Kaksikilpisyys

Huukkssia

Hei, Jos motskari on kaksikilpinen ja historiatietojen perusteella rekisteristä poiston syy on "Tavallinen poisto" ja moottoripyörän omistajina on ollut ainoastaan yksityishenkilöitä, niin voiko päätellä, että sitä ei ole mällätty siten että se olisi mennyt lunariin?

Joskus erään auton tietoja hain, niin siellä oli poiston syy "lunastus" tjsp. ja omistajana taisi olla jossain vaiheessa ollut AVK:

Tiedättekö?

12

3049

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kalliitvakuutukset

      Sen voi päätellä ettei ole lunastettu. Mutta jos joku on sen mällännyt ilman kaskoa ja korjannut on täysin mahdollista. Tosin kuitenkin epäilen että poisto on tehty Suomen helvetillisten maksujen takia. Itse voit asiaa selvittää vain rekisteritiedoista - eli onko pyörä ollut kauankin kilvittä. Ja tokihan se kolarikorjaus pitää ihan realistisesti näkyä jostakin jos oikein tarkkaan tutkit.

    • geeäsäxä

      Olen ostanut avk,lta monta pyörää, korjannut ja myynyt ne eteenpäin.
      Silloin kun yhtiö lunastaa pyörän, se tekee sen sentähden, että korjaaminen merkkiliikkeessä on liian kallista laitteen arvoon nähden.
      Tähän ei paljon tarvita. Naarmut putkissa ja tankissa, peili poikki jne...
      Jos pyörä on "liian rikki" se myydään erikois-ehdoilla, esim. rungon mittaus, tai kuitti uudesta, tai ihan pommi myydään vain purettavaksi.
      Korjattu pyörä on katsastettava ja katsastuksessa esitettävä vaurioista kuvat ja selvitykset, samoin korjaukset ja niihin käytetyt osat.
      Hyväksytyn katsastuksen ja uudelleen rekisteröinnin jälkeen ei muuta kuin kovaa ajoa.

      Ei näitä 2-kilpisiä pelätä kannata. Itsekin sellaisella ajan, eikä naarmut putkissa, tai vaihdettu ohjaustanko juuri ajoa haittaa, ellei sitten egoa.
      Edullisemmin sen aina saa, kuin "priiman", joka sekin voi olla kaadettu ja korjattu ns. omaan piikkiin, kenenkään sitä kontrolloimatta.

    • kfjhfgh

      Niin , koitappa myydä 2-kilpistä niin kukaan ei maksa mitään noista tänäpäivänä , auto vielä menee kun on 4 pyörää alla mutta 2- pyöräisessä en riskiä ottaisi , monastihan nuo jopa parempia kuin vastaavat kulkuneuvot yleensä kun ovat läpikäytyjä ,ainaskin autot, pyörät oma lukunsa !

      • jokuostaakuitenkin

        No kolarikorjattuun autoon voi ilmaantua mitä kummallisempia sähkövikoja jne. joita ei voi löytää ostaessa. Sen sijaan jos koeajat pyörän niin siitä kyllä tuntee onko runko, ohjaus tai jousitus kunnossa. Lisäksi mp:t lunastetaan todella helposti ja niissä ei välttämättä ole rikkonaisia muoveja kummempaa vikaa. Kaksikilpinen on tietenkin halvempi, mutta voi silti olla parempi ostos.


    • evernever

      En ostaisi tänäpäivänä 2- kilpistä tai yli 30tkm ajettua pyörää jos meinaa joskus eroonkin päästä ja jotain rahaa myydessä saada kun mittariluku tuosta kasvanu , tarjontaa kun riittää yllinkyllin !

      • Tiedänsen

        Sinä et tiedä mitään.


    • mastermechanic

      3-kilpinen on helpoin myydä. Saksasta tuodaan paljon pyöriä ja sitten rekisteröidään Suomessa uudelleen, höystettynä ryöstöverolla (min 30% ostohinnasta). Kolmas kilpi ilmestyy kuvioihin, kun joku ottaa lipat ja vakuutusyhtiö lunastaa pyörän. Runko mitataan ja mittauspöytäkirjan kera pyörä laitetaan taas kilppin.
      Luonnollisesti pyörän historia on helppo tarkistaa Trafista. Aivan täyttä hintaa ei 3-kilpisestä saa, mutta hinta ratkaisee monesti kaupan teossa.

    • paaluun

      Ei kukaan järkevä hanki 2-kilpistä pyörää , autoissa vielä menee hyvinkin kun sentään 4-rengasta alla hengenpitimiksi . Kaikenmaailman virittäjät noita autotalleissa tuunailee päälisinpuolin kuntoon, se mitä alla piilee jää myös piiloon!

      • Anonyymi

        Höpö höpö. Jos pyörä ollut ajossa korjauksen jälkeen useamman vuoden niin ei mitään ongelmaa. Ei kannata panikoida ja ripuloida mokomasta housuunsa.


    • mopoilijax

      Unohda kaksikilpiset suosiolla, koska yksikilpisiäkin on tarjolla vaikka kuinka paljon ja todella edullisesti. Lähinnä pulaa on vain ostajista, kun kaikki haluaa pyöristään samanaikaisesti eroon.

    • realistimotoristi

      Kiertäisin kyllä kaksikilpiset suosiolla. Voi osua hyvällä onnella ihan asiallinen ajopeli, mutta riski epäonnistumiselle on suurempi kuin normaaliostoksella. Ne kaksikilpisten omistajahistoriat ovat yleensä aika pitkät nimenomaan uudelleenrekisteröinnin jälkeiseltä ajalta. Eivät sitten olekaan ihan odotusten mukaisia?

      Niin ja hinnanhan pitää olla noin puolet normaalista. Kolarilintta on aina lintta eikä takuulla parane kittaamalla ja vääntelyllä.

      • motokutsu

        Semmoinen, joka ei osaa arvioida, mitä on ostamassa, tekee viisaasti kun ei ryhdy käytettyihin moottoripyöriin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      424
      2962
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      100
      2286
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      349
      1996
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1903
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1757
    6. 158
      1212
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1207
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      96
      1144
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1052
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      927
    Aihe