YLEn takaa-ajo Soldiers of Odineita kohtaan

äitiidästä

Yle on kuulemma saanut käsiinsä Soldiers of Odineiden sisäpiiritietoa. Herää heti kysymys, onko joku suvakki ujutettu Soldiers of Odineihin saadakseen sisäpiiritietoa.
Nyt Soldiers of Odineita syytetään rasistisista kuvista jne..Entäs sitten???
Ylen mielestä turvapaikanhakijoiden raiskaukset, ryöstöt,, naisten ahdistelut, terroriteot, isis, kunniamurhat, silpomiset jne... eivät ole mitään verrattuna siihen, että Soldiers of Odninit tekevät natsitervehdyksen. Voi huh huh, ei voimuuta sanoa. Kyllä fakta onniin, että Kantasuomalaiset pelkäävät näitä turvapaikanhakijoita ja onhan se jo todistettu, että turvattomuus on lisääntynyt näiden turvapaikanhakijoiden myötä. Minä ainakin tuntisin oloni turvalliseksi,kun näkisin Soldiers of Odinaita kaupungilla, tosin kuin arabitaustaisia ja mustia miehiä. Yle on säälittävä laitos.

21

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarkkanäköinen

      Monella poliisilla on myös rikollista taustaa.

    • KiitosYle

      Hyvä, että natsit palajstetaan.

      • sooisok

        Minusta pahempia ovat Suomessa maan alla tilaisuuttaan odottavat terroristit, jotka odottavat käskyä. Islamistit vihaavat kristittyjä. Tämä se vastaa on rasismien rasismia. Miksi tästä ei kirjoiteta. Islamistit purevat ruokkivaa kättä. Onko oikein, että tänne tullaan raiskaamaan ja ahdistelemaan naisia. Huom. nämä ovat konkreettisia rikollisia tekoja,jotka aiheuttavat uhreille lopun elämän traumoja. Eli jos Soldiers of odinit ekevät nätsitervehdyksiä ja kirjoittavat rasistisia tekstejä, niin se ei ole mitään verrattuna islamistien tekoihin mm. päiden katkaaisemiset ja roikottamiset. Vähän suhteellisuuden tajua hyvät ihmiset!!!


    • valeyle

      Eihän tuossa mitää uutta. Yle toimii niinkuin sen oletetaankin toimivan. Rotta joka tuntee itsensä nurkkaan ajetuksi tekee aina älyttömiä hyökkäyksiä. Kekkosen vastustajat, Vanhasen lautakasa, Sipilän osinkovero, rasismi, Odinin soturit jne jne.

    • vllö

      Viestien perusteella nämä natsipellet haluavat ainostaan tapella kaikkien heidän kanssa, jotka ovat erimieltä tai erinäköisiä kuin he itse ovat. Heidän perustelunsa tällaiselle toiminnalle ovat vähintäänkin arveluttavia, eikä se lisää ainakaan turvallisuutta missään mielessä.

      • mg42

        Nämä vihervasemmisto anarkisti pellet ovat kaikkein pahimpia räyhääjiä mielummin näitten touhuja pitäisi tutkia sama porukka teki turkistarha iskuja ja häiriköi itsenyyspäivä juhlia rikkoen ihmisten omaisuutta tällaiset ryhmät pitäisi kieltää oodinit eivät ole tietääkseni tehneet mitään


      • turvallisuusmenetetty

        Tuskinpa. Mielummin natsi kuin naisten vihaajat, raiskaajat, ahdistelijat, alistajat. Minusta olisi yöllä turvallista kohdata Soldiers of Odineita kuin mustien miesten muodostama jengi, joka tuskin kävelisi ohitseni asiallisesti, vaan olisi muut pahat mielessä. Me normaalit suomalaiset naiset olemme saaneet tarpeeksi tästä turvattomuuden tilanteesta, mikä on pesitynyt maahamme näiden pakolaisstatuksella tulleiden miesten myötä.


    • MädätettyMedia

      Yle on ihan sekaisin. Meidän rahoilla ja kansaa halveksien tekee höpöjuttuja.Tekevät valheellisia vääristeltyjä uutisjuttuja propaganda juttuja Unkarista,Puolasta,Venäjästä ym maista joissa on vielä kunnon poliitikkoja jotka toimivat terveestä puolustaessaan oman maansa kansan etuja eivätkä salli maahantunkeiden muslimien tallata maataan. EU toimii yhdessä nation wreckersien kanssa,kansoja rikkomaan pyrkivän maailman rikkaiden eliitin jotka aloittavat sotia kanssa. Heidän käsissään on kaikki merkittävät Mediat,viihde,pääoma,monikansalliset yhtiöt. Trumpista uutisoidaan virheellisesti. Netistä löytyy paljon ns. hiljaisen amerikkalaisen enemmistön myönteisiä mielipiteitä,he ovat heräämässä siihen että heitä kusetetaan,manipuloidaan ja ketkä maassa oikeasti määrää ja rahoittaa poliitikot. Trump ei ole riippuvainen rahoittajista kuten muut. Sen takia Washingtonin valtaa pitävät ovat peloissaan ja tekevät mitä tahansa estääkseen Trumpia valinnan. Eurooppa tekee itsemurhaa kelvottomien poliitikkojen takia.
      Jos haluaa oikeasti tietää mitä on tapahtumassa maailmassa niin siitä löytyy tietoa aivan muista medioista netistä.

      • Kukaonsekaisin

        Itse olet sekaisin. Tähän maahan ei tarvita järjestöjä, jotka kopioivat hierarkiansa rikollisilta moottoripyöräjengeiltä ja ohjeistavat pitämään kaikenlaisia väkivallan välineitä mukana kaupungilla liikkuessaan.
        Hyvä että totuus SOO sta tulee ilmi. Päivänselvää natsitoimintaa, jolle ei pidä antaa minkäänlaista hyväksyntää.
        On vainoharhaista luulla että ns. valtamedia olisi kansaa vastaan. Tämä ajatus on trollien iskostama ja tarkoituksena on vain saada aikaan hajaannusta jotta sitä hajaannusta voidaan käyttää myöhemmin hyväksi. Samaa teki Venäjä Ukrainassa ennen Krimin valtausta.


    • lssah

      Entäs nämä matut jotka poseeraavat irti leikattujen päiden vierellä eihän se tietenkään ole mitään verrattuna natsi tervehdykseen

    • ööperi

      Juu, eihä se mitään jos vain vähän on natsi. Siis ihan vähän käsi koholla, alle 45 astetta. Jos ei lyö oikeasti nyrkkiraudalla toista päähän, ei sekään vielä ole vakavaa. Pelkällä nyrkillä voi vähäsen....joo.

    • tarkkanäköinen

      Aivan käsittämätötä, mitä helvettiä se ylen työntekijöille kuuluu, jos kaduilla muutama porukka kulkee. Kyllä tästä ajojahdista näkee , mitä paskasakkia siellä ylessä verorahoilla maleksii. Ei se niin mene, eikä tule menemään, että se mitä mieltä joku yleen palkattu paskasakki on asioista, sitten nämä toopet aloittavat koko valtakunnan käännyttämisen homoiksi, lesboiksi, feministeiksi , ja suvakeiksi . Älkää helvetissä tyrkyttäkö koko aikaa niitä, tapojanne NORMAALEILLE ihmisille , joilla on perheet ja omakotitalot ja tulevat toimeen TUOTTAVALLA työllä , ja joiden elämässä on tavoitteita ja päämääriä , emme maksa yle- emmekä muutakaan veroa ,sen takia että saamme päällemme illasta toiseen tätä aivopesu paskaa, ei ole paljon pyydettytä jos tämän ylenannin saisivat vain ja ainoastaa he jotka HALUAVTA siitä maksaa , Ei tämän" kokeilun" tarvitsisi kestää kuin pari - kolme vuotta, sinä aikana talo puhdistuisi ,päteville löytyisi kyllä töitä , tosin suurin osa ko. porukasta hakeutuisi töihin VOK:iin tuottaviin töihin siis edelleen.

    • tarkuuttanäköön

      Ylen päätävin elin on hallintoneuvosto 21 jäsentä. Hallintoneuvosto on eduskunnan valitsema. Rooli on valvova ja sillä on mandaatti linjata ylen toimintaa.
      Puheenjohtaja Kimmo Kivelä(ps). Muita mm. Olli Immonen(ps). Jari Ronkainen(ps). Mari Tolppanen(ps).. Hallintoneuvosto on ylen ylin päättävä elin. Lisätietoa eduskunnan verkkosivut

    • Sairaat_paskiaiset

      Jumalauta kuinka vainoharhaisia nämä Odinin sossupummit ovat!

    • mnnb

      Totta kait Yle ja muut mediat kertovat ne tapahtumat ja ilmiöt mitkä kuuluukin kertoa. Kun esim. tämä räyhäporukka nujakoi kadulla ja on mukamas turvaamassa ihmisten liikkumista, pitää tästäkin kertoa. Siitäkin tiedosta me juuri veroina maksetaan.

    • voihyväjysssäys

      Joku vasemmistoliittolainen somali pyörittää mamujen katupartiota. Miksei siitä vaahdota? Ai niin, koska joku oli kuulemma tönäissyt kaapuun pukeutunutta naista. Onhan se paljon kamalampaa kuin se, että suomalaisia tyttöjä ja naisia on ahdisteltu paljon, raiskattu ja jopa tapettukin mamujen taholta.

      • vankilaansuoraan

        Totta! Ei pidä vaahdota heistä. Odineilla on tuomioita paljon mm. väkivaltarikoksista kohdistunnut Suomalaisiin naisiin ja lapsiin. Rikolliset päihdeongelmaiset pois kaduilta.


      • halaa.ja.anna.pullaa
        vankilaansuoraan kirjoitti:

        Totta! Ei pidä vaahdota heistä. Odineilla on tuomioita paljon mm. väkivaltarikoksista kohdistunnut Suomalaisiin naisiin ja lapsiin. Rikolliset päihdeongelmaiset pois kaduilta.

        Nuhteettomiahan tietenkin ? Ja taustat tarkistettu ...mutta mitenkäs se kun historiasta tiedetään varmuudella vain osa?


      • voiiltapäivää
        vankilaansuoraan kirjoitti:

        Totta! Ei pidä vaahdota heistä. Odineilla on tuomioita paljon mm. väkivaltarikoksista kohdistunnut Suomalaisiin naisiin ja lapsiin. Rikolliset päihdeongelmaiset pois kaduilta.

        On se niin väärin, että pahat pojat(?) kerrankin tekevät jotain hyvää :D.


      • Outo_hyvä

        Sossu tukien huijaaminen?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1957
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1506
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      27
      1423
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe