Finnair, tosi huono vaihtoehto

Eve1955

Lähdettiin sitten reissuun Aurinkomatkojen lomalennolle Gran Canarialle. Yleensä olen reissannut Tjäreborgilla ja Thomas Cookilla. Ajattelin, että tää Finnair nyt pitäisi olla paljon laadukkaampi. Kauhea pettymys. Olen kyllä ennenkin matkustanut Finnairilla sekä lomalennoilla että reittilennoilla Amerikkaan ja Kauko-Itään. No tällä lennolla ei ollut mitään monitoreita, että olisi voinut seurata lennon vaiheita eikä niistä mitään ilmoitettukaan missään vaiheessa. Ei voinut kuunnella musiikkia. Ei tarjoiltu juomia. Tosi ikävystyttävä 6 h. Finnairin tax-free tosi kallis. Mitään ei kannata ostaa. En kyllä mene enää Finnairilla jos vaan voin välttää. Otan Thomas Cookin jos vaan suinkin voin.

14

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rrrrewwaaa

      Kuinka kallista siellä sit oli? Thomas cookilla olut tölkki peräti 4 euroa.

      • Eve1955

        Tarkoitin etukäteen tilattavia tax free ostoksia. Koneessa ei käynyt lainkaan juomakärryä. Jotkut kävivät ostamassa juomista pentteristä. Muuten alkoholijuomia ei saanut.


      • Koitahan.kestää
        Eve1955 kirjoitti:

        Tarkoitin etukäteen tilattavia tax free ostoksia. Koneessa ei käynyt lainkaan juomakärryä. Jotkut kävivät ostamassa juomista pentteristä. Muuten alkoholijuomia ei saanut.

        No jopas oli evellä pitkästyttävä matka kun joutui olemaan kuusi (6) tuntia ilman viinaksia! Varmaan perillä tarjoutui tilaisuuksia ottaa pettymys takaisin korkojen kanssa.


    • Finnairtoimiinäin

      Finnairilla loppu rahat siinä kohtaa kun niitä lomalentosillipurkkeja piti alkaa sisustamaan. Köyhän on pelattava sillä mihin pelimerkit riittää. Tulos on tuo hävettävä karvalakkimalli.
      Ja lupauksiahan oli että tulee viihdettä koneisiin mutta ne osoittautui katteettomaksi paskapuheeksi.

    • GrannyCanarias

      Oman viihdelaitteen voi ottaa mukaansa..., toki uusiin A321 koneisiin piti tulla noin vuosi sitten viihdelaitteet, mutta eipä tullutkaan. Toisaalta tulisiko sieltä mitään, mikä itseä kiinnostaisi... Aiemmin vuokratut tabletit ovat poistuneet tarjonnasta.
      Omalla älypuhelimella pystyy katsomaan ikkunan vieressä (kun jonkin aikaa odottaa) missä ollaan menossa.
      Nestemäiset ostokset kannattaa Kanarian lennoilla tehdä kotiin lähtiessä lentokentällä.
      Kyllä koneessa juomia tarjotaan pari kertaa per suunta, mutta vain vesi, kahvi/tee ja mustikkamehu ovat maksuttomat (omia juomiakin voit ostaa kentältä ennen lentoa). Janoisammat voivat käydä ostamassa useammin juotavaa taka- tai etukeittiöistä. Eikös myös Tjären ja Finnmatkojen lennoilla kaikki ole maksullista...
      Ja tämähän on nykyään reittilento.

    • enolagay

      No voi kauheeta!!!! Miten juuri sinulle sattui Finnairin lento missä ei ole mitään palveluita.Minulle ei ole ikinä käynyt niin Finnairin lennolla.Eikä kyllä minkään muunkaan yhtiön lennolla.
      Taisit nuukuuksissasi vaan ostaa sen halvista halvimman lennon.

    • Hihihihgoohgogh

      Thomas cookin vastaavissa A321 winglet koneissa näytöt ja musiikit toimii.

      • OneSize

        Aivan sama, jos sieltä ei tule mitään mikä kiinnostaisi, jos ne on ne katosta kääntyvät, koska silloin se on fit for all. Aikanaan kun junnu oli pieni olisi pitänyt tulla lastenohjelmia koko matka ja nyt pitäisi tulla joku tuoreempi toimintaelokuva, että viitsisi katsoa. Helpompi ottaa kirja mukaan, niin saa sitä mitä haluaa.
        Enemmän arvostan polvitilaa penkkien välissä, jonka takia joudun ostamaan Finnairilta lisähintaiset paikat edestä, pelkässä lomalentokoneessa pitäisi ostaa eturivin tai varauloskäynnin paikat vielä kalliimmalla, kun niissä ei ole edessä väljempää bisnesmitoitusta.


      • Kaikkea.kanssa

        Katsotko todella niitä typeriä näytöksiä?


    • Rho_des

      Kyseisellä lentoyhtiöllä saa matkatavarat painaa yhteensä 20kg, joka on todella vähän, ei siinä paljon tuliaisia tuoda. Finnairille sa viedä 23kg laukun ja käsimatkatavarat päälle. Ei tarvitse miettiä millä lentoyhtiöllä lentää.

      • Järjestyy.helposti

        Lisämaksusta saa enemmänkin. Ja kyllähän 20 kilossakin on jo puolet liikaa. Ja jos tuliaisia pitää rahdata niin työnnä ryökkösi perillä roskikseen. Sillä tavalla tulee kummasti uutta tilaa. On kokemusta


      • Täystuhoa

        Tyhjä laukkukin painaa muutaman kilon ja vielä enemmän jos hankkii sellaisen laukun mikä kestäisi vähän aikaa laukkujen murjoajat.


    • Herätkää

      Vain suomalaiset voivat valittaa kattomonitorien puutteesta vuonna 2016. Niiden tarjoama viihdearvo on pyöreä nolla, etenkin Finnairilla joka käyttäisi niitä tax-free -mainoksiin.

    • KKejOsrTeAUl44

      Finnairilla ei saa enää juomista ja kuulemma polttaminenkin on takapenkeilläkin kielletty, otan oman koneen prkle ensi kerralla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1395
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      152
      1111
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      947
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      837
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      76
      793
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      291
      730
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      723
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      723
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      682
    Aihe