Mannilanniemi

Karavaana_ri

Itä- Suomen (Puumala/ Ryhälä) huonoimmin hoidettu alue, potentiaalia olisi vaan nykyinen henkilöstö ei kykene aluetta hoitamaan.

216

5506

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • caravaanarimyös

      Alue kieltämättä on hienolla paikalla ja se mikä häiritsi käydessämme siellä oli hirveä pissin tai jonkun muun ulosteen haju joka oli suihkutiloissa ja toiletissa leirintäpuolella, nurmikot oli ajamatta tiet erittäin epätasaisia ja pelotti et asuntoautomme uppoaa väylälle ja lietettä tai muuta sellaista paikat täynnä? onko joku pellonpohja niin sen haju, kuvottava

      • talvinurmikkoajelu

        harvemmin sitä talvella nurmikkoa ajetaan


      • Caravanarri

        Olisiko ollut kesäkaudesta kysymys? Ymmärtäisin näin hyvin yksinkertaisena ihmisenä tälläisen asian, tuskin muisteloita tehdään talvikaudelta jos nurmikoista puhutaan!!!!


      • Ominsilminnähty

        Talvikausi ja lumityöt, kaikki lumityöt tehty riman alapuolella, tiet yhden kerran, varmaan selkää rupes särkee nii piti lähtee kotii..talojen edustat kaikki tekemättä, niin eihän se pääse harjanvarteen kun maha ottaa kiinni ja ei taivu, mut se moottorikelkka, kulkee ihan toisella puolen Puumalaa, kui sillä pystyy ajamaan vaik se ump sukkeluuksis kulkeekin kun siel joku naikkone istuu penkil mukana.


      • myösnähty

        kateellisten panettelua


      • Jäsenliitosta

        Kuka, miksi ja miten voi olla kateellinen jos työt tekemättä? Maksan ammattiliitolle joka eurosta osan ja odotan Mannilanniemen alueen olevan kunnossa kun menen vaan eipä ole! Ukko laiskotellut , jättänyt hommat täysin retuperälle, kortistosta löytyy viriilejä nuoria eikä tarvitse olla edes minkään lajin taitaja niin parempaa jälkeä syntyy! Parin vuoden aikana on ulkopuolinen lomittaja tehnyt kuukaudessa vuoden työt! Mitä järkeä maksaa vätykselle palkkaa!


      • myösnähnyt
        Jäsenliitosta kirjoitti:

        Kuka, miksi ja miten voi olla kateellinen jos työt tekemättä? Maksan ammattiliitolle joka eurosta osan ja odotan Mannilanniemen alueen olevan kunnossa kun menen vaan eipä ole! Ukko laiskotellut , jättänyt hommat täysin retuperälle, kortistosta löytyy viriilejä nuoria eikä tarvitse olla edes minkään lajin taitaja niin parempaa jälkeä syntyy! Parin vuoden aikana on ulkopuolinen lomittaja tehnyt kuukaudessa vuoden työt! Mitä järkeä maksaa vätykselle palkkaa!

        kyllä sinä osaat haukkua mutta et osaa muuta kuin narista samasta asiasta joka keskustelupalstalla.missä sinä olet kasvanut kun muuta et osaa.eikä sinusta ole muuta kuin narisijaksi


      • Jäsenliitosta

        Narisen tai en, töitä osasin tehdä josta myös maksettiin palkka, en vain ymmärrä miksi täydelle vetelykselle maksetaan lorvimisesta, minunkin ansaitsemista rahoista. Olen kasvanut vastuuntunnolliseksi ihmiseksi, en miksikään patalaiskaksi ylipainoiseksi vätykseksi, täällä valitan et kaikki huomaa millaisella hoidolla alue on tulee mieleen mm. vätys, laiska,lipevä, ylipainoinen. valehteleva, väärentelevä, petoksia tekevä lurjus.


      • Läheltäseuraava

        No juu, taisivat oman kylän Ryhälän ja ympäristön asukkaat huomata saman asian, ei enää kala/ tienhoitopiirin pyheenjohtaja, ei siintä kuulemme mitään tullu.


      • myösnähnyt
        Läheltäseuraava kirjoitti:

        No juu, taisivat oman kylän Ryhälän ja ympäristön asukkaat huomata saman asian, ei enää kala/ tienhoitopiirin pyheenjohtaja, ei siintä kuulemme mitään tullu.

        ja millähän tapaa tääkin kirjoitus mannilanniemeä koskettaa.ja jätä nää kuulopuheet omaan arvoonsa


      • Nahjusnahjus

        Kyllä se koskettaa Mannilanniemeä, työaikana eli akt:n maksaman työajan puitteissa hoidellut kalastuslupia ja muita väärinkäytöksiä eli ilmaisia kalastus lupa merkkejä "hyville asiakkaille" ja muuta sellaista, miksi tälläinen heppu on poistettu luottamustehtävistä, no kun omat ja vieraat asiat sekaantuivat keskenään kun aivoissa ei pyöri uskollisuus työnantajaa kohtaan, täysin mitäänsanomaton nahjus. Mannilanniemellä menisi hyvin ja sisarus ravintolollaan saisi elannon kun vain ymmärtäisi tämä NAHJUS kadota näköpiiristä edes.


      • nahjuksennahjus

        kyllä sä osaat nimimerkin takaa panetella mutta ei oo miestä tai naista omalla nimellä kertomaan asioita olet erittäin raukkamainen nahjus koko ihminenn


      • Nahjusnahjus

        Nahjus katselee vain peiliin siellä näkyy raukka raasu jonka elämäntyö Mannilanniemi on menny ketuilleen eli kaikki mennyt, kun raukasta ei ole edes mieheksi tunnustaa mokiansa. Edelleen Mannilanniemi kukoistaisi jos nahjus pois sieltä!


      • myösnähnyt

        kyllä oot uskomaton tapaus...haukkua koko ajan tässä on kyllä poliisille työtä ottaa selville kuka oot nämä sun kommentit täyttävät kunnianloukkauksen merkit.kyllä kun muutaman tonnin maksat kunnianloukkauksesta korvauksia niin loppuu tämä sama jauhanta


      • Nahjusnahjus

        Mistä sä puhut, tosiasioita kaikki, ei yhtään valhetta eikä haukkumista.


      • myösnähnyt
        Nahjusnahjus kirjoitti:

        Mistä sä puhut, tosiasioita kaikki, ei yhtään valhetta eikä haukkumista.

        mee ja kato peiliin että onko siinä kuvassa minkä peili antaa mitään vikaa


      • Nahjusnahjus

        Kaikki kunnossa peilissä, mahdun kuvaankin! Se ois kyllä hyvä kaivella verovapaiden työntekijöiden työsopimukset esille! Talkoita ei nyky suomessa ole kuin seuroille, toivottavasti löytyy hyvä työntekijä alueenhoitajaksi niin paikka kukoistukseen, olisi kiva kesäisin käydä.


    • puumalanpuolesta

      vieressä pari paremmin hoidettua aluetta, suosittelen niitä.

    • keskitytyöntekoon

      on se ihme, puhuu kunnianloukkauksista mutta itse niitä tekee julkisesti häpäisten kymmenien ihmisten silmien edessä, toivottavasti tekee nykyään töitänsä eikä chättää suomipalstalla työaikana, moni olisi voinut tehdä vuosikausien aikoina monia kunnianloukkaus korvausvaateita ja muista epämääräisyyksistä. laittakaa alue kuntoon ja loppuu jauhaminen, se ei muuta vaadi.

    • äivöttoimintaan

      taitaakohta toistakymmentä ilmoitusta lähteä kohta etiäppäin, eli kun muutaman tonnin kaikille maksaa niin äkkiä se 20-30 t euron menetys on, sen verran se on hallaa niemessä tehnyt, mut ei vaan ymmärrä itse et mitä! tekis vaan työnsä niin ei tarvis selitellä.

    • Eiikinäenää

      Taitaa taas keväällä Mannilanniemi lillua lehmän lannassa ja se haju sanoinkuvaamattoman hirveä, roskakatukset 45 asteen kulmassa odottaa et joku tekis jotain.

      • hölmöläistenhommaa

        eipä minusta siellä käydessäni näkynyt niin lehmän lehmää mutta jos se haju tuleekin naapurin pellolta ja navetasta.onpa vaikea lähteä sanomaan naapurille .siitähän sais vain yllä oleva lisää vain vettä myllyyn ja jatkuu tämä sama p......jauhanta


    • keskitytyöntekoon

      Naapurit on jo haukuttu ja kenen toimesta ? se ei paljon päättelyä tarvitse vaan se kertoo oman minän pienuudesta vain.

      • keskityöntekoonitse

        Kyllä sulla on pienet piirit kun et muuta tee kun vahtaat mitä mniemenssä tapahtuu.taitaa työtkin jäädä tekemättä itselläsi.kun etsit koko ajan vikoja mistä pääset itse egoasi nostamaan


    • MniemenOmillaSivuilla

      Vapaa-ajankeskus Mannilanniemen asuntovaunualue on suljettu kesäkauden 2014 alusta alkaen alueella tehtävien huolto- ja korjaustöiden vuoksi. Pahoittelemme sulkemisesta asiakkaille aiheutuvaa haittaa. IHMETTELEN, MISSÄ ON TÄMÄ REMONTTI????

      • remonttimaksaa

        jos mannilanniemen isänniltä ovat rahat loppu niin onpa aika vaikia remonttia tehdä


    • 2014kesä

      IHMETTELE SINÄ VAAN ! Kannattaisikohan kysyä liiton päästä mistä tämä johtuu ja miksi alue yleensä suljettiin 2014 kesäksi !!

      • ylensakiabrihas

        jos se sua noin paljon kiinnostaa niin miksi et kysy.ei kai tuo meitä karavaanareja kiinnosta miksi paikka oli kiinni


      • MniemenOmillaSivuilla

        Eihän sieltä ole tullut kuin valheita, samoin aluettaylläpitävät henkilöt päin naamaa kertovat muunneltuja totuuksia, syvä epäluottamus näitä kohtaan.


      • ylensakiabrihas

        eipä tuokaan meitä karavaanareita kiinnosta.mutta jos palvelu toimii niin kaikki huyin


    • epäpuhtauttajokapaikassa

      Olisiko ollut terveystarkastaja joka kiinni laittoi, tämä on vahva epäilys!

      • huvittuneenasivusta

        tää on taas tätä mutu tuntumaa jota on tullut jo näissä kirjotuksissa aivan tarpeeksi


    • samapaskajatkuu

      Edellinen Mannilanniemestä keskustelu suljettu ja näköjään uusi avattu ja sama paska jatkuu........ja ilmeisesti sama kirjoittaja eri nimimerekillä.Arvaan jo vastauksesi kommenttiini.......Puolustaja,valehtelija,sukulainen jne....... Niinkuin suljetussa keskustelussa kirjoitin,et tunne minua enkä minä sinua (luojan kiitos)En vain voi ymmärtää ulkonäköön viittaavia kommenttejasi......Toivottavasti itse olet täydellinen ainakin kommenteistasi tämän"käsityksen" saa ja ennen kaikkea totuuden "puhuja"

    • S-h-ole

      Aivan yksi hailee kuka pitää keskustelua yllä! Hienoa, eli nimimerkki SAMAPASKAJATKUU, Kiitos siitä, jot kommentoit koska keskustelu menisi unholaan jos ei sinunkaltaisia henkilöitä olisi kommentoimassa, se ei olisi pinnalla ja näkyvissä, Kiitos vielä kerran :) heh

    • Kaiken_kokenut

      Puumalassa on kaksi hyvin hoidettua leirintäaluetta, KOSKENSELKÄ ja SAHANLAHTI, siellä nautit olostasi ja rauhallisuudesta.

      • Oioi

        Onneksiolkoon Sahanlahti ja Koskenselkä nyt teillä on nämä kirjoittelijat ja paskanpuhujat asiakkaana.Kyllä siellä nyt passaa olla ja nauttia kesästä.


      • Kaiken_kokenut

        Mitä "Oijoi" höpötät, taitaa olla ajatukset yhtä pihalla kuin 20 vuoden näkemäni historiakin, elä ota sahanlahtea ja koskenselkää haukkumisen aiheeksi, ne alueet eivät ole sulle mitään tehneet, päinvastoin palvelleet asiakkatansa hyvin, olen käynyt siellä mutta en jatkuvana asiakkaana, odotellen kesää ja mannilanniemeen pääsyä, jos siellä nyt viihtyisi jos muutoksen tuulet puhaltaisi, syytä olisi.


    • sitäodotellessa

      Nyt keväällä odotellaan ulkopuolista hoitajaa alueelle jolloin on nurmikot ajettu, huoltotilat hoidettu, ei ole määkimässä asiakkaille ylimääräistä p.s..kaa niskaan vaan tekee vain työnsä mistä maksetaan, huhuiletvat jotta näin tapahtuu tai tapahtunut, eli hienoa aluetta ylläpitävä liittomme.

    • ettetiedä

      Huhuu ja haloo ! Sinä ja sinun juottamisia kavereita sitä odotellessa ette tiedä yhtään mitään ! Määkikää sitä kakkelia keskenänne ja miettikää olisikohan syytä katsoa omaan peilikuvaan !

    • Eikötiedetä

      Vahingonilo on paras ilo, ottakaa opiksi.

    • ettetiedä

      Muistitko katsoa peiliin ? Oletko niin täydellinen, että peilikuvasi täyttää kommenttisi? Vahingonilo hmmm... ??? Haluatko kalifiksi kalifin paikalle ?

    • Eikötiedetä

      Ikäväksesi en halua Kalifiksi, mutta Valheilla on p...skanen loppu, syökää sitä mitä olette tilannetkin, se vahingonilosta, portit kiinni ja se on siinä se.

    • ettetiedä

      Mikähän tämä sinun pointtisi on ja miksi haluat, että portit laitettaisiin kiinni ? Kaunis alue ja jos sinut on todennäköisesti alueelta poistettu sopimattoman käytöksen takia niin älä hyvä ihminen ole vuosikausia katkera vaan jatka elämääsi etsimällä vaikka uuden ja omasta mielestäsi paremman paikan tai myy vaunusi pois. Suomessa on leirintäalueita pilvin pimein, valinnanvaraa on niinpä onnea matkaan !

    • Eikötiedetä

      Pointtina ei ole laittaa portteja alueelta kiinni vaan kiinni vain aluetta ylläpitäviltä tahoilta. Nautin kun kesällä menen alueelle kauniiseen maisemaan ilman ylimielisiä ihmisiä eli alueella työskentelevät! ps. ja taas kerran pahasti väärässä, minulla lupa tulla alueelle milloin vain haluan ja ei todellakaan ole poistettu minkäänlaisen käytöksen takia, onko aivon sopukoissa tyhjää, kun ratas ei näytä pyörivän kun vääriä henkilöitä syyttelet.

    • ettetiedä

      Rattaat pyörii hyvin ja sopukoissakin jotain löytyy, enkä syytellyt ketään :) Tosi kiva, että olet löytänyt paikan missä viihdyt ja voit kiertää omasta mielestäsi ylimielisen paikan. Sääli vaan, että asenteesi ei ole menet minne hyvänsä kovin positiivinen.

    • Eikötiedetä

      No odotellaan kesää ja sitten hehkutetaan, nautitaan, tarkkaillaan ja sitten negatiivisesti esitetään jos tarvetta, rattaat pyörii pyörimistään ja en kierrä paikkaa vaan tulen oman liittoni ja liitolleni maksamaan paikkaan viettämään loma viikkoni niinkuin joka kesä tapanani on ollut. Toivottavasti hyviä asioita kuuluu kohta :).

    • muutoksentuuletpuhaltaa

      Kuka ihme ottanut Mannilanniemen kyltistä kuvan AKT:n jäsenlehteen 1/2016 kun ei ole edes lumia jaksanut tirnvierus kyltistä poistaa ?

    • uudistukselle

      Se henkilö varmaan jonka käsiin ei ole työ suuremmin tarttunut kun aluetta katsoo,on ilouutinen jos paikan henkilökunta vaihtuu,joutuu kaikki maksamaan niin kuin kuuluu.saa asiat oikean päätöksen.

      • Onkokaikkihyvin

        Olet varmaankin tän tirnvieruksen kaveri :) Pisteet ja pilkut missä sattuu samoin ajatusmaailma. Katkerat ja pahansuovat ihmiset ovat vailla omaa hyvinvointia. Jos ei omassa elämässä mene hyvin, niin on helppo purkaa oma paha mieli vaikka tähän viestiketjuun. Tarttukaa te omiin tekemisiinne ja ottakaa myös muut samalla huomioon.


      • oijoivoi

        Monella ihmisellä menee loma hyvin kun lomanviettopaikka on viihtyisä, onneksi AKT tehnyt järkevän päätöksen eli henkilökunta vaihtoon, karua mutta totta sitä löytää mitä tilaa.


    • Onkokaikkihyvin

      Mikähän mahtaa olla tirnvierus, perustele se ja kerro miten itse olisit sen hoitanut ???

    • muutoksentuuletpuhaltaa

      Tienvierus eli olisin edes harjalla putsannut, jotta edes näkisi mitä siinä lukee, kuvassa täysin lumen peitossa, niinkuin joku edellisessä kirjoituksessa mainitseekin, ei ole käsiin suureemmin työ tarttunut, ,mikä toi on eli pitääkö paikkansa " henkilökunta vaihtuu", sitä on sitten odotettukkin!

    • Onkokaikkihyvin

      Ok, nyt osasit kirjoittaa tienvieruksen oikein :)

    • muutoksentuuletpuhaltaa

      No jopas on näsäviisaaks kirjuuttaja tullut, yleensä näsäviisaus on lapsilla tai lapsenmielisillä ihmisillä, joten jompi kumpi noista on kirjuuttaja (Onkokaikkihyvin), miksi et vastaa miksi henkilökunta vaihtuu?

    • Onkokaikkihyvin

      Mietipäs sitä vaihtuuko vai ei, siinäpä on pohdittavaa. Itseasiassa toivoisin teillekin vähän lapsenmielisyyttä ja huumorintajua . Ei se elämä voi olla noin vakavaa ja keskittymistä yhteen paikkaan (tosin en tiedä kuinka monta paikkaa kohtelette yhtä huonosti). Kesä tulossa ja nauttikaa siitä, jos on parisuhde kunnossa on kaikki hyvin !

    • Jäsen007

      Ei sitä enää täydy pohtia, tiedoksi .

    • Ymmyrkäinen

      Mitä!!!! Heitettiinkö alueen hoitaja pihalle????????????

    • aktläinen008

      Lähteekö samalla ne lois-eläjät vaunuineen pois?

    • Huhuihinkyllästynyt

      Sitkeä huhu vain täällä Puumalassa on Ravintoloitsijan lopettamisesta Mannilanniemessä kesän kynnyksellä, käskettiinkö vai ihan itse päätti lähteä kun sesonki alkaa?

    • Jäsen007

      Jos tavarat täytyy pois viedä ennen sesonkia niin eikös lopetus ole selvä ja käsky!

    • kaikellakunnioituksell

      ONKO NOIN, ERINOMAISTA, ERINOMAISTA, ERINOMAISTA, uusia yrittäjiä kehiin joiden lempipuuhaa ei ole sotkeutua asukkaiden olemisiin ja tekisi myös heille määrätyt työt mistä maksetaankin meidän määrärahoista, se on minimi vaatimus, huom. onko se huolto " " vielä siellä?

    • Rosmosakkiii

      Taitaa se Mannilanniemen todellinen toimitusjohtaja olla taas otsikoissa lehdissä (AKT:n puheenjohtaja Ma....Piir.....), alue samalla tolalla ollut vuosikaudet kuin on johtajakin.

    • tyhjällävatsallavain

      Taitaa Ravintolan aukiolon viimeinen täysi viikko kohta jo alkaamaan eikä jatkajaa näy eikä taida tullakkaan, hyvää kesää vain :) , Ps. Sahanlahdesta tai Puumalasta ruokaa saa kun vain selvänä on ajelemaan!

    • Ilmoittakaaasiakkaille

      Miksi ei Mannilanniemen sivuilla ilmoiteta mitään ravintolan loppumisesta!! Taitaa koko leirintäalue taas sulkea ovensa niinkuin vuosi sittenkin ja taitaa olla tälläkertaa lopullista ja se on vain umpisurkean hoitamisen tulosta, kun lopettamaan joutunut muonan tekijä ja se allueen työ mies, hahhah, olisi poistettu jo aikaa sitten ei aukiololla olisi esteitä ollut vuosiin!

    • alasajoalkanut

      Taidetaan meidät eläkeläisetkin, viedä syksyllä Puumalaan tai Sahanlahteen ruokailemaan vai onko pitopalvelu meillä sitten, tiedä häntä, mutta heikolta näyttää nytten kyllä.

    • kokenutcaravaani

      Onpas paljon pötypuhetta kirjoitettu paikasta. Mksi?

      Olin vko 20 kuluvana vuonna lomailemassa siellä. Caravan alue siisti. Nurmikko hienossa kunnossa samoin huoltorakennus. Muihin caravan alueisiin ei mitään poikkeavaa, jos verrrokkina on suomen alueet. Ravintola, sauna, ranta ja ulkoalueet hoidettu esimerkillisen hyvin.
      Alueen pelit frisbeecolf, colf, tenniskenttä ym vapaassa käytössä. Todella hienoa.

      Alueella oleva hoitaja tehnyt todella hyvää ja esimerkillistä työtä.
      Parhaita alueita suomessa, nätti vesistökin.

      Joka tuota aluetta haukkuu,,, olisi syytä mennä välittömästi lääkäriin.
      Mielenterveys potilaitten kirjoituksia ovat mitä varmimmin.
      Harmi, että niille annetaan suomessa arvoa. Kyllä suomalaiset ovat katkeria, valitettavasti.

      Kiitos viikosta henkilökunnalle. Varsinkin alueen hoitajalle.

      • Huonollahoidolla

        Taitaa hoitaja itse kirjuutella tai läheinen/ jollain tapaa hyötyjä. Alue loppuu 2016 ja sillä siisti,, senhän AKT jo sanonutkin julkisesti, eikös se ravintola lopu jo kesäkuussa!! ps. Missä se hoitaja on tehnyt esimerkillistä työtä? ei ainakaan näkyvää pintaa 20 vuoteen, jos ei ne eläkeläiset tee töitä alueella ei siellä mitään tapahdu, putkeen vaan ja nopeesti!!


    • Karavaana_ri

      Kirjoitukset eivät ole pötypuhetta yhtään!

      Monet alueet hoidettu hyvin Suomessa, mutta tämän alueen hoitajat eivät ole työsuhteessa Suomen lakien mukaan, vaan tekevät olevinaan talkootöitä kun oma alueen olevinaan hoitaja lepuuttelee itseänsä!

      Ainut uudistus vuosiin frisbiigolf!! Kuka älynyssykkä heittelee frisbiitä keskellä aluetta?

      Hoitaja laiskempi kun kukaan koskaan täkemäni vakituisessa työsuhteessa oleva henkilö, senkaltaiset esimerkit ovat ikuisuudessa!

      Vesistöt ja maisemat ovat kauniita, sille ei kukaan mitään voi, Saimaa on kauniimpi kuin meri, siksi ihailenkin sisävesistöjä!

      Lääkäriin ei ole aihetta itsellä mennä, tietty voi joku halutakkin, mutta pääsääntöisesti ne sairaslomat on varmastikkin myönnetty henkilölle (suhteellisen pitkiä poissaolojaksoja) ja työt jääneetkin alueella tekemättä ja taitaa ne syyt johtua edellisen "kokenutcaravaanari" määritelmän mukaisesti eli yläkopanalueella mystisiä poikkeamia!!

      Taitaa edellinen kirjoittaja olla oikeassa, HYVÄÄ ALKAVAA VUOTTA 2017 KUN ALUE JO KIINNI JA LOPETETTU OSAAMATTOMUUTTAAN KOKONAISUUDESSAAN, KIITOS KAIKILLE JOTKA OLETTE KOMMENTOINEET TÄTÄ KETJUA!!! Enää ei tarvitse jos AKT pitää kerrankin sanansa.

    • Älykkäämpi

      Mikähän mahtaa olla sinun älykkyysosamäärä ? Eihän kukaan järkevä ja älykäs henkilö kirjoittele noin törkeitä viestejä!

      • Munävain

        Olen samaa mieltä kanssasi.......meitä on nìiiiiiiin moneen junaan.


    • eipähäntarvitsemiettiä

      Hyviä kommentteja, pysyypähän ketju luettavissa kun rupeaa vajoamaan, Huom. Mitä törkeätä oli edellisessä kirjoituksessa? Todellakin pelkkiä toiasioita, ei muuta.! Eikös se alue lopetata vuoden lopussa ja ketä tämä ketju enää kiinnostaa sen jälkeen, Miksi se lopetetaan? Ketjua lukemalla selviää enemmän, omistajatahokin on sen tilinpäätöksiä katselemalla todennut. Ps. kuka kyselee ja kenen älykkyysosamääriä, taitaa kysyjällä olla melko alhainen.

      • kokenutcaravaani

        Sinulla paljon kirjoitusvirheitä. Olet käynyt korkeintaan apukoulun. Häpeä...


    • Entinenkontuhtoori

      Kansakouluksi sitä kutsuttiin! Asia varmaan on selkeä vaikka virheitä lauseessa onkin!

    • Karavaana_ri

      AKT pitää sanansa, eli ravintolatoiminta loppuu 6/2016 (Juuri kun sesonki alkamassa), leirintä alue suljetaan 12/2016, Jäsenten käyttöön ilmeisesti jää mökit..mutta kuka siellä käy ilman ravintolatoimintaa?. ..Taitaa olla vilpillisen toiminnan tulosta kaikki sulkeminen,,,johonkin meidän jäsenten rahat ovat menneet joita alue kokonaisuudessaan tuottanut, mutta ei kuitenkaan Mannilanniemi Oy:n tilille, sen yleisesti saatavilla olevat tiedot kertovat!! (Ps. Viereiset alueet tuottaneet liikevaihtoa n. 15-20 kertaisesti Mannilanniemi Oy: n verrattuna...) Hämmästyttää kuitenkin kun alue on 5 kertaisesti isompi kuin lähistöllä olevat??

    • Seepramimmitmatamilla

      Hävästi ravintoloitsija ja alueenhoitaja! Vuosi 2017 alkaa ilman teitä ja saattaa jopa alkaa kunniakkaastikkin kunhan on rehdillä pedillä toiminta, ei ole ilmoitusta niinkuin männeinä vuosina: Ruoat maksaa diipadaapa euroo mutta tuo AKT:n mökki saunoineen kaikkineen tulee kaupanpäälle koko illaksi (400 m2), huomiovaan! miksi tarjotaan jotain mistä meille jäsenille olisi pitänyt raha tuottaa ja joka ei ole ravintolan vallan alla!. säälitys on pirun kaukana kun noi poistuu ja tulkoon vaikka seepraserkut edespäin hoitamaan niin pyörii rehdimmin.

    • Löpölöpö

      Voi elämänkevät

      • Epätässämuuta

        Sanoppa muuta ja mitähän tuo hävästi sanakin tarkoittaa


    • kortistooooon

      Hävästi suomennettuna on HYVÄSTI, ONNEX YLIHUOMENNA ALKAA VIIMEINEN KUUKAUSI..säälitä ei tippaakaan!

    • Jäsen007

      No onhan se onneksi kaikille kalahtanut persuuksille P O O T K U U U U T, hahhhaaaa. Kun työn tekee hyvin on jatkuvuutta vaan kun tehdään alta riman ja vielä maata hipoen ei muuta luulisi tapahtuvamkaan kuin edellämainittu. Mannilanniemi herää henkiin uuden omistajan voimin tai sitten mökkikylä jätetään tyhjän päälle, koska kulut ovat moninkertaiset tuloihin nähden! Eli Hyvästi mökkikylä, ilman hoitoa ja ravintolaa meitä ei näy paikalla, tuskin ketään muutakaan.

    • Faktaaeifiktioo

      Hieman julkista tietoutta:

      Leirintä alue toiminnassa ja mökkikylä vuonna 2015 täydessä tuoksinnassa, lukujen mukaan ei tuo rahantulopuoli oikein ole toiminut, miten noi taloussanomien julkiset tiedot voi olla tuollaiset!!! Ei mikään nero tarvitse olla miksi alue lopetetaan!
      Taloustiedot Mannilanniemi Oy

      2011/12 2012/12 2013/12 2014/12 2015/12
      Liikevaihto 1000 EUR 108 118 109 80 93
      Liikevaihtomuut. % -3,60 9,30 -7,30 -26,80 16,30
      Tilikauden tulos 1000 EUR -7 -43 1 -10 -4
      Liikevoitto % -4,90 -37,30 0,20 -8,40 -2,20
      Henkilöstön lukumäärä - - - - -
      Omavaraisuusaste -4,20 % -121,10 % -131,70 % -203,70 % -256,50 %

      Henkilöstöä 0.00 ja siinä tulos!

    • Valtakirjallatoimiva

      Akt:n päättäjät heränneet, johan kymmenien tuhansien eurojen säästön saa ne vähäiset työt ulkoistamalla ja ravintolaan pitopalvelu tai aivan erillinen yrittäjä eli "yksityinen" mikä ei siivoa alueita ja samoilla hikipisaroilla tee ruokaa, johan tuottaa ja kassa kilisee!

    • kortistooooon

      Enää kaksi viikkoa, sitten se on ohi se joten, sitä niittää mitä kylvää!

    • uudistukselle

      Kohta ei jäsenten tarvitse maksaa tyhjätaskujen olemista mannilanniemessä,nyt mennään oikeaan suuntaan

    • kortistooooon

      Enää yksi viikko, sitten se on ohi se joten, sitä niittää mitä kylvää!, voi sitten kirkonkylällä loppukesän istuskella ihan rauhassa.

    • Matkallelähtevä

      Mannilanniemi Oy:n kotisivulla Ravintolan kohdalla lukee: TOIMINTA LOPETETTU, loppuiko kokonaan vai vaihtuiko/ vaihtuuko yrittäjä?

    • joutaakin

      Mannilanniemi kuulemma myytävänä,parempi sekin jos ei saa kunnon henkilökuntaa niin se on vain rasite .Tämä olikin odotettavissa.

    • muuankävijä

      Mitenkäs kesä on mannilanniemessä sujunut?

      • Wavez

        Itse tykkäsin paikasta ja en nähnyt siinä mitään vikaa...


      • nähtyon

        on/oli yksi parhaista paikoista


    • AKTläinenkin

      Paikka putsautunut pikkuhiljaa Heinäkuun alusta lähtien hyväksikäyttäjäporukasta, ei tarvitse kuin ovelta katsoa ja hiljaista on ja onneksi mädät omenat tippuvat yksikerrallaan.

      • Löpölöpö

        Sinä taisit olla se kaikkein mädin ja tipuit ensimmäisenä


      • AKTläinenkin

        Enpä ole tippunut/ tippumassa mihinkään, nautin tilanteesta ja nöyränä nyökkään kun tervehditte, saatte miettimisen aihetta mätäset omenat!


    • piipaapiipaa

      Toivotellaan hyvää viimeistä kesälomaa. Paikka sulkee ovensa pian tai herää uusien omistajien vaan ei vanhojen työskentelijöiden voimalla uuteen nousuun.

    • piipaapiipaa

      Piipaapiippaaaa Karaokkee piipaa

    • Peacelifes

      No nyt on aikaa viettää ansaitsemattomia vapaita, kortistossa on mukava olla kun tietää että ei edes niitä rahoja ole ansaittu, vaan nekin on saatu ilman työtä, mikään ei sitten mihinkään muuttunut. R.I.P, Mannilanniemi, parempi olla näin.

    • R.I.Pvaan

      Noo ny se loppu mitäänsanomattomien maksajien oleilu sitten, ei ole ilmaisia mökkejä, ei makaa ilmaiseksi vaunu alueella jos ei itse ole paikalla, ei ole ilmaisia saunoja ja ei voi rahastaa käypäläisiä ja laittaa omiin liiveihin rahaa, voi harmi sentäs meni nyt hyvä alue ja halvalla, mutta ne alueen avaimet, pitänee varmaan lukot vaihtaa tai ei siellä ole mitään muuten, vaan omijat ovat omineet kaiken.

    • hahhhaaahhhaaa

      Mihin loppui puolustelijoiden puheen vuorot, potkuihin perssuuksiin ja ihan aiheesta, ravintelin pitäjä nro 2 pitänee epätoivoista nuotin vierestä menevää karaokkee, ottakee jos halluutte surkeen illan jatkoillenne. Alue suljettu!!jes

    • puupäätpois

      Kun alue menee kaupaksi, ostajat huom.!! Yhtään entistä työntekijää (vakituisista) ei kannata palkata, se on konkurssi ja heti jos sen hölmöyden joku tekisi, alueen pyörittämiseen ei järin heppoisia aivoja kummoisempia tarvita se on nähty.

    • surkeudensurkeus

      Onko jo kiinni/ myyty, onko mitään toiminnassa enää alueella??!!!

    • Akrabadabra

      tyhjä on, hoitaja lähtee seuraavaksi.

    • MARINERfuor

      Olipa katkeraa vuodatusta.Kovin on käynyt itsetunnolle kun on lempattu pois alueelta. Ei kannattaisi häiriköidä niin ei tulisi ongelmia alueella oleskelun suhteen

    • Mädätomenathaisee

      Alue tyhjä syystä, entinen virkamies (läpimätä valehteleva p.....) mahdollisti mätien omenien pesiytymisen alueelle ja niitähän tuli Punkaharjulta useampi vaunu, siihen meidän lomailut loppui, alkoi hyväksikäyttö ja törkeä sellainen ja työnteko pimeänä. Mikä on seurauksena, AKT lopetti koko alueen ja syynä on nämä Punkaharjun lempatut vaunuilijat jotka häiriköivät siellä ja olivat olevinaan isäntiä..säälittävää, lempun jälkeen peseytyivät Mannilanniemeen ja tuhosivat sen. Oikea päätös lopettaa alue, parempi Puumalassa olla ilman noita loisia, joutuivat luopumaan vaunuistaankin kun olisi pitänyt aluemaksut maksaa. Onnea vaan vanhoille työntekijöille työnhakuun, huoli on pidetty, ei näiltä seuduilta löydy ja viesti jota kaiutettu on varmasti sisäistetty.

    • MARINERfuor

      Kerro lisää, en ole kuullutkaan tuollaissista tapahtumista vaikka olen käynyt useasti monena vuotena.Kuinka on mahdollista oleskella alueella maksamatta.Oliko niitä montakin vaunukuntaa.Minkä laista tuhoa saivat aikaan minusta paikka kyllä näytti aika ehyelle,hieman kuluneelle kylläkin kun on jo käyttö ikää alueella.

    • valehtelueiauta

      Säälittävää kerrakseen MARINENfuor, onneksi alue loppui ja mitättömyydet poistuivat joutuisesti alueelta. Taisi valheiden loppu tulla kun AKT eli liittomme tajusi tilanteen ja ensimmäisenä loppuikin ravintolan toiminta ja kesken sesongin.ps. mistä se kertoo?.

    • sääliksikäypuumalassa

      Suomalainen lentoyhtiö pysyy hyvin ilmassa kun heittää loiset pois työvarannostaan, Mannilanniemen syöksy alkoi kun loiset pesiytyivat alueelle, syöksy on ollut kova ja kovenee vaikka alue jo loppunut kun totuudet julki tulee, myötähäpeässä on loppuelämä hieno viettää, lie räjähdeherkkyys ollut kun alueelle päästi ravintoloitsija nro 2 vaan ystävyys vääränlaisten ihmisten kanssa tuhoaa kaiken, vanha asuntoauton romu tossa vieressä näyttää seisovan, siihen on tultu.

    • MARINERfuor

      Taidat vetää noita juttuja ihan hatusta.Se vanha asuntoautohan lähti pois jo syyskuussa ja tuskin on paikalle tullut 26.11.2016. kun oli aikamoinen työ saada se ajokuntoon,olin paikalla 17.9.2016 sen poistuessa alueelta.
      Syytät toisia valehtelijoiksi mutta et osaa itse pysyä totuudessa.
      IP osoitteesi pystyy kyllä saamaan selville viranomaisten toimesta.
      Tarvitaan vain asian osaisilta rikosilmoitus poliisille. Faktat löytyvät tästä ketjusta

    • sääliksikäypuumalassa

      Menkää Punkaharjulle, en ole onneksi koskaan siellä ollut/ käynyt, luullut vain tarinoita ja näkemän mukaan jutut pitävät paikkansa. trevemenoa vain, Mannilanniemi on sulkeutunut vuoden alusta joten aikaa on.

      • MARINERfuor

        Näin ne tarinat ja huhut muuttuu täydeksi todeksi mielessäsi.Ei siis mitään faktaa vain pelkkiä huhuja.Todella säälittävää, et näytä pääsevän kokemastasi ns. vääryydestä ylitse.Tarkastelin alueen paikkoja,punkaharju resort alkaa vaikuttaa mielen kiintoiselta,harmi vain kun on niin lähellä valtatietä,varmaan kuitenkin hyvä paikka vaunuilijalle.Kirjoittelusi antoi hyvin vinkkejä asioista ja paljasti sinusta paljon.


    • sääliksikäypuumalassa

      Voi raukka rukkia kun joutuivat lähtemään niemestä, tervemenoa mahdollisimman kauas Puumalasta. Mikään asia ei ole ollut huhu joita edellä esitetty! Hyvästi Mannilanniemi!

    • Yamahavyhr

      Ottaa varmaan hermon päälle kun joutunut ilmoittamaan kirjoitetuista viesteistä, eikö totuutta uskalla pitää julkisesti esillä kun viestejä poistettu ???
      Tässä taas se nähtiin, pelko on paras osoitus jotta kirjoitukset ovat totta!!!!!

    • NiinMakaaKuinPetaa

      Täytyy kyllä myöntää, jotta hymy tuli kasvoille kun näin erään alueelle kuuluvan henkilön silmästä silmään menneellä viikolla ja on paino tippunut, mutta stressi painaa ja sen muuttenni näkee jo kaukaa, sitä niittää mitä kylvää sannoopi sananlasku.

    • SivustaSeurannut

      On tää suomi24 niin hieno palsta, kun voi nimettömänä kirjoittaa aivan mitä vaan!! Kuka uskaltaa ensimmäisenä läväyttää oman henkilösyytensä kehiin, niin pisteet sille. Eikä siinä varmaan mitään menetä, jos itsensä paljastaa. Jos väitteet ovat mielestänne totta, niin varmaan pystytte seisomaan sanojenne takana. Enkä ymmärrä mitä Te Täällä anonyymisti valitatte. Valittakaa sinne minne kuuluu vai eikö teidän valitustanne siellä kuunnella??? Ja jos ei kuunnella, ni Mistäköhän johtuu.... Ja jos kuunnellaan, niin hyvä teille. Voitte lopettaa täällä itkemisen!!

    • NiinMakaaKuinPetaa160kg

      Valitukset kuunneltiin kymmenien ihmisten ilmoittamana, alue lopetettu ja loppuu koko skeida vuodenvaihteessa, surkeaa oli hoitaminen ja johtaminen alueella ja hyväksikäyttö rajatonta eli LOPPU tuli syystäkin.

      • SivustaSeurannut

        Sitten varmaan voi loppua täälläkin läyhääminen. Piste.


    • SivustaSeurannut

      Onhan se läyhääminen täällä helppoa, kun sen voi tehdä nimimerkkien turvin. Ja tuo edellinen on selvää uhkailua jo! Enkä nyt edes ymmärrä miksi tuota solvaamista pitää jatkaa, jos toiminta loppuu.

    • Aleppo

      Tää ketju on kyllä yksi naurettavuuden huippu. Samaa katkeraa tilitystä vuodesta toiseen. Tässä teille vähän muuta ajateltavaa:

      ""Syyrian entisessä suurkaupungissa Aleppossa elää arvioiden mukaan noin 250 000 siviiliä pommitusten alla, ilman puhdasta vettä, ruokaa ja lääkkeitä. Heistä noin satatuhatta on lapsia. Aleppon hätä on valtava. Avustusrekkoihin on tehty iskuja ja kuljetuksia on jouduttu keskeyttämään. Monet miettivät, voiko mitään tehdä. Punainen Risti, SPR, Pelastakaa Lapset Ry, Kirkon ulkomaanapu, World Vision ja Unicef pyrkivät toimittamaan apua perille. Vaikka Itä-Aleppoon on tällä hetkellä kuitenkin miltei mahdotonta saada tarvikkeita tai ruokaa, apua tarvitaan ympäri Syyriaa"'

      Mun mielestä antaa vähän perspektiiviä elämään.

    • Aleppo

      ""Uutiset elintarvikekuljetusten pommituksista ja saarroksissa olevista lapsista lannistavat monet. Kruununhaassa ateljeemyymäläänsä pitävä nukketaiteilija Tuija Leinonen ei enää kestänyt katsoa uutisia Alepposta tekemättä mitään. "Minulle tuli pakottava tarve tehdä jotakin, se oli aivan fyysinen pakko. Unessa sain ajatuksen. Tajusin että kyllä minä voin tehdä jotain. Minä voin kerätä rahaa, sillä minulla on käsissäni taito tehdä nukkeja ja nukkeja voin myydä aleppolaisten hyväksi", hän kertoo. "'

    • Aleppo

      Ehkä Me muutkin keksimme keinoin auttaa oikeasti hädässä olevia!

    • Aleppo

      ""Aleppo on lapsille maailman vaarallisin kaupunki. Se on maanpäällinen helvetti. Aleppossa ei ole ainuttakaan turvallista paikkaa: klinikoita, sairaaloita ja ambulanssejakin tulitetaan.

      Lapset joutuvat elämään arkeaan keskellä kauhua ja kuolemaa.

      – He heräävät pommitusten jylinään. Tilanne on hirvittävä, ja se on jatkunut aivan liian pitkään. Sodan psyykkiset vaikutukset joka ikiseen syyrialaiseen lapseen ovat valtavat ja pitkäkestoiset.""

    • vääräpalsta

      Ps. Aleppo jutut kuuluu aivan toiseen kategoriaan, lukeminen ja ymmärtäminen sallittua myö suomi24 pakstalla.

      • Aleppoooooo

        Samaa sinne, jatkuvaa harjausta, ulkonäköön liittyvää kommentointia, aivan asiatonta! Jatkuvasti poistetaan välistä keskusteluja. Miksiköhän! Rikkoo räikeästi sääntöjä!


    • myytäväjaäkkiä

      Kaiken läyhäämisen ja kirjoittelun mannilanniemen työntekijät ovat ansainneet senverran huonosti, kaikki asiat hoisivat/ jättivät tekemättä ja nyt myö liittoon kuuluvat kärsitään noiden vajavaisten tekemisestä ja alue suljettu ja myydään koko roska pois. Eräs tuttu hyvin kiinnostunut alueen ostosta reilulla miljoonalla, annoin vinkin jot hoitaja otettava ulkopuolelta ja ei ensimmäistäkään kysymystä nykyiseltä, ei sillä ois mitään annettavaa, voi sitä maireeta hymyä,,,,oivottavasti tekee tarjouksen!

    • Aleppooooo

      Näytä, että sinä välität! Osallistu mielenosoituksiin ja muihin tapahtumiin. Mieti, mitä juuri sinä osaat tehdä, sillä auttaa voi mitä moninaisin tavoin. Kymmenet vapaaehtoiset yhdistivät voimansa esimerkiksi Save Syria -kampanjassa ja järjestivät Helsingissä rauhanmarssin ja konsertin. Voit vaikuttaa myös somessa jakamalla tietoa, tuomalla esiin huolesi ja osallistumalla erilaisiin tempauksiin....

    • Aleppooooo

      Pieni auttaja voi joskus olla tehokas, mutta suuret järjestöt antavat tietyn laatutakuun. On helppo kritisoida, että isot järjestöt käyttävät paljon rahaa hallintoon ja byrokratiaan, mutta toisaalta juuri se lisää läpinäkyvyyttä ja antaa varmuutta siitä, että apu menee oikeasti perille.

      Tavallisten ihmisten apu on myös tärkeä osa isojen järjestöjen rahoitusta, vaikka ne saisivat tukea myös esimerkiksi ulkoministeriöltä. Etenkin yllättävissä kriiseissä ihmisten lahjoittamat rahat tulevat todella tarpeeseen...

    • hoitoonnnnnnnnnn

      Tärkeä asia on aleppo, mutta väärä ketju, seonnut lopullisesti.

    • Aleppooooooo

      Aleppo on Syyrian sodan tunnetuin kipupiste. Täystuhon partaalle pommitetun kaupungin siviilit ovat lähes kaiken ulkopuolisen saavuttamattomissa. Lääkärit ilman rajoja tukee joidenkin sairaaloiden toimintaa Aleppossa, mutta heidänkin on vaikea saada apua perille.,

    • muutamajaloputkotia

      Onkohan Mannilanniemessä ilotulitus tänäkin vuonna????! :)

    • Blääääääääh

      Eikö muualla ole

    • eräänlainetulitus

      Tais ilotulittajan pöksyt räjähtää ku liikaa turpos.

    • Aleppoo

      Vaikka Syyriassa on tällä hetkellä pahin kansainvälinen kriisi, se ei valitettavasti ole ainoa. Toiseksi suurin kriisi on Afganistanissa. Maailmassa on YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:n tietojen mukaan noin 65 miljoonaa pakolaista.

      Jos haluat antaa rahaa, kannattaa harkita kohdistamatonta lahjoitusta, jolloin ammattilaiset voivat päättää parhaan käyttötarkoituksen.

    • Aleppooo

      Lähitulevaisuudessa myös ilmastonmuutos aiheuttaa jännitteitä. On arvioitu, että Syyrian kriisin jännitteiden taustalla on myös kuivuuden aiheuttamat satovahingot. Kanna siis huolta Syyriasta, mutta älä unohda muuta maailmanparantamista!

    • eräänlainetulitus

      Ilmastonmuutos lähtee jännitteistä kun repee nuo viimeisetkin housut jotka päälle mahtuu.

    • hyväksikäyttöloppunyt

      Mahtavaa ja hienoa uutta alkua Mannilanniemelle 2017 ja pitkälle etiäppäin, uudet raikkaat tuulet puhaltaa ja vanhaan ei paluuta.

    • maksavaasiakas

      Onko Mannilanniemi myytu?
      Mitä sinne kuuluu ? onko mitään toimintaa nukyisin?
      Siellähän oli aikoinaan salaamisen kulttuuri, liekö johtunut siitä ettei jaujot ollut
      puhtaat.Maksavat asiakkaat pidettiin kyllä pimennossa ja eriarvoisuus kukoisti.

    • oiskonappis

      Myytu ??!! Jaujot puhtaat ??!! Nukyisin toimintaa ??!! Älykkyysosamäärä kirjoittajalla ??!!

    • Puumalaansitoutunut

      Vaikka toiset hieman kirjoitusvirheitä tekeekin, niin tosiasia varmaan tulee selväksi tekstistä, koska älykkyysosamäärän alimpaan kastiin kuuluvat saivat omilla toimillaan Mannilanniemen kaatumaan!!!. No nyt on mahdollisuus lomailla (onneksi olkoon kaikille toimijoille, ps. onneksi pienellä asuntoautolla pääsee piiloon häpeämään!!!), jota jo viettänyt 10 viimeistä vuotta tekemättä mitään, onneksi vierailevat mitättömyydet pysyvät pois Puumalasta, ei taida moottorikelkka kuljeskella tuossa selällä enää, hehehh!.

    • lukutaitoinen

      Kielinerolle osaat aliarvioida toisia mutta et tee omia hommiasi
      oisiko ollut parempi hakea töitä kortistosta kauan sitten elämä lähettää yleensä laskun jälkikäteen toivottavasti sinullekin ole sitä mitä olet äläkä teeskentele muuta.
      Korjaahan kirjoituvirheet jos osaat toivottavasti alueelle tulee todellinen matkailuyrittäjä eikä mahtaileva öykkäri.

    • kontuhtööri

      Kortisto opettaa nöyräksi, joka olisi pitänyt oppia jo 20 vuotta sitten, niin makaa kuin petaa toteutui täysimääräisesti.

    • liianmyöhään

      Ai nyt vasta se kortistossa, miksi akt katsoi noin pitkää? Mitättömyys oli koko hemmo ja työpuku ei edes mahtunut päälle/ saati töiden tekeminen, piti ulkoistaa jo vuosia sitten, meidänkö kassan rahoista maksettiin tuon vetelehtijän palkka tänne asti!, kerkes siis kaataa vetelehtimisellään koko alueen.

    • pyttymies

      Hei,

      Olin keväällä kurssilla tässä Mannilanniemessä.
      Paikka oli nätti ja asiallisesti hoidettu. Paikan vetäjä hoiti ja oli hoitanut asiat hienosti.

      Harmi vaan että automiehet ovat kateellisia toisilleen, niin ja akt toiminta on paikassa ollut huonoa. Ammattitaito asioiden hoitamisessa käsin kosketeltavaa. Kotkan satamamiehet ovat olleet asialla, katkeruus kukoistaa.

      Alusta pitäen paikan hoitajan olisi pitänyt olla henkilö joka päättää mitä siellä tehdään. Myös rahavarojen käyttö vapaasti paikan hyväksi.
      Samaa tapaa noudattaen pitäisi kaikki muutkin akt lomapaikat sulkea. Hoitaako kotkalaiset senkin vielä?

      Paikan vetäjälle kaikkea hyvää ja kiitoksia keväästä.
      Akt porukka on täynnä katkeruutta ja näin toimimalla tulos on huono.

    • LakonisestiHeippa

      Mökkien pihat kukoistanut lähinnä risukoilla jo 20 vuotta, laiturit velloneet veden alla niin kauan kunnes ylläpitoon kuulumattomat niitä nosteli ylöspäi myös rakennustarvikkeet käytössä omissa tarkoituksissa talollaan, jotka oli Mannilanniemen remontteihin tarkoitettu, samoin traktori (suurimman osan kesästä Puumalan kirkonkylällä menneinä kesinä), moottorikelkat täysin muussa toimessa kuin mihin ne oli tarkoitettu. Hyvällä omallatunnollaan varustettu henkilö ei voi kehua hienosta hoidosta, rahavaratkin olisi käytetty vain omia tarkoitusperiä varten jos olisi päättää saanut, osoittihan bensakorttien ja paikan avaimien luovuttaminen täysin ulkopuolisen käyttöön Mannilanniemen auto edun kanssa jo täysin toimintaperiaatteen. Muilla paikoilla AKT:n lomapaikoissa on asiantuntevat hoitajat ja tulos on täten taattua. No nyt olikin aika maksaa kaikesta, kun pesti loppui, hyvää jatkoa vaan!

      • pyttymies

        Päivää kommunisti,

        Muualla akt paikat hoidettu samaten.
        Puumalassa hoitaja teki kaikki oikein. Akt ei osaa hoitaa näitä hommia, koska tämä ryöpytys tappoi alueen.

        Paikan hoitajalle kaikkea hyvää. Kyllä kotkalaiset saivat pahaa jälkeä. Kommunismi auttoi heitä.


    • Demokratiatoimi

      AKT teki emämunauksen ottaessaan kontuhtöörin töihin muinoin, yksi ja sama henkilö toimitti alueen toiminnallaan perikatoon ja loppujen lopuksi sulkemaan ovensa ja myyntiin, no nyt seuraavan vuoden saa hyvää toimeentuloa kortistossa ja sitten arjen kurjuus iskee eläkemaksiu realisoituu tulevien vuosien tasolla minimiin,, olisi katsonut peiliin ja miettinyt mitä touhuaa. Onneksi näin demokratia toimi tällä kertaa oikeutetusti.

      • pyttymies

        Päivää kommunisti,

        Kuten sanottua, hoitaja oli ammattitaitoinen puumalassa. Harmi että te kommunistit pilasitte paikan.


    • Demokratiatoimi

      Hahhaha, Ammattitaitoinen > surkeuden surkeus miten onneton, vain yksi mies pystyi tuhoamaan maineen, kunnian ja paikan.

      • pyttymies

        Päivää kommunisti,

        Kommunistina tuhoat kaiken ja olet jo tuhonnut.
        Sen mitä hoitaja rakensi ja vaali ammattitaidolla.

        Kuuleppa kommunisti, mitä tuhoat seuraavaksi? Siis ryssit.


    • vaalimisenirvikuva

      Hyvää yötä vain, Mannilanniemi vaipui 25 v takaperin yöhön, joka tummeni vuosi vuodelta vaikka (pyttymies) mainitseekin "Sen mitä hoitaja rakensi ja vaali ammattitaidolla" voi surkeuden surkeus, alue olisi oikealla hoidolla edelleen suosittu ja AUKI. Ps. elä puhu yksikössä, kymmeniä eri ihmisten viestejä meni Helsingin päähän ja se oli varmasti melko korutonta kertomaa ja sen todistaa paikan loppuminen ja suoraan LOPPUTILI joka oli rakentamisen ja vaalimisen tulos..

    • pyttymies

      Päivää kommunisti,



      Kyllä kommunisti jaksaa valehdella.
      Kommunistit ovat olleet asialla.
      Kukaan järkevä ei antanut aihetta valituksiin.
      Hoitaja oli parasta mitä siinä Puumalassa tarjota.

      Kotkan kommunistit saivat tuon aikaan.

    • vaalimisenirvikuva

      Nurmikot ajamatta jos ei asiaan kuulumattomat niitä olisi välillä hoitanut, laiturit upoksissa, paikat: lähinnä rakennuksien julkisivuissa jopa räystäät roikkuivat tippumaisillaan, pissan haju joka ikisessä rakennuksessa löi vasten kasvoja, Mannilanniemen auto työaikana kaikkialla muualla paitsi sille kuuluvassa paikassaan, jos ei kottikarryjä siis Traktoria olisi ollut ei sitä huoltomiestä olisi punkastaan pois saanut, ruokaajat olivat kyllä hallussa. Nyt joutaa levätä ja syystäkin, kiitokset vain Helsinginpään herroille kun oikean johtopäätöksen tekivät, alue varmasti kukoistaa tulevaisuudessa kun oikean laiset henkilöt hoitavat ravintolaa ja alueen muuta huoltoa.

    • huhheijaa

      Ai ketkä hoitaa. Onkos siul kaikki palikat kohillaan ? Epäilen (: Mee hoitoon tahi hoida koko alue jos noin viisaana osaat neuvoa ja opastaa kuinka lomakylää oikeaoppisesti pidetään voitonpuolella. Onnea matkaan ja muista jos sinulla on paha olo ei sitä tarvitse muihin purkaa :) Niin ja onkos siulla pätäkkää ostaa koko paikka ?!!!!

    • huuhaihei

      kiitos kuulemasta, olisi pätäkkää ostaakkin mutta kun on ollut niin kehnolla hoidolla kun epäviralliset veroakiertävät työläiset pitivät aluetta yllä ja hoitaja lepäili enimmäkseen kotona ja homeitten päälle rakennettu uutta niin ei kiinnosta. Taitaa hoidon tarpeessa olla joku muu kuin se keneen äskeinen lause kohdistettu, säälittää kovin ja ei ole edes siintä paha olo ja kaikki erinomaisen hyvin, ilmeisesti jotain asia painaa kun totuus hoidosta on tullut ilmi, yleinen naurun aihe !

    • Häpeäisiedes

      Mielenkiintoista lukea viimeisempiä viestejä. Totuus taitaa tulla julki, ex alueen hoitaja ei tehnyt mitään palkkansa eteen, antoi luvan homeitten päälle rakentaa siis jopa uutta, josta ei edes AKT ole tietoinen...niinkö se on? sen käsityksen saa viesteistä. Sama mieskö sai ravintolankin lopettamaan toimintansa? Melkoinen typerys oltava asialla! Jos pissiä on päässä niin sitä on valunut jaloillekkin ja oikein kunnolla. Hienoa toimintaa nykyiseltä huoltomieheltä, hyvää huolenpitoa ja on rannalla hieno olla mökissä kun paikat siistejä ja KAIKKI toimii ja tarvitsi vain ulkoistetun huollon!

    • MARINERfuor

      Mistähän asiasta joku on saanut vedettyä kotkalaisetkin mukaan tähän soppaan.Ainakaan minä en siellä niitä kotkalaisia kovin paljoa nähnyt,vaikka olin siellä useina vuosina kausipaikallakin.Täytyy vain hämmästellä näitä kirjoittelijoita että mistä tuommoinen katkeruuden ja kateuden määrä kumpuaa.

    • kiitosAKT

      Hyvä alue tuhottiin hoitajien toimesta! Miksi kumpuaa....jos ei osaa aivoja käyttää niin ei myös taju pelaa fuor...onneksi nyt työttöminä ja AKT laittanut uuden haun uusien yrittäjien etsimiseksi! Se oli oikea ja järkevä teko, kiitos ammattiliittomme AKT kerrankin oikeasta ratkaisusta!!!!!!!!!!!!!!

    • MARINERfuor

      Ymmäsinkö oikein että oletat minun olevan nimimerkkini perusteella alueen entinen hoitaja.Luulo ei ole tiedon väärtti.Metodisi on näemmä,ammutaan haulikolla joka suuntaan niin sattuuhan joku hauli osumaan johonkin, vain tarkkuus (totuus) puuttuu.

    • kiitosAKT

      Tämänkin käsitit väärin, osaatko lukea se olisi ihan huikea juttu MARINERfuor? Kysymyksesi oli mistä kirjoitukset kumpuaa, et tajunnut edes yksinkertaista virkettä, jossa siihen vastattiin! Hyvä jotta ovat työttöminä ex. alueenhoitajat yksi virallinen ja kaksi epävirallista hahhh., nautinnollista loppuelämää toivotetaan oikeen isolla porukalla!

    • pyttymies

      Kommunistit huomio.

      Kommunistit tuhosivat paikan, siis kotkasta.

      Hoitajalle suuri kiitos paikan hyvästä hoidosta. Kommunistit tuhosivat hyvän alueen.

    • kiitosAKT

      Hehhhe. En ole Kommunisti,,, herää kysymys? Miksi Alueenhoitaja sai lopputilin ja syy ei ollut leirintäalueen loppuminen!!! , tiedän sen ihan AKT:n ylemmän johdon suusta kuultuna! Todellakaan ei hoitaminen ollut hyvää eikä johdonmukaista, mutta lopputilin syy oli joku aivan muu syy ja sen hoksasi loppujenlopuksi, jopa meidän johtoporras! Jos syyttelyä jatkat häpeä seuraa perässä...

      • pyttymies

        Olet kommunisti joka tuhosi paikan.

        Siis, päivää Komministi.


    • kiitosAKT

      En ilmeisesti ole idiootti vaan aito demokratiaa kannattava idealisti , päinvastoin niinkuin sinä kommariksi syyttelevä, paikan hoitaja ja ravintoloitsijat ilmeisen selvästi saivat sen minkä ansaitsivatkin..häpeäisivät edes toimintaansa, on siinä yksi olevinaan rehellinen edustaja mukana, sekin valehteleva lipevä pskakasa, no hieno nähdä niitä täällä toisia keppikävelemässä ja toisia pikkuriusella asuntoaautolla välillä ajelemassa karkuun Puumalasta. Demokratia nääs toimi niinkuin pitikin, sehän on kansanvalta ja pihalle lensivät niinkuin kansa halusikin, eikun uutta tulta persiiseen ja alue takas ilman noita mätäpaiseita.

      • zwsfwgeg

        Päivää kommunusti, kotkasta olet reppana.
        Miten jaksat täällä päivystää? Kommunisti kun olet niin jaksat.


    • HAHAHHHAAA

      Kjeh,kjeh, reppanoita on noi työttömät mätäniljakkeet ja pummit jotka alueella olivat, hellou demokratia hyvin toimi ja ansion saivat...epärehellisyys ei vaan Suomessa kannata, ihme et itse ent. viranomainen ei sitä ennen eläkkeellejäämistään hoksannut...kertoi Puumalan lehdes et tässä hänelle eläkepäivien piristystä , HAHHAAAHHHA

    • ergetgtg

      Onko kommunisti paikalla?

    • mätäpaiseelletuliloppu

      Demokratia voittaa tylysti Mussolinimaisen olemuksen leirintäalueella, kun on soliaalinen kaikki on hyvin, kun on tyranni ei ole kuin muutama kaveri jotka käyttävät sumeilematta asian hyväkseen. Taas se nähtiin tyranni potkittiin pois ja takaisin ei menemistä, valehtelu liitolle ei enää auttanut jäi kaikesta kiinni ja tulos oli taattu, byaaahhhhhaaaaahhaaaaaaa.

    • Keskusteluaseurannut

      Voisiko nyt joku ystävällisesti vastata, mitä Mannilanniemellä juuri nyt tapahtuu ? Tiedän että se on myyty, mutta mikä on tilanne nyt ja varsinkin ensikesänä ?

    • Tyyyhjääääää

      Kaksi viikkoa takaperin ei ollut myyty mihinkään toimitusjohtajan mukaan aluetta, Mannilanniemessä ei tapahdu yhtään mitään leirintäalueella, loma asuntoja AKT vuokraa, mutta ravintolaa yms. muuta ei vielä ole eikä kesäksi kerkeäkkään vaan haavena heillä on "rehellinen yrittäjä", joka pystyy ilman vilunkia pitämään leirintäalueenkin auki, ja vuokraamaan ilman vilunkia AKT:n mökkejä ja saunoja, huolto on ulkopuolistettu ja näin myös pysyy koska kaikki toimii näin paremmin kuin hyvin.

    • pyttym

      Kyllä kommunistit pilasivat hyvän paikan.
      Alueen hoitajan olisi pitänyt olla paikan toimitusjohtaja, koska vaali ja hoiti asiat hienosti. Silloin olisi kommunistit pidetty ruodussa.

      Kotkan kommunistit tuhosivat paikan.

    • kortistoonjouti

      Alueen hoitaja oli "olevinaan toimitusjohtaja" ainut ero oli huomattavan heikko suorituskyky noin niinkuin älyllisessä mielessä ja muutoinkin tekninen suorittaminen oli hidasta, puutteellista ja merkityksetöntä, ulkopuolisen hoitajan tekemien hommien taso on suurenmoinen muutos vajaan työnteon omaavan suoruítustasoon nähden ja tämä on silkka ja puhdas totuus.

    • aaq54ty

      Päivää KOMMUNISTI.

      Sitä vaan että alueen hoitaja toimi mallikkaasti. Siihen ette kommunistit tule pääsemään. Kateellisia olette kuin kuuluu.

    • itseaiheuttilopputilin

      Voi herranpieksut, eihän se punkero mahtunut edes työhousuihin saati pystynyt hoitamaan mitään saati tekemään mallikkaasti muuta kuin lorvimistam siksi se lopputilin sai ei kenenkään/ minkään muun tähden.

    • Ihanaaaaaaaa

      Onkos se totta, alue kiinni ja se hoitaja saanut lähtöpassit?????

    • caravaani

      Kyllä oo hyvä ,ettei vanhat kyttääjät pääse tänä kesänä öykkäröimään takaisin alueelle
      Kehuivat että heti tullaan etuja nauttimaan kun avataan.
      Sama rähinäporukka siis. päällimäisenä hillumaan.
      Ovat entisen aluejohtajan kamuja. Hyi olkoon.

    • SitäKylvääMitäNiittää

      Eivät nauti enää eduista tulevaisuudessa (nimet kuulemma kirjoissa ja kansissa) , AKT huomasi ja vihdoin tajusi 1 ryhmän joka oli Mannilanniemen asukkaita vain ja ainoastaan epäkelpon hoitajan siivellä, joka kusetti AKT:tä, no siintä hyvästä lopputili heilahti perssiille ja ei minkäänlaista mahdollisuutta enää edes käydä alueella toisin kuin KAIKILLA maksaneilla asiakkailla jotka saavat nauttia alueesta tulevaisuudessa ilman häiriötekijöitä. Kunpa olisi tajunnut joskus, että HÄN oli asiakkaita varten hoitamassa aluetta EI asukkaat hoitamassa HÄNEN töitään ja aluetta, mutta onneksi leiriytyjien lajittelu loppui kun kaikki saavat tasavertaisen palvelun ja alue vuoden päästä avataan (muutoin perskeles joutuisivat ottamaan örvelön takas töihin). Niin makaa kuin petaa osoittautui karuimmalla tavalla taas TODEKSI.

    • REisaaja

      Heippa!
      NIIN LUULISI !MUTTA VAPAAMATKUSTAJAT OVAT KESKENÄÄN LIITTOUTUNEET JA
      MEINAAVAT VALLATA TAAS ALUEEN: NIIN KEHUIVAT KOVASTI JUHLIESSAAN TUVALLA!
      TOIVOTTAVASTI NE KIRJAT OVAT TALLESSA:
      MIKSI SÄHKÖPISTOKKEITÄ JOKU TARVITSEE VAUNUN VIEREEN 4KAPPALETTA?????????????
      ONLO JOKAISELLE KONEELLE OMA??????????????????? JA VIRMAN PIIKKIIN:
      KYLLA MATKAILIJA NÄKEE MIKÄ ON HOMMAN NIMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      LUUSERIT MINESTYY JA TOISET MAKSAA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

    • EIENÄÄTÄTÄ

      On se hauska huomata, että jokaisella palstalla on joku, joka on jäänyt jauhamaan samaa asiaa vuodesta toiseen. Tämäkin tyyppi kymmenillä nimimerkeillä jankuttaa tyhjänpäiväisistä jutuista. Katkeruus ja kateus on kyllä merkillinen polttoaine vuosien kaunaan. Mitä, jos unohtaisit koko Mannilanniemen ja suuntaisit energiasi johonkin järkevämpään tekemiseen.

    • tuhnuriseon

      Aikamoisen moni on kirjoittanut alueesta viime aikoina, ei yksi nimimerkki niinkuin väität EIENÄÄTÄTÄ, miksi kukaan kirjoittanut, koska se onneton tuhnuri, rähmäkäpälä, surkimus, läpeensämätä valehtelija kiusasi meitä AKT:n omaa väkeä toiminnallaan 20 vuotta, oli olevinaan suurempi kuin kukaan (tosin koko on suurempi kuin kellään leireilijällä) oli olevinaan kuningas leirintäalueella mokoma ylensyönyt porsas, , Akt onneksi kiusasi 1 kerran ja antoi kunnon POTKUN PERSEELLE ja sen keikistely loppui siihen, nyt se on Puumalan ravintolassakin kuin maan matonen, onneton nahjus se olikin ja se aiheuttaa porua palstoilla vielä pitkään, voi kurjuuden kurjuus kun eläkekkin karkas käsistä, loppuu työttömyystukikin 400 päivän sisään, anteeksi 300 pvn kuluttua kun valtio vähän leikkas. Onneksi AKT ensi kesänä aukaisee alueen UUSIN voimin!

      • katsoeteenpäin

        Lopeta jo......rikot ja kulutat itsesi...Mukavaa kesän loppua sinulle ja muutenkin kaikkea hyvää loppu vuodelle.


      • puuupäääät
        katsoeteenpäin kirjoitti:

        Lopeta jo......rikot ja kulutat itsesi...Mukavaa kesän loppua sinulle ja muutenkin kaikkea hyvää loppu vuodelle.

        Vatsa räjähti naurusta :)


      • vatsaräjähti
        puuupäääät kirjoitti:

        Vatsa räjähti naurusta :)

        Voi kauhistus.....Toivottavasti tervehdyt tästä vatsasi räjähdyksestä.


      • ainamielessä15
        vatsaräjähti kirjoitti:

        Voi kauhistus.....Toivottavasti tervehdyt tästä vatsasi räjähdyksestä.

        Säälittäää jos ihmisellä ei ole muuta kuin nimimerkki "vatsaräjähti", eikö menneellä viikolla tapahtunut mitään katastrofaalista kuin kommentoida mannilanniemen sivua, tyhmyys tiivistynyt, PEACE Puumalaan.


    • fhdhhgf

      Kommunistit

      Mannilanniemi auki?

    • Demokratialle

      Auki, uusin voimin :)

      • Palautusta

        Toiveajattelua mannilan aukeaminen.


    • maailmaanähnyt

      Olisi kiva tietää missä nyt mokkeillee saarevasukas ja veneilee. Missä valtaa keittiolilat ja jääkaapit.
      Pitää juhlia toistuvasti yhteiskäyttöön tarkoitettuja tiloja heimoveljen kanssa.
      Totta on kirjoitukset siipeilystä. Ei taida onnistua aivan jokapaikassa.
      Toivottavasti otti siipeilijäporukka opiksi ,eikä pilaa muita paikkoja ja toisten lomailua.................................
      ???????????????????????????????????????????????????

    • edellinen

      Tuli kirjoitusvirheitä äskeiseen .Äidinkieleopettaja varmaai korjaa.
      Muttta totta on suurinosa niistä aiemmin
      kirjoitetuista viesteistä . huonosti hoidettu alue ja ylimielinen henkilökunta.

    • tosiasioitavain

      Ne kesämökkiläiset/ tilojenvaltaajat/ siipeilijät ovat toisen siipeilijä porukan kanssa valloittamassa näköjään erästä toista leirintäaluetta, jolle ei kehtaa noiden takia lokaa kaataa. Sitä toiminnallaan saivat mitä tilasivatkin huonolla alueen hoidolla ja ylimielisyydellä, ei muuta kyllä voinut odottaakkaan. Veronmaksajat joutuvat nyt noiden elämisen maksamaan eli 20 v toimettomana ja se toimettomuus vain jatkuu.

    • pyttym

      Kertokaa kommunistit miksi tuhositte hyvön paikan.
      Hoitaja oli mitä mainioin. Hänelle kaikkea hyvää.

    • demokratianpuolesta

      Itse yrittää itseään kehua. Surkeuden huippu, läpeensä mätä valehtelija, samanlainen oli sen toisen alueella olevan firman ukko, lipevä ja valehteleva vaikka ammatti olisi osoittanut muuta. Sitä sai mitä tilasi eli ansion mukaan. Molemmat heitettiin ensin pihalle ja sitten koko alue lopetettiin. Demokratia toimi niinkuin pitikin vaikka olisi toiminut jo 20 vuotta sitten niin onnellisesti olisi ollut suuressa kukoistuksessaan koko ajan alue.

    • Pietrov

      Joko Mannilanniemi on myyty?

      • tillintallintop

        Eihän se ollukaan tarkoitus todellisuudessa myydä, miksi luopua hyvästä paikasta.
        Fiksu offensiivi AKT:lta sai putsattua paikan ja uusin eväin jatkaa ensi kaudella.
        Tuli vain yksi välivuosi , nähdään ensi kesänä


    • muttaku

      AKT sivuilla kerrotaan, että paikka on myyty.

    • jippiajeevaan

      Varauksia ei oteta vastaan, paikka on myyty lukeepi AKT:n tiedotteessa, HIENOA, toivottavasti yksityinen rehti ja rehellinen naapurimaan kansalainen, ei Suomen kansalaisilla asiaa paikalle:), onneksi se luuseri oli jo pois ja jos se takaisin menee huoltamaan paikkaa niin tyhmyydellä on rajansa ja se on loputon suo! Sitä sai mitä tilasi kannatti räyhätä alueella ja sepittää valheita ja petoksia ja niimpä siinä laki toteutui kun ainut häviäjä oli se ainut työläinen mikä siellä oli niiiin olevinaan isoa herraa, noh säälittää ja sääliksi käy työttömän tie mut kaikil muil on töitä ni eikuvaan uutta aluetta etsimään mihi vaunuillaan.:)

      • Alueellakäynyt

        Uudelle alueenpiäjälle .
        Katso ketä otat alueelle, Vanhat Kukkoilijat ja Riitapukarit jo kärkkyvät nurkantakana.
        Ottavat taas vallan ja kunnolliset matkailijat jää jalkoihin.
        Pitävät aluetta yksityisenä paikkanaan,Jengihenki ei hyväksi väki pakenee alueelta ,kuten kävi
        aiemmin .
        Alue olisi hyvä ja kaunis ilman näitä Jengiläisiä.
        Olen ollut näkemässää heidän touhunsa Kauhistuttavaa.


    • pyttym

      Akt kommunistit Kotkasta pilasivat paikan.
      Alueen hoitaja parasta koko paikassa. Kaikkea hyvää hänelle.

    • totuudettuliselville

      Voi "pyttym",Itseänsä puolustelee, tämä alueenhoitajajan lorvikatarri aiheutti toimimattomuudellaan alasajon eikä kukaan tai mikään muu. Miksi AKT antoi lopputilin?. Kaikkea hyvää työttömyysajalle kuitenkin.

    • Oikeusjakohtuus

      On se hyvä et alue loppui, täydessä nosteessa kaikki vanhat asukit paitsi noi luikurit jotka laskusuhdanteessa.

    • pijpjooj

      Toimii taas.
      Kommunistit kotkasta pysyköön pois.

      • diipaadaapaa

        Ja vanhat työsuhteessa olevat tai millään lailla mannilanniemen kanssa työhön liittyvät , pois pysyköön! Ja mitkä kommunistit, kerrankin rehellisyys voitti ja paiseet (mätä sellaiset) saivat mitä ansaitsivat.


    • pyttymiesräjähtää

      Kommunistit kotkasta tuhosivat paikan.
      Siis satamaukot.

      Alueen hoitaja oli mainio ja pätevä ammattilainen.

    • Mennytonmennyttä

      Mainio ja pätevä?? Missä ja milloin.

    • lapplandianmies

      Jokos se Mainio ja Pätevä alan ammattilainen on saanut töitä Mannilanniemestä, heh, Tais liiton puolesta saada kunnon kunnari potkun ku hävis alueelta ku pieru saharaan aikoinaan. No työn laatu tais kertoa puolestaan, koska nyt alueella on hoitamista ja huolenpitoa ja jaksavat jopa kyyristyä ja alueella toimivat oikeat mainiot ja pätevät AMMATTILAISET.

    • kiiinnostunut

      Kuinka Mannilanniemellä nyt uusien omistajien kanssa menee ?

    • Maksaja

      Onko se jo avattu ?!?

    • Onnellinenwau

      Osittain on avattu, mökkejä vuoktayaan. Huolehtiminen hieman toisella mallilla kuin muutamavuosi sitten, voi sitä hyvänolontunnetta jonka sai kokea mökkeillessä nyky omistuksessa, lin puuttu se isompi herra jolla ei taida olla juuri nyt tekemistä missään.

    • Anonyymi

      Kommunistit Kotkasta tuhosi alueen.
      Sataman kommarit asialla.

      Alueen hoitaja parasta koko paikalle.
      T Pytty.

    • Anonyymi

      Rehellisesti alueen tuhosi toimettomuudellaan sen ajan alueenhoitaja vai mikä mitättättömyys lieneekään oli olevinaan. Toimettomuus jos kestää 15 vuotta ja asiakkaat tekivät työn josta palkan sai, se ajoi alueen alas sen ajan ravintolan pitäjää myöten. Huijaaminen ei vaan kannata ja sitä kylvää mitä niittää ja siitäpä nautinnon saa nykyään, Pelkkää Lomailua.

      • Anonyymi

        15 vuoden tekemättömyys leikattu, näkyyköhän livenäkin :) hahhaaa..tuskin


    • Anonyymi

      Tietääkö kukaan onko karavaanareille alue milloin aukeamassa, pellot vapaana ja kaikki valmiina niin eikös kannattaisi pian avata leireilijöille paikka.

      • Anonyymi

        Hieno paikka


    • Anonyymi

      Missä se pelle piileskelee nykyään, ikävä ei kyllä ole hah. alueenhoitaja joka tuhosi kaiken e vaan ymmärrä sitä itse.

    • Anonyymi

      Vaihda aluetta.Suomi on täynnä upeita paikkoja.Miksi tuhlata aikaansa p..skaan.Mökkieja on Puumalassakin tuhansia sieltä vaan vuokraamaan,Jos haluaa halvan leirintäalueen mökit on halpoja jos ei kaipaa mukavuuksia.Niissäkin on suihkut ja vesivessat mutta yleisiä .Saunakin löytyy.Jos ei joku paikka miellytä kumipyörät alle ja menoks

    • Anonyymi

      Menikö se laihennusleikkaus onnistuneesti, kun kaupassa yritti kävellä niin taisi ottaa hyllyt ottaa vastaan molemminpuolin. olisi vain jatkanut huoltomiehenhommia ja saattaisi onnistua pääsemään auton rattiinkin vai joko se penkkikin on poistettu /autosta, raktorrii rukalla ei ole ollut käytössä ku pihalle heittivät. naurettaa ku nähhää

    • Anonyymi

      Hiljainen paikka nykyään, miltei kuollut kaikkine mökkeineen ja hoidettu surkeasti mökkien piha alueet

    • Anonyymi

      Vieläkö kävelykunnossa vanha alueenhoitajaluuseri, onko kenties aloittamassa uuden uran rollaattorilla.

    • Anonyymi

      Hieno alue , toivottavasti uusi nousu ilman entisiä työntekijöitä, jolloin jotain tulevaisuuden toivoa. On se hienoa nähdä kuinka isohko epärehellisyys tuhosi paikan vuosia sitten, häpeä ei riitä selittämään tekoja.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe