Herkistyminen

purolla

Näen etiäisunia toisinaan, aavistan asioita. Miten itseään saisi entistä paremmin herkistymään ja ottamaan vastaan tämmöistä?

7

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pakenisin

      Enpä suosittele herkistelemään.

      Menetät omaa aikaasi,ja kun tunnen tuolaisen vastaavan tapauksen niin en suosittele,petyt melkovarmaan koska nuo etiäiset eli uninäyt tai jopa aavistukset häviät pois,sitten henkilö pettyy.

      Sinuna pakenisin noita enkä ottaisi tietoisesti tai tiedon hakuisesti yhteyttä näihin.

      Monetkaan ei käsitä kyseessä olevan ikävämmät voimat.

      Koska et todennäköisesti ole uskova joka myös elää hillittyä elämää niin älä hakemalla hae ja etsi yhteyttä voimiin jotka eivät tuota sinulle mitään hyötyä,menetät vain aikaasi .

      Pakenisin sinuna ja miettisin hengellisiä asioita säännöllisesti raamatun kanssa.

      • laulujoutsen_90

        Moi! Läheisesi on varmaan suhtautunut enteisiin liian vakavalla "wannabe"-mielellä. Meidän suvussa niitä ei mitenkään etukäteen voi edes odottaa, ne vaan tulevat ja toteutuvat ja vasta jälkikäteen tajuaa, että ne olivatkin enteitä. Ikinä ei olla edes käyty perheen kesken keskustelua tyyliin "tulisipa taas enne" tai "onkos sulla ollut enteitä tänään", joten hakemalla niitä ei todellakaan haeta. Eivät myöskään ole tuoneet mitään tarkoitushakuista "jännitystä" elämään, lähinnä ovat arkisia sattumuksia joita huvittuneina ihmetellään.

        Aikaakaan enteet eivät vie elämästä sen kummemmin kuin muutkaan mieleen pulpahtavat asiat. Esimerkiksi mulle voi tulla mieleen lähes pakkomielteinen ajatus että "tänään pitäisi pestä pyykkiä" ilman mitään syytä ja kun sitten pesen pyykit niin käykin ilmi että ystävä on suunnitellut loppuviikolle ohjelmaa eli muuten pyykit olisi jäänyt pesemättä. En usko, että demonit johdattaa ihmisiä pyykkäämään - mutta sen voisinkin uskoa, että vaikka jo edesmennyt isoisoäitini näin johdattaisi ;)


    • EnoughIsEnough

      Hei! Laitoinkin jo erillisen viestin suositellen tätä klippiä, jos olet kiinnostunut parantamaan yhteyttä Jumalaan:

      Jesus is Coming, Draw The Line On You Involvement With The World
      https://www.youtube.com/watch?v=84hTYhfd-Jk

      Arvioi viestiä suhteessa Raamattuun.

    • NoJoke
    • erityisherkkätykkijulli

      Herkistyin viimeksi nuorempana tykkimiehenä Suomen Raskaassa, kun vanhat lähti.

    • laulujoutsen_90

      Hei! Onpa mielenkiintoinen aloitus, samaistun :) Ja pahoittelen jo etukäteen kun mulla varmaan tulee tästä aiheesta paljon tekstiä!

      Meillä on samantyyppistä herkistymistä suvussa, kolmessa polvessa sukumme naiset (minä nuorin mukaanlukien) olemme herkkiä havaitsemaan etiäisiä. Ei me niitä olla pyritty mitenkään kehittämään, näin on vain aina ollut. Erityisen herkästi etiäiset toimivat meidän kolmen naisen kesken, mutta kyllä välillä perheen miehetkin ovat saaneet osansa. Sanoisin, että parhaiten herkistyy toisten ihmisten, ja totta kai saman kyvyn omaavien sukulaisten seurassa. Epäilevät ihmiset tietenkin saavat itsensäkin epäilemään ja kieltämäänkin näitä ominaisuuksia, mutta ei skeptinenkään ympäristö näitä pois vie vaan jostain aina pulpahtavat uudelleen ajankohtaiseksi.

      Useimmiten etiäiset ovat meilläkin aavistuksia tulevasta. Niin usein näitä tulee (viikoittain), etteivät mene sattuman piikkiin. Huonoiten näitä etiäisiä tulee jos itse on väsynyt, kiireinen tai sairas. Vanhin meistä naisista näkee myös enneunia, näitä on kuulemma ollut jo poisnukkuneillakin sukumme jäsenillä. Enneunia on harvemmin kuin valveillaoloajan etiäisiä (ei edes vuosittain). Enneunissa joku jo kuollut sukumme jäsen on yleensä tullut kertomaan asian, siksi niitä on meillä osattukin erottaa ns. tavallisista unista. Yleensä ne liittyvät suureen elämänmuutokseen, kuten jonkun ihmisen sairastumiseen, poisnukkumiseen, häihin tai lapsen saantiin.

      Kun joku aika sitten bongasin tämän suomenuskon, yllätyin kun huomasin, että etiäiset ovat tuossa maailmankuvassa jopa merkittävässä osassa. Kannattaa kurkata esim. Taivaannaulan epävirallinen julkaisu: http://www.taivaannaula.org/esivanhempien_puu.pdf (esim. Ihmisenhaltija-kappaleen "luonto-sielu" on itselleni läheinen, kts myös kappale Vainajat suvun vartijoina). Nykyään miellän itseni löyhästi suomenuskoiseksi juurikin tämän sukumme taipumuksen vuoksi. Ajattelen, että esivanhempamme pitävät meidän suvusta huolta, huolehtivat, että asiat loksahtelevat paikoilleen ennen päivän päättymistä :)

      Ainoa haitta varmaan on, jos enteitä alkaa jotenkin liikaa odottamaan tai toisaalta pelkäämään. Niihin kannattaa suhtautua luonnollisena elämän osana eikä minään sen ihmeellisempänä; niiden todenmukaisuuden näkee sitten ajallaan jos ne ovat totta. Samanlaisia aavistus-taipumuksia on ihmisillä aina varmaan ollut, mutta joinakin aikoina nämä vain on jätetty huomiotta. Ei kannata uskoa kaikkea negatiivista mitä etiäisistä puhutaan nykypäivänäkin. Kristinuskon tultuahan kaikki ihmisen luonnollinen ja intuitiivinen toiminta on varmaan totuttu näkemään vieraana - kuten edellisissä viesteissäkin näkyy. Lippu vaan korkealla, etiäisistä ei ainakaan meidän suvulle ole ikinä ollut mitään haittaa. Hauskoja sattumuksia on kyllä tullut paljon. Ja joskus hyötyäkin, kun esim. ei tarvitse edes soittaa kun toinen on jo saanut viestisi muita reittejä ;)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2784
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2624
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1835
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1739
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1713
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1649
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1252
    8. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    10. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      66
      1063
    Aihe