Miten tulla paremmaksi jalkapalloilijaksi?

FudisPelaaja

Olen siis 12v poika ja haluaisin olla parempi jalkapalloilija. Miten voisin kehittyä siinä? Ja mitä mun pitäs harjoitella omatoimisesti?

21

5120

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • JalisKundi

   Kannattaa harjoitella, kuten hyvin sanoitkin, omatoimisesti niin apljon kuin vain haluat, mutta kannattaa muistaa levätä aina kun siltä tuntuu.

   Ainakin laukauksia sisäsyrjällä/ulkosyrjällä voi harjoitella itsekseen ja seinää vasten voi harjoitella syöttöjä.

   Ja muista yksi tärkeä asia: Kärsivällisyys tekee mestarin:)

   Tsemppiä!

  • joessuussa

   Liity jääkiekkojoukkueeseen ja aloita siellä harjoittelu. Luistellahan ossaat?

   • Anonyymi

    Tässä puhuttiin jalkapallosta ei pahal


  • litmanen10

   Lueppas vaikka Jari Litmasen kirja, josta selviää miten kovaa duunia joutuu tekemään päästäkäseen huipulle. Voit saada siitä hyviä ideoita.

  • Valkkus

   Kannattaa potkia kaikkea mikä liikkuu.

   Haistata pitkät koululle ja muille urheilulajaille, potki, potki ja potki.

   Unohda kaikki turhanpäiväset opinnot ja muut ammattivalinnat, ainakun mahdollista niin potki kokoajan.

   Ole itsekäs äläkä ota muista mallia. Jos joku tulee iholla niin potki nilkoille.

  • futpol

   Kunto on yksi tärkeimmistä tekijöistä eli kannattaa lenkkeillä usein lisäksi lihaskuntoa varsinkin molemmat jalat ja keskivartalo. Erilaisia kikkoja voit kattoo vaikka youtubesta ja opetella otse.

  • waf

   tai no,
   ainakin mä aloitin treenaamaan kikkoja niiku ATW around the world ja sit mä kävin jalkapallo kentällä vaan treenamassa vetoja ja muuta.

  • Fchonka15

   Olen itse kokenut saman. Kannattaa harjoitella itse niin paljon kuin haluaa mutta pitää myös muistaa levätä. Käyn itse lenkeillä joka viikonloppu ja käyn potkimassa tekonurmella aina kun kerkeän. Muista että teet tämän vain itsellesi etkä kenellekkään muulle eli älä välitä muitten mielipiteistä, muista pitää hauskaa ja aina ei tarvitse olla tosissaan.

  • DaishawnRedan

   One of my friends showed me this, let me tell you something quickly. I’m from Chelsea FC U-19 even though i’m 17 years old. Hard work, Nutrition and Sleeping are the factors! Train them and go jog atleast 3 times a week.

  • Anonyymi

   Pitää treenata omatoimisesti paljon ja käydä harjoituksissa ite olen 13 vuotias poika ja koitan itsekin päästä huipulle tässä minun neuvoni kyllä se lähtee

  • Anonyymi

   kaikista tärkein juttu on että ei saa luovuttaa ikinä vaikka elämä tiputta sinut niin alas esimerkiksi mä en pysty pelaa jalkapallo nii hyvin koska mul on murttunut lounkkaa ja en pystyy juostaa paljon ja tämä tapahtui futiksen takii mutta en ikin tuu jättä futiksen ja en ikin tuu luovutta mun unelmastani.

   Ter. King Byrek kossu boy

  • Anonyymi

   Keskity siihen mitä teet. Siihen tarvitaan motivaatiota.

  • Anonyymi

   Ota jalkapallo mukaan joka paikkaan. Kouluun, kotiin, kauppaan, suihkuun, saunaan, kaverille, ravintolaan... Elät sen pallon kanssa

  • Anonyymi

   musta tulee huippu jalkapalloilia t. ronaldo

   • Anonyymi

    Ei ronaldo osaa suomee 😡


  • Anonyymi

   Harjoittele

  • Anonyymi

   Älä ainakaan ota mrna rokotteita:

   Romanian jalkapallon kärkijoukkue kielsi COVID-rokotetut pelaajat terveysongelmien takia
   Julkaistu 10.09.2022

   Romanian kuuluisimman jalkapallojoukkueen omistaja kielsi juuri koronarokotetut pelaajat joukkueesta, koska heidän sydän- ja verenkiertoelimistönsä toimii liian huonosti.

   Romanian tunnetuimman jalkapallojoukkueen omistaja ilmoitti, että hän kieltää COVID-rokotettujen pelaajien pääsyn joukkueeseen. Steaua Bukarestin omistaja Gigi Becali etsii henkisesti kovia, rokottamattomia pelaajia. Tämä koskee myös rokottamattomia tai osittain rokotettuja pelaajia, jotka väärensivät rokotus-statuksensa vuosi sitten, koska heitä pakotettiin, ja heitä uhkasi varma sulkeminen pois, kun he eivät osallistuneet Covid-19-rokotekokeiluun.

   Becali sanoi, että rokotetut pelaajat ”menettävät voimansa” otettuaan COVID-rokotteen eivätkä enää pelaa korkealla tasolla. Becali nosti esiin 36-vuotiaan hyökkääjän nimeltä Claudiu Keseru, jonka suorituskyky laski COVID-rokotteiden ottamisen jälkeen.

   ”Annoin hänelle rahaa, minulla oli sopimus hänen [Claudiu Keserun] kanssaan, hän oli jalkapalloilija, minä olin omistaja”, Becali sanoi sport.ro-sivuston haastattelussa. Sanoin: ”Et voi enää jatkaa tällä tasolla. Voit pelata Romaniassa, mutta et FCSB:ssä [Steaua Bukarest] ja CFR:ssä!””

   ”Hän sanoi , että ’hän näyttää minulle’, mutta hänellä ei ole mitään näytettävää. Tällä tasolla se ei vain enää käy. Rokotuksen vuoksi voin toimia näin. Sanon mitä ajattelen. En halua loukata häntä.”

   Becali huomasi, että rokotettujen pelaajien urheilusuoritukset heikkenevät. Hän mainitsi myös kilpailevien seurojen – CFR Cluj ja Rapid Bucuresti – pelaajat, joiden urheilusuoritukset ja henkinen terävyys laskivat rokotusten ottamisen jälkeen.

   ”Ettekö ole nähneet sitä CFR:ssä? Rapidilla pelaajat näyttivät pyörtyvän. He nukkuivat maassa. Kaikki rokotetut ihmiset menettävät voimansa!” Becali jatkoi: ”Näen myös omani, rokotetut. Joihinkin se ei vaikuta, mutta niihin, jotka ovat vanhempia. Etkö ole nähnyt Deacia? Hän ei enää etene myrskyn lailla .”

   Becali sanoi, että rokotetut ovat ”voimattomia” ja kuolevat todennäköisemmin sairaaloissa, olipa kyse sitten Covidista, hengitysvaikeuksista tai itse rokotteen aiheuttamista haittavaikutuksista. Tämä on pelottava tilanne, todellisuus, joka on yleistynyt niiden ihmisten kohdalla, joita on huijattu myrkyttämään itsensä.

   ”Te nauratte, mutta saatan olla oikeassa. Rokotetut menettävät voimansa. Se on jotain tieteellistä”, Becali sanoi haastattelussa ”Ora exacta in sport” -ohjelmassa PRO X: ssä.

   ”Lopputulos on yksinkertainen: pysy terveenä, nauti jalkapallosta, arvioi huolellisesti niitä, jotka luottavat tieteeseen ja lääketieteeseen. Ota tietoa ainoastaan uskottavista, virallisista lähteistä!” Becali sanoi.

   Jalkapallotähti Matt Le Tissier: Nuorten ja terveiden urheilijoiden COVID-rokotusten jälkeiset kuolemat tutkittava
   Julkaistu 08.09.2022

   Englantilainen jalkapalloilija Matt Le Tissier haluaa tietää, miksi monet nuoret ja terveet urheilijat kuolevat sen jälkeen, kun koronavirusrokotteet (COVID-19) otettiin käyttöön. Vielä huolestuttavampaa on hänen mukaansa se, että viranomaiset eivät näytä välittävän asiasta.

   ”Olen nähnyt niin monia ihmisiä, niin monia tapauksia, joissa nuoret, hyväkuntoiset ja terveet urheilijat ovat romahtaneet pelikentällä”, Le Tissier sanoi GB Newsin juontajalle Mark Steynille.

   ”Se ei vain ole normaalia, ja silti media näyttää normalisoivan sen, eikä kukaan näytä kiinnittävän minkäänlaista huomiota tähän valtavaan nousuun, joka on tapahtunut. Ja se, että näistä urheilulajeista vastaavat viranomaiset eivät huomaa sitä tai eivät kutsu tutkimuksia koolle, on mielestäni aivan pöyristyttävää.”

   Hän sanoi myös, että hän on yrittänyt saada tapaamista jalkapallon ”vallanpitäjien” kanssa yrittäen esittää heille todisteita ja osoittaa, mitä on tapahtumassa, koska he eivät näytä haluavan itse tutkia kuolemantapauksia.

   ”Mielestäni se on rikollista”, ex-jalkapallotähti sanoi.

   Why Did England Waste Matt Le Tissier? - Late Tackle Magazine
   Sydänkohtausten ja sairauksien äkillinen lisääntyminen kymmenillä urheilijoilla useissa eri urheilulajeissa herätti lääketieteen asiantuntijoiden, kuten Pfizerin entisen johtajan, tohtori Michael Yeadonin, huomion, joka yhdisti nämä tapaukset rokotteisiin. Jopa Centers for Disease Control and Prevention myönsi sydänlihastulehduksen ja mRNA-rokotteiden välisen yhteyden ja totesi, että näiden kahden välillä on ”todennäköinen yhteys”.

  • Anonyymi

   Ni olen itse 11v tyttö ja hyvä jalkapalloilija. Mä en sinänsä edes harrasta jalkapalloa olen vain mukana ja aktiivinen peleissä joten älä pelkää sitä palloa mene vain päälle äläkä välitä kivusta. Siten susta tulee parempi pelaamaan:)

  • Anonyymi

   Moi mäoon 9v poika ja en tiiä miten tulla hyväksi jalkapallo pelaa jsksi ja mekoulussa pelataan paljon jalka palloa T:Valtteri selenius☺️😀

   • Anonyymi

    Minä ainakin potkin puista seinää vasten minä olen 9 v poika myös potkaisen 120 kmh


  • Anonyymi

   Kannattaa harjoitella ainakin kolme kertaa viikossa minäkin haluisin olla parempi pelaamaan muista myös jouda harjoituksien aikana siinä on kaikki minulta⚽️🥅

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Purra vaatii koko itärajaa kiinni, vihervasemmisto haukkoo henkeään

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000010018060.html Upeaa, isänmaallista toimintaa Riikka Purralta. 70 vuotta vanhat ja
   Maailman menoa
   404
   2560
  2. Koska olet viimeksi nähnyt

   ihastuksesi? Siis ihan ollut samassa paikassa, ei mitään vilaukselta nopeasti ☺️ Ja kerro myös oletko mies vai nainen?
   Ikävä
   101
   1791
  3. Suomen varapääministeri Riikka Purra ei tajua olevansa Venäjän hyödyllinen idiootti.

   Vai tajuaako? Purran blogiteksti, jossa haukutaan niin "ääliöliberaalit" kuin "trollaava lehdistö" on juuri sellaista k
   Maailman menoa
   493
   1586
  4. Pinja Sanaksenaho rehellisenä Selviytyjät viidakko-oloista: "Pieni shokki, että herranjumala ei..."

   Ohhoh! Tubettaja Pinja Sanaksenaho joutui lähtemään Selviytyjät Suomi -kisasta, kun hänet äänestettiin ulos heimoneuvost
   Tv-sarjat
   10
   1260
  5. Venäjä lopettanut rajalle ihmisten tuomisen, Suomi sulkemassa silti rajansa

   Venäjä on lopettanut toistaiseksi "turvapaikanhakijoiden" kuskaamisen Raja Joosepin avonaiselle Itärajan asemalle. Syynä
   Maailman menoa
   140
   1249
  6. Sä oot mun toinen puolikas

   Missä oot? Tuu jo..
   Ikävä
   52
   1167
  7. Ilmalämpöpumpun virrankulutus vrk:ssa,

   -pakkasta n.12 astetta -sisäyksikkö säädetty 22 asteeseen (ilp) -omakotitalo öljylämmityksellä ,patterit termostaatilla
   Koti ja rakentaminen
   49
   1104
  8. Ei tämä alun perin näin pitänyt mennä

   Emme voi olla enää edes kavereita.
   Ikävä
   38
   877
  9. Tankkausasema

   Haapajärveltä epäillysti 23.-24.11. välisenä yönä varastettu tankkausasema on löytynyt ja palautettu omistajalleen. Asia
   Oulainen
   12
   852
  10. Miten ois horoskooppiketju?

   Ei ole hetkeen ollu!! Mikä on sinun skooppi? Entä ikävöimäsi?
   Ikävä
   59
   836
  Aihe