Vihaan häntä

erässss

Vihaan häntä, hänen ääntään, hänen nimeään, hänen näköisiä ihmisiä ja kaikkea mikä liittyy häneen. Hänen nimensä on minun korvaani maailman rumin kirosana. En halua häntä elämääni enää koskaan, enkä halua nähdä häntä enää ikinä. Sama toisin päin. Hän vihaa minua eikä halua olla missään tekemisissä kanssani. Luulin häntä kunnon ihmiseksi. Sanoisi sen ääneen. Sen siis, että hän vihaa minua. Mutta ei. Nykyään hän ei vastaa mitään. Edellisestä vastauksesta on jo neljä kuukautta. Olimme tunteneet jo vuoden. Kerroin hänelle syvimmät ajatukseni ja mitä hän tekee? Hylkää minut. Hän tiesi että olin masentunut, kiusattu, satutettu ja yksinäinen. Hän väitti ettei hänellä ole aikaa enää puhua kanssani. En usko. Uskon hänen vihaavan minua, koska menin rakastumaan häneen. Hän haluaa minusta eroon. Hän varmaankin toivoo että tekisin itselleni pahaa. Ehkä teenkin. Minulla ei ole enää mitään syytä elää.

24

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hedonistiidealisti

      On syy elää: tapa se. Ja kaikki muut. Se on hauskaa. Nautinto on elämän tarkoitus ja kaikki mikä tuottaa nautintoa on hyväksi sulle. Tee se.

      • erässss

        En todellakaan.


    • Ugygugociygcygi

      Oletko kuullut sanontaa ei kaikkia omenoita samaan koriin? Älä vaivu itsesääliin, vaan katso toiseen suuntaan, sinne missä on hyvät asiat. Avaa silmäsi ja näe ne, niitä on takuuvarmasti! :)

      • erässss

        Hän oli ainut syy elämän jatkamiseen. Nyt hänkin on poissa elämästäni niin ei elämälläni ole mitään väliä. Eikä elämässäni ole mitään positiivista. Unelmat ovat murskana, olen henkisesti kuollut ja minulle ei ole ketään. Olen ollut täysi idiootti, kun luotin häneen niin syvästi. Olisinpa tajunnut ajoissa lyöneeni käteni paskaan.


    • Seonvitunidiootti

      Vähän sama juttu täällä.. piirsin siitä just kuvan jossa joku ampuu sen. Se oli ihan kivaa. Vittu mikä kaikkii ihmisiä vaivaa..

      • erässss

        Oho, kohtalon toveri. Itsekin piirsin kauheita. Piirsin itseni hirteen roikkumaan. Niin paljon tämä sattuu. En pääse varmaan koskaan yli.


      • Seonvitunidiootti

        Kerro lisää tästä tyypistä..


      • erässss
        Seonvitunidiootti kirjoitti:

        Kerro lisää tästä tyypistä..

        Hän vaikutti alkuun aivan ihanalta ihmiseltä, mutta kun rakastuin häneen niin kävi näin. En koskaan hänelle kertonut, vaan yritin tukahduttaa tunteet. Epäilen hänen suuttuneen minulle tunteistani ja siksi hylänneen minut. Jos ei ole kiinnostunut niin sanoisi sen edes suoraan. Nykyään hän ei vastaa minulle enää kun laitan sähköpostia. Lopetin viestien laittamisen kokonaan, koska turhaan tuhlaan aikaani. Toinen ei vastaa, vaikka kuinka laittaisi asiallista viestiä. Hänen edellinen vastauksensa oli niin tyly, että vieläkin itkettää. Ja vastaus tuli neljä kuukautta sitten. En tiedä miten voin enää tämän jälkeen koskaan luottaa kehenkään.


      • Seonvitunidiootti

        Jännää, koska tää mun tyyppi oli ihan samanlainen.. nyt se ei oo vastannu ehkä puoleentoista kuukauteen. Miten joku kehtaa olla niin ihana ja sit kadota?


      • erässss
        Seonvitunidiootti kirjoitti:

        Jännää, koska tää mun tyyppi oli ihan samanlainen.. nyt se ei oo vastannu ehkä puoleentoista kuukauteen. Miten joku kehtaa olla niin ihana ja sit kadota?

        Niinpä. Itken itseni joka ilta uneen. Tunnen itseni höynäytetyksi. Ettei kyseessä vaan ole sama ihminen? Onko se sun tyyppi nainen vai mies? Minkä ikäinen? Tämä henkilö johon menin lankeemaan oli joku 35-40v nainen. (Tiesin kyllä tunteeni yksipuolisiksi, ja siksi yritin tukahduttaa tunteet.)


      • Seonvitunidiootti

        No tämä mun oli kyllä ihan poika että ei varmaan sama. Ja oikeestaan en ees tuntenu sitä hyvin ja sen syy olla vastaamatta voi olla ihan mikä vaan ja hyvä et se ees hetken oli mun kaa. Toivon oikeestaan vaan että se on kunnossa. Mutta onse myös idioottimaisesti tehny kun ei kertonut syytä.


      • erässss
        Seonvitunidiootti kirjoitti:

        No tämä mun oli kyllä ihan poika että ei varmaan sama. Ja oikeestaan en ees tuntenu sitä hyvin ja sen syy olla vastaamatta voi olla ihan mikä vaan ja hyvä et se ees hetken oli mun kaa. Toivon oikeestaan vaan että se on kunnossa. Mutta onse myös idioottimaisesti tehny kun ei kertonut syytä.

        Niinpä, ei sitten ole sama henkilö. Kylläpä niitä idioottimaisia ihmisiä riittää. Itsekään en tiedä kunnolla syytä, miksi tämä minun tuntemani henkilö hylkäsi. Voin vaan arvailla. Olisipa kertonut syyn miksi halusi minusta eroon. Olisipa hän vaan kertonut suoraan että vihaa minua.


    • voi vittu näitä tekstejä..

    • voimatontamenoa

      Mietin, että rikokseen yllyttäminen on rikos sekin. Myös vakavan rikoksen suunnittelu on rangaistavaa.

      • erässss

        Minä en ainakaan ole suunnittelemassa mitään.


    • oi, tämä on varsin hyvin kirjoitettu!

      • erässss

        Miten niin? En ole trolli jos sitä meinaat.


    • KatoaVaista

      Mitä jos ihmiselle on sattunut jotain, esim. sairastunut syöpään ja ei pysty yhteydenpitoon kun kaikki voima menee elämän ylläpitämiseen ja taisteluun elämästä? Ja te vaan heittäydytte marttyyreiksi. Ei varmaan oo ainoo ihminen tällä terralla, hei.
      Tai sitten on voinut läheinen ihminen kuolla ja kaikki voima menee surusta selviytymiseen, ettei jaksa masentuneita ystäviä enää kannatella kun hyvä jos itse pysyy elämässä kiinni.
      Ajatelkaa vähän, edes pikkasen niillä omilla aivoilla. Tiedättekö miten raskasta on kannatella masentuneita ystäviä, jos itsellä kaikki ei mene juuri sillä hetkellä hyvin?
      Kaikkea hyvää ja olkaa ystävillenne armolliset.
      Yhteydenpito on rankkaa myös silloin, jos masentunut ystävä kaataa kaiken negatiivisen olotilansa ystävän niskaan, eikä itse tee juuri yhtään yritystä muuttaa elämäänsä parempaan suuntaan. Ymmärrän masennuksia läheltä nähneenä, mutta ärsyttää toisten tuomitseminen. Raskasta se on auttaminenkin, kun toista saa vetää kuin kivirekeä perässä. Siinä ei omat voimat aina jaksa eikä tehoa. Huolta pitää pitää myös itsestään ja muista läheisistään. Elämä kun ei pyöri vain yhden ystävän ympärillä.
      Ja jos autettava rakastuu, ei se ole toisen syy jos hän ei tunne samoin. Jokaisella on oikeus tunteisiinsa, mutta ketään ei voi pakottaa rakastamaan. Ystäväsi voi olla kenties pelästynyt tajutessaan tunteesi voimakuuden ja riippuvuutesi häneen ja nähnyt ainoaksi ratkaisuksi katkaista välinne, ennenkuin mitään vakavampaa tulisi tapahtumaan. Ihmissuhde perustuu molempien osapuolten aktiiviseen pyrkimykseen tuottaa toiselle iloa. Terveen suhteen merkki ei ole, jos toinen saa aina vetää kivirekeä perässään ja olla toisen voimavara. Sellaiset ihmiset voivat olla toiselle energiasieppareita. Kukaan toinen ihminen ei voi nousta kenenkään toisen ihmisen puolesta suosta. Itse voi vaikuttaa omalla asenteella ja periksiantamattomuudellaan omaan hyvinvointiin. Vasta sitten on valmis ihmissuhteeseen ja rakkauteen kun on omat asiat ensin hoitanut kuntoon. Ei tuo sitä tuskantaakkaa suhteeseen kivirekilastissa.
      Tiedän mistä kirjoitan, koska elämäni on ollut vaikeaa syntymästäni lähtien. Kokenut olen vaikka mitä. Monta kertaa olen tallottu maahan, mutta aina olen noussut. Hengestäni olen taistellut muutamia kertoja. Apua olen saanut ylhäältä. Se vain toimii ja siksi en pysty sitä kieltämään.
      Nuorille kuuluu kasvukipu myös henkisesti. Mikä ei tapa se vahvistaa, totta! Kun ikää kertyy, kaikki helpottuu ja rauhoittuu.
      Kuunnelkaa itseänne, unelmianne, kehoanne, tunteitanne. Luokaa ja tehkää kaunista.

      • erässss

        Kuuleppas. Tiedän, ettei hänelle todellakaan ole käynyt mitään. Hänen vastauksensa oli niin ilkeästi kirjoitettu, että kyllä siitä väkisin suuttuu. Minä rakastin häntä ja hän hylkäsi minut kuin roskan. Olisin halunnut olla edes ystävä. Tiesin että tunteeni olivat täysin yksipuolisia, mutta olisi sanonut sen.


      • Seonvitunidiootti

        On tuotakin vaihtoehtoa mietitty, mutta kun ei voi olla varma

        Voi vittu ku oon idiootti kirjotan tänne...


    • minääähh

      Itselleni käynyt melkein samoin. Tuntuu edelleen tosi pahalta. On kulunut jo puoli vuotta.

      • erässss

        Sinäkin? Miksihän niitä ilkeitä on niin paljon.. Ihmettelen että miksei ihmiset voi sanoa suoraan jos ei kiinnosta.


    • okokokokokokokokok

      ok.

    • Alax

      Vihaan sitä ihan homona hän on oikea supersalkkulesbo

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      273
      2730
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      209
      1753
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1465
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1221
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1166
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      236
      1081
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1012
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      943
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      72
      826
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      740
    Aihe