PS4 ei toimi! Älkää ostako!

2veikäpaikkaustaasiaan

Ostin PS4:n noin viikko sitten, sillä pelattu pari kertaa ja nyt kun koitin asentaa uutta peliä, lataus vaan hyytyi kesken kaiken ja koko kone pimeni.

Ajoin vikasietotilan ja uudelleenasensin järjestelmää mitä pystyin, ja kas:

EDES VIKASIETOTILAAN ei enää sen jälkeen päässyt! Aivan mykkänä, mutta sinisen valon sai sentään kivasti välähtämään, eli virtaa tuli.

Laite siis viikon jälkeen huoltoon ja saapuu sieltä sitten kun joskus joulun alla arvatenkin jaksaa.

Enää en ihmettele ilmoitusksia: "vaihdetaan PS4 XBoxOneen". :)

10

745

  Vastaukset

  • Mikä näissä nykysissä laitteissa on ku ei voi toimia, pleikkari leipo kiinni vähän jälkeen vakuutuksen.

  • Taisit sammuttaa kesken päivityksen :D

  • Muutaman satasen laitteesta hirveä tivolli ja lähinnä keksittyä vid...?

   Hyvin PS4 toiminut itsellä ja olin julkaisukoneen ensimmäisten ryhmässä ja ennakkotilaajana ja sain välineen ennen kauppaan ilmaantumista peli kyljessä mukana!

   Hetkeäkään ollut ongelmaa?

  • Itselläkin toiminut, viime vuoden tammikuussa ostettu, voi olla maanantai kappale, tai sitten oot ite tumpeloinnut vehkeen huoltokuntoon, älä sammuta koskaan konetta jos on päivitys tai virransäästötila käytössä, tai sitten vaan hajosi, mitä sanoivat huollosta? Ei tartte sitten nokkiinsa ottaa, fakta on se että omalla käytöllä on asiaan vaikutuksensa, imuroitko konsolin aukkoja tarpeeksi?

   • itselläkin toiminut moitteetta. toki on vasta 5-6kk ikäinen tuo oma.

    On se jännä, kun jollain sattuu huono tsägä(tai sitten on vain idiootti) niin leimaa koko konsolin paskaksi....ja sitten xbox-veijarit on ihan mahlassa, että -"jes, kannattaa olla xbone, eikä mitää paskaa pleikkaria"
    siis maailmassahan ei ole yhtään boxia, joka olisi leipassut.


  • Ettet vaan oo ite ois räplänny sekasin sen :D

  • Itse olen Xbox One:n hommannut ja mullakin oli maanantaikappale aluksi. Purin juuri saamani pakkauksen ja laitoin Xbox One paikoilleen ja johdot etc. Sitten kun olin laittamassa pelilevyä sisään. Levy sujahti sisään ja samantien alkoi koneen sisältä kuula kamala narskunta eikä kone tunnistanut levyä. Mikään levy ei toiminut! Eli siis koko laitteen yksi tärkein ominaisuus oli rikki, optinen asema paskana! Ei kun huoltoon, jossa se oli tasan kuukauden. Sitten kun sain sen takaisin, on toiminut kuin unelma. Tästä on nyt kohta reilu vuosi vai onko jo peräti kaksi vuotta. Anyways hyvin on nyt toiminut.

   Pointtini tässä on, että molemmat konsolit: Xbox One ja PS4 ovat yleisesti ottaen toimivia, mutta joskus käy huono tuuri ja ostaja saa mukaansa sen maanantaikappaleen.

   Itse olen tässä miettinyt seuraavaksi PS3:n hankkimista ja joskus myöhemmin PS4. Tällä hetkellää taloudestani löytyy Xbox Original (2001), PS2, Xbox 360 ja Xbox One. Kaikilla pelaan ja mukavaa on.

   Pelailemisiin!

  • Ps4 toimii loistavasti. Joten aika Idiootti täytyy olla jos viikossa saa sen rikki

  • minun ja kaikkien muitten ps4 jotka tunnen on toiminut aivan mahtavasti että älä jaksa laittaa tyylliin internettiin tälläst bullshiitiä se on ollu vaan sun oma kokemus hunoo tuuria

  • Itse sain joululahjaksi battlefield v pelin ps4 ja laitoin pelin koneeseen ja se ei ladannut sitä ja jäi koneeseen jumiin ja nyt ei toimi koko levyssema ja vein saman peli kaverille niin se teki saman hänen koneelle joten kysymys kuuluu että voiko se pelilevy hajoittaa kahden koneen levyaseman ja mennessään sisään se jo jumitti sitä menoa sinne olisiko joku materiaalivika?? Mutta kuka korvaa koneiden korjauksen??

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   216
   5792
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   152
   5308
  3. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   207
   3825
  4. Ysäribileet Töpärillä

   Ihan vastaisuuden varalta pikku vinkki järjestäjille: varatkaa sitä kaljanlitkua sen verran, että bailaajilla ei tarvi menomestaa vaihtaa. Bileet lopp
   Suomussalmi
   10
   510