaisen kauas sen asemista. Siellä on hieman kyseenalaistakin mainetta nauttiva yöelämän keskus Roppongin risteyksen luona, mutta sen lisäksi kunniallisempia shoppailu, bisnes- ja huvittelualueita Roppongi Hillsin ja Tokyo Midtownin alueilla.

      Tuo oli sitten aika karkea raapaisu Tokion alueisiin ja mainitsemani alueet ovat itsessään jo niin isoja, että niiden sisälläkin on aikamoisia eroja. Vähän budjetista riippuen majoittuminen Yamanoten ulkopuolella Asakusassa tai jossain muualla saattaa kannattaa, mutta kannattaa varmistaa, että Yamanote-linjalle ei ole liian pitkä matka. On siellä sivummallakin varmasti nähtävää, mutta epäilisin, että kuitenkin tekee mieli päästä enemmän pelipaikoille.

    • vinkkimajoitukseen1

      Kiitos vastauksista, eritoten viimeisimmälle laajasta vastauksesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe