Herkistyminen

purolla

Näen etiäisunia toisinaan, aavistan asioita. Miten itseään saisi entistä paremmin herkistymään ja ottamaan vastaan tämmöistä?

7

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pakenisin

      Enpä suosittele herkistelemään.

      Menetät omaa aikaasi,ja kun tunnen tuolaisen vastaavan tapauksen niin en suosittele,petyt melkovarmaan koska nuo etiäiset eli uninäyt tai jopa aavistukset häviät pois,sitten henkilö pettyy.

      Sinuna pakenisin noita enkä ottaisi tietoisesti tai tiedon hakuisesti yhteyttä näihin.

      Monetkaan ei käsitä kyseessä olevan ikävämmät voimat.

      Koska et todennäköisesti ole uskova joka myös elää hillittyä elämää niin älä hakemalla hae ja etsi yhteyttä voimiin jotka eivät tuota sinulle mitään hyötyä,menetät vain aikaasi .

      Pakenisin sinuna ja miettisin hengellisiä asioita säännöllisesti raamatun kanssa.

      • laulujoutsen_90

        Moi! Läheisesi on varmaan suhtautunut enteisiin liian vakavalla "wannabe"-mielellä. Meidän suvussa niitä ei mitenkään etukäteen voi edes odottaa, ne vaan tulevat ja toteutuvat ja vasta jälkikäteen tajuaa, että ne olivatkin enteitä. Ikinä ei olla edes käyty perheen kesken keskustelua tyyliin "tulisipa taas enne" tai "onkos sulla ollut enteitä tänään", joten hakemalla niitä ei todellakaan haeta. Eivät myöskään ole tuoneet mitään tarkoitushakuista "jännitystä" elämään, lähinnä ovat arkisia sattumuksia joita huvittuneina ihmetellään.

        Aikaakaan enteet eivät vie elämästä sen kummemmin kuin muutkaan mieleen pulpahtavat asiat. Esimerkiksi mulle voi tulla mieleen lähes pakkomielteinen ajatus että "tänään pitäisi pestä pyykkiä" ilman mitään syytä ja kun sitten pesen pyykit niin käykin ilmi että ystävä on suunnitellut loppuviikolle ohjelmaa eli muuten pyykit olisi jäänyt pesemättä. En usko, että demonit johdattaa ihmisiä pyykkäämään - mutta sen voisinkin uskoa, että vaikka jo edesmennyt isoisoäitini näin johdattaisi ;)


    • EnoughIsEnough

      Hei! Laitoinkin jo erillisen viestin suositellen tätä klippiä, jos olet kiinnostunut parantamaan yhteyttä Jumalaan:

      Jesus is Coming, Draw The Line On You Involvement With The World
      https://www.youtube.com/watch?v=84hTYhfd-Jk

      Arvioi viestiä suhteessa Raamattuun.

    • NoJoke
    • erityisherkkätykkijulli

      Herkistyin viimeksi nuorempana tykkimiehenä Suomen Raskaassa, kun vanhat lähti.

    • laulujoutsen_90

      Hei! Onpa mielenkiintoinen aloitus, samaistun :) Ja pahoittelen jo etukäteen kun mulla varmaan tulee tästä aiheesta paljon tekstiä!

      Meillä on samantyyppistä herkistymistä suvussa, kolmessa polvessa sukumme naiset (minä nuorin mukaanlukien) olemme herkkiä havaitsemaan etiäisiä. Ei me niitä olla pyritty mitenkään kehittämään, näin on vain aina ollut. Erityisen herkästi etiäiset toimivat meidän kolmen naisen kesken, mutta kyllä välillä perheen miehetkin ovat saaneet osansa. Sanoisin, että parhaiten herkistyy toisten ihmisten, ja totta kai saman kyvyn omaavien sukulaisten seurassa. Epäilevät ihmiset tietenkin saavat itsensäkin epäilemään ja kieltämäänkin näitä ominaisuuksia, mutta ei skeptinenkään ympäristö näitä pois vie vaan jostain aina pulpahtavat uudelleen ajankohtaiseksi.

      Useimmiten etiäiset ovat meilläkin aavistuksia tulevasta. Niin usein näitä tulee (viikoittain), etteivät mene sattuman piikkiin. Huonoiten näitä etiäisiä tulee jos itse on väsynyt, kiireinen tai sairas. Vanhin meistä naisista näkee myös enneunia, näitä on kuulemma ollut jo poisnukkuneillakin sukumme jäsenillä. Enneunia on harvemmin kuin valveillaoloajan etiäisiä (ei edes vuosittain). Enneunissa joku jo kuollut sukumme jäsen on yleensä tullut kertomaan asian, siksi niitä on meillä osattukin erottaa ns. tavallisista unista. Yleensä ne liittyvät suureen elämänmuutokseen, kuten jonkun ihmisen sairastumiseen, poisnukkumiseen, häihin tai lapsen saantiin.

      Kun joku aika sitten bongasin tämän suomenuskon, yllätyin kun huomasin, että etiäiset ovat tuossa maailmankuvassa jopa merkittävässä osassa. Kannattaa kurkata esim. Taivaannaulan epävirallinen julkaisu: http://www.taivaannaula.org/esivanhempien_puu.pdf (esim. Ihmisenhaltija-kappaleen "luonto-sielu" on itselleni läheinen, kts myös kappale Vainajat suvun vartijoina). Nykyään miellän itseni löyhästi suomenuskoiseksi juurikin tämän sukumme taipumuksen vuoksi. Ajattelen, että esivanhempamme pitävät meidän suvusta huolta, huolehtivat, että asiat loksahtelevat paikoilleen ennen päivän päättymistä :)

      Ainoa haitta varmaan on, jos enteitä alkaa jotenkin liikaa odottamaan tai toisaalta pelkäämään. Niihin kannattaa suhtautua luonnollisena elämän osana eikä minään sen ihmeellisempänä; niiden todenmukaisuuden näkee sitten ajallaan jos ne ovat totta. Samanlaisia aavistus-taipumuksia on ihmisillä aina varmaan ollut, mutta joinakin aikoina nämä vain on jätetty huomiotta. Ei kannata uskoa kaikkea negatiivista mitä etiäisistä puhutaan nykypäivänäkin. Kristinuskon tultuahan kaikki ihmisen luonnollinen ja intuitiivinen toiminta on varmaan totuttu näkemään vieraana - kuten edellisissä viesteissäkin näkyy. Lippu vaan korkealla, etiäisistä ei ainakaan meidän suvulle ole ikinä ollut mitään haittaa. Hauskoja sattumuksia on kyllä tullut paljon. Ja joskus hyötyäkin, kun esim. ei tarvitse edes soittaa kun toinen on jo saanut viestisi muita reittejä ;)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18429
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3135
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1850
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      269
      1403
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      82
      1083
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe