Taas tippakyyti

Heikki-Koheltaja

44

903

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rekkasetä

      Onneksi oli puita hidastamassa menoa, olis muuten porhaltanu kolhoosin kyljestä sisään!

    • häkki.heilahtaa

      Kuljettaja sekä liikennöitsijä pitäisi molemmat tuomita poseen tapon yrityksestä. Liikennöitsijä, koska on antanut taitamattomalle kuljettajalle vaarallisia aineita kuljetettavaksi. Liekö ajoneuvon ja renkaiden kuntokaan hyväksyttävällä tasolla? Ja kuljettaja, koska ei ole suhtautunut riittävällä varovaisuudella myrkkylastin tiellä pitämiseen.

    • Unto.Utelias

      Kiinostaa rekaiden kunto?

    • tallapohjassa

      voiko jokuolla noin pimee,kuin ed." Häkkiheilahtaa" Kaikki vaan poseen, jokainen on tehnyt virheitä. suvaitsevaiset etunenässä:)

      • pollatahjassa

        Jos on rikkihappolasti vedettävänä, niin pitäis vähän jonkun kellon soida, että ajais varovasti. Onneks ei käynyt kuinkaan, mutta jos koko tankki olis revennyt, niin tilanne vois olla toinen. Tällaisia vaarallisia aineita pitäis palkata kuljettamaan vain vastuuntuntoisia kuljettajia.


      • kylnynaurattaa

        Onkohan sama teinipillu joka fb:ssä haukkuu ahtaajat ja akt:n, näinhän se kumollaan suomi nousee :D


      • eikö.taidotriitä
        kylnynaurattaa kirjoitti:

        Onkohan sama teinipillu joka fb:ssä haukkuu ahtaajat ja akt:n, näinhän se kumollaan suomi nousee :D

        Ihanaa, kun voi luottaa kuljettajien asenteeseen ja ajotaitoon, kyllä on turvallista liikenteessä. Mitä nyt joskus (vähintään kerran viikossa) joku yhdistelmä lähtee lapasesta ja päätyy metsähallituksen puolelle.


    • Pönttö.Nurin

      T Vikman kumossa

    • vaarikiito

      Tämä kuorma ajoi ajokieltoa vastaan.Kärpäsenmäkeen ei ajeta,jos liemet yli vapaarajan.Lännestäpäin tullessa lahteen on oikealle kääntyvä reitti ADR kuljetuksille.Hennalan ,raviradan kautta VT 4.Tais ottaa rotsia pois?

      • T.Tuomari

        Tukka pois ja linnaan


      • ejbjklhwrjtjh

        Vaari on nyt hyvä ja kertoo että mikä liikennemerkki se siellä kieltää ajamisen, kun minä ainakaan en ole sellaista siellä nähnyt.


    • kylnytonkaikkinähty

      Siel oli liukasta...ainakin rahtari-mimmin jalkovälissä. Vähemmästäkin sen nyt taajamassa kumolleen menee.

    • hallelujaaa

      Voi vittu että solmussa, nyt on tehny gee voimat tehtävänsä! Kasettia vaihtanu, teppoa ja masaa!

    • nimimkusimuna

      oliko nimikyltti lasilla säilynyt ehjänä?

    • valintojenvapaus

      Nykyään on paljon tarjolla ammattitaitoisia kuljettajia myös tyttöjä ja poikia?

    • Maalar

      Ei kun vauhtia vaan lisää,kyllä se siitä menee.Vakkari päälle.tupakka turpaan ja puukenkä ikkunalle niin onpa älleetä ja itsetunto korkeella.Ja jos löytyy joku ajelija edestä niin aja kiinni ja pysy siinä kymmenen metrin päässä hinttaamassa.Siinä koko suomalaisen rekkamieskulttuurin ilmentymä tänä päivänä,harvassa on ne ns.ammattimiehet tuolla liikenteessä,on vaan näitä leikkikaluja räplääviä pikkupoikia,voi se olla rakas tuo älypuhelin.

      • aktrules

        Se on sitä kun ei enää makseta kunnon palkkoja, niin ammattimiehet pysyy muissa hommissa...sitten saa pikkurahalla näitä teinipilluja


      • luikkari
        aktrules kirjoitti:

        Se on sitä kun ei enää makseta kunnon palkkoja, niin ammattimiehet pysyy muissa hommissa...sitten saa pikkurahalla näitä teinipilluja

        Jaa äijätkö ne ei autoja kaatele? , hinttarit osaa muutako, olla toisten perseessä kiinni, pitäkää se turvaväli KIITOS!!


    • Parkki-Pekka
    • Maalar

      Se ei se AKT:n jäsenyys sitä ammattitaitoa tuo tullessaan,sieltä tulee vaan se vanhakantainen uhoaminen ja työpaikkakiusaaminen.Vaan vielä piti nähdä tämäkin aika että miehistä machoimmat tuli ulos kaapista ja nyt ne menee maantietä pitkin tappituntumalla.Vaan rahtarit ovat valtiovallan erityisessä suojeluksessa,kuka toinen tienkäyttäjäryhmä saa ajaa 10 - 15 km/h:n jatkuvaa ylinopeutta ilman että siihen puututaan? Tulis meinaan tuo logistiikkaketju eli kaupan ja teollisuuden kumipyöräkuljetukset huomattavasti kalliimmaks jos tuo vauhtiralli lopetettais.Siihen tarvittas enemmän tekijöitä,nyt nämä ajo-ja lepoajat riittää kun ministeriö siunaa ylinopeudet ja yöaikaan vielä ilman rajoittimia.Eipähän mene kaikki ajot puolalaisille viilettäjille.

      • KenenJatkuvaYlinopeus

        Tarkoitat varmaan jatkuvalla ylinopeudella ajamisella raskastakalustoa joka ajaa esim. lähes 90 km/h. Siinä on se kymppi ylinopeutta kyllä mutta kyllä sinäkin voit ihan huoletta ajaa kymmenen kilsaa tunnissa yli rajoituksen ilman että siitä sakkoja rapsahtaisi. Autosi mittarivirhe, varmuusvähennys ja sitä kautta parin, kolmen kilsan ylitys ei johda rangaistukseen. EIpä silti ei ylinopeutta tulisi kenenkään ajaa mutta turha ylinopeutta ajamisesta pelkästään ammattikuljettajia syyttää!


    • eieieieieiiiiiii

      kielletään tuommoinen.

      • jaokva

        mutta ei ylinopeutta vaik on todella kova alamäki ja raskaalla kuormalla kokeiles hurjastelia ite mennä sin ratitaakse


    • Paperirullamies

      ONNEKSI Suomi vapauttaa liikennöinnin ulkomaisille firmoille. Saadaan ulkomailta varovaisia liukkaitakelejä kunnioittavia kaiken nähneitä ja paljon kokeneita sekä maailmaa nähneitä oikeita rekkakuskeja liikenteeseen, jotka ovat tottuneet ajamaan myös ihan oikeissa Euroopan suurissa ruuhkissa hermostumatta ja yleensäkin ajamaan maanteillä jonossa arvostaen edelläajavaa ja ymmärtäen turvavälit. Myös se on huomattava etu, että saadaan paljon halvempia kuljetuksia ja siten myös edullisempia tuotteita kaupoista. Huomattavan suuri etu kabotaasi säännön poistosta tulee myöskin teollisuudellemme, kun se saa varmat kuljetukset ilman kuljetuslakon pelkoa ja myös paljon edullisemmat kuljetukset, mikä antaa paljon paremmat edellytykset toimia Suomessa. Yksikin Suomalainen haiseva rekkarenttu kehua retosteli palkallaan, joka oli 5800 euroa/kk. Se on kyllä aivan liian paljon muutaman tunnin autolla ajelusta. Jos tuosta pudotetaan pois se ylimääräinen 3800 euroa, niin sekin on jo ruhtinaallinen palkka tuosta työstä. Että eiköhän meille kaikille ole parempi, että annetaan noiden oikeasti ammattilaisten hoitaa nämä Suomenkin kuljetukset, että pysytään liikenteessä hengissä ja voidaan tehdä töitä teollisuuden Suomessa säilymisen takia ja saadaan edullisia tavaroita kaupoista.

      • Matti_Mammona

        Olipa harvinaisen huono provo jopa Suoli24:lle. Kirjoitus haiskahtaa ihan Kuljetuspatruunalta/Kapitalistiriistäjältä/Kalle Kapitaalilta joka taannoin kirjoitteli yhtä typeriä kirjoituksia foorumille. Kaikille vaan ei provoilu onnistu. Sekään ei ole tyhmän hommaa.


    • Maalar

      Aikoinaan Tapsa Rautavaara lauloi että "kuorman pelastaa vain vaaran aavistus",eli siksipä näitä onnettomuuksia sattuu niin paljon kun ei keskitytä siihen tärkeimpään eli ajamiseen ja muuttuvien olosuhteiden seuraamiseen.Pelikonsoleiden ja somevehkeiden kanssa leikkiminen näyttää olevan tärkeämpää.Tien kunnossapito on todella puutteellista ja siihen ei voi luottaa.Eli niin kuin ennenkin:"öinen kiitotie,niin usein liukas lie",se vaan pitää paikkansa ja siihen on osattava varautua aistein ja aavistuksin.

    • Tympiintynyt

      Ei ole Pullapoikien risteyksessä läpiajon kieltävää merkkiä. On kyllä muutenkin semmoinen liikenteen p****läpi itä-länsi suunnassa koko seutu. Missään muualla tarvi kymmenistä valoista läpi kaupungin tulla. Ja tiedän kyllä reitin Renkomäen kautta, raskas väli kuorman kanssa tulla..

      • Maalar

        Anteeksi vaan, mutta en oikein ymmärrä,mikä siinä on raskasta?Valittaako se ajoneuvo vai mistä se raskaus syntyy.Luulis 700:lla hevosvoimalla jaksavan mennä,eihän näiden nykyisten rekkavetureiden vauhdit tipu enää ylämäkilöissäkään jotta lyhyillä ohituskaistoilla pääsis niistä Nissaneilla ohi.Ja mitä mieheen tulee niin jää kotiin jos tuntuu raskaalta.


      • emgökletnhklwt4n
        Maalar kirjoitti:

        Anteeksi vaan, mutta en oikein ymmärrä,mikä siinä on raskasta?Valittaako se ajoneuvo vai mistä se raskaus syntyy.Luulis 700:lla hevosvoimalla jaksavan mennä,eihän näiden nykyisten rekkavetureiden vauhdit tipu enää ylämäkilöissäkään jotta lyhyillä ohituskaistoilla pääsis niistä Nissaneilla ohi.Ja mitä mieheen tulee niin jää kotiin jos tuntuu raskaalta.

        Et mitään ymmärrä, mutta silti piti kommentoida???

        Se kun hieman eri asia ajella 700 hevosen rekkaveturilla ja 76 tonnin täysperällä kun voimaa on 520 tai 540 hv, että silleen.


    • moneyme

      Suomalaiselta kalliilta rekkakuskilta puuttuu ammattitaito ja oikea asenne, eli ammatti ylpeys. Tervetuloa Puolan ja Viron ammattitaitoiset rahtarit. Miksi maksettaisi kuljetuksista tuplahinta, kun sen voi tehdä parempi kuljettaja halvemmalla. Money talks. Minulle on aivan ykslysti kuka sen tavaran kuljettaa. Koska MINÄ, tavallinen loppukuluttaja maksan sen kuskin palkan loppujenlopuksi hankkimissani tuotteissa, vaadin alempia kuljetuskustannuksia. Ja hyvinhän tuo viesti on mennyt EU:ssa perille. Olen taas voittaja. Hyvä minä.

    • Datsun1200

      Rekat kielettävä
      Sitten on rauha maassa
      Onhan rautatiet

      • Maalar

        Ne entisajan rahtarit,mitenhän ne pärjäs ja olikohan se raskasta?Tunnen muutamia ikämiehiä alalta ja ei ne semmosia mammanpoikia ja ruikuttajia ole olleet mitä nykysin.Joutuvat tekemään töitä eivätkä istuneet baarissa ihteesä kehumassa.Tietysti pikkujouluissa ajettiin kovaa.Nyt jos joutuu vakkarin pois päältä ottamaan ja risteyksestä kääntymään tai valoissa pysähtymään niin jo lähes itku piäsöö.Tulee katko mobiilin katselussa.Todellakin,asennevammasta väkeä.


    • Hessuman

      No onneksi AKT ratkaisee meidän kuljetushinta ongelman. Ulkomaiset firmat tulee hoitamaan ajot puoleenhintaan. Se on jo varma. Siinähän sitten kipristelette.

    • Autojuht
      • Datsun1200

        Se on tulos kun nykimällä ajetaan!


    • Hessuman

      Suomalaiset isännät on itse jo aikojen alusta lähtien kilpailleet ajot niin köyhiksi, ettei niillä ole varaa ostaa autoihin edes kunnollisia renkaita. Antaa vain Baltian poikien ajaa nämä Suomenkin kuljetukset vieläkin halvemmall koska niin innokkaasti haluavat.

    • HaanpäänHamppi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        On hienosti parkkerttu, kyllä ne Virossa osaa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4709
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1471
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1031
    Aihe