Kelttikorut

maisu

En nyt ihan varma ollu mihin tämän kysymyksen nakkaisin, mutta päädyin sitten lopulta tänne kun taiteesta ja kulttuurista tässä nyt kuitenkin jossain määrin on kyse.

Siis löysin netistä tällaisen kelttikorujen jälleenmyyjän. Yritys toimii lahdessa. Onko kukaan tilannu sieltä jonkin korun? Menikö kaikki niin kuin piti?

En ole netistä pahemmin mitään tilaillut ja hieman olen skeptinen näitä netissä toimivia yrityksiä kohtaan. Kertokaahan kokemuksia jos on.

5

1704

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nur

      Itse olen kyseisestä paikasta muutaman korun tilannut ja on toiminut hyvin, toimitus tuli helsinkiin muutamassa päivässä. Tosin maksoin postiennakolla, laskutuksesta en tiedä.

      • maisu

        Tilasin lopulta seiltä korun postiennakolla. Parissa päivässä tuli perille. EI jäänyt pahaa sanottavaa. Korunsaajakin oli iloinen. :)


    • girl4

      Loistavasti toimi ainakin minulla, olen tilannut useammankin kerran. Messuilla olen myös tavannut myyjiä ja vaikuttavat ammattitaitoisilta ja mukavilta.

    • Anonyymi

      Tilasin Matkahuollon kautta ja pyysin sitä myös erikseen, laittoi Postin kautta. Tuli pitkä mutkikas noutomatka, outoon noutopaikkaan. Aiemmin toiminut paremmin. Nykyään Posti ei toimita suoraan luukusta automaattisesti, vaan kauppiaan pitää selvittää systeemi tai ei käytä Postia. Muillakin kauppiailla on ollut ongelmia toimituksissa lähelle, mutta osaa ei taida vaan kiinnostaa. Osa taas tietää niksit miten saa toimitettua lähemmäs. Korut tummuvat nopeasti, mikä prosentti todella on sitten hopeaa? Yhdestä en löytänyt vielä hopealeimaa, ainoastaan jotkut kirjaimet, jatkan etsimistä jos saan paremman suurennuslasin valon. En usko että leimaa löytyy, koska katsoin tarkasti jo, toki siinä hopeaa on mutta paljonko. Hopeanpuhdistusliina toimi niihin kohtiin joissa ei ole koukeroa, kolot hankala puhdistaa varmaan jatkossa. Osa perinteisistä hopeanpuhdistusnikseistä ei toiminut koruihin jostain syystä, koloihin. Firma paljastui Korutukuksi (net). Plussaa on se, että sai sormen koon mittaamiseen pahvin, sille on tarvetta todella. Olisin halunnut tilata vielä yhden merkityksellisen korun, mutten taida enää uskaltaa, koska minulle on tärkeää mistä se noudetaan ja että se on kunnon hopeaa, helppo puhdistaa. Olen turhaan mennyt useita kertoja elämässä pienten pakettien perässä pitkiä matkoja, vaikka olen maksanut siitä että se tulisi lähemmäs, joka kerta 7e.

      • Anonyymi

        Ja bussimatkat päälle sekä kävelyt. Ja joskus jos on kipeä miten voi noutaa paketin. Autoa ei kaikilla ole.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3387
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2035
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      197
      1678
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1583
    5. 80
      1135
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      266
      996
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      122
      926
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      909
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      855
    Aihe